رفقا یکی کمک کنه. من مشکلم رو صفحه ی قبل گفتم.
Printable View
رفقا یکی کمک کنه. من مشکلم رو صفحه ی قبل گفتم.
یک سوال اگه همه ی اون آموزش ها و روش های از بین بردن ویروس رو برای یک سیستم اجرا کنیم چی میشه؟
حتی اگه به اون ویروس مبتلا نباشه سیستم؟
من سیستمم بد جور قاطی شده.میخوام دل رو به دریا بزنم و همه ی روش های پست اول رو اجرا کنم.به نظر شما کار درستی هست؟
سلام برادرنقل قول:
هیچی نمیشه مگر این که ویروسی باشه اونارو پاک کنه واگه فایلی هم تو اون آموزش پاک شه حتما باز برا ساختش چیزی هست شما سیستمتون قاطی کگرده منظورتون چیه شاید ویروس باشه
شما برین تو درایو دی
و تو آأرس جلوی d:\ بنویسین autorun.inf ببین اگه فایلی باز شد هرچیتوش نوشته بذار توسایت تادوستان ببینن چه ویروسیه
---------- Post added at 02:34 PM ---------- Previous post was at 02:30 PM ----------
سلام اگه مشکلتون فایلاتونه ومیخواین اول اوناو کپی وبعد فرمت کنین خوب مثال شما یک پوشه به اسم sound.exe دارین اونو اجرا نکنین چون از ویروس fly studio است وبهتر برای اجرانقل قول:
در آدرس رایانه بنویسین sound وبهش exe اضافه نکنین اونوقت اگر همینویروس بود پوشه مخفی شده رو باز میکنه
برای بقیه هم همین طور
----------------------------------------
نود32 آپدیت شده از تاریخ 6 2010 به بالا
------------------------------------------
---------- Post added at 02:39 PM ---------- Previous post was at 02:34 PM ----------
سلام برای این بهتر پسوند فایلی که توچت درایافت میکنی رو چکنی exe بود یعنی یک فایل اجرایی ممکنه ویروسی چیزی واسه -- باشه وبهتره باز نکنی (هرچند فکرمیکنم خودت انیا وارد تری از من)نقل قول:
شمابهتر از انتی ویروس kasper internet security استفاده کنی
شما برین تو درایو دی
و تو آأرس جلوی d:\ بنویسین autorun.inf ببین اگه فایلی باز شد هرچیتوش نوشته بذار توسایت تادوستان ببینن چه ویروسیه
چیزی که اومد این بود. با تشکر از پیگیری شما.نقل قول:
سلام اگه مشکلتون فایلاتونه ومیخواین اول اوناو کپی وبعد فرمت کنین خوب مثال شما یک پوشه به اسم sound.exe دارین اونو اجرا نکنین چون از ویروس fly studio است وبهتر برای اجرا
در آدرس رایانه بنویسین sound وبهش exe اضافه نکنین اونوقت اگر همینویروس بود پوشه مخفی شده رو باز میکنه
برای بقیه هم همین طور
----------------------------------------
نود32 آپدیت شده از تاریخ 6 2010 به بالا
[AutoRun]
open=x3xh.exe
shell\open\Command=x3xh.exe
سلام رضا
خوبی
کد:http://www.stopzilla.com/products/stopzilla/landing.do?type=download_nonav&AID=10071
هرکدوم از اینا خواستی دانلود کن دوتا نهر دوتا میتونن از بینش ببرنکد:http://free.antivirus.com/hijackthis
cvasds2.dl
dsoqq.exe
--------
اما اوون برنامه ها راحتترن شاید اینجوری پاک نشه چون از خودم گفتم
دست شما درد نکنه. اون دومی که اصلا کاری نکرد.
اولی هم موقعی که remove میزدم، رجسیتر کی میخواست
با سلام من موقعی که گزینه show hidden file رو میزنم هیچ اتفاقی نمیفته و فایل های مخفی رو نشون نمیده و دوباره که برمیگردم میبینم که دوباره همون گزینه dont show hidden file فعاله انتی ویروس من 32nod و به نظر میرسه که اپدیت ولی یکی از دوستام میگفت به دلیل تحریم اپدیت نمیشه !(قکر کنم همینجوره چون وقتی قبلا گزینه update رو میزدم یه چکی میکرد و بعد مثلا پیغام میداد که اپدیته ولی الان هیچ اتفاقی نمیفته!!)
من الا باید چی کار کنم ؟
باتشکر
سیستمتون ویروس دارهنقل قول:
برین تو رجیستری
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Explorer\Advanced\Folder\Hidden\SHOWALL
chek value
defulte value
رو روی 1 قرار بدین
نقل قول:
سلام رضا
spywar doctor
استفاده کن توسایت هست
سلام
چند وقتی هست که سرعت سیستم من به شدت کاهش پیدا کرده ویندوز خیلی دیر لود میشه حدودن باید 6 دقیقه صبر کنیم تا ویندوز از حالت هنگ خارج بشه و ویندوز آماده کار بشه.
بعد موقع شروع ویندوز دو پیغام خطا میاد که یکیش این هست => ttp://img4u.net/images/caup5bh0ns1mg7acloc0.jpg
در بخش ویندوز XP سایت سوالم را پرسیدم گفتند که "سیستم شما ویروس داره باید تو انجمن اورژانس سیستم های آلوده سوالتون رو بپرسید تا بیشتر کمکتون کنند."
سلام یوونتوس
این عکسی که شما گذاشتین مربوط به این است که فایلی رو که تو run یا استارت آپ هست نمیتونه پیدا کنه و مقصدش هم همینه
خوب پس باید برین تو رجیستری
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Run
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Run
اسم فایل remind.exe رو پاک کنی تا این هشدار نیاد همچنین در msonfig تو تب استارت آپ اینو پاک کن
درمورد هنگ نود32 آپدیت شده استفاده کنی
اگه سوالی داری عیز تاجایی که میتونم کمک می کنم
سلام متشکرم از کمکتون.نقل قول:
به آدرسی که در ریجیستری داده بودید رفتم. فایلی با نام remind.exe اصلا وجود نداشت.
عکس های زیر را ببینید.
کد:http://img4u.net/images/8wlnowwc1bbq7qmp74ov.jpg
کد:http://img4u.net/images/t5pnq6ga0c4111yeaf2q.jpg
با سلامنقل قول:
برین تو رجیستری
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Explorer\Advanced\Folder\Hidden\SHOWALL
chek value
defulte value
رو روی 1 قرار بدین
من کارایی رو که گفتید انجام دادم ولی هیچ فرقی نکرد. اینم محتوای فایل autorun.inf
کد:[AutoRun]
open=iuvvl9f3.exe
shell\open\Command=iuvvl9f3.exe
سلام شما تو msconfig تو تب startup رفتین وفایلی ندیدیننقل قول:
fبرای اینکه بدونین چه ویروسی
شما برین تو درایو دی
و تو آأرس جلوی d:\ بنویسین autorun.inf ببین اگه فایلی باز شد هرچیتوش نوشته بذار توسایت تادوستان ببینن چه ویروسی
---------- Post added at 03:54 PM ---------- Previous post was at 03:52 PM ----------
نقل قول:کد:http://hotzone-it.blogspot.com/2009/08/virus-remove-tool.html
توی فلش من ویروسی بود که فایلها رو مخفی یا exe کرده بود ، با آویرا 10 اسکن کردم ، ویروس از بین رفت اما فایلها هنوز مخفی هستن ،چیکار باید کنم؟؟
سلام ان95
البته من 73 هستم
شما توی فلشتون رو مشخصات برین آیا ببینین حجمش چقدره یعنی اونقدری کهفایلاتون هست
اگه 0 باشه یعنی پاکن اما اگه حجم داشت
------------------------------
مثال شما یک پوشه ای به اسم n-95 دارین ویروس اونو n-95.exe کرده
خوب اگه این ویروسه رو بزنین رو کامپیوترتون اجرامیشه
اما اگه توآدرس بنویسین n-95 وبهش پسوند exe اضافه نکنید شاید پوشه شمارو باز کنه پس تو آدرس کامپیوتر اول وارد درایو شو وبعد تو آدرس بنویس مثال پوشه ای به اسم n-95
-----------
2-
اگه روش بالایی کارنکرد برن تو folder option,و show hiden بزنین حالا برین توفلش درقسمت سرچ allfile folders و تو advanced search همه تیکارو بزنین بعد سرچ کنید اگه اومدن ازهایدن خارج کنید
موفق باشی
سلام.
من يه ويروسي رو از فلش مموري گرفتم , كه باعث مي شه وقتي مي خوام چيزي رو cut كنم اين كار رو نكنه و البته به جاي cut كار copy رو انجام ميده.با show hiden هم مشكلي پيدا نكردم. تصوير دسكتاپ هم رفته و ديده نمي شه.كسي مي دونه بايد چه كنم؟
جاسم جان ، الان اون ویروس exe از بین رفته فقط فایلها از حالت مخفی بیرون نمیان
برای حل شدن مشکل فولدر آپشن از دو فایل رجیستری زیر میتونید استفاده کنید:نقل قول:
کد:http://mjzaret.persiangig.com/Folder_Options_Recovery_1.reg
شاد باشید :40:کد:http://mjzaret.persiangig.com/Folder_Options_Recovery_2.reg
سلام دوستان
سيستم من يه چند روزه كند كار ميكنه ويندوز تازه عوض كردم موقع كه پليرمو باز ميكنم ميخام چيزي گوش بدم يا ببينم سيستم كند و موسم موقع حركت دادن تيك ميندازه سي پي يو زياد مصرف ميكنه كاسپرسكي تازه اپديت كردم موقع اسكن 90% سي پي يو رو ميگيره قبلا اينطوري نبود خواهش ميكنم كمكم كنيد
با سلام .
یه دو هفته ای هست روی درایو c و درایو H کامپیوتر من قایل های با نام های عجیب و غریب مثل iqerrx و ... با پسوند Shortcut to MS-DOS Program در درایو C و هم چنین با پسوند exe در درایو H بوجود اومدند. و آتوران هم که در کنارشون !! و Show / hidden و Task Manger غیر فعال شدند .
و از راه gpedit و راه های دیگه بطر موقتی بر میگردند اما دوباره غیر فعال می شوند . حتی ویندوز رو هم عوض کردم که موقتن نیستن اما بعد از مدتی دوباره سر و کلشون پیدا میشن . و Recycle ها ویندوز رو هم همشونو پاک کردم اما بازم بهشون مشکوکم. با آنتی ویروسای زیادی هم کار کردم اما فایده ای نداشت .
خواهشا یکی کمک کنه . :41:
خب ویروس هنوز تو سیستم شما فعاله.نقل قول:
شما با آنتی ویروس آپدیت روز سیستمتونو اسکن کردید؟
به نظر من از kaspersky virus removal tool جدید و به روز که میشه به طور رایگان از خود سایت کسپرسکای دریافت کرد استفاده کنید
سلام.
توی قرنطینه nodسیستممیه ویروس هست که کامل مشخصاتشو میذارم:
c/docume~1/ali/locals~1/temp/googletoolbar/BIT2E.temp avariant of win32/kyptik.agtrojan
من اگخ گوگل تولبارم رو پاک کنم این پاک میشه؟راه حلش چیه؟راستی اصلا این آدرسو تو سیستم پیدا نمیکنمshow hiddenسیستم قاطیه!
اگه این گوگل تولبارو پاک کنم برای اکسپلورر7میشه هر گوگل تولباری با هر ورژنی ریخت؟فرق میکنه؟ورژن تولبارم 6 هست.
ممنونl
وقت بخیر
برای اینکه فایلها از حالت مخفی بیرون بیاد چه کار کنیم .وقتی روی فایل راست کلیک میکنم گزینه هاید انتخاب نمیشه من میخوام گزینه فعال بشه. ممنون
سلام شما آنتی ویروسو آپدیت کنید بعد این فایلو پاک کنید وتولبار دیگه نصب کنید امکانش هستنقل قول:
ممنون آقا جاسم.
ولی گفتم اصلا فولدر این فایل رو پیدا نمیکنم.تولبارو همینجوری پاک کنم کلا پاک نمیشه؟
show hiddenفولدرام اصلا تغییر نمیکنه هر چی تغییرش میدم ویروسیه؟
اینجا برای تشکر دکمه ای نداره.یا من چون جدیدم از این خبرا نیست.
شرمنده دوستان میشیم اینطوری.
سلام علینقل قول:
شما برین وارد رایانه اگه یک یوزر دارین از اون وارد شین وبعدش برین تو run اینو بنویسین %temp% اینتر
حالا دستی دنبالش بگردین برای فایلای محفی هم تو regedit
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Explorer\Advanced\Folder\Hidden\NOHIDDE N
chek value -defult value را روی 2 کنین
توی پوشه پایین تر یعنی showall نیز همین کار کنید
---------- Post added at 01:11 PM ---------- Previous post was at 01:09 PM ----------
سلام په نوع فایلی هست بعضی فایلای سیستمی چنین ویژگی دارننقل قول:
سلام :
یک نوع ویروس هست که تمام فایلها مخفی میکنه و بعضی ها را exe و زمانی که پاک میشه با راست کلیک روی فایل الوده گزینه hiden خاکستری میشه و اجازه برداشتن آن نمیده.فرقی نمیکنه عکس,....
سلام منظورتونو در س نفهمیدم پوشه ها منظورتون است
اسم ویروس fly studio
پوشه های اصلی رومخفی میکنه وپوشهایی باپسوند exeمیسازه درحقیقت برای دستیابی به اون پوشه ها کافیه درآدرس اسم پوشه روبنویسی بدون پسوندexeبعد فایلتون میاد
درضمن نود32 واکثرآنتی ویروسای آپدیت شده توانایی ازبین بردنشو دارن
اگه منظورت دیگه ای بود بیشترتوضیح بدین
[QUOTE=جاسم کدخدایی بنت;5306581]سلام علی
شما برین وارد رایانه اگه یک یوزر دارین از اون وارد شین وبعدش برین تو run اینو بنویسین %temp% اینتر
حالا دستی دنبالش بگردین برای فایلای محفی هم تو regedit
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Explorer\Advanced\Folder\Hidden\NOHIDDE N
chek value -defult value را روی 2 کنین
توی پوشه پایین تر یعنی showall نیز همین کار کنید
---------- Post added at 01:11 PM ---------- Previous post was at 01:09 PM ----------
ممنون آقا جاسم.
نمیدونم این ویروس چیه مشکلی ایجاد نکرده ولی هر جا میرم یه کپی درست میکنه از خودش با نود آپدیت شده هم شناسایی نمیشه !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما این فایلو تو سایت virustotal.com اسکن کن ببیم اصلا ویروس هست یا نهنقل قول:
نتیجش هم معلوم می کنه که کدوم انتی ویروس اونو شناسای می کنه
نتیجه اسکنش شد ایننقل قول:
از نود ناامید شدم ! باید یه آنتی ویروس دیگه نصب کنم دیگه مثل کاسپر ؟کد:http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=6548bea97a8756d4ca48d7d1931180a2cadc2f625fac17aae3a9fd89fda8c894-1282767301
همینطور که میبینین نود 32 شناساییش نمی کنه
پس بهتره یه آنتی ویروس دیگه نصب کنی
مثل کسپر یا اوست
سلام
یکی لطف کنه راهنماییم کنه سیستمم خیلی کند شده ویندوزو تازه عوض کردم ای عکس تکس منیجر منه خیلی غیر عادی هست از سی پی یو خیلی استفاده میشه حتی موسم تیک میندازه
ESET NOD32 Antivirus v4.2.42.0 - 32bit
هرروز اپدیت میکنم ولی اصلا ویروسو نمیشناسه
عکس:کد:http://www.up.tehrandownload.ir/images/zbj9x4ya5bygsq68qy1.jpg
سلام دوستان
سیستم یه مشکلی پیدا کرده.هر 5 دقیقه کل صفحه دسکتاپ پر میشه از ایکون عکس.روی هر کدومشون هم که کلیک میکنم عکسی نشون نمیده.عکسها رو هم که حذف میکنم بازم بعد از 5 دقیقه میان.کل صفحه دسکتاپ رو میپوشونن.داغونم کرده.تا از دستش دیوونه نشدم کمکم کنید
با تشکر
سيستمم يه ويروس گرفته كه آنتي ويروس نود رو كه باز ميكنم كامل ميبندتش و برنامه فايرفاكسمم ارور ميده و باز نميشه
فولدر آپشن و تسك منجر رو هم از كار انداخته
هارد رو با يه سيستم ديگه ويروسيابي كردم اما فرقي نكرد
چيكار كنم دوستان ؟
این فایلو دانلود کن و تو safe modeسیستمو فول اسکن کننقل قول:
رستی یدت نره آنتی ویروس نود 32 بدرد نمی خورهکد:http://devbuilds.kaspersky-labs.com/devbuilds/AVPTool/
یه آنتی دیگه مثل kaspersky,avira,avast استفاده کن
اين فايل رو دانلود كردم ولي وقتي ميخوام وارد safe mode بشم ريست ميشه از همون اولنقل قول:
سلام
يه ويروس گرفتم که وقتي مثلا ميخام يک درايو رو باز کنم ، تو يک پنجره جديد باز ميشه ....
ضمنا show hidden files.... هم از کار افتاده و همش به حالت اولش بر ميگرده ....
توضيحاتي که تو پست اول اين تاپيک بود رو خوندم اما درست نشد...
لطفا يه برنامه معرفي کنين تا باهاش براحتي اين ويروس رو پاک کنم ...
ممنون