سلام دوست عزیزنقل قول:
لطف میکنی و سقف هزینه ای رو که میخوای انجام بدی رو بگی؟؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
لطف میکنی و سقف هزینه ای رو که میخوای انجام بدی رو بگی؟؟
رفیق سیستم همینجورهنقل قول:
به نظر من شما یه کاری کن
خودم هم اونهفته میخاستم برا ماشین باند بخرم اینجا نبود دادم دوستم از تهران آورد
به نظرم شما فعلا باند و آمپ رو بخر . اگر تو بیس یا ویبره باز کم داشتی میگمت ساب و ... چه کنی
برای جمع کردن سیستم تیکه تیکه بهتره
5250 قیمت 175.000
جی بی ال p953 جفتی 110.000
یه آمپ سانداستریم یا ارت یا کنوود هم در هر رنج قیمتی که دوس داری بخر
بخدا کم نمیاری همینم بعد اگر باز کم داشت ساب و ... هم بخر
در ضمن یادتم باشه اینجا ایرانه صدارو اصلا نمیشه که بذاری روی 100
من میگم حالا فعلا اینارو بگیر باز کم بود بیست و کوبیدن میگم
پکیج هم ساند هت استینگر و ... همه مارکی هست فقط مافکو و تورنادو نگیر مزخرف یقیش خوبه
خیلی ممنون گله کمک خیلی بزرگی کردی
فقط من سره این میترسم که جی بی ال افت صدا پیدا کنه
یه آمپ ارزون ولی خوب هم بگین گه بگیرم چون برای باکس که بعدا میگیرم آمپ جدا میخرم هم به روزتره هم بهم فشار نمیاد:20:
مطمین باش با گارانتی بخر افت پیدا نمیکنهنقل قول:
باند 1 میلیونی هم فشار بیارن بهش تیوترش میسوزه
این 953 الان شده کمیابترین باند چون هم کوبشش خوبه و هم کیفیت و کیفیت ساختش
آمپ هم آمپهای کنوود خوبند فقط بالای 2*110 وات بده خوبه
مرسی 30 30 30 خلاصه خیلی
پس شد پخش 5250 175 تومان
باند953 110 تومان
آمپ هم کنوود 2 کاناله مثل5203 65 تومان
همین خوبه؟ آمپشم خوبه خود دوستم گفت 3400 پایونر بردار 75 تومان ولی من نظرم روی کنودد
ای سیستم تصویب میشه؟؟؟؟:13:
953 مگه گیر میاد؟...من تهران عباسی و سورنا رو زیرو رو کردم 953 نبود که نبود.1 جا دست 2 داشت فقط...تو عباسینقل قول:
فقط آمپ ضعیف نباشه چون برای 593 آمپ آمپلی JBL GTO-75.2 رو پیشنهاد میکنند قیمتش چقدره؟
5203 آمپ نسبتا ضعیفی حساب میشهنقل قول:
یعنی بدرد کار شما نمیخوره
یا یه آمپ 2 کانال بگیر که حدود 120 - 30 وات بهت بده یا یه آمپ 4 کانال بگیر که بتونی در حالت بریج هم ازش استفاده کنی وات بیشتری ازش بگیری
P953 هم که گیر نمیاد
بازم سوال همیشگی
چرا کامپوننت نمیگیری؟
یا 718؟
یا Mtx 693 ؟؟
عجله نکن
سلام خدمت دوستان عزیز و محترم . . .
به تازگی یه نمایندگی محصولات مارشال در شهر اهواز باز شده.امروز رفتم یه سر اونجا.یه پخش مارشال با امکانات زیاد(صفحه 4 اینچ،dvd،پخش تلوزیون،بولوتوث،صفحه تاچ،usb و...)داشت .راجبش که از صاب مغازه پرسیدم گفت که تایوانی 18 ماه گارانتی دارهوقیمت هم 225 تومن.
چون من در به در دنبال یه پخش با این امکانات با این قیمت هستم ، می خواستم نظر شما رو در موردش بدونم
با تشکر
نقل قول:
نوشته شده توسط آرنولد بابام زینگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
والا مقدار هزینه خاصی مورد نظرم نیست ولی خوب هر چی کمتر بهتر! یکی گفت حداقل باید 400 500 تومن هزینه کنی حالا اگه میشه با کمتر از این هم تموم کرد چه بهتر
نه زیادی باس داشته باشه نه ترنس باشه و... درکل یه سیستم با کیفیت و معقول می خوام
امیر جان کامپوننت بیسش چجوریه؟تا حالا صدای کامپ گوش ندادم !
سلامنقل قول:
الان نه به باندت نه به آمپت
آمپ رو قویتر کن
خدایی بهترین پیشنهادارو بهت دادم بعد باز یه چیزه جدید میپری
در خرید 953 شک نکن . زنگ بزن نمایندگی عکاظ تهران تا یه جایی که اصفهان گیرت میاد رو بده
من 2 صفحه قبل هم بهت گفتم یا یه 2 کانال 120.000 تومانی اینا بگیر یا یه 4 کانال که دیگه راحت باشی یا اگه خواستی ساب ببندی یه 2 کانال عادیتر با یه آمپ ساب ارزون
ولی یه 2 کانال بگیری بروزتر و حرفه ای تر و مسلما کیفیت و قدرت بیشتر
ولی به نظرم آمپ و باند خوب از یه سیستم با ساب و آمپ ساب و ... متوسط بهتره
پخش 5250
باند jbl p953 بگرد پیدا میکنی ولی نه که هول بشی بخریا . از نمایندگی جای معتبر بگیر
آمپ هم که با 953 متچ بشه ساند استریم . جی بی ال . ارت کوییک و در آخر کنوود و پایونر بهترن چون وات خروجی رو واقعیتر میزنن دیگه حالا هر مدلیش گیرت اومد .
آمپ های . بوشمن . مارشال و ... حواست باشه نخریا
سلام . میتونید همه رو از پایونرشاپ بگیرید قیمتاشو خوبهنقل قول:
پخش 5150 قیمت 150
باند کنوود 718 ای ایکس 85 یا باند 6902 پایونر 100
آمپ 5400 پایونر حدودا 120
پکیج و نصب 40
مجموعا حدود-400
این یه صدای معقول و خوش صدا و بیس خواهید داشت
اگر ساب و ... هم بخاید که تا 550 اینا میشه که شما گفتید تا 400
سلام من هنوز نرفتم ببینم 953 گیر میاد یا نهنقل قول:
من اول میخواستم 718 ای ایکس بردارم ولی به پیشنهاد دوست عزیز آرنولد منصرف شدم
اگه پیدا نشه mtx6.9 یا 6902 میگیرم به نظر شما mtx 693 بهتره؟ از چه لحاظی فقط قیمت؟ یا کیفیت
آرنولد جان یه چند مدل پیشنهاد کن تا من ببینم کدومشا بخرمنقل قول:
نوشته شده توسط آرنولد بابام زینگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونم یه 845 کنود بگیرم ولی شک دارم بعدا دوباره برای ساب مجبور نشم آمپ اضافه کنم!!!
یا یه آمپ در حد دو کانال که بعد یه آمپ برای ساب بگیرم یا یه $کانال که دیگه خیالم راحت باشه!!!
حاجی هر چی خوشت میاد برو بخرا بعد نگی من گفتمنقل قول:
من بهت پیشنهاد میدم چون 718 و 6975 خیلی خز شده
6902 و ام تی ایکس خوبند
ام تی ایکس کیفیت ساختش بهتره . بیسارو از 718 بهتر میزنه ولی به پای 953 جی بی ال نمیرسه ولی از 718 بهتره
شما داری میگردی برو اینارو تست کن :
jbl p953.
soundstream sst 6.9
اگر اینو هم پیدا کردی ویتک ارت کوییک 693 ندید بخر که بعید میدونم گیر بیاد . 150 تومنه
آمپ 2 کانال بخر بهتره برای الاننقل قول:
میتونی 4 کانال هم بخری ول شاید بعدا اون سابی که بخای کم بیاره . برا ساب اکثرا آمپ مونو میگیرن
شما یه آمپ jbl 75.2 یا آمپ ری پیکاسو ساند استریم بگیر فعلا مطمین باش قدرت . کیفیت . بیس کم نمیاری ؟
در مورد خرید آمپ هم لینک آمپهای ساند استریم رو و ارت کویک هم که دوستمون برات چند پت بالاتر گذاشتن
سلام آرنود عزیز
من اینو نگفتم که بهتون بر بخوره گفتم دوستم استاد مان اینو پیشنهاد دادن همین
قیمکت آمپ جی بی ال 75.2 را هم بگی ممنونت میشم
راستی اهل کدوم شهری؟ اصفهان یه جای توپ سراغ نداری؟ خودم آشنا دارم ولی 100 رحمت به غریبه:41:
یه 80 -90 تومنیه اگر گیر بیادنقل قول:
از کنوود ... هم در رنج قیمتش خیلی بهتره چون به هر حال جی بی اله
راستش بری پیش غریبه بهتره راس میگی ./ آشنا بدتره
عکاظ کیش نمایندگی جی بی ال یه مدت وارد نمیکنه به همین جی بی ال کم گیر میاد
سلام،با اجازه امير جاننقل قول:
كامپوننت و كلا اسپيكرها وظيفشون BASS زدن نيست و اين امر وظيفه ساب هستش ،كامپوننتها بيشتر ميد بيس قوي دارند البته باز بستگي داره چه كامپوننتي بگيري و با چه آمپي ببنديد.
به طور مثال jbl608 ميدبيسي ميزنه كه واقعا ميره تو مخ آدم يا مثلا اينفينيتي كاپا پرفكت،ولي كامپهائي مثل jbl607 بيشتر SQ هستش و ميد بيسش كمتره.
البته قبلا هم گفتم باز هم تكرار ميكنم براي اينكه كامپوننت بيشترين بازدهي رو داشته باشه بايد تو كيك پنل مناسب قرار بگيره.
موفق باشيد
سلام ارنولد جان من زنگ زدم نمایندگی جیبیال گفت یه دونه953 دارم که تو مغازه برای نمایش صدا بوده بهت میدم 60 تومان یه دونه 595 دست دومم دارم قیمتش توافقی گفت 953 دیگه گیرت نمیاد البته زیاد نگشتم حالا نظرت چیه میگی چکار کنم؟:20:
ممنون از جواب کاملتوننقل قول:
4150و5150 دمو هم دارند؟و قدرت خروجیشون با 7150 چقدر تفاوت داره ؟
در مورد پخش جی وی سی چیزی پیشنهاد می کنید؟
اگر میشه لطفا یه توضیح راجع به اینتر فیس بدید.
ممنون
به نظر من 953 رو بقاپش 60 توماننقل قول:
نه بیخیال لیمیتد شو . منم اون لیمیتدی که خریدم را همینجا فروختمش . 953 بخر
953 عالیه
یا زنگ بزن نمایندگی ارت کوییک . ویتکت 693 اگر داشت اونم عالیه 140 تومان
هر کدوم از این 2 تا خریی عالیه ه ه
دوستان عزیر امروز رفتم سیستمو خریدم به زودی هم عکس ازش میزارم...این چنتا تیکه شد 740 تومان...
کابل هم نخریدم هنوز....
تا شب عکس میزارم
نظر هم بدید
----------------------
باند spr69c
hu CDA-9886
امپ MRV-T320
باند جلو SPS-10C
----------------------
سلام مبارک باشدنقل قول:
یه توضیحی در مورد باندهاتون میفرمایید ؟؟
مرسی دوست من...نقل قول:
باندام سری R الپاین هست و قویترین کواکسیال الپاین...100 وات rms و 4 اهم
من صدای اینو با 953 و یه مدل کدنس و mtx tdx6903 گوش دادم
تو صدای بالا کدنسه فقط بیس داشت.میشه گفت ساب بود دیگه نه باند
953 تو صدای بالا بیسش در حد کدنس بود با کیفیت بهتر...
ولی الپاین تو صدای بالا یه سر سوزن از 953 بیسش کمتر بود ولی در کنار بیس صدای تیوتراش کامل میومد
dls هم بیسش به دلم نشست.سفتو مصنوعی
mtx هم که اصلآ حرفی در مقا بل این 3 نداشت
اگه بخوام دسته بندی کنم
تو کیفیت :
الپاین
953
کدنس
dls
نو بیس :
کدنس
dls
الپاین
953
کلی :
الپاین
953
کدنس
dls
ولی چیزی که الپاینه داشت و من انتخاب کردمش این بود که بیس خشک نمیزد...حجم صدای بالا تری داشت و بیس به اون قوی رو نرم میزد
اینم عکس قوطی هاش...بعدآ عکس توشم میزارم.بسته بندیاش طوریه که از بالا ساختمون بندازمشون چیزیشون نمیشه...!!!!
واسه این تا فردا اینا عکساشو میزارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ارادتمند دوست عزیزنقل قول:
مبارکتون باشه ان شالله باند خوبی هست ولی فکر کنم در مقایسه تون هیچکدوم از باندها به پای dls نمیرسه . البته من نمیدونم کدوم dls بوده ولی من صدای 1073 رو که شنیدم زمین داشت میلرزید بدون افت کیفیت
البته قیمتش هم بالاست ولی باند شما هم یه باند خیلی خوبی هست
آلپاین کاراش خیلی عالیه ولی بیشتر روی کارهای کیفیتی مانور داره تا قدرتی
کوبیدنش هم خوب بود ؟؟
چون من راتش خودم روی ماشینم استاده سیستم بندمون در مغازه لیمیتد برام بست با بهترین وات و ... ولی خیلی بیسای خشکی میزد . سر درد گرفتم
یه 1073 گوش دادم واقعا حرف نداشت . صدا و حجم و بیس در حده لیمیتد ولی بیسارو بهتر میزد . صدای خیلی باکلاس و فانتزی هست
مبارکتون باشه ایشالله براتون یه عمر بیس و لو بیس و مید بیس میزنه :11:
من راستش اول نمیخواستم باندو الپاین بردارم...میخواستم mtx tdx6903 بگیرم ولی صداشو گوش کردم واقآ دیگه اسم mtx رو نمیارم...کیفیتش خوب بودا...ولی با باند های رده پایین میشد مقایسه کرد...نقل قول:
935 رو واسه فروش نداشت ولی رو ماشین خودش بود صداشو گوش کردم...که خوب بود ولی واسه فروش که نبود
بعد کدنس که مدلشو نمیدونم ولی قیمتش 210 تومان بود و بهترین مدل کدنس بود.رو ماشین یکی از مغازه دار های دیگه گوش کردم.بیس زیادی داشت و حال کردم.و بعد dls گوش کردم که مدل اونو نمیدونم ولی گرونترین بود و 250 قیمتش بود و بیس قوی میزد ولی من خوشم نیومد.
اخری الپاین بود که تو 10 دقیقه اول گفتم همینو میخوام
دوستان همشون پیشنهاد کردن (نصاب ها) که واسه نصب باند روی پراید طاقچه عوض نکنم و رو فابریک بزارم.4 نفر نصاب خ سورنا گفتن...الان واسه طاقچه تو 2 راهی هستم.دوستان و اساتید راهنمایی کنید که 740 تومانی که دادم هدر نره و بهترین استفادرو ببرم....
کدنسه مدل cvls 69 هست که یه کراس آور هم داره خیلی قدرتی و ضمنش کیفیتی هست اگر اصلش گیر بیاد واقعا بهترین کواکسیال هست
1073 یکم صداش فانتزیه . قیمتش 230-250 هست . ولی از همه لحاظ از لیمیتد بهتره و جز 5 باند اول همیشگی بوده در جهان
باند رو طاقچه نصب کنید بهتر نیست ؟؟
نمیدونم والا...باید یکی که بانداشو قبلآ رو طاقچه فابریک پراید بسته بوده و بعد طاقچه انداخته بیاد بگه...(این موضوع طاقچه در مورد پرایده که فرق میکنه)
حسین جان و امیر جان اگه راهنمایی کنید ممنون میشم...
سلام خدمت همه ی دوستان وبه خصوص خدمت آرنولد عزیز
من 3شنبه ی هفته ی آینده میرم که باندارو بگیرم چون شرکتیه بعد تعطیلات باز میشه حالا سالم بودنشو از کجا بفهمم؟ مثلا سالم بودن تیوتراشو؟:13:
پخشم بین 5250 و 7150 موندم که ایشالا یکشو میگیرم که 7150 احتمالش بیشتره
فقط سر امپ گیر کردم چون gto 75.2 اصلان پیدا نمیشه یا باید 3400 پایونر بگیرم یا 6400 پایونر یا یه چیز دیگه که نمیدونم و پیشنهاد شماست ارت کویک هم اصلیش گیر نمیاد!
امپ چند کانال نیاز داری تا چند وات rms و تا چه قیمتی؟نقل قول:
ببین امپ استریم یا کنوود یا مافکو بگیر...پایونیر امپاش تو مشخصات قوی نشون میده ولی صدایی که به باند میده کیفیت نداره...اگه jbl رو بگیری که حرف نداره دیگه ولی بعدش ساند پیشنهاد منه
من یا میخوام یه 2 کاناله حالا بگیرم یه دوکانله هم بعد برای ساب یا یه 4 کاناله که خیالم راحت باشه که بعدم مشکلی نداشته باشم
2 کاناله 70-80 یا 4 کاناله تا حدود150
سلام ارادتمند
دوست عزیز کلا شما آمپ برندای
جی بی ال
ساوند
ارت کوییک
پاور آکوستیک
بگیری عالیه
پایونر و کنوود از دم چینین
اون 4 تای بالایی تحت لیسانس آمریکا هستند چینی نیستند . کره ای هم هست
شما جنس از نمایندگی خیالت راحت تر هست
من که لینک آمپهای ساوند و ارت هم دوستمون که گذاشتن
شما اگه 4 کانال بگیری بعدا باید سابت هم 4 اهم باشه ممکنه نبت به این قیمتی که میخای الان بپردازی بعدا سابت کم بیاره
یه امپ 2 کاناله ساوند بگیر تا 100.000 تومان . زنگ بزنی تهران بهت میگه کجای اصفهان نمایندگی اصفهان هست یا اگه نبود برات میفرسته . آمپای ساوند با توجه به این قدرت و کیفیت واقعا خوبند
در مورد اصلی بودن برندها هم دوست عزیز خدمتت عرض کنم شما از نمایندگی بگیر جنسو یا اصله یا اگر چین هست درجه 1 هست
البته همه جنسا هم چینی نیست . چون کشور ما تحریمه برای وارد شدن جنس برچسب made in china میزنند که جنس وارد بشه . شما بری نمایندگی عکاظ خیلی از باندها یا آمپ و ... مثلا ما جی بی ال رو مثال بزنیم بازش کنید usa حک شده ولی برچسب چین میزنن
از نمایندگی بخر
سلامنقل قول:
4150 دمو نداره ولی 5150 داره
از نظر قدرت خروجی فرقی با 7150 ندارن
قابلیت نصب اینترفیس یا همون کنترل سیمی رو این پخش ها دارن
کنترل سیمی کنترلی هست که با سیم به پخش وصل میشه و تا حدودی کار کنترل رو انجام میده
مثلا در 206 ها مثل دسته راهنما هست و کارایی مثل زیاد کردن صدا و رد کردن آهنگ و... انجام میده
یک سایت خارجی پیدا کردم حراج کرده محصولات صوتی رو
واقعا اگر آدم آشنا داشته باشه خیلی عالیه از خارج براش بیارن
حداقل مطمینی اصله ولی گارانتی نداره ولی وقتی جنس اصله دیگه عالیه ک
نقل قول:
کد:http://www.woofersetc.com/
سلام
امروز یه سمند اومده بود 4 تا یعنی 2جفت کنوود 718 ex با یه آمپ 4 کاناله ساند استریم trx 4.640 براش همگی با استاد نصب کردیم صدای قشنگ و پر قدرتی شده بود . بیسارو هم دقیق و عالی میزد
در مورد آمپهای ساند بگم که سری trx کمی ارتقا یافته سری tra هست کیفیتش و قدرتش کمی بهتر شده
خوب بود
سلام
خودم باند 953 رو انتخاب کردم حالا دوستان صفحه های قبل از 1073 هم تعریف کردن بین این دوتا کدومو پیشنهاد میدین ؟ اینفینیتی چطوره ؟ کیفیت واسم فوق العاده مهمه خواهشنا کسانی که هر سه مدل رو گوش کردن راهنماییم کنن
نقل قول:
سلام دوست عزیز
من خودم صدای 1073 رو نشنیدم ولی از دوستان و نصابها که شنیدم گویا بهترین بانده در حاله حاضر هست
قیمتش 250.000 هست و از همه لحاظ قدرت و کیفیت مثل اینکه عالیه یعنی در صدای بالا هم بیسارو میکوبه ولی کیفیت حفظه
صدای اون دو باند دیگه ی مورد سوالتون رو شنیدم
953 جی بی ال یه باند قدرتی هست که بیسارو کوبشی و زیبا اجرا میکنه
اینفینیتی البته نمیدونم شما کدوم مدلش رو را در نظر دارید ولی بیشتر نسبته کیفیت به قدرتش بیشتر هست . بیسارو رو نرم میزنه . بیشتر کیفیتی هست
اگر کیفیت بیشتر براتون مهم هست اینفینیتی خوبه
تو رو خدا منو بتحویلید:42:نقل قول: