این نرم افزار هم خیلی تاثیر نداره.تنها راه اینه که طرف مقابل آپلودش رو زیاد کنه و یا اینکه سیدهای زیاد داشته باشین.نقل قول:
Printable View
این نرم افزار هم خیلی تاثیر نداره.تنها راه اینه که طرف مقابل آپلودش رو زیاد کنه و یا اینکه سیدهای زیاد داشته باشین.نقل قول:
دوستان دو سوال داشتم
1- اندیشه هنوز سرویس 96 ارائه میده ؟ محدودیت حجمش چقدره ؟
2- راستی شاتل در رشت سرویس هاش رو راه انداخته یا هنوز در حال تجهیز مراکز مخابراتی هستش؟
خلاصه من نفهمیدم فایلی رو انتخاب کنم که سیدش بیشتر باشه بهتره یا کمتر . شما توی صفحه ی قبل گفتی سعی کنید اونایی رو که سید پایین دارن رو اولویت بالاتر قرار بدین تا زودتر دانلودشون تموم شه . یعنی من فایل هایی رو که سید کمتری دارند انتخاب کنم یا سید های بیشتر رو .؟؟
یه سئوال غیر تورنتی بکنم . من پس فردا مهلت این ماهم به اتمام میرسه ولی من امروز 30 مگ بیشتر ندارم و تا فردا تمومه میتونم فردا برم تمدید کنم یا حتما باید یک ماه کامل بشه. (تمدید موقت رو نمیگما حجم اضافه رو هم نمیگم حجمی که ماه به ماه پولشو میدیم و میخریم رو میگم)
هر چی سید و لیچر بالاتر بهتره.گفتم اگه حالا فایلی داری که سیدش کمه.بزار زودتر دانلود شه تا یه موقع همون سیدها هم غیبشون نزنه.!نقل قول:
ok?
سوال دوم: مشکلی نیست.شما پول ببر همه چی حله
مطمئنا هر چه تعدادseedها بیشتر باشند یعنی تعداد کسانیکه فایل کامل برنامه مورد نظرتونو دارن بیشترن و بالطبع سرعت دانلودتون هم افزایش پیدا میکنه، بچه های همین فروم یه تاپیک واسه تورنت زده بودن ، اگه یه نیگا بهشون بندازی کلا مشکلت با تورنت حل میشهنقل قول:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=251561
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=85444&highlight=%D8%AA%D9%88%D8%B1%D9%86%D8%AA
در مورد تمدید قرار دادهم ، بله میشه من خودم این ماه قبل از اینکه مهلتم تموم شه دوباره شارژ کردم
نقل قول:
1.نه نداره.
2.نه...
یکی از بچه ها هم قبلا ((پست های قبل تر)) گفته بود که مخابرات به شاتل پهنای باند نمیده.
توی یو تورنت یه قسمت داره Peers این چیه چند تا باشه بهتره بیشتر باشه خوبه یا نه ؟ توضیح واضح لطفا کنید ممنون
تعداد آدمهایی که فایل رو دانلود می کنند رو می گوییند Peers اگر اونها سرعت آپلودشون رو محدود نکرده باشند هرچی بیشتر باشند سعت شما هم بیشتر میشه . چون هر کی هر فایلی رو دانلود میکنه اون قسمتی رو که دانلود کرده همزمان آپلود هم میکنه.
نقل قول:
Peer کاربر دیگریه که به آن متصل شده و دارایی قسمتی( نه همه ) فایل روداره و فایلو منتقل میکنه.
معمولاً یک Peer بجز اپلود دانلود هم می کند( لذای کامل شدن فایلش و تبدیل شدن به سید).
همچنین به Peerها Leech هم میگن که از کامپیوترهایی که دانلود خود را کامل کردن و کلاینت BitTorrent خود را فعال نگهداشته و به صورت Seed عمل میکنند، متمایز میشن.
همونطور که دوستان عزیز راهنمایی کردن و خیلی خوب توضیح دادن و لینک هم دادن اینجا جای بحث در مورد نحوه کار با تورنت و این چیزا نیست ... یه تاپیک مجزا تو همین سایت هست که کامل اونجا توضیح داده شده و اگه هم سوال بیشتری هست بهتره همونجا بپرسید ... اما یه توضیح خیلی مختصر می دم و بقیش رو تو تاپیک مربوطه پیدا می کنید :نقل قول:
seeder که تو سایتهای تورنت با حروف مختصر تو ستون SE تعدادشون نشون داده میشه نشون میده چند نفر اون فایل مورد نظر رو دارن و اجازه میدن شما اون فایل رو ازشون دریافت کنین . یعنی تعداد آپلود کننده ها به کامپیوتر دیگران. پس هر چه بیشتر باشه بهتر . تو برنامه utorrent هم تعدادشون رو نشون میده و تو بهترین شرایط این برنامه می تونه از حدود 40-50 تا seeder فایل رو بگیره .. یعنی اینکه اگه تو سایت تورنت دیدین یه فایل کمتر از این تعداد seeder داره احتمال داره سرعت دانلودتون حداکثر نباشه و اگه تعدادش حیلی کم ( مثلا زیر 5 تا ) باشه سرعت دانلودتون پایین خواهد بود . پس هر چه بیشتر بهتر. ( کلا بالاتر از 50 باشه معمولا به سرعت مناسب خواهید رسید البته این مساله وحی منزل نیست ! و ممکنه اینطور هم نشه )
leecher ( معنی این کلمه رو هم که می دونین یعنی زالو ! یعنی کسی که فایلا رو مثل من و شما داره دانلود می کنه و خون بقیه رو می مکه ! ) که تو سایتا تو ستون LE تعداشون رو نشون می ده ... هر چی کمتر باشن بهتره ... مثلا کسی که مسابقات کشتی کج wwe رو دانلود می کنه به محض اینکه فایل جدید تو سایت گذاشته میشه می بینین تعداد SE مثلا 100 نفره و تعداد LE مثلا بالای 500 یا 1000 نفر ! هر چی زمان بگذره تعداد لیچر ها کم می شه و معمولا تعداد سیدر ها زیاد می شه ... تا وقتی که این توازن برقرار بشه معمولا سرعت دانلود پایینه . و یه نکته دیگه هم که دوستان در مورد % گفتن ... تو برنامه utorrent کلید peers رو بزنید بعد کلید down speed رو اگه بزنید می بینید اون کسانی که دارن سید میدن به ترتیب سرعتی که دارن فایل رو به شما می دن مرتب میشن .. می بینین که مثلا اگه 40 تا سیدر باشه مثلا 15 تاشون فقط دارن فایل رو به شما میدن و بقیه خون به پشه نمی دن !.. حالا به ردیف % نگاه کنین میبینین بعضی ها %100 هستن اینا کسایی هستن که اون فایل رو بطور کامل دانلود کردن و حالا دارن به شما فایل میدن ( یا ا'ه سرعت دانلودشون رو 0 نشون می ده یعنی اجازه نمی دن شما فایل رو بگیرین ) و هر چی این %100 ها بیشتر باشن شما با خیال راحت تر میتونین مطمئن باشین فایل رو کامل می گیرین .. اما مثلا میبینین یکی %15 هست یعنی اون هم یکی مثل شماست که داره اونم فایل رو همون لحظه دانلود می کنه و همزمان از همون %15 به شما هم فایل میده ... نکته مهم اینجاست که حداقلللل یکککک نفر با فایل %100 تو لیستتون باید باشه تا شما بتونین کل %100 فایل رو دانلود کنین ... اگه بالاترین % رو 99 باشه شما هم آخرش %99 فایل رو می گیرین و رو همون % گیر می کنین !! و اگه بالاترین % مثلا رو 30 باشه شما هم همونقدر بیشتر نمی تونین بگیرین ! مگه اینکه صبر کنین تا یکی اونا فایل رو کامل %100 داشته باشه و به شما اجازه دانلود بده . پس لااقل یه دونه %100 تو بدترین حالت لازم دارین . اگه نبود بیخیال اون تورنت بشین و دنبال یه فایل دیگه بگردید.
peer به معنی جفت هست که تو بعضی سایتا بصورت PE نشون داده میشه ... یعنی چی ؟! یعنی کسانی که دارن فایل رو هم می دن و هم می گیرن یعنی مجموع seeder و leecher ( یعنی یکی مثل من و شما ) ... تو برنامه utorrent تعداد leecher رو مستقیم نمی تونی ببینی اما تعداد seeder و peers رو نشون میده ... مثلا اگه seeder یه فایل 250 تا باشه و peers تعداش 400 تا باشه میتونی بفهمی که 400 نفر دارن فایل رو میگیرن و میفرستن که از این بین 150 نفر فقط leecher هستن یعنی فقط دارن فایل رو می گیرن . کلا peer هر چه بیشتر باشه بهتره . درسته که تعداد leecher ها هم اینطوری زیادتر میشه اما در عوض تعداد seeder هم به همون نسبت بالاست و شما می تونین با سرعت خوب دانلود کنین . بجز موارد استثنایی که گفتم ! مثلا یه فایل رو تازه گذاشته باشن و تعداد لیچر از سیدر خیلی بیشتر باشه که در این مورد هم اگه یکی 2 روز صبر کنین اکثر افراد دانلود شون تموم میشه و تعداد متعادل میشه.
در یک کلام تو سایتا دنبال فایلی بگردید که بیشترین تعداد SE رو در حد امکان داشته باشه . در ضمن تو بعضی سایتا علائمی هست که نشون میده اون تورنت معتبر هست یا نه . مثلا تو سایت معروف thepiratebay جلو بعضی تورنت ها علامت اسکلت هست که نشون می ده این فایل از طرف یک عضو تایید شده سایت اونجا گذاشته شده و در درجه اول بهتره سراغ اینجور فایلا برید و اگه همچین چیزی پیدا نشد بعدش سراغ فایلای متفرقه برید . مثلا اسکلت سبز نشون دهنده یک عضو ویژه و قابل اعتماد هست و از همه معتبر تره و بعدش اسکلت بنفش و آبی ...
بهتره بیشتر از این تو این مورد اینجا بحث نکنیم تا تاپیک بیشتر منحرف نشه . موفق باشید .
دوستان به نظر شما فرقی بین سرعتهای 128 و 256 اندیشه هست بالاخره یا نه !؟ خصوصا شب ها ! / چند وقتیه که سرعت شبا خیلی پایین اومده که همون طوری که مشخصه تو روحیه هممون تاثیر به سزایی گذاشته :D
در مورد سوال شما اگه فقط بخوام بگم بله یا نه ! جوابتون نه هست ! یعنی در حال حاضر تو روز سرعت 128 و 512 جفتشون بین 200 الی 250 هست . با توجه به این نکته می شه گفت گرفتن سرعت بالاتر از 128 به صرفه نیست چون تو روز اصلا تفاوت محسوسی نداره و ارزش نداره واسه 40 کیلوبایت سرعت بالاتر آدم کلی پول بیشتر بده . تا چند مدت پیش تو شبا هم همینطور بود یعنی همه اشتراکا چه 128-256 و 512 همه سرعتشون بالا بود و می شد گفت فرق محسوسی نداشتن اما چند وقته که شبا سرعت خیلی پایین میاد . این افت سرعت واسه کسایی که اشتراک 128 دارن بیشتر از کسانی هست که اشتراک 256 یا 512 دارن . به نظر من دلیلش چند چیز می تونه باشه .نقل قول:
1) همونطور که میدونین ماها بصورت اشتراکی داریم از یه پهنای باند استفاده می کنیم و هر خط بین چند کاربر تقسیم ( شیر ) شده . بنابراین چون تازگیا همه کاربرا یاد گرفتن که از 1 شب به بعد دانلود کنن در نتیجه سرعت افت زیادی می کنه و تعداد کاربرای 128 مطمئنن از کاربرای 256 و 512 بیشتره و به نظر من خیلی از کاربرای 128 هر شب دانلود می کنن در نتیجه یکی مثل من که اشتراک 128 داره و با 128 های دیگه به اشتراک داره دانلود می کنه سرعتش افت بیشتری داره . 2) به هر حال مثلا کسی که اشتراک 512 داره و پول بیشتری داده شرکت بطور تضمینی نباید سرعت کمتر از 64 کیلو بهش بده در نتیجه به نظرم وضعیت تقسیم پهنای باند واسه همچین کسی بهتره و تعداد کاربرای اوون سرعت هم کمترن و باز هم به نظر شخصی من دوستانی که مثلا اشتراک 512 دارن شاید به اندازه 128 ها نه حوصله دارن هر شب یه ریز دانلود کنن و هم تعدادشون کمتره ... نتیجه این میشه که مثلا 20 تا کاربر 128 که از یه پهنای باند دارن استفاده می کنن 18 تاشون شبا در حال دانلود باشن و سرعت تضمین شده براشونم فقط 16 هست ! خب معلومه افت سرعت زیاد میشه ! شرکت هم هیچ تعهدی نداره که سرعت بالای 16 به اینا بده ! اما کسایی که مثلا اشتراک 512 دارن پهنای باندشون مثلا بین 5 نفر تقسیم شده ! که شرکت تضمین کرده سرعت دانلودشون از 64 پایین تر نیاد و پهنای باند بیشتری در اختیار تعداد کاربرای کمتری قرار می گیره ! حالا اگه از این 5 تا مثلا فقط 3 تا در حال دانلود باشن خب معلومه وضعیت سرعت بهتره ... البته اینا فقط چند تا مثال بود که بشه تجسم کرد الان وضعیت چطوره ... حالا خودتون می تونید یه اشتراک 1 ماهه بگیرین و عملا تست کنین اگه 256 یا 512 داشته باشین سرعتتون شبا با 128خیلی فرق می کنه و براتون به صرفه هست یا نه . ( روزا هم که گفتم تقریبا مثل همن و می شه گفت فرقی ندارن )
و یه نکته دیگه اینکه اندیشه داره پهنای باند بیشتری از مخابرات می خره و در آینده نزدیک ( بنا به گفته خودشون ) مشکل افت سرعت شبانه هم حل میشه . حالا انتخاب با شماست که اشتراک با سرعت بالاتر بگیرین یا نه .در ضمن با همه این حرفا هنوز کیفیت و سرعت اندیشه از پارس آنلاین بالاتره .
در مورد افت روحیه هم با شما کاملا موافقم ! قبلا روحیمون نزدیکای 0 بود مثل همه جوونا دچار افسردگی بودیم حالا این غم هم اضافه شده و روحیه رفته رو 10- !
اما کلا واسه این چیزا غصه نخورین ... همه چی درست می شه ! :46:
چند نکته درباره اندیشه که وجود داره اینه که حالا حالا ها نمیتونه پهنای باندش رو اضافه کنه و فقط در حد یک حرف اینو گفته تا مشتری هاش دلخور نشن چون مخابرات دیگه پهنای باندی نداره تا بده اگه داشت به شرکت شاتل میداد ( شاتل پول پهنای باند رو پرداخت کرده ولی هنوز تحویل نگرفته )
منشی های شرکت اندیشه بسیار بسیار بیخودن ( رفتار خیلی ت خ س ی دارن ) کلا باهاشون حال نکردم.
سرعت سرویس اندیشه در حال حاظر واقعا تو روزها عالیه ولی شبها همونطوری که دوستمون در بالا توضیح دادن به دلیل بالا رفتن ترافیک اکانت های 128 در شب سرعت افت چشم گیری داره.
ما که پارس انلاین رو لغو کردیم منتظریم پورتمون بسته بشه بیایم اندیشه.
راستی دوستان چنتا سوال از مراکز بزرگ رشت کدوم ها از سرویس اندیشه استفاده میکنن؟؟؟
مثلا دانشگاه یا مراکز تجاری یا .... اگه ادرس یا شمارشون رو دارین لطفا قرار بدین
تشکر...
سلام بچه ها..تو حساب كاربريم حجم باقيمونده نوشته بينهايت...آنليميتد...
میزان حجم باقي مانده تا پايان مهلت شارژ: Unlimited
دانلود كنم؟؟؟؟نرم ببينم هيچي از حجمم نمونده....سريع جواب بديد..خيلي سريع
نقل قول:
واسه منم اینجوری شده بود ولی سریع به حالت قبل برگشت .
هنوز كم نميشه...برو چك كن...من دارم با سرعت نور دانلود ميكنم...الان حدود 200 و خرده اي مگ دانلود كردم ولي از حجمم كم نشده
1809.7
اره راست میگی مخابرات نمی تونه پهنای باند بده ولی اندیشه خودش داره از زیر ساخت پهنای باند میگیره نه از مخابرات استان.نقل قول:
خبرشو چند روزه پیش یک دوستی اینجا نوشت منم از خودشون پرسیدم تایید کردن. گفتن داریم یک STM-1(155 مگ) دیگه از شرکت زیرساخت میگیریم.
:5:
یعنی مشکل سرعت در شب حل میشه .؟؟؟ از کی شروع میکنن؟؟؟نقل قول:
دیگه بی حساب دانلود نکنید ! قاط تموم شد ! الان که ساعت 19:30حجم کامل حساب میشه از 1 مگ هم نمیگذرن !!! ناپرهیزی نکنید :46:( شرکت اندیشه )نقل قول:
بچه ها چی شد از حجمتون کم نشود .؟؟؟
خدا کنه سرعت همینطوری بالا باشه.نزدیک 130 گیگ لینک دانلود آماده دارم.
1 ماهی طول میکشه.
فتبارک الله... برادر شما چی دانلود میکنین، فیلمای بلوری...نقل قول:
یه سوال در مورد IDM ، چن لینک غیر مستقیمو چجوری میشه با این برنامه دانلود کرد (البته برای یه بازه زمانی خاص که در قسمت scheduler تنظیم میشه) چون در اپلود سنترهایی مثه مگا اپلود باید یه کدی هم وارد بشه که در غیر اینصورت امکان دانلود نیست
من از ديشب ديگه نتونستم بيام پي سي...نميدونم چرا...همه سايتا ميرفت ولي پي سي نميرفت...نقل قول:
فكر كنم يه 3-4 ساعتي انديشه قاط زده بود...من تركوندم...هر چي تونستم دانلود كردم...فقط آخرش كه قاطش برطرف شد حواسم نبود حجمم از 1809 رسيد 1720 ....ولي بازم خيلي خوب بود...:27::27::27::27:
كاش هميشه قاط بزنه...:10::10:
بچه ها انديشه واسه عيد ها و 22 بهمن اينا جشنواره نميزاره؟:27: مفت و مجاني دانلود كنيم؟
اين سوال منم هست///مخصوصا رپيدشير...ميشه لينكا رو بزاريم خودش دان كنه؟:18:نقل قول:
پس شما از ساعت 1 شب به بعد جوری دانلود میکنین، یعنی تا اون موقع بیدار میمونین؟نقل قول:
در قسمت Add URL میتونین لینکو ِِ add کنین ودر قسمت scheduler سایر تنظیمات مثه بازه زمانی برای شروع یا پایان دانلود و از همه مهمتر تعدا فایلهایی که همزمان دانلود میشنو تعیین کنین، فرضا اگه 4 تا فایل واسه دانلود دارین از این قسمت میتونین مشخص کنین که برنامه بعد از دانلود هر فایل به سراغ فایل بعدی بره ویا 2 تا 2تا دانلود کنه یا هر 4تا رو با هم. البته از قسمت add url فقط میشه یه لینک داد (نمیدونم چجوری میشه چن تا لینک بهش معرفی کرد) اما یه راه حل بنظرم رسید واسه لینکای غیر مستقیم شما واسه هر لینک وارد اپلود سنتر بشین و زمانیکه برنامه داره شروع به دانلود فایل میکنه cancel کنین واسه بقیه لینکا هم به همین ترتیب. و بعد از تنظیمات مربوطهدرقسمت scheduler برنامه کار خودشو انجام میده
درود.
اولا که دانلود لینک های رپید با نرم افزارهای دانلود بدون داشتن اکانت واقعا مسخرست.منم همیشه فکر میکردم اکانت نمیگیرم.ولی الان بیش از 9 ماه که اکانت دارم و واقعا پشیمونم که چرا زودتر نگرفتم.
اگه اکانت داشته باشین یه نام کاربری و رمز دریافت میکنین که اون رو میتونین تو یه قسمتی تو idm وارد کنین و برید سراغ دانلود.و مستقیما لینک ها رو دانلود میکنه.
واسه دادن لینک های دسته جمعی به idm دو راه دارین. یا این لینک ها رو بریزین تو یه فایل تکست و بعد از منوی اول و گزینه ورود در idm استفاده کنید و اون فایل رو که میتونه شامل صدها لینک رپید باشه رو بهش بدین و به میز کار خودش منتقل میشه و اونجا هم میتونید با زمان بندی بهش بگین که از کی تا کی دانلود کنه و یا چند تا چند تا دانلود کنه.
راه دوم اینه که خیلی راحت جاهایی که بیش از 1 لینک رپید لیست شدن همشون رو انتخاب کنید و بعد راست کلیک و گزینه دانلود با آی دی ام رو بزنید که یه لیست باز میشه که میتونید ببینید که فایل ها واقعا وجود دارن یا پاک شدن از سرور و بعد منتقل میشه به idm
تنها مشکل من شبها با idm اینه که گاها ارتباط به هر دلیلی قطع میشه و دیگه اگه خواب باشی وصل هم که نمیشه!
البته idm یه قسمت داره که اگه قطع شد دوباره شماره گیری کنه ولی متاسفانه اون واسه dial up هست ونه adsl
لينكاي مستقيم رو كه همونطور كه گفتين تو اسكجولر ميزارم تا صبح واسه خودش دانلود ميكنه...منظورم غير مستقيم بود...مثل اينكه بايد اكانت بگيرم////
اگه ممكنه يه جاي خوب معرفي كنيد...(واسه خريد اكانت)
يه سوال كاوه جان
شما رپيدشير داري يا رپيد باز؟چه فرقي ميكنه اينا؟يه كوچولو توضيح بدي ممنون ميشم....:10:
ممنون
دوست عزیزنقل قول:
من خودم زیاد با IDM کار نمیکنم و از لینکای راپید فقط برای دانلودایی که حجم خیلی زیادی ندارن بطور مستقیم و بصورت free user بعضی وقتا استفاده میکنم. اما این رو هم طبق تجربه شخصی باید بهتون بگم که اگه واقعا دنبال دانلود بی دردسر از راپید هستین اصلا و ابدا خساست نکنین و می تونین با مبالغ خیلی پایین ( بین 3 الی 5 تومن در ماه ) یه اکانت خوب راپید از سایتای معتبر خریداری کنین و با خیال راحت از دانلود منیجرها استفاده کنین. من خودم اون زمانی که اکانتای راپید گرونتر بودن و فقط با کارت اعتباری می شد خرید در به در تو اینترنت دنبال اکانتای مجانی بودم اما هیچ چیز به درد بخوری پیدا نشد ! اون زمان کارت اعتباری هم واسه خرید اکانت اینترنتی نداشتم .اما تو خیلی از سایتا یه روشی واسه پول در آوردن از طریق کلیک اتوماتیک تبلیغات و واریز اون به حساب پی پل بود که با اون میشد اکانت خرید .اما اونم فقط یه مدت کوتاهی جواب داد و الان دیگه کار نمی کنه. اما خدا رو شکر الان تا دلت بخواد سایتایی هستن که می تونی با مبلغ کمی داخل همین ایران اکانت راپید بخری و دیگه نیاز به اونجور جیمزباند بازیا نیست! و تو یه کلام بهت بگم ! اگه نمی خوای عذاب بکشی اصصصصصلا دنبال اکانت مجانی راپید نباش و حتی خودت رو واسه یوزر-پسوردای مجانی تو سایتای هکرها هم علاف نکن چون همشون بیخودن . حتما برو یه اکانت بخر ( اگه می خوای درست حسابی با دانلود منیجرها از راپید فایل بگیری ) هیچ راه میان بر دیگه ای واسه این کار وجود نداره مگه اینکه هر دفعه موقع دانلود اذیت بشی! من خودم همه راها رو تست کردم و با اطمینان میگم ( اگه نیاز داری ) حتما اکانت پولی راپید رو بخر. موفق باشی. ( البته باز هم می گم جای این بحثا بهتره تو تاپیک راپید شر یا دانلود منیجرها باشه .)
راست میگه انجا جای این حرفا نیست .
تایپیک رو منحرف نکنید یک بار دیگه تکرار بشه من میدونم با شما . فهمیدین:5::21:
از من یاد بگیرین که تایپیک رو هیچ وقت منحرف نکردم:27:
البته این روشی که شما گفتین ظاهرا فقط واسه لینکای مستقیمهنقل قول:
حرف شما كاملا درسته...من هيچ وقت تاحالا به فكر اكانت رپيدشير هم نبودم...بعد كه دوستمون گفتن رفتم يه سرچ كردم ديدم خيلي جاها ميفروشن..و واقعا هم مفته.ديگه 7-8 تومن در ماه چيزي نيست كه آدم بخواد بخاطرش ژانگولر بازي در بياره.:31:.مننقل قول:
نميتونم به انتخاب خودم فيلم دانلود كنم چون فيلمهايي كه لينك مستقيم دارن كمن و بايد كلي منتظر موند تا لينك مستقيمشون بياد...ولي هر فيلمي كه بگي لينك رپيدشيرش هست...پس نتيجه ميگيريم كه در 2-3 روز آينده بايد اكانت بگيرم....:31:
فقط يه سوال ديگه...ببخشيد نميخوام تاپيك رو منحرف كنم...آخريه///
محتوای مخفی: ا
پيشاپيش ممنون
اينم اسپم بود اسپمر:27::27::27::27::27::27::27::27::27:نقل قول:
راست میگه انجا جای این حرفا نیست .
تایپیک رو منحرف نکنید یک بار دیگه تکرار بشه من میدونم با شما . فهمیدین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از من یاد بگیرین که تایپیک رو هیچ وقت منحرف نکردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:31::31::31::31::31::31::31::31:نقل قول:
از من یاد بگیرین که تایپیک رو هیچ وقت منحرف نکردم
آره فقط واسه لینک های مستقیمه.نقل قول:
از رپید باز خبر ندارم.ولی از سایتی که میخرم 3 ماهه میگیرم که میفته ماهی 9 تومن.نقل قول:
هم خیلی سریع اکانت رو میدن و هم معتبره.
آدرس سایت رو از طریق پیام خصوصی میفرستم.
نقل قول:
آدرسو به منم پ خ بکن لطفا
ادرس رو همین جا بگی مشکلی نداره !نقل قول:
از این پست ها هم دیده نمیشه :46:
نقل قول:
آدرسو به منم پ خ بکن لطفا
آره دوست عزیز دانشگاه گیلان دانشگاه آزاد و ... آموزش پرورش استان یک سری از آی اس پی های شهرهای دیگه و حتی چند تا از بانکها مثل ملی ..رفاه از اندیشه پهنای باند میگیرن ولی بازم اداراتی هستن که می گیرن و من بی اطلاعم ولی اینای که گفتم من می دونستم و مطمئنمنقل قول:
پیغامم بدستتون رسید؟نقل قول:
اونایی که premium user هستن سرعت دانلودشون با free user فرق میکنه؟
ببخشيد اين سوالو اينجا ميپرسم.ولي چه مناطقي تو رشت وايرلس مجاني براي گوشي ميده؟
تو خیابان تختی تا صیقلان (سازگار رایانه)نقل قول:
خیابان سعدی-پاساز ولیعصر(کافی نت کمپیون)
صابرین-روبروی درمانگاه(( یه ساختمون چند طبقه هست که نمیدونم برای چیه))
من اینارو میدونستم
این وایرلس رو برای لپ تاپ هم میشه استفاده کرد؟