این بازی تو ویستا جواب میده؟
Printable View
این بازی تو ویستا جواب میده؟
راستی یه سوال دیگه هم داشتم اونایل مقدار تمایلشون برای اومدن به تیم 0 رو به هیچ عنوان نمیشه خرید؟نقل قول:
نقل قول:
فکر میکنم مشکل شما سیو نشدن بازیه که همه در ابتدا داشتن
یه دسته نصب کن و اونو بزار روی Com 1 تو قسمت تنظیمات کیبورد
امیدوارم تونسته باشم کمکی کنم:10:
آره دوست من من ميخوام كاملا دستي سوييچ بكنم و سيستم اين كار را اصلا انجام نده وگرنه خودم هم ميدونم با L1 اينكار انجام ميشهنقل قول:
سلام
بعد از نصب بازي اخطار مي دهد كه كارت گرافيكي pixel shader 1.x را ندارد. اما كارت گرافيكي fx 5200 است كه سايت كونامي نوشته كه بازي را پشتيباني مي كند. ضمناً از روي dvd بازي directx 9 را مجدداً نصب كردم، رزولوشن بازي هم روي low است اما باز هم اين اخطار را مي دهد و بازي اجرا نمي شود.
لطفاً راهنمايي كنيد.
دوست عزيز وقتي كه روي Low بازي ميكني تماشا گرهارو نميتوني ببينينقل قول:
عزيزم يه خرده بيشتر توضيح ميدي منم اين مشكل رو دارم مثلا وقتي يه تيم ميسازم از بازي كه خارج ميشم بعدا بيام توي بازي كل تيمي كه ساخته بودم پاك ميشه لطفا كمك كنيد.ممنوننقل قول:
آقايjavad_yas14از كمكتون تشكر ميكنم.اميدوارم جبران كنم.
آره عزيزم جواب ميده تازه با كيفيت بهتر از XP :8::8::8::8::8:نقل قول:
:40::40:
عزيزم سلام.انتخاب سطح بازي كه براي من هم ميپرسه اما اينكه سيو مستر ليگ و كاپ و .... هم پاك ميشه حتما يه مشكلي داري.يه سايت بهت ميدم براي pes 2008 است برو شايد بتوني يه چيزي پيدا كني.يه وبلاگ هم ميدم دوست خودم هستش هر درخواستي داشته باشي ميزاره بورو توي قسمت نظرات وبلاگش بگو كه اين مشكل رو داري احتمالا برات حل ميكنه چون من خودم هر وقت هر درخواستي داشتم برام گذاشته.امتحانش مجانيه.نقل قول:
آدرس اون سايته:آدرس وبلاگ دوستم:کد:http://www.gamingaccess.com/
فقط بدي وبلاگش اينه كه دير آپ ميكنه.کد:http://www.rci.blogfa.com
راستي يه چيزي تو برنامه FREEZE روي دستگاهت نصب نيست؟؟؟؟؟؟؟؟
اين برنامه نميزاره اطلاعاتي روي درايو C ريخته بشه و فورا اون رو DELETE ميكنه.اگه اين برنامه رو داري حتما پاكش كن.
ايشلاااااا كه توام ميتوني از اين بازي لذت ببري بازيه توپيه نميخوام دلت رو بسوزونم:41: ولي اگه نتوني بازي كني از دستت رفته.
باي
دوست عزیز در قسمت کنترل در داخل بازی گزینه ی cursor spd را روی manual قرار بده مشکلت حل میشهنقل قول:
باسلام از اینکه سوا ل قبلیه من که عدم عوض شدن داورهارا جواب ندادید خیلی ممنونم حداقل این سوال را جواب بدیدکه وقتیکه مهمون یا غریبه با سیستم من فوتبال بازی میکند من چطور میتوانم کاری کنم که ان بازیها در track recordمن ثبت و ذخیره نشود اصلا امکان انجام چنین کاری هست یا نه؟
آقا داور هاي من هم عوض نميشن كمكككككككككككككككك كنيد خواهش ميكنمنقل قول:
این موضوع چندین بار سوال و جواب داده شده است باز هم می گوییم تا مشکل دوستان برطرف شودنقل قول:
اولا :شما باید یک دسته تهیه کنید
دوما :در فایل setting در آدرس رو به رو: Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008 در قسمت controller
دسته را روی contrroler 1 قرار دهید
امیدوارم مشکل دوستان حل بشه:10:
داورها دربازی های دوستانه متفاوتند ولی در مستر لیگ در همه ی بازی ها فقط یک داور است
عزيزم ميشه بگي دسته چه ربطي به سيو بازي داره؟نقل قول:
خیلی عجیبه ولی واقعا درست شد با نصب یه دسته!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
عزیزم ربطش به بی ربطیشه :46:نقل قول:
بابا اینکارو انجام بدید درست میشه
سلام با سیستم من جواب میده؟
cpu : 3600
ram : 2 * 512 =1 GB
VGA : 6800 XT geforce (256MB
با High اجرا میشه ؟ یکی جواب منو بده.... ممنون ...!
Normal رو که مطمئنم خیلی عالی اجرا میکنه ولی شاید High کمی کند باشه
بستگی به کارت گرافیک و رمت داره که تا چه حد توان دارن
امتحان کن
دوست عزیز از راهنمایتون خیلی ممنون.نقل قول:
دوستلن خواهشا یه اپشن فایل یا پچ برای لوگوی روی لباس بهشگاههای انگلیس بدید.
ما که دهنمون سرویس شد از بس نوشتیم و هیچکس هم جواب نداد.
این بیستمین باریه که من گفتم یه اپشن فایل یا پچ برای لوگوی روی لباس باشگاههای انگلیس میخوام ولی کسی جواب نداده.:19::19:
plzzzzzzzzz.....
دوست عزيز من توي بازي دوستانه حل ميشه ولي توي مستر ليگ لعنتي بازم خودش سوييچ ميكنهنقل قول:
دوست عزيز من از اين پچ استفاده ميكنم لگوي باشگاههاي انگليس و نام بازيكناش كاملا درسته چون خودم توي مستر ليگ با منچستر دارم بازي ميكنمنقل قول:
توی مستر لیگ هم stop را که زدی در گزینه ی player setting مربع را بزن و آنجا هم مثل همون چیزی که گفتم تنظیم کن درست میشهنقل قول:
باسلام از اینکه سوا ل قبلیه من که عدم عوض شدن داورهارا جواب ندادید خیلی ممنونم حداقل این سوال را جواب بدیدکه وقتیکه مهمون یا غریبه با سیستم من فوتبال بازی میکند من چطور میتوانم کاری کنم که ان بازیها در track recordمن ثبت و ذخیره نشود اصلا امکان انجام چنین کاری هست یا نه؟
منظورتون کدوم پچه؟ من یه آپشن فایل لازم دارم که تیم ملی آلمان بازیکنان واقعی با قدرت های واقعی داشته باشه .خودم که رجیستر کردم بعد از خارج شدن و ورود به این بازی لعنتی ( که موجب کوبیدن مشت های زیادی روی کیبردم شده) تمامی رجیستر های بازیکنان حذف میشه. یه آپشن فایل خوب توی گیمینگ اکسز:41: پیدا نکردم کسی داره؟نقل قول:
آقایون به من کمک کنید من بازی رو روی normal که قرار میدم مشکل داور و تماشاچیم دست میشه ولی تیک میزنه راهنماییم کنید
سیستم من:
cpu:2.8 celeron
vga:256mb 6200 geforce
ram:1gig
نقل قول:
سلام
تنها راهنمایی اینه که یا سیستمت رو عوض کنی یا قید این بازیو بزنی
سیستمت که خوب ولی کارت گرافیکت همچین تعریفی ندارهنقل قول:
شما میتونی روی نورمال روون بازی کنید.
نقل قول:
ميتوني يه سيستم مثه اين ببندي تا بتوني روي high بازي کني .. :10:
cpu x2 3.6
main asus m2ne
vga 7900gs
ram 2*1gig crucial 667
ميتوني يه سيستم مثه اين ببندي تا بتوني روي high بازي کني .. :10:
cpu x2 3.6
main asus m2ne
vga 7900gs
ram 2*1gig crucial 667
چطور ميشه چندتا Edit رو با هم لود كرد؟
مثلاً من يك Edit نام صحيح بازيكنان و تيمها رو دارم و يك Edit براي بازيكنان استقلال و پرسپوليس
ميخوام اينا با هم لود بشن آيا راهي هست؟
عزيزم شما هم مثل اينكه مثل بقيه توي آپشن فايل مشكل داري يه دسته نصب كن ديگه همي چيز به طور خودكار لود ميشه اگه دسته نداري يه نرم افزار هست كه ميتونه يه دسته ي مجازي ايجاد كنه من خودم از همين سايت دانلود كردم بگرد توي قسمت انجمن بازي هاي كامپيوتري پيدا ميكني اگه پيدا نكردي به خودم بگونقل قول:
دوست عزيز از جوابت ممنون واقعا محشر بود:27::41::13::18::21::2:نقل قول:
یه جای دیگه هم یکی ازدوستان به یکی دیگه همینا رو گفته بود. اگه گیم پد نصب باشه مشکل سیو ادیت ها و رجیستر ها کماکان باقیه.:13:نقل قول:
من همچنان منتظر یه آپشن فایل خوب تست شده از دوستان هستم
من قبلا تو لینک زیر نرم افزاری که باهاش گیم پد مجازی میسازه و مشکل لود کردن سیوها رو حل میکنه رو برای دانلود گذاشته بودم . نحوه استفاده ازش رو هم توضیح دادم :
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=180517&page=3
کسی این ساکر2005 با 1.5 گیگ پچ را اگه خریده بگه چطوریه؟ به درد میخوره؟