ورژن جدیدش هم فارسی داره.اتفاقا جدیدا فارسی داره:31:نقل قول:
Printable View
ورژن جدیدش هم فارسی داره.اتفاقا جدیدا فارسی داره:31:نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
لطفا بفرمایید کجاش نوشته چین؟ چون من هم میخوام بخرم ولی نمیدونم از کجا بدونم لیبل داره یا نه و اصله یا نه.
سلام دوست عزیز , دقیقا پشت گوشی زیر باتری شما مشاهده بکنین نوشته Made in China :10:نقل قول:
دقيقاً :14:نقل قول:
می گم قاط زدی نگو نه :31:
میگه 1 Cda دارم چرا 2 تا نیست :20:
من گفتم Cda ام مال اندونزي بود
و طبق روشي كه گفته بودين ميخواستم عوض كنمش، منتها در انتهاي كار بااينكه پيغام موفقيت ميده اين ERROR رو ميزنه
Ready for operation!
Sending db2001_cid53red_cs_p1e.bin...
Applet ID: 070405 1245 NPA1_CXC1327363_1_SEMC_CS_LOADER_1_P1E
This is a CHIPSELECT loader
Activating loader...
Activating GDFS...
This loader is UNLOCKED
Run GDFS-script...
| GDFS-Script: Error (Couldn't open outputfile!)
Smartphone Updated!
GDFS operation was successful
Disconnected... Unplug the phone
توي ليستمم وقتي نگاه كردم بجاي 2 تا Cda همون Cda قبليم بود
2 بارم انجام دادم نشد
از خيرش گذشتم:22:
آپديت كه كردم بازم همون Cda قبليم كه مال اندونزي بود رو دستگامه
چه گیری دادین جدیدا به این Cda.
رضا تقصیر تو هست ها.cda رو انداختی سر زبون ملت.دی
سلام به همه ی دوستان عزیز ، اعم از P1 دار و طرفدار سلطان P1
دوستان من یه مدت نبودم ، جریان این واکمن چیه؟ خوردنیه؟ از کجا دانلود کنم؟ خونتون؟ خونمون؟ تمساحا ؟:20:
تو رو خدا نگید قبلاٌ اینجا و اونجا گفتیم که با این اینترنت دیالاپ بوقی نمیشه همه ی فروم رو گشت.آدرس بدید ولی نزنید.:12:
باید بری به بخش هک گوشی.چاره ای نیست.مگر اینکه یکی از بچه ها بیاد روی گوشیت نصب کنه.نقل قول:
سلام به همه ی دوستان عزیز ، اعم از P1 دار و طرفدار سلطان P1
دوستان من یه مدت نبودم ، جریان این واکمن چیه؟ خوردنیه؟ از کجا دانلود کنم؟ خونتون؟ خونمون؟ تمساحا ؟
تو رو خدا نگید قبلاٌ اینجا و اونجا گفتیم که با این اینترنت دیالاپ بوقی نمیشه همه ی فروم رو گشت.آدرس بدید ولی نزنید.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=216788&page=66
آقایون یه سوال برام پیش اومده :
شما با نرم افزار ها و بازی های جاوا چه طوری کار می کنید ؟ (اون هایی که تاچ اسکرین رو ساپورت رو نمی کنن)
من واکمن3 رو نصب کردم مشکلی نداشت فقط بعد هک باید گوشی رو ری استارت کنی همین!!!!!!!1نقل قول:
سلام............من دارم p1 دست 2 میگیرم 250 تومان ........خوب هست؟؟؟
نوی اون الان 300 تومانه اگه تمیزه و اصل هستش بگیر می ارزهنقل قول:
من تا حالا با هیچ برنامه جاوایی مشکل نداشتم.همه رو اجر میکنه.نقل قول:
شما با نرم افزار ها و بازی های جاوا چه طوری کار می کنید ؟ (اون هایی که تاچ اسکرین رو ساپورت رو نمی کنن)
نقل قول:
:27: واقا بعدشم میگن تو نمیفهمی :18: !! حالا جالبه خودم آموزششو گذاشتم, خودم کاملا عوض کردم ... بگذریم اصلا :13:
چرا زمان نصب بعضی از نرم افزارها یا بازیها ایراد روبه رو را می گیرد. "component failed security check cannot install"
برای این کار تاریخ گوشی رو به عقب ببرنقل قول:
فکر کنم کرک شده هستن یا اگه این فرضیه نباشه حتما بعد اون یه ورژن جدید دادن بیرون که از اون استفاده کنن
منظورم اینه که کلید چند جهته نداره , همه نرم افزار های جاوا هم تاچ اسکرین رو ساپورت نمی کنند , پس چه جوری باهاشون کار می کنی؟نقل قول:
نقل قول:
من تا حالا با هیچ برنامه جاوایی مشکل نداشتم.همه رو اجر میکنه.
وقتی تو برنامه های جاوا هستی، کلید Alt رو دوباره فشار بده، بعد با دکمه های 2 4 6 8 کار کن ;)نقل قول:
منظورم اینه که کلید چند جهته نداره , همه نرم افزار های جاوا هم تاچ اسکرین رو ساپورت نمی کنند , پس چه جوری باهاشون کار می کنی؟
اساتید محترم من یک گوشی p1i جدیدا خریدم متاسفانه پس از مدتی قفل میکند یعنی اگر به آن تماس گرفته شود پیغام میدهد گوشی خاموش است و از خود گوشی هم تماس با بیرون برقرار نمیشود ولی منوها بغیر از پخش موسیقی آن کار میکند(موسیقی را پخش نمیکند) . پس از خاموش . روشن کردن گوشی تا یکی دو ساعتی درست میشود . لطفا مرا راهنمایی کنید. ضمنا گوشی را آپدیت هم کردم ولی اثری نداشت.
سلام دوستان
منwalkman ريختم رو گوشيم ولي اجرا نمي كنه .دو سه بارم پاك كردم دوباره ريختم نشد.كسي ميدونه چرا؟
مشخصات گوشمم اينه:
cxc162037
cda 162022/9 r6ea29
دوست عزیز سوالتونو توی بخش هک UiQ بپرسید تا تخصصی تر جوابتونو بدن اما فکر کنم روی Cda شما جواب نده و بر روی Wg1 کار بده:46: یا شاید درست فایل هارو کپی نکرده باشید...نقل قول:
اینم تاپیک هک Uiq3 و اعمال تغییرات در فایل های سیستمی
[PHP]http://forum.p30world.com/showthread.php?p=2669890#post2669890[/PHP]
حرف دوست عزیزم MohsenTanha کاملا درسته اما بعضی از نرم افزارها و شایدم بازیها نیاز به ساین کردن داشته باشهنقل قول:
از اول همین طوری بوده ؟؟؟؟ یا بعد از مدتی این مشکل براش پیش آمده ؟؟؟نقل قول:
1 سوال داشتم از خدمت دوستان , من می خوام password روی گوشی بذارم که یه جورای شباهتی با گوشی های نوکیا سری 60 داره از لحاظ امنیتی , هر چی بگین تویSecurity امتحان کردم نشد فقط موقعی که گوشیو روشن می کنم کلمه عبور یا Password میخواد آیا راهی دیگه ای هست؟ برای اینکه گوشی دوستم P990 بود دیدم هر 3 دقیقه قفل میشد و نیاز به کلمه عبور داشت ..!!؟
تمام برنامه های java نیازی نیست که تاچ اسکرین رو ساپورت کنن.نقل قول:
منظورم اینه که کلید چند جهته نداره , همه نرم افزار های جاوا هم تاچ اسکرین رو ساپورت نمی کنند , پس چه جوری باهاشون کار می کنی؟
مهم ورودی اصلاعات هست که یکی هست.منظورم اینه که مثلا وقتی شما جهت بالا و پایین رو توی یک گوشی که تاچ نیست میزنید با زمانی که با تاچ این کار رو میکنید فرقی نداره.
سلام
من هم امروز P1 گرفتم
واقعا عالیه
قیمت 310 (تبریز) با گارانتی طلایی (3 ماه تعویض یه سال تعمیر
به اضافه اینکه 10 تومن دادم مموری 512 اش رو با 2 گیگ عوض کردم
راستی آپدیت آخرش رو هم واسم زد. دست نوشته فارسی رو هم تشخیص میده.
منوها هم کاملا فارسی و عالی هم ترجمه شده. باتری فلزی و نوشته Made in china هم روی باتری هم روی لیبل
از همه دوستان عزیز و مخصوصا persian boys عزیز که واقعا این گوشی رو به خوبی تحلیل کرده بودند.
منم مي خوام بخرم
مي خواستم بدونم درون حعبه بايد چه چيزهايي باشه
از كجا بفهمم اصله .
و يك سري اطلاعات در مورد اصل بودن گوشي بهم بديد .
اقا این نیاز به اپدیت داره
cda:
cda162024/87 r5a
دوست گرامی از ابتدا گوشی همینطور بوده لطفا راهنمایی کنید.
من امروز گوشیما گذاشتم شارژ بشه ولی نشد!؟
بعد با2تا شارژرکه یکیش مال w700 بود امتحان کردم بازم نشد
ولی باUSBشارژ میشه حالا از اساتید میخام کمک کنن.
دلیلش چیه؟
ممنون
آقا چه طوری میشه با گوشی به اینترنت وصل شد . در واقع همون GPRS . من برنامه LineTV دارم . باید حتما" Connect باشه تا راه بیفته ممنون میشم یکی کمکم کنه !
چه طوری میشه GPRS وصل کرد ؟ من یه برنامه دارم میگه باید Connect باشی . چی کار کنم ؟
مبارک باشه.خیلی خوب خریدید.به پای هم پیر بشید.نقل قول:
سلام
من هم امروز P1 گرفتم
واقعا عالیه
قیمت 310 (تبریز) با گارانتی طلایی (3 ماه تعویض یه سال تعمیر
به اضافه اینکه 10 تومن دادم مموری 512 اش رو با 2 گیگ عوض کردم
راستی آپدیت آخرش رو هم واسم زد. دست نوشته فارسی رو هم تشخیص میده.
منوها هم کاملا فارسی و عالی هم ترجمه شده. باتری فلزی و نوشته Made in china هم روی باتری هم روی لیبل
از همه دوستان عزیز و مخصوصا persian boys عزیز که واقعا این گوشی رو به خوبی تحلیل کرده بودند.
آموزشش قبلا گذاشته شده.باید بگردی و پیداش کنی.توی همین کلوپ p1 هست.نقل قول:
آقا چه طوری میشه با گوشی به اینترنت وصل شد . در واقع همون GPRS . من برنامه LineTV دارم . باید حتما" Connect باشه تا راه بیفته ممنون میشم یکی کمکم کنه !
دوست عزیز من از یک نفر که تو این کار پرسیدم گفت مشکلش احتمالا نرم افزاری وبا آپدیت یا فلش باید درست بشهنقل قول:
راستی گوشیت با گارانتی ؟؟؟ پشتش لیبل مدین چین داره ؟؟؟
نقل قول:
دوست عزیز تو این کلوپ تکه تکه آموزش داده شده که من اصلا" نفهمیدم چی به چی شد .. اگه میشه از اول اول یکی از دوستان آموزشش رو بگه که همه استفاده کنن .. ممنون :40:
سلام.نقل قول:
ببینید اگه اپراتورتون ایرانسل هستش این مطلبم شاید بدردتون بخوره
ابتدای کار وارد Main Menu شده و بعد Control Panel و بعد داخل Connections و در مرحله بعدی وارد Internet Accounts شده و از پایین گزینه More و به ترتیب New accountو Data را انتخاب میکنین
در قسمت Data acounts که گزینه اول
Account name: باید اسم بدید که شما میدین Irancell-GPRS
Address: در این قسمت شما این عبارت تایپ میکنید mtnirancell
و در آخر Save میزنید و میتونید از اینترنت لذت ببرید :11:
موفق باشید :46:
سلام
اگه ميشه آموزش هك كامل p1 را بگيد از كجا گير بيارم.
.
[PHP]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=216788&goto=newpost[/PHP]نقل قول:
اگه ایران سل نباشه نمیشه ؟
میشه دوست عزیزم . اما من اپراترتون نیستم که این سوالتونو جواب بدم اما راهش اینه حالا شما میتونین طی 1 تماس به اپراتورتون محل های که گفتم پر کنین و بعد Save کنید ببین فرقی نمیکنه چی باشه ایرانسل یا... فقط باید شما اون کارکتر هارو پر کنید البته باید صحیح پر بشه که همون جوری که گفتم باید تماس بگیرین به اپراتور و اون آموزش هم یه حالت کلی داشت نه جزئی:46:نقل قول:
اگه پی1 رو به عنوان یه مودم استفاده کنیم سرعت اینترنتش چطوره؟