پس انجمن ماهواره برای همیشه پاک شد ؟
پس انجمن ماهواره برای همیشه پاک شد ؟
یه سوال پیش اومده این قسمت یعنی چی؟
در ضمن نوشته Ship Storm در هیچ گروه عمومی مشترک نیست.
مگه میشه مشترک هم شد ؟ چگونه؟ به چه دردی میخوره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بابا،الکیه اینا...از مدیرا پرسیدم،مال خود Vb هست،امکان عضویتی هم وجود نداره
با سلام و تشکر از راهنمایی .نقل قول:
می خواستم بدونم میشه از یک تایپیک آموزشی کپی برداریم ودر یک فروم دیگه از اون استفاده کنیم.
اگه جواب مثبته لطف کن راه حلشو بگو.
Internet Explorer 6نقل قول:
میدونی چیه من انجمن متفرقه رو تو جستجو میزنم ولی همچین چیزی نمیبینمنقل قول:
پس الکیه و چیز خاصی نیست:13:نقل قول:
من از firefox 2 استفاده ميكنم وقتي در صفحات انجمن كد لينك دانلود يا آدرس و يا عكس با سايز بالا قرار داده ميشه قسمتي از سمت چپ صفحه تو كادر نيست و نميتونم از تمام صفحه رو استفاده كنم
براي اين مشكل چكار ميشه كرد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آی راست میگه. راه حلی هست؟ منم Ff دارم و همین میشکل. وای به وقتی یه پیغام خصوصی 2 3 بار جواب داده بشه. اشکم در میاد.
بابا یکی نیست منو راهنمایی کنه
میشه از آموزشهای دوستان تو فروم دیگه استفاده کنیم؟
,وی بی امکانات زیادی داره عزیز و پی سی ورد بنا بر کارکردها و اهدافی که داره از بعضی هاش استفاده کرده و بعضی ها نهنقل قول:
مثل مورد اشاره شده توسط شما
پایین انجمن نوشته شده عزیز :نقل قول:
نقل قول:
کليه حق و حقوق متعلق است به گروه نرم افزاري P30world
استفاده از مطالب اين سايت به هر نحو ، منوط به کسب اجازه کتبي از مديريت ميباشد
پس جواب سوال من چي شد؟!!
سلام دوستان .من حدود دو هفته اي نبودم ولي از هفته پيش كه برگشتم قابليت copy & paste واسه من وجود نداره! يعني يه مطلب يا لينكونميتونم از جاي ديگه كپي كنم بعد تو پستم بذارم . لطفا راهنمايي كنيد بگيد مشكل چيه . مرسي
میتونی عکس بذاری؟نقل قول:
سرنوشت انجمن ماهواره چی شد؟
agha man bad bakht shodam yeki komakam kone ye seri pach rikhtam roye goshim k750 dige bala nemiyad ro mark mimone lotf konid begid chikar konam?????
کمک:من یه سری پچ k750 ریختم تو گوشیم دیگه بالا نمیاد چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عضویتت رو تبریک میگمنقل قول:
کمک:من یه سری پچ k750 ریختم تو گوشیم دیگه بالا نمیاد چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باید بری توی انجمن گوشی ها
کد:http://www.forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=31
اره ميتونم بذارم ..همين الان چند لحظه درست شد ولي نمي تونستم عكس بذارم كه حالا دوباره همونجوري شدنقل قول:
دوستان هيچ راهي هست كه تو خوده P30world سايز عكسيو كه مي خوايم بزاريم تغيير بديم؟
نه فکر نکنم.نقل قول:
يعني هيچ راهي؟
تو پیسیورلد و (فکر کنم) هیچ انجمن دیگهای همچین امکانی وجود نداره؛نقل قول:
شما می تونی برای تغییر سریع سایز عکست بری به این سایت:
کد:http://www.quickthumbnail.com
سلام
ميخواستم ببينم انجمنdvbچي شده هرچي گشتم نبود؟
این سوال ما هم هست که چند بار پرسیدیم وبدون جواب مانده یکی از مدیران لصفا جواب بده:19:نقل قول:
مدیران انجمن برای اینکه انجمن در خطر ف.ی.ل.ت.ر شدن نباشه احتمالاً قسمت انجمن ماهواره و --- رو محدود کردننقل قول:
قبلا هم چند دفعه مشابه اين اتفاق رخ داده، به اين صورت كه در وضعيت قرمز انجمن مربوطه چند وقتى Hidden مىشه تا آبها از آسياب بيفته، بعدش روز از نو روزى از نو!نقل قول:
◙
آره انگار سايتهايي كه مربوط بهdvbهستن رو دارن ----- ميكنن
اگه بشه واقعا عالی میشه واسه اونایی که از فایرفوکس استفاده می کنن الخصوصنقل قول:
اخه انجمن اسکرول هم برای از چپ و راست نداره
نقل قول:
Majidonline و بسیاری فرومها و سایتهای دیگه به صورت اتوماتیک انجام میده تا انجمن به هم نریزه
البته منظور من این بود که نمیشه سایز خاصی رو مشخص کرد :46:نقل قول:
سلام
میخواستم بپرسم من تو انجمن موسیقی خیلی فعالیت کرئم اگه پستم به 200 برسه عنوانم چی میشه میتونه
کاربر فعالانجمن موسیقی بشه؟؟؟
سلام عزیزنقل قول:
عنوان کاربر فعال سیستمی داده نمیشه . تعداد پست هم در موردش ملاک نیست .فقط تشخیص تیم مدیریت انجمن در این مورد نقش داره .
اگر همکاران و مدیران یکی از انجمن ها فردی مناسب این عنوان بدونن در موردش اقدام میکنن .
سلام.من نیاز به کمک دارم ولی نمیدونم اصلا چه جوری و کجا سوالم رو بپرسم؟؟؟؟؟
سلام.من نیاز به کمک دارم ولی نمیدونم اصلا چه جوری و کجا سوالم رو بپرسم؟؟؟؟؟کسی هست کمکم کنه؟
سلام من در دانلود ضمیمه های سایت با مدیریت دانلود مشکل دارم نمی شه و به جاش صفحه ی Phpدان می شه با همه ی دانلود منیجرها هم همین طوره لطفا راهنمایی کنید
شما برای دانلود ضمیمهها باید روشون کلیک کنی تا تو یه صفحهی جدید باز شن،نقل قول:
بعدش اگه دانلود منیجر رو واسه گرفتن اون نوع فایل موظف کرده باشی دانلود شروع میشه؛
وگرنه مرورگر شروع به دانلود میکنه.
در ضمن برای دانلود نباید از شیوه کپی کردن آدرس و پیست در دانمنیجر استفاده کرد :13:
سلام جدیدا دکمه ها تو سایت برای من کار نمیکنه..یعنی هیچ کدوم به جز نقل قول و ارسال پاسخ...حتی از همین دکمه ی ارسال عکس و تغییر فونت تو ارسال جواب سریع استفاده کنم.چرا؟
سلام حتما خرابه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام اوا جاننقل قول:
یکی دوبار رفرش کن
بعد یه چند لحظه صبر کن
امید وارم بشه
این اتفاق برای من افتاده با رفرش حل شده:46: