در ژاپن تمام نسخه هاي RE با اين نام ( Biohazard ) شناخته ميشه ( バイオハザード5 ) !نقل قول:
شماره قبل تو PC اسمش این بود
یعنی این شماره هم همینه؟
Printable View
در ژاپن تمام نسخه هاي RE با اين نام ( Biohazard ) شناخته ميشه ( バイオハザード5 ) !نقل قول:
شماره قبل تو PC اسمش این بود
یعنی این شماره هم همینه؟
کلأ کارت گرافیک پردازش موازی انجام می ده و بهتره بگم که این قبیل پردازش رو بهتر از پردازنده انجام می ده ! و در dx10 با یکی شدن واحد ها ! کل پردازش به صورت موازی شده . نکنیک aa به طور خیلی ساده ، یک پیکسل رو می شکنه و اون ر به 2 پیکس تبدیل می کنه و سپس اون رو پردازش می کنه!! به خاطر این کار هم کیفیت تصویر بالاتر می ره! و همین طور که معلومه ، حجم مورد پردازش بیشتر و پردازش سخت تر می شه!!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان من هم مثل شما اکثر بازی ها رو در ریزولیشن 1920.1080 بازی میکنم حتا وقتی 18 فیریم میگیرم اصلا بازی کند نیست و بسیار روان اجرا میشه من گفتم شاید برای من این جوریه ولی حالا دیدم برای شما هم همین طوره ولی در ریزولیشن 1600 .1200 یکم کند به نظر میرسه.در کل LCD رو من روی هر ریزولیشنی میزارم کیفیت تفاوتی نمیکنه.
من نمیدونم چرا میگن کیفیت پاین میاد.
ممنون دوست عزیز ولی این سایت واقعا بیخوده!!!نقل قول:
فقط بر اساس کانفیگی که سیستمت داره مقایسه میکنه با کانفیگ پیشنهادی برای هر بازی! تازه اونم بعضی وقتها اشتباه مقایسه میکنه!!
برای prototype میگه سیستم من در حد مینیمم هم نیست و کلا باید بیخیال بشم! درحالیکه من الان دارم این بازی رو روی کیفیت high !!!!!! راحت با fps 40 اجرا میکنم
یا مثلا devil may cry4 رو برای من میگه از recommended هم بالاترم در صورتی که من این بازی رو با بدبختی اجرا کردم همه چیز رو روی low یا medium گذاشتم تازه 30 تا فریمریت داشتم!!!!
دوستان سایت بهتری سراغ ندارین برای تست بازیها روی سیستم؟
این AA که میگین یعنی چی دوستان؟
AA مخفف کلمه Anti alaising هست.نقل قول:
یکی از تنظیمات گرافیکی داخل بازی ها.
بعضی وقت ها مثلا سی پی یوت رو ممکنه درست نشناسه یا فضای کافی در اون زمان روی هارد نداشته باشی و غیره که سیستمش رو به اشتباه می ندازهنقل قول:
اما به هر حال انتظار اندازه گیری دقیق نمی شه داشت و سایت هم نمی تونه معجزه کنه و این نهایت کاریه که یه سایت در این زمینه می تونه انجام بده.
همین که سیستمت رو با سیستم مورد نیاز بازی تطبیق می ده و نتیجه نسبی می ده به نظر من خیلی هم خوبه. به من که خیلی کمک می کنه...
راستی منتشر شد بلاخره ؟
چند تا دی وی دی ؟
و اخر از همه تاریخ عرضه اش کی بود ؟
نقل قول:
اگه اشتباه نکنم به تاریخ ما میشه 24 شهریور یعنی هفته آینده :5::5::3:
دیگه باید کم کم منتظر پخش لینک دانلودش توی اینترنت باشیم و به محض اینکه این اتفاق بیفته
پس فرداش فروشگاهای بازی برای فروش میذارنش
یعنی 24 شهریور بیاد 25 شهریور تو اینترنت میزنن؟
یا فقط تو تورنت میزارن ؟
من که صبر میکنم خود سایتمون بیاره و از همینجا میخرمش
بالاخره یک جا می اد دیگه!! دوستان که علم و غیب ندارند! :دی این همه صبر کردیم دو روز هم روش! :دینقل قول:
واقعا چرا این بحث های بی هدف رو راه میندازین؟
به قول یکی از دوستان وقتی که بازی هنوز برای پی سی نیومده بود
تاپیک خیلی خوب بود ولی الان که هنوز هم نیومده ما شاهد اسپم هستیم!!!(توهین پی سی گیمر ها نباشه فقط بعضی ها)
حداقل بزارید بازی بیاد بعد بحث های مقایسه ای رو انجام بدید تا یکم منطقی به نظر برسه.
کسی میدونه چطوری میشه آر پی جی رو بی نهایت کرد؟
آخه نمیشه آپگریدش کرد!
فکر کنم بهتره بحث مقایسه ی نسخه ی 5 رو با نسخه های قبل تموم کنید و بزارید هرکسی نظر خودشو واسه خودش نگه داره حداقل تا زمانی که PC بازها هم بتونن بازی کنن.
بیشتر از این بحث رو کش ندید وگرنه پستهاتون پاک میشن
ممنون
hamed جان بی دلیل قضاوت نکن دوما پست اقای maggy رو مگه ندیدی که گفت ادامه ندین ؟؟؟؟ حالا باز شما توجه نکن ادامه بده تا بن بشی بعد بگی بی دلیل بن کردنت مدیرا!
عزیزان دیگه این بحثهارو تموم کنید فقط دو سه صفحه کل کل هستش.جون من دیگه تموم کنید.
ign این بازی رو نقد کرد و بهش نمره 9/3 نه ممیز سه رو داد.
زیر 5 ساعت بازیو باید تموم کنی ...نقل قول:
ممنون رفیقنقل قول:
روی هر درجه سختی که باشه مهم نیست؟
اگه در حالت پروفشنال بازی رو تموم کنیم اسلحه چیزی بهمون میده؟
اولین نقدر بازی و نمره عالی 9.3/10
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
IGN UK اولین نقد Resident Evil 5 نسخه PC را انجام داده و نمره عالی 9.3 از 10 را به بازی داده :
کد:http://uk.pc.ign.com/articles/102/1023597p2.html
سلام
دوستان بازی برای PC منتشر شده؟
تاریخ عرضه این بازی مربوط به پی سی 28 شهریور هسته.نقل قول:
بچه ها جون مادرتون وقتی بازی رو گرفتین تست کنید ببینید با کارت گرافیکتون راحت اجرا میشه یا نه؟( مدل گرافیکتون و نحوه اجرای بازی رو حتما بگین)
ممنون
:27:ign رو كه همه مي دونن نمره هاش چرت و پرته ... تاپ 10 اش هميشه مزخرف ترين بازياستنقل قول:
بايد ديد gamespot چند مي ده
نقل قول:
IGN من زیاد تو کارش نبودم اما من واقعا به Game Spot ایمان دارم هر امتیازی به هر بازی داده بوده
درسته بوده :10: البته با عرض پوزش قصد زدن اسپم رو نداشتم
28 شهريور يا 24 شهريور؟؟؟؟؟نقل قول:
نكنه باز عقب افتاده؟؟؟؟؟؟
28 یا 24 فرقی نار بیاد ...
در ضمن به نظر من زود واس خریدش نپریم ...چون ممکنه مثل بتمن مورد دارش اول بیاد بیرون ..
من تو سایت IGN دیدم زده بود 29 سپتامبر یعنی میخوره حدودا 8 مهر
کد:http://pc.ign.com/objects/142/14258190.html
ديگه قاطي كردم
الان Gamespot و يكي دو جاي ديگه زدن 15 سپتامبر ولي IGN و يه سري سايتا زدن 29 سپتامبر
بالاخره كدومش درسته؟
نه مهم نیستنقل قول:
البته فکر کنم باید روی هر درجه که می خوای بری حتما همه ی مراحل رو باید بری .
مثلا نمیشه نصفشو نرمال رفت نصفشو پرو .
در حالت پرو فشنال تنها چیزی که وجود داره اینه که 2 برابر بهت پول میده و بحث اسلحه و اینا نیست .
و اینو بگم که حالت پروفشنال خیلیییییی سخته من تو هر مرحله دست کم 5 بار افقی میشدم ...
مگه این کار عملیه؟!نقل قول:
من توی پروفشنال رسیدم به اون غوله که باید با تیربار بذنیمش، میتونم این مرحله رو روی نرمال طی کنم بعد دوباره پروفشنال ادامه بدم؟
یه مدت قرار بود برای پی سی هم بیاد پی شد ؟؟؟؟؟
بیخیالش شدن ؟؟؟؟؟
من شنیده بودم که مرداد میاد ولی کو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
14 September بازی برای امریکا ریلیز میشهنقل قول:
منبع :
کد:http://www.vgreleases.com/pc/ReleaseDate-153225.aspx
تورنت كه اصلا به درد نمي خورهنقل قول:
من يه اكانت رپيد شير دزديدم دارم حالشو مي برم
نه گل پسر منظورم اون نبود .نقل قول:
مثلا من روی حالت easy همه ی مراحل به جز یکی رو تو مدت زمان کم تموم کردم .
و رو حال های normal - veteran - pro هم هر کدوم حداقل یک بار بازی رو کاملا تموم کردم .
ولی فقط اون یه مرحله ی easy رو اگه تموم کنم میشه زیر 5 ساعت و زمان اون مرحله رو از روی لول های بالاتر بر نمیداره وگرنه اگه مثلا اون یه مرحله رو نرمالشو قبول میکرد میشد زیر 5 ساعت ...
در ضمن اون چیزی که شما گفتی هم میشه به شرط اینکه حداقل یه بار بازیو تموم کرده باشی ...
بالاخره تاریخ عرضه بازی تغییر کرده یا نه؟
الان اینقدر خوشحال شدم از پی سی ورلدر سفارش دادم.
wowwww چه شودددددد.
اتظار ها به پایان رسید:دی
راستی دوستان سیستم مورد نیازش چیه؟
لینک های دانلود بازی :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4211056#post4211056
Minimum system requirements:نقل قول:
• Operating System Windows XP;
• Processor Intel ® Pentium ® D / AMD Athlon64 X2 or better;
• 512 MB (XP) / 1 GB (Vista ®) or more of RAM;
• 8 GB or more free hard disk space;
• Video Card NVIDIA ® GeForce ® 6800 or better (except for a series NVIDIA GeForce 7300) / ATI Radeon ™ HD 2400 Pro or better with 256 MB or more VRAM compatible with DirectX ® 9.0c, with support for Shader 3.0;
• Sound card compatible with DirectSound and DirectX 9.0;
• DirectX 9.0c;
• device for reading DVD, supports DVD format 9 (two-layer DVD);
• Keyboard and mouse.
Recommended system requirements:
• Operating System Windows Vista ®;
• Processor Intel ® Core ™ 2 Quad / AMD Phenom X4;
• 1 GB (XP) / 2 GB (Vista ®) or more of RAM;
• 8 GB or more free hard disk space;
• Video series NVIDIA ® GeForce 9800 or better / ATI Radeon ™ HD 4800 or better with 512 MB of video memory;
• Sound card compatible with DirectSound and DirectX 9.0;
• DirectX 9.0c;
• device for reading DVD, supports DVD format 9 (two-layer DVD);
• Gamepad Xbox 360 ® for Windows
فکر کنم بازی دو تا DVD باشه درسته
از اين قسمت
device for reading DVD, supports DVD format 9 (two-layer DVD);
ميشه فهميد كه تك دي وي دي 9 هست همون 8 گيگ. ولي احتمالا فروشندگان ببرنش و دو تا دي وي دي 5 بكننش (همون 4 گيگ معمولي)