كاسياس تو مدرك تحصيليت چي هست؟ :31:نقل قول:
صد بار گفتم كسري!!!
بابا زدن پاي ما رو فلج كردن! شانس بيارم برا بازي با بارسا مي رسم!
ايشالا كه بازي با بارسا يه بازي تشريفاتي خواهد بود و ما از قبل جام برديم خونه! :40::27:
كاسياس تو مدرك تحصيليت چي هست؟ :31:نقل قول:
صد بار گفتم كسري!!!
بابا زدن پاي ما رو فلج كردن! شانس بيارم برا بازي با بارسا مي رسم!
ايشالا كه بازي با بارسا يه بازي تشريفاتي خواهد بود و ما از قبل جام برديم خونه! :40::27:
کسرا جان من سیکل داشته بیدم...نقل قول:
میگم دیگه کاسیاس جون اینقدر به رود گیر نده دیگه میروه بر نمیگرده ها .....حالا بین کی گفتم..
راستی بچها اینو میخواستم بگم که عجب وضع بحرانی داریم ما خیلی خرابه همه اگه بازی دیشب رو میبردن یه روحیه کامل و با قدرت به بازی های بعدی میرفتن ولی حالا گرچه ما بدجور شانس اوردیم نباختیم مساوی هم خوبه ولی نبود این سرخیو بدجوری داره به ما صدمه میزنه....
سیکل رو که رد شدی:27::27:نقل قول:
خدا کنه بقیه ی بازی ها اینجوری بازی نکنن !!!
مخصوصا هیگواین ! چون اینجوری که بوش می آد تا آخر فصل ثابت بازی می کنه !
بازي سويا رو دارين؟ خوداييش عجب بازي اي مي كنن! آدم حال مي كنه!
بريم طرف داره سويا بشيم :31: شوخي بود بابا نزنين! هنوز 10 مين به پايان بازي مونده، ايشالا كه سويا مي بره!
بله سویا برد و از شر یکیش راحت شدیم و حالا مونده این بارسلونا که ایشالا با باخت اونا امشب ما یه نفس راحت میکشیم راستی دلارد رو دارین حتمآبازیش رو زیز زره بین بذارین ....
حالا بگيد رئال بد بازي مي كنه!
شوستر گاوه!
بابا اين بارسا كه يه پا گاوداري هست!!! :31:
دمش گرم!
حالا ما اگه مي برديما، اينا ختافه رو 6تا مي زدن!
انگاري هر كاري ما كنيم اونا هم همون كار رو مي كنن! :27:
بارسلونا هم مساوی کرد.
-------------------------------
رئال مادرید 66
بارسلونا 59
ویارئال 59
------------------------------
سلام رفقا خوب از شرش دیگریش هم راحت شدیم و خدا رو شکر که این هفته هم بخیر گذشت ولی باور کنید که با این وضع نمیشه بازی کرد نمیشه که ما هر هفته با بد بازی کردن امید به این داشته باشیم که بارسا و ویا مساوی کنند و یا ببازن باید بهترین باشیم و دیگه نباید اینطور امتیاز از دست دهیم...اگه موافقین اجمعین بگید بلللله
نقل قول:
خیلی باحال یود...
به نظر من بیان تیم دووم رو بازی بدن ....
چون هیچ فرقی نداره ما ببریم یا ببازیم ..
بالاخره اول هستیم...
این که بله ....نقل قول:
والا، ما هرچي دفاع كنيم، حتي به حق هم باشه، باز باخت باخته!نقل قول:
اما خوب فكر كنيد، من تو بازي نباشم، معاومه شما نمي تونيد گل بزنيد:27::27:
اگه من بودم، الان كار تموم بود!:21: از الان بازي ها تشريفاتي مي شد!
نه بابا کجایی کاری رود جان باور کن که هنوز نمیشه نود درصد هم گفت که رئال قهرمان است باید تا بازی با بارسلون تمامی تلاشمون رو بکنیم و خیلی تلاش کنیم تا هرچه ممکنه امتیاز جمع کنیم و اونوقته که قهر مانی مال ماست و ایشالا تو همین تاپیک به هم جشن رو میگیریم خوبه نه؟؟؟؟
راستی میگم حالا کی میرسی به بازیها ؟؟
خب خدارو شکر اونا هم گند زدن... ولی بگم اینجور قهرمان شدن ارزش نداره! قهرمانی با باخت... :13:
آره خداییش قهرمانی پارسال خیلی چسبید 12 هفته پشت سر هم برد .ولی مهم قهرمانییه
من اینجا کمترمیام دارم تو یه تایپیک با دو سه تا طرفداره رم کل کل میکنم اگه دیگه نیومدیم بدونین که بن شدیم .فعلا
دكترا ميگن سر بازي با بارسا ميرسم، اما اگه به اون بازي نرسم، ديگه بازي آخر هم حتي اگه آماده باشم، فكر نكنم شوستر بازيم بده، ميره واسه فصل بعد!:13:نقل قول:
سلام به همگی دوستان :
خوب اول اینو بگم که اگه رود بازی ال کلاسیکو نرسی و کلآ این فصل نرسی مطمئن باش که جات رو یکی دیگه میگره ها پس سریع خوب شو و برگرد...
اینم چند خبرخوب:
به نظر می رسد رئال دوباره روبن دلا رد را خواهد خرید.آس نوشت:روبن دلارد ۲۲ ساله با قراردادی ۴ ساله به ختافه آمد ولی رئالی ها از یکی از بندهای قرارداد او (که برگشت به برنابئو را سبب می شود)استفاده می کنند تا او را بازگردانند.برند شوستر در مکالمه ای با کالدرون علاقه خود به دلارد را اعلام کرد.تیم های انگلیسی آرسنال،تاتنهام،لیورپول و اورتون خواهان این بازیکن هستند.رئال باید برای برگرداندن این بازیکن جوان ۴.۵ میلیون یورو خرج کند.
پس از عملکرد ضعیف تیری هنری این مهاجم فرانسوی و زدن تنها ۷ گل در لالیگا بارسا قصد فروش او را دارد.یکی از منابع آگاه می گوید:ما در ها را به روی او نبستیم،ولی اگر پیشنهاد خوبی از طرف تیمهای دیگر اعلام شود ما به مذاکره می نشینیم.تیم های نیو کاسل،تاتنهام،وستهام و منچستر سیتی خود را آماده می کنند تا در صورت نیاز پیشنهاد ۱۶ میلیونی خود را ارائه دهند. (چه بلای سر این بدبخت اوردن ؟؟!!)
سسک فابرگاس هافبک استثنایی آرسنال درست بعد از دو سال از اظهار نظر کالدرون که قول داده بود سسک را به برنابئو بیاورد،بازی در رئال یک شانس بزرگ خواند.او یکی از سه ستاره ای است که رئال به دنبال آنها است.البته به نظر می رسد این تغییر بسیار مشکل است.او می گوید چه کسی به بازی در رئال علاقه ندارد.بازی در ۴ تیم برای من یک رویاست.مادرید،بارسا،میلان و البته آرسنال. (من که فک کنم بره بارسا چون که اولم اونجا بازی میکرد ولی اگه اخرو بیاد دیگه معرکه و نیاز به هیچ بازیکنی نداریم)
باشگاه رئال مادريد اعلام كرد كه آنها مى توانند تابستان با «كريستيانو رونالدو» مهاجم منچستريونايتد قرارداد منعقد نمايند. به گزارش رسانه هاى اسپانيايى «كريستيانو رونالدو» تا سال ۲۰۱۰ با منچستريونايتد قرارداد دارد اما با توجه به قوانين فيفا باشگاه هاى ديگر مى توانند با وى قرارداد امضا كنند به همين خاطر منچستريونايتد قصد دارد با وى يك قرارداد جديد امضا كند اما باشگاه هاى بزرگ اروپايى اعلام آمادگى كرده اند كه در صورتى كه «رونالدو» با منچستريونايتد به توافق نرسد همين تابستان وى را جذب كنند (ها اگه این بیاد دیگه هیچی میتونیم رکورد خودمونو که 5 سال متوالی قهرمان قهرمانان شدیم رو بشکنیم)
بازیکن قرضی رئال در سمپدوریا،در مصاحبه ای با شبکه ری ۲ اعلام کرد دوست دارد به رئال برگردد.بازیکن سابق رم که برای بازگشت به شرایط آرمانی اش به سمپدوریا رفت،توانست قابلیت های خود را اثبات کند و دوباره به تیم ملی ایتالیا دعوت شود.به هر حال او از علاقه خود به بازگشت به رئال سخن می گوید.به هر حال سمپدوریا باید ۵.۵ میلیون یورو برای ثابت کردن قرارداد او به رئال بدهد. (حالا دیگه میخواد بیاد چکار کنه !!!به نظر من که ما الان بیشتر بهش احتیاج داریم و چند بازی قبل و نه سال اینده که ایشالا چند تا خوب خوب میخریم)
خوب دوستان امیدوارم که لذت برده باشید خلاصه امیدوارم که منو عفو کنید دوستان اگه کاستی است و اینکه مخلص همه شما دوستداران رئال........ahmad08
چه قدر کم میاین توی این چند روز فقط 2 صفحه رفتیم جلو...
رئال هریستوف را می خواهد !!!
به گفته مدیر برنامه های هریستوف این بازیکن بلغاری مورد توجه رئال قرار گرفته است.این بازیکن ۲۳ ساله در ۲۵ بازی ۱۵ گل برای تیمش به ثمر رسانده است(او در لیگ آ بلغارستان بازی می کند).مدیر برنامه های او می گوید:او از کایزرسلاترن آلمان پیشنهاد داشت ولی قرارداد با این تیم منعقد نشد.مدتی است که رئال او را زیر نظر دارد و به نظر می رسد به او اعتقاد پیدا کرده است.
بارسا به طرفداران برباتوف پیوست
نام برباتوف به لیست خرید های بارسا اضافه شد.برباتوف یکی از مهره های اساسی تاتنهام و خوان ده راموس است.ولی باشگاه اعلام کرده اگر پیشنهادی به مبلغ ۵۰ میلیون یورو داده شود او را خواهد فروخت.میلان،اینتر،چلسی،رئ ل و منچستر دیگر باشگاه های بزرگ خواهان او هستند.به هر حال به نظر می رسد برباتوف آخرین فصل خود را در تاتنهام می گذراند.
آماوری از علاقه خود به یووه می گوید
تیم های رئال مادرید،چلسی،میلان و یوونتوس به دنبال به خدمت گرفتن این بازیکن برزیلی هستند.این بازیکن ۲۷ ساله که از کیه وو به پالرمو (با قیمت ۸ میلیون)آمد تا سال ۲۰۱۱ قرارداد دارد.در حال حاضر ارزش این بازیکن ۲۰ میلیون یورو است.او میگوید:بازی برای یوونتوس برای هر کسی یک آرزو است.شایعاتی هست ولی باید صبر کرد،وضعیت من در تابستان مشخص می شود.
دیه گو لوپز:انتقال به ویارئال بهترین تصمیم زندگی ام بود
ذخیره سابق ایکر کاسیاس که با مبلغ ۷ میلیون یورو به ویا رئال رفت،قرارداد خود را تا سال ۲۰۱۴ تمدید کرد.او گفت:این تصمیم سختی بود ولی بازی در رئال و در سایه کاسیاس تقریبا غیر ممکن است.و این برای من سخت بود که نتوانم بازی کنم.کاسیاس دوست و بازیکنی خوب است.او در رئال یک افسانه خواهد بود.
رونالدو ميخواهد از طريق فلامنگو به ميلان برگردد
به نقل از خبر گزاری ایرنا : رونالدو مهاجم برزيلي اميدوار است قبل از بازگشت به تركيب بازيكنان آث ميلان ايتاليا براي مدت كوتاهي به صورت قرضي در فلامنگو برزيل بازي كند.
به گزارش سايت گل، اين در حاليست كه به نظر ميرسد بهبودي اين بازيكن بعد از عمل جراحي بر روي زانوي آسيب ديدهاش به سرعت و طبق برنامه پيش مي رود.
وي در اينباره به مجله گازتا دلواسپورت گفت: به اميد بهبودي چهار يا پنج ساعت در روز تمرين ميكنم. دلم ميخواهد بتوانم با دوستانم در ساحل فوتبال بازي كنم و زندگي عادي داشته باشم.
رونالدو افزود: پزشكان در جريان آخرين معايناتي كه در پاريس داشتم به من اميد و تضميني را كه لازم داشتم، دادند. نزديك به دو ماه از عمل جراحي ام مي گذرد و زانويم خيلي بهتر شده است. ميخواهم چند ماه براي فلامنگو بازي كنم بعد به ميلان بازگردم.
گزارشهاي زيادي در ماه ژانويه در مورد تلاش فلامنگو براي امضاي قرارداد با رونالدو منتشر شده بود اما اين انتقال هرگز اتفاق نيفتاد.
اشکال نداره ما هستیم در خدمتتون ...
بچه ها ميگم يكي ميتونه يه ليست مرتب از بازيكنايي كه قرار رئال بخره يا بصورت قرضي رفتن و بر مي گردن (كلا هر كي كه ممكنه فصل ديگه بياد رئال) درست كنه؟
.
من اگه دير ميام چون هم دانشگاه دارم، هم سر كارم بايد حاضر باشم، اصلا نمي فهمم روزم كي شب ميشه به خدا!
ستاره فوتبال فرانسه پس از دیدار نهایی رقابت های جام جهانی 2006 برای همیشه از صحنه بازیگری در فوتبال خداحافظی کرد. آلن باراتاد، مسئول برگزاری این دیدار گفت:" این ایده بروکلین، پسر هشت ساله ام، بود. او گفت چرا زیزو را به سیدنی نیاوریم؟ من برای 18 ماه زیدان را تعقیب کردم. پاسخ او از همان ابتدا مثبت بود اما تعیین زمان دقیق برگزاری دیدار، زمان زیادی برد."
بر پایه این گزارش، ستاره پیشین تیم های فوتبال رئال مادرید و یوونتوس در تاریخ 31 ماه مه (11 خرداد) وارد سیدنی می شود و در یک دیدار خیریه در کالدونیای جدید به میدان می رود.
فیفا دو روز قبل از ورود زیدان به استرالیا، در سیدنی کنگره ای برپا خواهد کرد و باراتاد ابراز امیدواری کرد حضور زیدان در سیدنی، بخت استرالیا را برای میزبانی رقابت های جام جهانی 2018 افزایش دهد.
تیم ملی استرالیا در روز برگزاری این دیدار خیریه در چارچوب رقابت های مقدماتی جام جهانی 2012 با عراق دیدار می کند بنابراین هیچ یک از بازیکنان این تیم در دیدار خیریه فوق حضور نخواهند داشت.
کسرا جان اشکال نداره مهم هم اونا هستن و این یه جور تفریح است امیدوارم هم تو درس وهم تو کار و هم تو زندگی موفق باشی....
خوب اینم به چشم و لیست کامل بازیکنان که رئال میخواد بخره اونا رو...
1:فابیانو -سویا
2:هانتلار-اژاکس
3:اخرو-اتلتیکو مادرید
4:بنزما-لیون
5:دیگو-وردربرمن
6:کریس رونالد و ابراهیمویچ که احتمالشون خیلی خیلی کمه...
خوب این هم کسانی که بطور قرض واس بقیه تیمها بازی میکنن و احتمالآ بر میگردن..
1:دلارد که باید بخرنش ولی چون تو بند قرارداد اومده که رئال هر وقت بخواد میتونه پسش بگیره من اینجا اوردم...
2:نگردو-ال مریا
3:گانرو-؟
وال من دیگه چیزی یادم نمیاد اگه چیزی رو از قلم انداختم لطفا سریعآ بگید ...
خوب دوستان اینم چند خبر:
1: به گزارش سایت تریبال فوتبال تیم رئال مادرید آماده است تا پیشنهاد ۸۰ میلیونی خود را برای کریستیانو رونالدو اعلام کنند.این در حالی است که رئال یک بار با پیشنهاد ۷۰ میلیونی شانس خود را آزمایش کرده است ولی به نتیجه نرسیده است. خوب این همون چیزی است که ما در به در دنبالش بودیم ولی هنوز هم میگم که اگه اخرو بیاد رئال بهتره ...
2: کوین کیگان قصد دارد مدافع آلمانی رئال را با ۱۲.۵ میلیون یورو به نیوکاسل ببرد.او در تابستان و قبل از آمدن شوستر به رئال پیوست.با وجود مصدومیت های زیاد و وجود په په و کاناوارو او شانس بازی را پیدا نکرده است.کیگان قصد دارد او را برای تقویت تیمش به سنت جیمز پارک ببرد.به نظر می رسد مسئولان نیو کاسل این بازیکن را از روی لیست تیم آلمان برای جام ملتهای اروپا انتخاب کردند. (این بدبخت هم هرچه بازیکن مصدوم و زوار در رفته تیمهای دیگه است رو میخره و جدیدآ اعلام کرده که هر طور شده این فصل هانری رو دوباره به انگلیس میاره)
3: روبن معتقد است ستاره آژاکس در رئال موفق خواهد بود.روبن به آس گفت:لیگ هلند با اسپانیا تفاوت دارد ولی هانتلار بازیکن خوبی است،گلزن است.من با او هم بازی بوده ام.او الان در تیم ملی هم جایگاه خود را دارد.من مطمئنم اگر او موقعیت گل داشته باشد،گل میزند،او بازیکن قوی و قدرتمندی است و یک فوروارد عالی است. ها این همون چیزی است که ما واقعآ بهش احتیاج داریم و اگه دیگو و اخرو رو هم بزنین تنگش که عالی و حرف نداره دیگه همین...
امیدوارم که خوشتون اومده باشه ....مارو از دعای خیرتون بی نصیب نذارین ها...
گومز و الوز هم هستن ولی احتمالش خیلی کمه چون باید برای هر کودوم باید 50 میلیون بدن ....
پرونده حضور مورينيو در بارسلونا بسته شد
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از نويهزورخرسايتونگ، خوان لاپورتا كه اين روزها به شدت خود را نزديك به خط قرمز بركناري ميبيند، طبق افشاگري يك روزنامه سوئيسي چندي پيش در جلسه اي محرمانه با مورينيو، مربي بيكار پرتغالي به شدت درگير شده و مشاجره لفظي داشته است.
اين روزنامه علت اصلي درگيري لاپورتا و مورينيو را مسائل مالي و درخواست برخي اختيارات غيرمنطقي توصيف كرده است.
به اين ترتيب و در صورت بقاي لاپورتا در بارسلونا، گزينه هاي اصلي براي مربيگري در اين تيم در فصل آينده پپ گوارديولا مربي كنوني بارسلونا B و مانوئل پيگريني مربي فعلي ويارئال هستند.
لاپورتا پرونده مورينيو را براي هميشه بسته است
بارسلونا در بحران
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، پس از توقف خانگي بارسلونا مقابل ختافه هواداران اين تيم بسيار خشمگين شده و طي دو شب گذشته خسارات بسياري را به امكانات عمومي نيوكمپ و خيابانهاي اطراف وارد كرده اند.
تماشاگران عصباني خواستار استعفاي لاپورتا تا قبل از بازي امشب هستند و او را به شورش در ورزشگاه در صورت نشستن در جايگاه ويژه تهديد كرده اند.
خوان لاپورتا رئيس باشگاه بارسلونا روز گذشته از شدت فشار عصبي به بيمارستان قلب منتقل شد و مشخص نيست در بازي امشب مقابل شالكه روي صندلي مخصوص مديران بنشيند.
بارسلونا در ديدار رفت موفق به پيروزي يك بر صفر در خانه شالكه شد
رِئال چرا انقد مساوی میکنه؟
بله اقای جوودانی ( جو گرفت این محصص ه هی می گه)
به نظر من مربی اشکال نداره نظر شما چه می باشد ؟؟؟
اصلا قبول ندارم ...
وقتی که اقای برند شوستر می اد رونالدینیو رو روی نیم کت می شونه اخه به اقای احمدی نزاد چه ربطی داره که مارادونا نیومده ایران ؟؟؟
سلام دوستان میگم اصلآ به ما چه که کدوم تیم در بحرانه باید تلاش کنیم که خودمون در بحران نباشیم و اینکه نباید از این به بعد اینجوری گند بزنیم به بازی با هی کارت گرفتن و هی هم مساوی کردن باور کنید اگه ما یه ذره شبیه طرفداران بارسا بودیم الان سانتیاگو رو اتیش زده بودیم ....
درود بر شما گرامیان
انتظار بود و هست که خود شما دوستان از به انحراف رفتن موضوعات و قفل شدن دوباره ی تاپیک پیشگیری کنید .
تعدادی پست در پی شکایت کاربران پاک شد.
ضمنا آن دوست گرامی که با چند Id پست داده ، در صورت ادامه ی این روش ، طبق قانون 26 فروم ، همه ی Idهای ایشون برای همیشه ممکنه بسته بشه .
لطفا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را رعایت کنید.
سلام به همگی:
اول اینکه من شخصآ اگه خطای سر زده عذر میخوام و قول میدم که تکرار نشه و اینکه دوستان هم اگه لطف کنند و یه ذره توجه کنند و اس اینکه دوباره تاپیک بسته نشه خوب خیلی خوبه و اینکه میگم چند وقته که داش کامبیز نمیاد؟؟؟
بازیه بعدیه رئال کی هست؟
داش کامبیز رفیق منه...گفت چن روز نمیتونم بیام.
خوب اینم اطلاعات کامل درباره بازی بعدی رئال:
رئال مادرید-مورسیا
یکشنبه:27 فروردین ساعت 21:30
ورزشگاه:سانتیاگو برنابئو