عجیب عن قریبا...!!!نقل قول:
به دليل مسائل تاكتيكي
تمرين امروز استقلال بدون تماشاگر برگزار مي شود
چه کارهایی میکنه این امیر خان!
عجیب عن قریبا...!!!نقل قول:
به دليل مسائل تاكتيكي
تمرين امروز استقلال بدون تماشاگر برگزار مي شود
چه کارهایی میکنه این امیر خان!
قلعه نويي ترکيبش را انتخاب کرد
مجيدي،اکبري و تقي پور روي نيمکت استقلال
اگر چه 48 ساعت تا نخستين ديدار استقلال در هشتمين دوره ليگ برتر زمان باقي مانده است اما ترکيب اين تيم تا حدود زيادي مشخص شده است.
"به گزارش سرويس ورزشي برنا" تمرينات روزهاي اخير استقلال حکايت از آن داشتند که قلعه نويي روي نفرات خود به شناخت خوبي رسيده و قصد دارد تيمش رابا ترکيب 2-5-3 برابر ابومسلم مشهد چيدمان کند.
در درون دروازه وحيد طالب لو مي ايستد.در خط دفاعي از ترکيب سه نفره بيژن کوشکي،پيروز قرباني و پژمان منتظري استفاده مي شود.
پنج هافبک استقلال در بازي نخست حسين کاظمي،مجتبي جباري،اميدرضا روانخواه،خسرو حيدري و مهدي امير آبادي هستند.
درخط حمله نيز زوج سياوش اکبرپور و علي عليزاده تشکيل ميشود.ديدار استقلال و ابومسلم روز سه شنبه از ساعت 30/19 در ورزشگاه آزادي برگزار مي شود.
احتمال اينکه اين ترکيب در روز آخر دستخوش تغييرات شود نيز وجود دارد ولي نکته مهم آن است تا اين لحظه نفراتي چون تقي پور، اکبري، مجيدي روي نيمکت قرار گرفته اند.
در هفته اول ليگ
عباسفرد و پولادي غايبان استقلال تهران هستند
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال استقلال تهران در هفته اول ليگ برتر 2 بازيكن خود را به دليل مصدوميت در اختيار نخواهد داشت.
به گزارش خبرگزاري فارس، تيم استقلال فردا بعد از برگزاري آخرين تمرين خود در زمين شماره 2 آزادي براي برگزاري اردوي شبانه روزي پيش از بازي، راهي هتل المپيك مي شود.
آبي پوشان باري برگزاري ديدار اول خود در ليگ عليرضا عباسفرد و مهرداد پولادي را به دليل مصدوميت در اختيار نخواهند داشت.
پولادي كه از فصل گشته مصدوم است در حال حاضر دوران نقاهت را سپري مي كند.
استقلال در هفته اول ليگ روز سه شنبه ميزبان ابومسلم مشهد است.
با وجود مخالفت قطبي و پيرواني و براي دومين روز پياپي
عابدزاده با رفتاري زشت خبرنگاران را از تمرين پرسپوليس بيرون كرد :2::2::2::2::2::2::2::2::2:
خبرگزاري فارس: مربي دروازهبانهاي پرسپوليس در تمرين بعدازظهر با حركت و لحني بسيار زننده، خبرنگاران را از محل انجام تمرين تيم بيرون كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، جلسه تمريني پرسپوليس امروز بعد از ظهر در زمين شركت واحد برگزار شد.
احمدرضا عابدزاده با آغاز تمرين مانند روز گذشته به سمت خبرنگاران رفته و با لحن بسيار زننده آنها را از زمين تمرين بيرون كرد.
افشين قطبي و افشين پيرواني در پي اقدام زشت عابدزاده سعي كردند مانع وي شوند؛ اما مربي دروازهبانهاي پرسپوليس با بيتوجهي به سرمربي و مربي، خبرنگاران را از زمين بيرون كرد.
رفتار زننده عابدزاده باعث شد تماشاگران حاضر در زمين شركت واحد نسبت به خبرنگاران واكنش نشان داده و آنها را مورد تمسخر قرار دهند.
اين اتفاق در حالي رخ داد كه در تمرين امروز پرسپوليس بيش از 15 فرد ناشناس روي نيمكت كادر فني پرسپوليس نشستند و خبرنگاران مكان مناسبي براي تهيه خبر و گزارش نداشتند.
عابدزاده روز گذشته نيز با به كار بردن الفاظ ركيك باعث رنجش خبرنگاران شده و آنها در اعتراض به اين حركت وي قصد تحريم حضور در تمرينات را داشتند؛ اما مسئولان باشگاه پرسپوليس با بيان اينكه اين اتفاق، سوتفاهم بوده است، خواستار حضور آنها در تمرين امروز شدند.
تيمهاي فوتبال پرسپوليس و سايپا فردا افتتاحيه هشتمين دوره ليگ برتر را در ورزشگاه آزادي برگزار خواهند كرد.
به دليل رفتار زشت عابدزاده
خبرنگاران پوشش خبري تمرين پرسپوليس را تحريم كردند :2::2::2::2::2::2::2::2:
خبرگزاري فارس: در پي اهانت مربي دروازهبانهاي پرسپوليس به خبرنگاران، اصحاب رسانه پوشش خبري تمرين بعد از ظهر را تحريم كردند.
به گزارش خبرنگاران فارس، روز گذشته و امروز احمد رضا عابدزاده رفتار بسيار زنندهاي با خبرنگاران در جريان تمرينات پرسپوليس داشت و آنها را از محل تمرين بيرون كرد.
وي بعد از ظهر امروز با الفاظي بسيار زننده به سمت خبرنگاران رفت و از آنها خواست هر چه زودتر زمين تمرين را ترك كنند.
خبرنگاران در واكنش به رفتار زشت عابدزاده زمين شركت واحد را ترك كرده و با انتقاد از زير سوال رفتن شخصيت خود، تصميم به تحريم پوشش خبري تمرين كردند.
عابدزاده با وجود مقاومتهاي افشين قطبي و افشين پيرواني به خبرنگاران بي احترامي كرد، اين در حالي است كه مسئولان باشگاه پرسپوليس به ايجاد آرامش و به وجود آوردن فضايي سالم براي اصحاب رسانه تاكيد كردهاند.
خبيري، معاون اجرايي باشگاه پرسپوليس نيز در محل تمرين حضور داشت و از نزديك شاهد رفتار زننده عابدزاده با خبرنگاران بود
سلام..
علی رضا جان، شما خبرگذاری دارین ؟ کم کم هر روز یه خبر داری که بدی.. بابت اخباری که میدی ممنون..
maryampaezi202000 (اسمت رو نمیدونم)، دستت درد نکنه..
ممنون Esteghlal 67 (اسمتو نمی دونم)
خط دفاع که اگه اشتباه نکنم همون خط دفاع فینال جام حذفیه..
تو میانه هم که ماشا..
اما تو خط حمله، زوج اکبرپور و علی زاده، باید ببینیم چکار میکنن. علی زاده که تو بازیای آخر جام حذفی، عملکرد نسبتن خوبی از خودش نشون داده بود و پیشرفت قابل ملاحظه ای داشت. اکبر پور هم اگه اکبرپور استقلال باشه، خوبه..
اینجا یه سؤال مطرح میشه که فرهاد مجیدی چرا رو نیمکته ؟ مجیدی تو فصل قبل نشون داد که محاجم فرصت طلبیه..
از این حرفا که بگذریم...
به امید برد استقلال در هفته ی اول
آقا، یکی بیاد زحمت منو کم کنه. من تازه اومدم تو این تاپیک. هنوز پایه ثابت های تاپیک رو نمیشناسم. یکی زحمت معرفیشونو بکشه که تو پستام اگه خواستم ازشون یاد کنم، مشکل نداشته باشم..
mahn90 : معرفی شدن.. مخلصیم محمود جان
Rjoun : معرفی شدن .. کوچیکتیم آقا رضا
alireza001199 : باید علی رضا باشه دیگه
unartig : سعادت آشنایی باهاشون رو نداشتم
r4pbr4p : سعادت آشنایی باهاشون رو نداشتم
ESTEGHLAL 67 : سعادت آشنایی باهاشون رو نداشتم
اگه بچه های دیگه هم هستن، اگه اشکالی نداره با هم آشنامون کنید دیگه..
. . . . . . . . . .
سلام عزیز.مقاله زیرو بخون.ما هیچکدوم واقعا توی تمرینا نیستیم و نمیدونیم چیزایی که خبرنگارا از تمرینای استقلال و پرسپولیس مینویسن تا چه حد صحت داره،بعضی وقتا مینویسن قلعه نوعی فلان کارو کرد و از یه خبرنگار خاص الکی خواست تمرینو ترک بکنه و شدیدا میکوبنش(در حالی که خواننده نمیدونه براچی)حالا هم رفتن رو عابدزاده کلید کردننقل قول:
ورود آری هان به پرسپولیس مصادف شد با پیوستن مارک اشتاین به این تیم . مردی که در کسوت مربی دروازبانان می بایست از گلرهای پرسپولیس سدی می ساخت در برابر حمله وران حریف. اشتاین روی فان درسار کلید می کرد و از شاگردان خود می خواست همانند او بازی با پای شان را قوی کنند او مثال های متعددی را در این مورد بیان می کرد و اصرار زیادی روی این قضیه داشت. با این حال تمرینات اشتاین هلندی نتوانست تحول شگرفی در شماره یک های پرسپولیس پدید بیاورد.
پر رنگ ترین خاطره ای که از او در ذهنمان مانده حضور شامگاهی اش در یکی از سفره خانه های امیر آباد بود که قلیان میوه ای را با ولع تمام نشدنی ای می کشید و از دود شلوغ ان لذت می برد. اگر عابدزاده این روزها سوژه اول مطبوعات ماست ان روزها اشتاین یکی از دلخوشی های ساکنان سفره خانه امیر اباد بود مردی که بازی با پا را دوست داشت و از دود سرطان زای قلیان میوه ای با زبان شکسته فارسی تمجید می کرد!
با خروج زود هنگام آری هان و ورود دنیزلی این بار نورالدین وظیفه داشت تا جای اشتاین هلندی را پر کند. این مربی ترک برخلاف همتای اروپایی اش نه اهل سفره خانه بود و نه چندان در اماکن عمومی ظاهر می شد. کافی شاپ فرشته تنها جایی بود که می توانستید نورالدین را به همراه اقا مصطفی پیدا کنید . حضور دنیزلی و تحولی که او در پرسپولیس پدید آورد ان قدر شگرف و عظیم بود که کمتر کسی می توانست چشمانش را از ان به سوی مربی دروازبانان پرسپولیس بچرخاند . پرسپولیس خوب گل می زد و از سوی دیگر خوب هم گل می خورد . فرشید کریمی یک فصل تمام زیر نظر نورالدین تمرین کرد اما از بازی نخستش مقابل ابومسلم در مشهد تا پایان تراژدی وارش در برابر سپاهان در جام حذفی کوچکترین تغییری در او پدید نیامد ، فرشید همانی بود که می شناختیم . دریافت گل های تکراری یک داستان بی پایان برای پرسپولیسی بود که بهترین فوتبال را در لیگ ششم به نمایش می گذاشت.
سعید عزیزیان سومین مردی بود که می بایست با چند تن از بهترین های لیگ کار می کرد . دروازبان شماره یک تیم ملی در جام ملت های آسیا نمایش تاسف باری را در پرسپولیس به یادگار گذاشت و حتی جا دارد گل دریافتی او در داربی رفت را در دانشگاه های معتبر جهان فوتبال تدریس کنند! مهدی واعظی سوار بر یک نمودار سینوسی بود. یک روز در تهران مقابل نفت برای خودش یک تیم بود و روز دیگر در برابر مقاومت به هیچ توپی نه نمی گفت. البته اگر سر نخ را دنبال می کردید به یک واقعیت جالبی می رسیدید. عزیزیان مرد زحمت کشی در پیکره پرسپولیس محسوب می شد اما بیشتر وقت او به اموری اختصاص داشت که وظیفه سرپرست تیم بود، از مذاکره با ال اسپورت گرفته تا رزو بلیت هواپیما و هتل. خوردبین در بستر بیماری بود و احمدی چندان با مسائل سرپرستی اشنا نبود، بنابراین چه کسی بهتر از عزیزیان معتمد؟
پرسپولیس در سالیان اخیر هیچگاه دروازبانی را به تیم ملی معرفی نکرده است که آسیب شناسی این پدیده علت های فراوانی دارد . مهدی واعظی حالا نزدیک تر از هر زمان دیگری به درهای تیم ملی است اما ایا او می تواند از سد میرزاپور، محبوب دل دایی و مهدی رحمتی عبور کند؟ فقط با چاشنی خوش باوری جواب این سوال مثبت است.
پرسپولیس حالا مردی را در کنار خود می بیند که بر خلاف تمامی مربی دروازبانان سابق، مشی منحصر به فردش را دارد . فوتبال ما از حیث دروازبان در مضیقه است و عابدازاده می خواهد با همان روشی که خودش عابدزاده شد یک احمد رضای دیگر به فوتبال ما تحویل دهد . تمرینات او متفاوت است و ما تا به حال نمونه ان را ندیده ایم، همانطور که نمونه عابد زاده را مشاهده نکرده بودیم.
مربیانی که در طول سالیان اخیر حتی یک نیمچه گلر هم به فوتبال ما معرفی نکرده اند در لفافه از نوع تمرینات او گله می کنند ، شاید باید با متد انها پیش برویم تا سر انجام مجموعه فوتبال عاری شود از دروازبان بزرگ!
کسی به وحید قلیچ ، مارک اشتاین، علی نورالدین و سعید عزیزیان کار نداشت چون انها کار چندانی با دروازبانان پرسپولیس نداشتند اما حالا عابدزاده با رویه و رویکرد خودش امده است .
چه اشکالی دارد بگذارید لیگ هشتم به پایان برسد ان وقت در مورد تمرینات عجیب عابدزاده صحبت می کنیم ، دست اخر همانی می شود که سالیان قبل نظاره گرش بودیم . پرسپولیس و فوتبال ایران در بحران دروازبان کا مل، بسر می برند پس اجازه دهید او کارش را کند.
فقط برای یک فصل فراموش کنید احمد رضا لباس استقلال را در آورد و پیراهن پرسپولیس را پوشید.یا اینکه فرتموش کنید که در برابر اصرار شما خبرنگاران هزار تومانی باج نداد و روش خود را پی گرفت!
باری مثل اینکه هنوز سر نخ همان جاست...
منبع:
HTML کد:
کد:http://www.parsfootball.com/news/19424.html
چاکریم عماد جاننقل قول:
r4pbr4p : سعادت آشنایی باهاشون رو نداشتم
والا من بیشتر شبیه میخ زیر چهار پایه ام تا پایه
گهگاهی میام سر میزنم
اسمم هم علیرضا س عزیز :ایکس
بردیا مرسی از توجه ت...
اگه تموم شد دکمه خروج اون بالاس
اختیار دارید.. شما آقائید..نقل قول:
نقل قول:
خوشبختم علی رضا جان..
همه جابه من میگند اونی:8: شماهم همینو بگید:31:
حله داش اونی..نقل قول:
از آشنایی با شما هم خوشبختم عزیز..
مرسی عمادجان معلوم شد که میخوای این تاپیکو بترکونید فکر کنم همش تقصیرعلیرضابودکه شاکی شده بود:31:
نمیدونم اول کی شاکی شده بود، ولی من پست محمود رو خودنم دیدم بد شاکیه !نقل قول:
امیدوارم بقیه ی استقلالی ها هم به جمع ما بپیوندن و فقط به تاپیک سر نزنن، پست هم بدن..نقل قول:
مخلص شما مسعود هستم وهر کاری که دستم باشه برای تاپیک واستقلال انجام میدمنقل قول:
خوشبختم مسعود جان..نقل قول:
از Esteghlal 67 مشخصه عزیز..نقل قول:
بچه ها بیاید بهترین سیستم وترکیبو برای تیم استقلال توبازیها حدس بزنیم پایه اید؟
من هستم الان هم دارم روش فکر می کنم
خوبه. منم هستم..نقل قول:
فعلاً دروازبان رو میگم، بقیش رو فکر کنم، بعد میگم..
وحید طالب لو
به نظرم بهترین سیستم برای استقلال بااین بازیکنها وباتوجه به تراکم هافبکی که داریم 1- 6-3 هست نظرشما؟
وحید طالبلو
پژمان منتظری
هادی شکوری پیروزقربانی
هاشم بیک زاده حسین کاظمی مهدی امیرآبادی
میثم منیعی مجتبی جباری خسروحیدری
سیاوش اکبرپور
می بینید به خاطر یارگیری خوبی که انجام دادیم می تونیم یارهای خوبی رادرترکیب بذاریم البته اینو هم بگم که یارگیری خوب نسبت به سال پیش که افتضاح عمل کردیم دریارگیری :41:
نظر من :
من با خبری که مسعود در مورد ترکیب استقلال داده بود موافقم. فقط با خط حمله نمی توم کنار بیام..
خط دفاعی که تو فینال جام حذفی امتحانش رو پس داد. به نظرم مشکلی نداره..
دروازه بان :
طالب لو
دفاع :
بيژن کوشکي،پيروز قرباني، پژمان منتظري
هافبک :
حسين کاظمي،مجتبي جباري،اميدرضا روانخواه،خسرو حيدري، مهدي امير آبادي
حمله :
سياوش اکبرپور، فرهاد مجیدی
نمیدونم چرا، ولی خیلی شبیه ترکیب اعلام شده توسط مسعود تو پست 2230 شد..
به نظرم باید حداقل یه بازی از استقلال رو با یارای جدیدش ببینیم بعد نظر بدیم. اینجوری نمیشه درست حدس زد. آخه معلوم نیست که کی آماده باشه، کی آماده نباشه..
خلاصه ببخشید اگه ترکیبم تکراری شد..
آره، 1-6-3 هم میتونه خوب باشه ولی در اون صورت باید تک مهاجممون تموم کننده ی خوبی باشه
به نظرم اگه 1-6-3 میخواد بشه، حمله مجیدی باشه بهتره. آخه از فرصت ها بهتر اصتفاده میکنه. البته باید آمادگیه سیاوش رو هم دید بعد بصمیم گرفت..
میگم، تا حداقل یه بازی ازشون نبینیم نمیتونیم بگیم..
وقت زیادی تا بازی با ابومسلم نمونده به امید ترکوندنه ابومسلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فکر می کنم سیستم بازی 2-5-3 باشه اگر علیزاده خوب شده باشه می تونیم روش حساب کنیم و این سیستم جواب میده اما اگه علیزاده مثل همیشه باشه درست تر اینه که با تک مهاجم بازی کنیم...
اولین بار mahn90 بود که از وضع تاپیک شکایت کرد(ای کاش زودتر شکایت می کرد)
نقل قول:
علی رضا جان، شما خبرگذاری دارین ؟ کم کم هر روز یه خبر داری که بدی.. بابت اخباری که میدی ممنون..
نه داداش یه مدت پیش یکی از پرسپولیسی ها:2: اومده بود اینجا و شلوغ بازی در اورد و چون دید تاپیک خلوت هست چند خبر از استقلال گذاشت منم بهم برخورد!
از اون به بعد هر خبری از استقلال تو انجمن ها و سایتهای ورزشی میبینم اینجا میذارم.
با توجه به سرعتی که تاپیک گرفته ممکنه برخی خبرها را قبلا دوستان گذاشته باشند برای همین ببخشید اگه تکراری بود...
================
قلعه نويي ترکيبش را انتخاب کرد
مجيدي،اکبري و تقي پور روي نيمکت استقلال
اگر چه 48 ساعت تا نخستين ديدار استقلال در هشتمين دوره ليگ برتر زمان باقي مانده است اما ترکيب اين تيم تا حدود زيادي مشخص شده است.
"به گزارش سرويس ورزشي برنا" تمرينات روزهاي اخير استقلال حکايت از آن داشتند که قلعه نويي روي نفرات خود به شناخت خوبي رسيده و قصد دارد تيمش رابا ترکيب 2-5-3 برابر ابومسلم مشهد چيدمان کند.
در درون دروازه وحيد طالب لو مي ايستد.در خط دفاعي از ترکيب سه نفره بيژن کوشکي،پيروز قرباني و پژمان منتظري استفاده مي شود.
پنج هافبک استقلال در بازي نخست حسين کاظمي،مجتبي جباري،اميدرضا روانخواه،خسرو حيدري و مهدي امير آبادي هستند.
درخط حمله نيز زوج سياوش اکبرپور و علي عليزاده تشکيل ميشود.ديدار استقلال و ابومسلم روز سه شنبه از ساعت 30/19 در ورزشگاه آزادي برگزار مي شود.
احتمال اينکه اين ترکيب در روز آخر دستخوش تغييرات شود نيز وجود دارد ولي نکته مهم آن است تا اين لحظه نفراتي چون تقي پور، اکبري، مجيدي روي نيمکت قرار گرفته اند
===============================
یک حبر بدitc مهاجم استقلال هنوز نرسيده
احتمال غيبت اكبرپور مقابل ابومسلم
خبرگزاري فوتبال ايران - احتمال غيبت سياوش اكبرپور مهاجم استقلال در اولين هفته ليگبرتر وجود دارد در حالي كه Itc اين بازيكن هنوز نرسيده است.
به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران، مجوز بازي اكبرپور كه از باشگاه الظفره به استقلال آمده هنوز صادر نشده است و مسئولان باشگاه استقلال در انتظار هستند تا فدراسيون فوتبال امارات Itc اين بازيكن را به فدراسيون فوتبال ايران ارسال كند. اين درحالي است كه هنوز مجوز بازي اكبرپور صادر نشده و اگر Itc او نرسد، قلعهنويي نميتواند از اين مهاجم استفاده كند
======================================
مسعود زريبافان:
شايعات عزل و نصب بياساس و كذب محض است
استقلال آماده حضور قدرتمند در ليگ برتر است
رييس مجمع باشگاه استقلال تهران بر اتحاد و انسجام مجموعهي اين باشگاه به منظور حضور موفقيتآميز در ليگ برتر فوتبال تاكيد كرد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، طبق اعلام روابط عمومي باشگاه استقلال تهران، مسعود زريبافان گفت: استقلال آمادهتر از هميشه و با عبور موفقيتآميز از فصل نقل و انتقالات بيش از هر زماني آمادهي حضور در ليگ برتر است و شايعاتي كه در اين روزها از سوي برخي افراد و رسانهها مبني بر وجود اختلاف نظرهايي در مجموعهي استقلال مطرح ميشود، غيرواقعي است.
وي افزود: مجموعهي استقلال به حول و قوهي الهي آماده حضوري قدرتمند و موفق در ليگ برتر است. اما عدهاي با مطرح كردن شايعات بياساس در رسانهها در تلاش هستند تا اتحاد و انسجام را در استقلال از بين ببرند. با اين حال تمام مجموعه استقلال اكنون با اتحاد و همدلي منتظر آغاز ليگ برتر بوده و كليهي شايعات درباره عزل و نصب جديد در باشگاه استقلال بياساس و كذب محض است
=====================
هافبك تيم استقلال تهران اين فصل هم درفوتبال ايران بازي ميكنم
هافبك تيم استقلال تهران گفت: با اينكه پيشنهادي جدي ازسوي باشگاه گرانوبل فرانسه داشتم اما اين فصل هم ( ليگ هشتم ) با پيراهن استقلال درليگ برتر حضور خواهم يافت .
مجتبي جباري درمورد سفرش به فرانسه اظهارداشت : بنا به درخواست رسمي باشگاه گرانوبل عازم اين كشور شدم و در يك بازي دوستانه براي اين تيم به ميدان رفتم .
وي با بيان اينكه باشگاه فرانسوي پيشنهاد مالي خود را به باشگاه استقلال تهران اعلام كرده است تصريح كر د: به دلايل شرايط روحي و رواني نميتوانم پاسخ مثبتي به اين باشگاه فرانسوي بدهم ، به همين خاطر دراين فصل هم در تيم استقلال خواهم بود.
جباري با تاكيد براين نكته كه حضور درفوتبال اروپا تجربه گرانبهايي براي بازيكنان ايراني خواهد بود گفت : به احتمال فراوان درسالهاي آينده با يكي از تيمهاي اروپايي قرارداد منعقد خواهم كرد تا بتوانم سطح فني فوتبال خود را افزايش دهم .
وي عصر روز گذشته ( شنبه ) نخستين تمرين خود را با استقلال تهران در زمين شماره دو مجموعه ورزشي ازادي انجام داد.
تيم فوتبال استقلال تهران روز سه شنبه هفته جاري ( ۱۵مردادماه ) در نخستين بازي خود درليگ برتر ميزبان ابومسلم مشهد خواهد بود.
خوبه که جباری موندگار شد..نقل قول:
موافقم..نقل قول:
خدا کنه اگه ITC سیاوش رسیده باشه (که امیدوارم برسه) و بتونه واسه استقلال بازی کنه،سیاوش، آماده باشه..
نقل قول:
:40:ترکیبی که من با اون موافقم همونی که ژنرال با اون حال میکنه 2-5-3
وحید طالب لو:40::40::40:
پژمان منتظری:40:
پیروز قربانی:40: هادی شکوری:40:
حسین کاظمی :40:
هاشم بیک زاده:40: مهدی امیر ابادی:40:
مجتبی جباری:40: روانخواه:40:
علی علیزاده :40: سیاوش اکبرپور:40:
__________________________________________________ _____________________________________
منم با عماد موافقم اگه قراره ترکیب 1-6-3 باید یه مهاجم تموم کننده داشته باشیم با توجه به اینکه هنوز مهاجم های ما محک نخوردن بهتره از همون سیستم 2-5-3 استفاده کنیم و با دو مهاجم اطمینان بیشتری نسبت به مهاجم ها میشه کرد
عماد جان اون سیستمی که شما دادید عالی فقط در خط حمله باید یه سانتر فوروارد باشه اون زوج خط حمله سال 85
رو بیاد بیار عنایتی واکبر پور با توجه به اینکه ژنرال خیلی به سانتر از جناحین اعتقاد داره وبازیکنایی که این قابلیت رو دارن باید یه سرزن خوب توی تیم باشه البته میشه از زوج اکبرپور-علیزاده یا عباسفرد-برهانی استفاده کرد
البته یادمون نره که یه مهاجم جوون و اینده دار به نام خذیراوی هم داریم:10:
اون خبر جباری منبعش کجاست
با کسب اجازه از علیرضانقل قول:
منبع:
کد:http://www2.irna.ir/fa/news/view/menu-154/8705134137094559.htm
درسته امیرخان به 2 5 3 علاقه دارند اما 1 6 3 باوجودتراکم هافبکی (وخیلی خوبی ) که داریم میتونه نقطه قوت ماباشه به نظرم توبازیهای سنگین ما می تونیم ازاین سیستم استفاده کنیم ضمنا تمام کنندگی سیاوش بهترازبقیه مهاجمانمون هست چون اون سالی که تواستقلال بود باتوجه به محرومیتهایی که داشت گلهای خوبی برااستقلال زد
آره، واسه بازیای سنگین، این سیستم میتونه واسمون خیلی مفید باشه، چون واقعاً هافبکای خوبی داریم. میانه رو کامل بدست میگیره..نقل قول:
ولی به نظر من تو بازیای نسبتاً سبکتر از سیستم 2-5-3 و با دو مهاجم بازی کنیم بهتر جواب میگیریم..
نقل قول:
اون سال اکبرپور واقعاً آماده بود. منم که نگفتم تموم کننده نیست. گفتم اگه اون اکبرپور باشه که خیله خوبه، ولی چون مدتی از بازی تو ایران دور بوده، مشخص نیست که مثل اون موقع آماده باشه یا نه. منم خودم به اکبرپور خیلی اعتقاد دارم.. به شرطی که همون اکبرپوری باشه که ما میشناختیم..
البته امسال بعید میدونم آرش برهانی سوتیهای سال قبلو بده مطمینا سال خوبی برای آرش خواهدبود.
انشا.. همین طوری باشه که تو میگی..نقل قول:
خدائیش دیگه تحمل سوتی های آرش رو نداریم. فصل قبل فکر کنم به اندازه ی دو سه فصل سوتی داد دیگه.. دیگه احتمالاً کوپن سوتی هاش تموم شده باشه..
نقل قول:ممنون عماد جاننقل قول:
منم باهات موافقم امسال برای ارش متفاوت خواهد بود
کلا سال خوبی برای ما استقلالی ها رخ خواهد داد
در سیستم 1-6-3 درسته که تراکم هافبک هست ولی خیلی میتونه به درد بازیهای سنگین بخوره
امسال استقلال بهترین خط میانی رو خواهد داشت شک نکنید:46:
3-6-1 خیلی خوب هست البته این سیستم لازمش اینه که یک بازیکن تمام کننده به معنای واقعی داشته باشی بازیکنی که چه درزمین و چه در هوا کاملا مسلط باشه ... مثل اتو در بارسا... و یا دروگبا در چلسی.
امیدوارم برهانی اماده باشه... البته تو اخرین بازی که استقلال انجام داد خیلی توپ خراب کرده طوری که قلعه نویی ناجور ازش شاکی بوده! و البته یک گل فکر میکنم زده...نقل قول:
همین که تونسته قبل شروع لیگ گل بزنه، جای امیدواری داره.. چون میتونه لیگ رو بدون استرس شروع کنه..نقل قول:
Isn - مهاجم تيم استقلال گفت: دايى صاحب اختيار تيم ملى است و هرگز عليه او مصاحبه نكرده ام. فرهاد مجيدى درباره اينكه گفته مى شود به تازگى عليه سرمربى تيم ملى موضع گرفته و عليه او حرف زده است، اظهار داشت: وقتى هنوز خودم براى پوشيدن پيراهن تيم ملى انگيزه دارم، چطور مى توانم عليه سرمربى حرف بزنم. وى افزود: امسال مى خواهم تمام تلاشم را به كار بگيرم تا به تيم ملى دعوت شوم و از انگيزه بالايى هم برخوردارم. مجيدى با تكذيب انتقاد از تيم ملى و شرايط آن، اظهار داشت: چه كسى گفته فوتبال من تمام شده است؟ هنوز مى توانم به تيم ملى دعوت شوم. تصميم گيرنده نهايى دايى است و اختيار دارد هر بازيكنى را كه مى خواهد، دعوت كند. اين بازيكن در مورد شرايط استقلال عنوان كرد: اردوى بسيار خوبى را در تركيه داشتيم. فشار تمرينات بسيار بالا بود و نتيجه اين تمرينات در بازى ها مشخص مى شود.
سرپرست تيم استقلال گفت: قلعه نويى پيش بينى جدايى جبارى از تيم را كرده و نگران اين مسأله نيستيم. على نظرى جويبارى همچنين اظهار داشت: در قرارداد جبارى آمده، در صورت توافق با تيم هاى اروپايى، مى تواند از استقلال جدا شود. بابت اين مسأله نگرانى نداريم. وى افزود: قلعه نويى پيش بينى جدايى او را كرده بود. به همين دليل، بازيكنانى مثل يدالله اكبرى و جان واريو را جذب كرديم. سرپرست استقلال درباره شايعه اخراج فرهاد مجيدى، سياوش اكبرپور و مهدى اميرآبادى از استقلال، گفت: چنين خبرى صحت ندارد. اين ۳ بازيكن در سفرى كه به جمكران داشتيم از جمع بازيكنان جدا شدند و دوباره به كاروان بازگشتند.
Isn - سرمربى تيم استقلال گفت: اولويت اول ما در فصل آتى ،قهرمانى در ليگ برتر و پس از آن ليگ قهرمانان آسيا و جام حذفى خواهد بود. امير قلعه نويى با بيان اين كه مى خواهيم ليگ برتر را با پيروزى آغاز كنيم، اظهار كرد: خوشبختانه استقلال در شرايط بسيار خوبى به سر مى برد، ما روز پنجشنبه با تيم آرمين بازى كرديم و درست است كه با ۵ گل پيروز شديم؛ اما تعداد گل ها اهميتى ندارد بلكه مهم وجود نظم تاكتيكى، ساختار دفاعى و تهاجمى است. ما بسيار زودتر از آن چيزى كه تصور مى كرديم به اين نظم تاكتيكى دست يافتيم. وى افزود: در حال حاضر تمام تمركزمان بر روى بازى مقابل ابومسلم خراسان است و براى استقلال بسيار مهم است كه نتيجه دلخواه را به دست آورده و ليگ هشتم را با پيروزى آغاز كند. سرمربى تيم استقلال تهران درباره هشتمين دوره ليگ برتر فوتبال كشور نيز گفت: معتقدم ليگ هشتم بسيار سطح بالا خواهد بود، البته فراتر از سطح فنى اميدوارم رقابت هاى جوانمردانه اى داشته باشيم چرا كه هر سال از ليگ برتر مى گذرد، روح جوانمردى نيز افزايش مى يابد كه اين موضوع ثمرات خوبى براى فوتبال ايران خواهد داشت. قلعه نويى درباره وضعيت آماده سازى استقلال اظهار كرد: تيم ما به علت درگير بودن در جام حذفى زمان آماده سازى كمى را در اختيار داشت، ما اكنون در حال سپرى كردن افت بدنى خود هستيم كه بايد در مدت زمان باقيمانده با انجام تمرينات اصولى به شرايط ايده آل برسيم. بدن هاى در زمان هاى خاصى نياز به تمرينات فشرده و بعضى مواقع نيازمند استراحت هستند كه بايد به اين مساله بسيار دقت كنيم. قلعه نويى همچنين درباره حضور دوباره مجتبى جبارى در استقلال گفت: هميشه گفته ام كه جبارى بازيكن خوب و بزرگى است، حضور او مى تواند در هر تيمى مثمرثمر باشد كه بدون شك استقلال هم از اين قاعده مستثنى نيست. سرمربى تيم استقلال همچنين درباره هدف گذارى تيمش در فصل آتى اظهار كرد: اولويت اول ما در فصل آتى قهرمانى در رقابت هاى ليگ برتر خواهد بود و موفقيت در ليگ قهرمانان آسيا و جام حذفى در رده هاى بعدى قرار مى گيرد. معتقدم اكنون تيم ما يكى از كاملترين تيم هاى ليگ است و من آينده روشنى را براى استقلال تصور مى كنم. وى ادامه داد: در ليست فعلى تيم استقلال يكى، دو جاى خالى وجود دارد كه مى توان در نيم فصل به ليست اضافه كرد. ما در حال حاضر هيچ مشكلى به لحاظ بازيكن نداريم و همه چيز خوب پيش مى رود، اكنون در هر پست حداقل ۲ بازيكن همتراز داريم البته آماده سازى تيم و ارائه بازى خوب هميشه منجر به نتيجه گيرى نمى شود چرا كه ممكن است در فوتبال اتفاقات زيادى رخ دهد و مربى نيز بايد كمى شانس هم داشته باشد.
استقلال تهران - ابو مسلم خراسان
ورزشگاه آزادی
پخش زنده : ساعت 19:00 از شبکه ی سه سیما
منبع :
کد:http://ch3.iribtv.ir/index.php?option=com_scheduler&ch=C0003&diff=3
علي رضا و عماد عزيز
گل كاشتيد اخوي ها.
ممنون:11:
لیگ از امروز شروع میشه امیدوارم از همین امروز دل شاد بشیم با شکست لنگ...
حضور یک انالیزور ایرانی ساکن امریکا در جمع ابی های پایتخت
ايران ورزشى- امير قلعه نويى از پيوستن يك آناليزور ايرانى كه در ايالات متحده فعاليت كرده خبر مى دهد. قلعه نويى مى گويد: «اميد نمازى طى چند روز آينده به كادر فنى استقلال اضافه خواهد شد تا در ليگ برتر، جام حذفى و ليگ قهرمانان آسيا به عنوان آناليزور به ما كمك كند.» اميد نمازى كه در امريكا متولد شده (۱۹۶۴) داراى مدرك A مربيگرى از امريكا است و سابقه حضور و مربيگرى در تيم فيلادلفيا را از سال ۲۰۰۲-1996 داشته است. نمازى بيشتر در حوزه فوتسال امريكا فعاليت كرده است. اين مربى از سال ۲۰۰۳ در تيم سن ديگو اسپريت (تيم فوتبال زنان) به عنوان سرمربى و در سال ۲۰۰۵ در تيم كلاولند فورث به عنوان مدير و سرمربى و در سال ۲۰۰۶ در تيم لوييس استيمرس به عنوان سرمربى و مدير فنى و در سال ۲۰۰۷ در تيم نيوجرسى ايرومن به عنوان سرمربى و مديرفنى حضور داشته است.
استقلالى ها پيگيرى ITC اكبرپور
ITC سياوش اكبرپور مهاجم استقلال هنوز به ايران نيامده است و اگر تا فردا به تهران نرسد به احتمال فراوان اكبرپور بازى مقابل ابومسلم را از دست خواهد داد.گفتنى است اكبرپور پارسال در الظفره امارات بازى مى كرد و براى حضور در ليگ ايران نياز به دريافت ITC دارد.
====
استقلال اسپانسر ندارد
رقابت هاى ليگ برتر از امروز شروع خواهد شد و هنوز استقلال براى خود اسپانسرى پيدا نكرده است. ديروز شنيديم مسئولان استقلال با يك شركت توليد لوازم خانگى به توافق رسيده اند تا آرم اين شركت را براى بازى فردا روى پيراهن هاى خود تبليغ كنند. طبق شنيده هاى ما اين شركت حاضر شده براى هر بازى مبلغ ۶۰ ميليون به استقلال بدهد، شايان ذكر است هنوز استقلال براى خود اسپانسر ثابت پيدا نكرده است.
=====
شكورى مأمور مهار اولروم شد
اين روزها مهار عرفان اولروم در بازى مقابل ابومسلم دغدغه اصلى كادر فنى استقلال است. «امير قلعه نويى» سرمربى استقلال مى داند كه يك لحظه غفلت از اولروم مى تواند براى تيمش مشكل ساز شود. به همين خاطر هادى شكورى را مأمور مهار اولروم كرد. قلعه نويى در جريان تمرينات استقلال نكات فنى را به شكورى توضيح داده و از وى خواسته لحظه اى از اولروم غافل نشود.
=============
برنامه ريزى استقلال براى درآمدزايى
جبارى، اكبرپور و بيك زاده ترانسفر مى شوند
استقلال درفصل نقل وانتقالات هزينه قابل توجهى صرف خريد مهره هاى جديد كرد و بازيكنان فراوانى را به خدمت گرفت تا زمينه براى موفقيت در فصل جديد را فراهم كند. البته به نظر مى رسد مديريت باشگاه در عين حال به درآمدزايى براى فصل آينده هم مى انديشد و مى خواهند از كنار بازيكنان بخشى از هزينه هاى جارى خودشان را نيز تأمين كنند. بر اساس آخرين خبرهاى رسيده؛ استقلالى ها قصد دارند در پايان فصل جارى رقابت هاى ليگ برتر زمينه براى ترانسفر چند بازيكن مطرح خود در بازى هاى خارجى را فراهم كنند تا با استفاده ار اين راهكار علاوه بر تأمين بخشى از بودجه هاى صرف شده قدرت خريد تيم براى فصل آينده را هم افزايش دهند. اين طور كه از شواهد امر پيداست مردانى همچون: جبارى (اگر تا پايان فصل بماند)، بيك زاده و سياوش اكبرپور مردانى هستند كه در اولويت ترانسفر قرار دارند.
تمرين عصر ديروز استقلال تهران از ساعت ۱۷و۴۵ دقيقه در زمين شماره ۲ آزادى برگزار شد. نكته قابل توجه اينكه باشگاه طى نامه اى به مسئولان ورزشگاه آزادى خواستار عدم حضور خبرنگاران و هواداران در تمرين شده بود.
گزارش تمرين استقلال
پسر قلعه نويى را هم راه ندادند
صحبت هاى قلعه نويى با بازيكنان
امير قلعه نويى سرمربى استقلال در ابتداى تمرين بازيكنان را جمع كرد و ۱۵ دقيقه با آنان به صحبت پرداخت. قلعه نويى از بازيكنان خواست تا روز بازى با ابومسلم با جديت در تمرينات ظاهر شوند.
خارجى ها ديپورت شدند
در تمرين روز شنبه استقلال ۳ بازيكنان از كشور برزيل در تمرين حضور داشتند. گويا اين ۳ بازيكن نتوانستند نظر مساعد قلعه نويى را جلب كنند. به همين دليل آنها از ديروز ديگر در تمرينات حضور نيافتند و به قول معروف ديپورت شدند.
پسر قلعه نويى را هم راه ندادند
امير قلعه نويى سرمربى استقلال ابتداى تمرين وقتى مى خواست با پسرش وارد ورزشگاه شود با ممانعت مأموران حراست ورزشگاه مواجه شد و بعد از كلى كش و قوس بعد از نيم ساعت توانست پسر خود را وارد ورزشگاه كند.
بدون غايب
تمرين ديروز استقلال بدون غايب برگزار شد و همه بازيكنان حضور داشتند.
شرح تمرين
در ابتدا بازيكنان ۲۰ دقيقه دور زمين دويدند و سپس به ۳ تيم ۸ نفره به بازى آقا وسط پرداختند. در ادامه بازيكنان به ۲ گروه تقسيم شدند و به بازى فوتبال پرداختند.
تمرين امروز
تمرين امروز استقلال ساعت ۱۷و۴۵ دقيقه در زمين شماره ۲ برگزار خواهد شد و بازيكنان بعد از تمرين براى اردوى شبانه روزى به هتل المپيك خواهند رفت