شما هم که هی افلاین میای و میری!!!!!
Printable View
شما هم که هی افلاین میای و میری!!!!!
فانباستن به جاي ميلان، راهي تورنمنت گلف شد
خبرگزاري فارس: نامزد مربيگري تيم فوتبال آ.ث. ميلان ايتاليا پس از اطلاع از وضعيت مربيگري اين تيم راهي تورنمنت گلف شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، روزنامه تلگراف هلند خبر داد ماركو فان باستن با كسب اطلاع از اين نكته كه سرمربي جديد ميلان، لئوناردو است، بار سفر به جنوب كشورش بست تا حداقل فرصت حضور در تورنمنت گلف را از دست ندهد.
اين روزنامه هلندي نوشت: فان باستن مي پنداشت با قطعي شدن خروج كارلو آنجلوتي از ميلان، مقامات باشگاه ايتاليايي با او قرار داد ميبندند و وي ميتواند، همكاري خود را آغاز كند.
اين روزنامه افزود: به باور فان باستن سابقه درخشان حضور قبلي وي در ميلان در نقش بازيكن به او اطمينان خاطر جهت بازگشت به ايتاليا را مي داد اما سرمربي اسبق هلند و آژاكس، غافل بود ميلانيها گزينه هاي مربيگري هم مثل لئوناردو دارند تا با وي توافق كنند.
فان باستن در دهه 80 و 90 همراه با رود گوليت و فرانك ريكارد، مثلث قدرتي در ميلان ساخت. او كه در تابستان گذشته از مربيگري تيم ملي هلند، كنار كشيد، در فصل گذشته ليگ هلند هدايت آژاكس آمستردام را بر عهده داشت اما سه هفته قبل از مقام خود به سبب عدم تحقق هدفي همچون قهرماني ليگ، كناره گرفت.
رئالی ها برن دلشون رو به امضای روی پیراهن خوش کنن
مگه امضای روی پیراهن چی رو ثابت می کنه
پس از جدايي كاكا از ميلان برلوسكوني: اميدمان به رونالدينيو است
به گزارشRmadridFC : رييس باشگاه ميلان پس از جدايي كاكا از اين تيم چشم اميد به "رونالدينيو" ديگر بازيكن برزيلي خود دوخته است.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران ( ايسنا)، سيلويو برلوسكوني اميدوار است تا پس از قطعي شدن پيوستن كاكا به تيم رئال مادريد، رونالدينيو بتواند جاي خالي اين بازيكن را پر كند.
برلوسكوني در گفتوگو با شبكه باشگاه اظهار داشت:
من ايمان زيادي به رونالدينيو دارم، او همانند بسياري قهرمانان ديگر فداركاريهاي بسياري از خود نشان داده است.
وي افزود:
رونالدينيو روحيه خود را از دست داده بود اما هر زمان كه در زمين حاضر شده عملكرد خوبي از خود نشان داده است، فصل آينده توجه همه به او معطوف خواهد شد.
رونالدينيو در اين فصل از رقابتهاي سري A بيست و نه بار براي روسونري به ميدان رفته و هشت گل به ثمر رساند.
در همين حال گفته ميشود به دنبال جدايي كاكا از ميلان سران اين باشگاه و به دنبال جذب ديويد ترزگه هستند.
تازه 2 اخبار ورزشی به نقل از برلوسکونی گفت کریس رو هم می خواد بخره،من که اصلا باهاش حال نمی کنم.
اگه ترکیب میلان هم همین باشه که اصلا 2 ترکیب جا نمی شه!
با پول فروش كاكا ميلان را دوباره ميسازيم
مالك سياسي باشگاه آ.ث ميلان ايتاليا خطاب به هواداران تيمش گفت: با پول فروش كاكا ميلان را دوباره مي سازيم.
به گزارش خبرگزاري موج و به نقل از آس اسپانيا، سيلويو برلوسكوني تصريح كرد: مي دانم كه تيفوسي هاي ميلان از فروش كاكا ناراضي اند؛ اما فوتبال همين است و نمي شود كاري كرد.
وي افزود: با پول فروش كاكا به رئال مادريد مي توانيم يك ميلان تازه بنا كرده و حتي دو بازيكن بزرگ ديگر خريداري كنيم.
هنوز نمي شود از انتقال رسمي كاكا به مادريد نوشت؛ اما شواهد حكايت از قطعيت آن دارد.
مگه هنوز اعلام رسمي كردن كه خبرش رو ميذاري؟نقل قول:
نه اعلام رسمی نکردن
این فقط جنبه خبری داشت...راست و دروغش پای ا.اس....
کاکا: دوشنبه در مورد آیندهام صحبت میکنم
Ariensport.com: " کاکا " ستاره برزیلی اعلام کرد به زودی در مورد پیوستن به رئال مادرید یا ماندن در میلان تصمیمگیری خواهد کرد.
این هافبک 27 ساله بعد از پیروزی 4-0 برزیل برابر اروگوئه در مرحله مقدماتی جام جهانی اعلام کرد روز دوشنبه در مورد آیندهاش صحبت خواهد کرد.
" زین الدین زیدان " مشاور کنونی باشگاه رئال مادرید هفته گذشته اعلام کرد کار قرارداد " کاکا " با رئال تمام شده است و این بازیکن به برنابئو میآید. اگرچه مسئولان میلان روز دوشنبه با " کاکا " و پدرش جلسهای برگزار خواهد کرد تا آخرین تلاش خود را برای حفظ این ستاره برزیلی در سنسیرو انجام دهد.
" کاکا " به رسانههای آمریکای جنوبی گفت: « به زودی در مورد آیندهام صحبت خواهم کرد. در زمان مناسب در این باره صحبت خواهم کرد. »
منبع:اسکای اسپورت
برلوسکونی تکذیب کرد
کاکا را وادار به رفتن نکردیم
سیلویو برلوسکونی با رد شایعات تاکید کرد که او کاکا را تحریک یا وادار به ترک میلان برای پیوستن به رئال مادرید نکرده است.
به گزارش شبکه ایران، با وجود آن که گفته میشود بعد از ماجرای پیشنهاد هنگفت منچسترسیتی که سران روسونری را به فروش کاکا وسوسه کرد، این ستاره برزیلی دیگر تمایلی برای بازی در میلان ندارد و ناراضیتر از قبل است.
برلوسکونی ادعا کرده که او همیشه دوست داشته که کاکا در سن سیرو بماند. برلوسکونی در گفتوگو با شبکه تلویزیونی میلان گفت:«از او خواهش کردم در میلان بماند. چند ماه پیش هم زمانی که سیتی آن پیشنهاد را داد از او خواهش کرده بود که او هم خواهش مرا پذیرفت. الان هم چند باشگاه خیلی به جذب او پافشاری میکنند. چلسی و رئال مادرید از آنها هستند که میخواهند پیشنهادهایی برای او ارائه کنند.»
برلوسکونی در ادامه تأکید کرد که هیچ وقت مانع ستاره 27 ساله برزیلی تیماش برای ترک میلان نمیشود اما نهایت تلاشاش برای حفظ او رد سنسیرو را انجام میدهد: «میخواستم با کاکا ملاقات داشته باشم اما او برای بازی در تیم ملی کشورش به برزیل رفته است. به همین خاطر قصد دارم فردا با او مکالمه تلفنی در این باره داشته باشم. اگر او بخواهد مانند شوچنکو میلان را ترک کند مانعاش نمیشوم. او و خانوادهاش کاملاً آزاد هستند هر تمیمی که فکر میکنند بهترین است را بگیرند اما اگر کاکا را فروختیم همه پولی که از فروش او به دست میآوریم را صرف خود باشگاه میکنیم.»
گفته میشود میلان قصد دارد برای پرکردن خلاء احتمالی کاکا، امانوئل آدبایور و سسک فابرگاس را از آرسنال به خدمت بگیرد.»
چه عجب ميلاني ها قبول كردند و باز نميگن شايعه است
من میگم هنوز قرار دادی ثبت نشده
این که رئال خواهان کاکاست رو رد نمی کنم
ولی میگم فعلا قرار دادی ثبت نشده
احتمال داره امضا شده باشهنقل قول:
ولي هنوز رسانه اي نشده
احتمال رو ولش کن....
واقعیت رو بچسب....اگه امضا شده بود همه چیز به دوشنبه موکول نمی شد
به نظر من قطعی هم کردن.
در حمايت از كاپيتان بزرگ ميلان
سيدورف: هيچ جايگزيني براي مالديني وجود ندارد
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال ميلان نمي تواند خداحافظي مالديني را باور كند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از گازتا دلو اسپورت، كلارن سيدورف گفت: عدم حضور مالديني در ميلان را بايد هم از جهت احساسي و هم از بعد كارشناسي فوتبال تحليل كرد. حضور او در ميدان به عنوان يك كاپيتان روحيه خاصي به تمام بازيكنان القا ميكرد.
وي افزود: مالديني به تنهايي مي توانست در پيروزي هاي ميلان سهيم باشد. اگر او به فكر پيروزي در يك ديدار مي افتاد موج انرژي و انگيزه همه ميلان را در بر ميگرفت. از طرف ديگر مالديني يكي از آماده ترين و بهترين مدافعان مركزي جهان به حساب مي آمد.
سيدروف تصريح كرد: حملات نفوذي او از ويژگيهاي منحصر به فرد يك مدافع است. مطمئنا در غياب اين اسطوره فوتبال، تيم ما دچار مشكلات زيادي خواهد شد. پيدا كردن جايگزين براي مالديني كار ساده اي نيست اما اميدوارم با تلاش و كوشش زياد بتوانيم جاي خالي او را در مركز خط دفاعي آ.ث ميلان پر كنيم.
مالديني پس از سال ها حضور در عرصه اول فوتبال با اين رشته ورزشي خداحافظي كرد.
اخبار گفت پزشک و وکیل رئال الان تو برزیل هستن و بهد از گرفتن تست پزشکی از کاکا فرارداد رو هم امضا کرد
تمومه دیگه
امیدوارم کاکا تو رئال هم موفق باشه و میلان هم بتونه بازیکنای خوبی بگیره و جاشو پر کنه
البته رونالدینیو میتونه تو این فصل خودشو ثابت کنه
پزشک رئال مادرید به برزیل رفت
کاکا: به زودی تصمیم خود را اعلام میکنم
در حالی که هنوز مشخص و قطعی نشده که آیا کاکا به رئال مادرید میپیوندد یا خیر، گزارشهایی منتشر شده که حکایت از سفر پزشک این تیم به برزیل برای معاینه و تست گرفتن ستاره 27 ساله دارد.به گزارش شبکه ایران، اگرچه سیلویو برلوسکونی، مالک میلان گفته بود قصد دارد با کاکا برای نگه داشتن او در سنسیرو صحبت کند اما طبق آنچه رسانههای اسپانیایی گفتهاند کار زیادی برای انتقال این بازیکن برزیلی به سانتیاگوبرنائبو باقینمانده است و به زودی قرارداد 65 میلیون یورویی و رکوردشکن رئال با او به امضا میرسد.
گفته میشود تنها برخی از تقاضاهای شخصی کاکا از رئال مادرید باقی ماند که در صورت موافقت این باشگاه با آنها قرارداد نهایی میشود. خود کاکا در این باره گفت: «به زودی در مورد آیندهام صحبت میکنم اما نه الان چون وقت مناسبی نیست.»
برلوسکونی هم درباره فروش کاکا به رئال مادرید گفت: «اگر همه چیز فقط به من بستگی داشت او را نگه میداشتم هرچند هنوز هم هیچ چیز در مورد او قطعی نشده است. به زودی با کاکا حرف میزنم تا از تصمیم او مطالع شوم.»
كارلتو سيدورف را به استمفوردبريج مي برد
رسانه هاي ايتاليايي از امكان حضور كلارنس سيدورف درچلسي خبردادند.
جوواني برانچيني، مدير برنامه هاي کلارنس سيدورف اعلام کرد، اين بازيکن هنوز پيشنهادي را براي فصل آينده دريافت نکرده است اما آينده اين بازيکن را در ميلان دانست. اين در حالي است که رسانه هاي ايتاليايي براين باورند كه سيدورف در زمان جابه جايي بازيكنان فوتبال به چلسي مي پيوندد تا بار ديگر زير نظر کارلو آنجلوتي، سرمربي فصل اخيرميلان کار کند. دو روزنامه ايتاليايي "گاتزتا دلواسپورت" و La Repubblica معتقدند اين هافبك هلندي، ميلان را به مقصد چلسي ترک خواهد کرد.
به نوشته پايگاه اينترنتي Sussidiario.it سيدورف 33 ساله چند روز پيش در مورد احتمال انتقالش به چلسي با آنجلوتي گفت و گوهايي را انجام داد. گفته مي شود، "الکس"، مدافع برزيلي چلسي ممکن است به جاي سيدورف به جمع روسونري اضافه شود. بايد صبر کرد و ديد سيدورف فصل آينده پيراهن چه تيمي را بر تن خواهد کرد
سلام
به تمام دوستان میلانی تسلیت عرض میکنم و جدا ناراحتم
اما خوب کاکا این همه میلان بود بسش بود بزارین ما هم نصیب ببریم
انتخاب خودش بود حالا پرز چقدر نقش داشت رو نمیدونم
اما خوب میخواستم بگم کاکا رئال مادرید رو ترجیح داد و رسما بازیکن رئال شد برا 6 سال .
بازم تسلیت
به به احمد خان
ساعت 6 صبح ما رو ول نمی کنی
من هم خرید کاکا رو به رئالی ها تبریک میگم...الان این خبر رو میشه قبول کرد
در کل براش ارزوی موفقیت می کنم
برای میلان خیلی زحمت کشید و گل های حساسی رو هم برامون زد
امیدوارم توی رئال هم موفق باشه
این رو هم بگم که میلان با رفتن ستاره هاش هیچ وقت از بین نرفته
خیلی بازیکنها اومدن و رفتن ولی میلانه که هنوز مونده
زمانی که شوا رفت خیلی ها گفتن میلان نابود شد ولی نابود که نشد هیچ قهرمان اروپا هم شد
با پول فروش کاکا هم میلان می تونه یک سری بازیکن بگیره و جای کاکا رو پر کنه و نقاط ضعفش رو برطرف کنه
همین الان هم گفته میشه میلان با ادین جیکو مهاجم ولفسبورگ به توافق رسیده
و سه شنبه با پدرش که مدیر برنامه هاش هم هست صحبت می کنه
قراره گالیانی و اریدو برایدا مراحا نهایی این انتقال رو انجام بدن و اون رو به سن سیرو بیارن
در کل به بر و بچ رئال تبریک میگم
در اخر
FORZA MILAN
ممنوننقل قول:
اين انتقال از اول هم قطعي بود
درست از همون موقعي كه پرز شد رئيس رئال
شما پرز رو با كالدرون ... مقايسه ميكرديد كه مشخصي شد خيلي با هم فرق دارن
در ضمن شما نبايد نارحت باشيد
هم پول خوبي بهتون رسيد و هم رونالدينيو رو داريد كه اگر آماده باشه و روحيه داشته باشه از كاكا بهتره
بالاخره کاکا هم رفت رئال:27:
اظهار نظر فوتبالي آقاي نخست وزير
انتقاد شديد برلوسکوني از آنجلوتي
"سيلويو برلوسکوني" رييس باشگاه ميلان ايتاليا، از هم اکنون چشم انداز تيم فصل آينده خود را ترسيم کرده و معتقد است با کمک "لئوناردو"ي برزيلي، يک تيم کاملا تهاجمي ساخته خواهد شد.
به گزارش سرويس ورزشي برنا و به نقل از سايت يوفا ، برلوسکوني بر اين باور است که "رونالدينيو" نيز مهره اي کليدي در اين تيم خواهد بود، چيزي که در زمان سرمربيگري "کارلو آنجلوتي" اتفاق نيفتاد و به خاطر ناکامي در فصل گذشته به شدت مورد انتقاد وي قرار گرفت.
نخست وزير ايتاليا در گفت و گو با کوريره دلو اسپورت اظهار داشت: قطعا يک تيم تهاجمي خواهيم داشت که با پاس هاي بلند بازي نخواهد کرد بلکه بايد از تکنيک، سرعت و پاس هاي کوتاه استفاده کند.
وي با اشاره به اهميت نقش رونالدينيو در فصل آينده، تاکيد کرد: «در برخي مسابقات واقعا جاي خالي او احساس مي شد. مسابقاتي که ما برنده آن نبوديم و به حريفان اجازه داديم خود را بازسازي کنند ، چرا که او مي توانست توپ را حفظ کند و مسير بازي را تغيير دهد.
رييس باشگاه ميلان در ادامه پيکان انتقادات خود را به سوي آنجلوتي نشانه گرفته و گفت: آنجلوتي قادر نبود مسابقاتي را که در آن ما پيش مي افتاديم، اداره کند و بارها حريفان ما توانستند به گل تساوي دست يابند به دليل اين که ما نمي توانستيم کار را تمام کنيم.
تيم ميلان امسال در رده سوم رقابتهاي سري آ قرار گرفت و جواز صعود به مسابقات چمپيونزليگ را بدست آورد
حیف شد که کاکا رفت.
رئال تیمی نیست که تو اون استعدادها شکوفا بشه. اکثر بازیکنای با استعداد وقتی میرن رئال نهایتا بک یا دو سال میتونن اون بازیکن تیم قبلی باشن و بعد از اون افت میکنن. رئال باشگاه بازیکن پروری نیس. فقط از استعدادهای روز دنیا با توجه به سرمایه ی هنگفتی که داره استفاده میکنه و چون آکادمی قوی ای نداره مدام محتاج ستاره های جدیده. البته این باعث ارائه ی یه فوتبال زیبا میشه ولی به قیمت نابود کردن استعدادهای فوتبال که نمونه هاش مایکل اوون و رونالدو و کاسانو و بکهام و کاناوارو هستش. الان دیگه کسی این بازیکنا رو جزء 10 ستاره برتر جهان نمیدونه در حالی که کارنامه ی اونها قبل از پیوستن به رئال واقعا درخشان بود:41::41::41::41::41::41::41::41::41::41:
سلام به همه طرفدارای پروپا قرص میلان
خیلی وقت بود که دیگه پست نمیدادم, ولی الان مجبورم که این پست رو
بدم.
اصلا از رفتن کاکا ناراحت نباشین, بازیکن بزرگی بود و خدمات زیادی به میلان کرد.
و البته حضورش در میلان هم براش کلی افتخار به همراه داشت, افتخار بازی کردن در کنار
اسطوره ای مثل مالدینی رو داشت.
در حال حاضر هم رفتنش هم به نفع خودش بود و هم میلان, فوتبال امروز دیگه فوتبال ستاره محوری نیست.
چیزی که این موضوع رو به ما ثابت میکنه دو مثال بارزه, اول اینکه در گذشته رئال با تیم کهکشانیش هم به اون چیزی که باید
نرسید, دوم اینکه بارسا نشان داد که تیم بودن موفقیت میاره نه پر ستاره بودن.
با این پول میلان باید تمام نقاط ضعفشو پوشش بده, البه اینم بگم که منظور من این نیست که تیم نباید بازیکن بزرگ نداشته
باشه. منظورم اینه که بازیکنان بزرگ اگه در قالب یه تیم که فقط به فکر موفقیت گروهی باشند قرار بگیرند باعث کسب نتیجه
میشه. چیزی که در فصلی گه کذشت در میلان اصلا شاهدش نبودیم, از نیمه فصل به بعد مشخص بود کاکا دیگه انگیزه ای برای بازی
با میلان نداره, خیلی احساسی بازی میکرد.
در کل من آینده میلان رو روشن میبینم.
پدر سوخته 6 ساله هم بسته.
کاکا بازیکن بزرگیه هر جا بره موفق میشه.
کاکا بازيکن خوبيه تو ميلان عالی بازی ميکرد اميدوارم تو رئال خراب نشه
چون رئال متخصص خراب کردن بازيکنای بزرگه
من هم برای کاکا ارزوی موفقیت می کنم
زحمات زیادی برای میلان کشید
این رو هم بگم که میلان داره یا جیکو مهاجم 192 سانتی متری ولفسبورگ به توافق میرسه
توی این فصل 32 گل برای ولفسبورگ زده
اگه بگیریمش عالیه....هرنانس هم از سائوپائولو مد نظر میلانه
همچنین الکس سیلوا و فیلیپ مکسس
کلا دارن تیم رو یه حالی بهش میدن
میلان در اندیشه جذب ژکو
تیم فوتبال میلان به منظور پر کردن جای خالی کاکا در این تیم در اندیشه به خدمت گرفتن ادین ژکو، مهاجم تیم ولفسبورگ است.
به گزارش خبرگزاری مهر، پس از اینکه کاکا، مهاجم برزیلی میلان، امروز با انعقاد قراردادی 6 ساله به تیم فوتبال رئال مادرید پیوست مسئولان این باشگاه در اندیشه جذب دومین گلزن برتر رقابت های فصل قبل بوندس لیگا هستند تا غیبت این بازیکن را جبران کنند.
بر پایه گزارش اسکای اسپورتس ایتالیا، انعقاد این قرارداد در مراحل بسیار نزدیکی قرار دارد. این مهاجم بوسنیایی در فصل 09-2008 بوندس لیگا موفق شد 32 گل برای ولفسبورگ به ثمر برساند.
نظر پائولو روسی درباره فروش کاکا
مهاجم اسطورهای ایتالیا میگوید فروش کاکا انتقالی منفی برای ایتالیا بود.
سایت گل- پائولو روسی، ستاره سابق تیم ملی ایتالیا میگوید فروش کاکا به رئال مادرید اوقات او را بسیار تلخ ساخته.
او میگوید فوتبال ایتالیا دیگر نمیتواند در مقابل قدرت خرید انگلیس و اسپانیا مقاومت کند. این برنده جام جهانی 1982 از تصمیم کاکا برای رفتن به رئال مادرید شگفتزده نشده و گفته تنها کمی زمان میبرد تا کاکا به اسپانیا برود: «این خبر جدیدی نیست، ماهها بود آن را میشنیدیم و امروز اگر طرفدار میلان بودم بسیار ناراحت میشدم. کاکا یکی از بهترینهای دنیاست. اوست که تفاوت را رقم میزند. اما میتوان درک کرد که چرا از باشگاه رفته، او شش سال در این تیم بود و قهرمانیهای بزرگی به دست آورد.» روسی اعتقاد دارد با وجود پول بسیاری که نصیب میلان میشود این قرارداد برای کالچو زیانبار خواهد بود: «درست است، این شکستی برای فوتبال ایتالیا است چون این بازیکنان لیگهای دیگر کشورها را غنی میسازند. به این ترتیب سایر کشورها جذابیت بیشتری پیدا میکنند. ما میخواهیم بهترین بازیها را در ایتالیا ببینیم ولی انگلیس و اسپانیا رقیب ما هستند و ما باید عادت کنی بهترینها را آن جا ببینیم.»
لئوناردو : غیبت کاکا در میلان احساس می شود
سرمربی جدید میلان معتقد است جای خالی کاکا در میلان احساس خواهد شد اما این تیم بدون حضور او هم می تواند به موفقیت دست یابد...
سایت گل : سرانجام بعد از هفته ها حدس و گمان کاکا ستاره برزیلی میلان روز دوشنبه رسما به باشگاه رئال مادرید پیوست.بعد از این انتقال لئوناردو سرمربی جدید میلان اعلام کرد جای خالی او در ترکیب میلان احساس خواهد شد و هواداران دل تنگ او می شوند.
لئوناردو در گفتگو با Sky Sport 24 گفت :"همه ما دلمان برای او تنگ خواهد شد چرا که او جوانی فوق العاده بود هم از لحاظ شخصیتی و هم از لحاظ کیفیت بازی.آرزوی موفقیت برای او می کنم ، او شایسته پیشرفت است و امیدوارم در رئال بتواند به موفقیت های زیادی دست یابد."
لئوناردو اکنون بعد از پایان حضور 8 ساله کارلو آنچلوتی بر روی نیمکت میلان امیدوار است بتواند به همراه این تیم در فصل آینده حضوری موفق در سری A و لیگ قهرمانان اروپا داشته باشد.کاکا بدون شک یکی از ستاره های میلان بود که در دوران حضورش در این تیم نقش موثری در کسب جام های متفاوت از جمله کوپا ایتالیا، اسکودتو، جام باشگاه های جهان، و لیگ قهرمانان اروپا داشت.
واقعا من هوادار به این با منطقی ندیده بودمنقل قول:
اصلا فکرشم نمیکردم
یه جا دیگه تو یه انجمن دیگه تو تاپیک میلان
هر چی از دهنشون در اومده بود نثار رئال ورئیس و بازیکنها و غیرش کرده بودن.
ولی اینجا معلوم میشه همه دارای فهم و شعور بالای هستن.
تبریک میگم.
ولی یه چیز توجه کنید دیگه ما تو قربن تیر کمون زندگی نمیکنیم که بازیکن تا وقتی ریشاش سفید میشه تو یه تیم بمونه
ما تو قرن 21 هستیم و فوتبال هم مدرن شده
دیگه یه ستاره نمیتونه اینگونه باشه
روبینهو ستاره ما که رفت مگه ما چیزی گفیم نه حالا بخاطر هر چی رفت فوتبال امروزی همینه کارش نمیشه کرد باید منطقی بود.
--------------------------
اما از بعضی دوستان که میگن رئال ستارها رو نابود میکنه ناراحتم
اخه دوستان رئال نابود نمیکنه خودشون این کارو میکنن
بازی کردن تو رئال جنبه بالای میخواد
بازیکنهای مثل زیدان میخواد.
مطمئنا کاکا هم جزو اوناس
بازیکنهای مثل اوون مثل بکام نتونستن حضم کنن جو سنگین رئال رو توش غرق شدن.
اما مگه کاسیاس
نیستلروی
راموس
زیدان
رائول
خراب شدن؟
بکام که تو رئال اصلا بازی نمیکرد 24 ساعت 25 ساعتش رو تو کلیپهای تبلیغاتی بودش
اوون هم بیشتر از اونی که تو رئال بود مصدوم بودش
کاناوارو دیگه سن پدر بزرگ من رسیده بود ازش انتظار نداشته باشید بشه بهترین مدافع دنیا
ولی دیدین تو رئال هم دو بار به عنوان قهرمانی لالیگا رسید.
بقیه هم همینطور