سلام
من پولم اونقدر زیاد نیست که بتونم 50 -90 تومن واسه یه بازی بدم اهل سر کردن با یه بازی هم نیست اگه هر کدوم از بازیهاش 50 - 90 تومن باشن - بیخیالش
xbox 360 چنده ؟؟؟؟؟
Printable View
سلام
من پولم اونقدر زیاد نیست که بتونم 50 -90 تومن واسه یه بازی بدم اهل سر کردن با یه بازی هم نیست اگه هر کدوم از بازیهاش 50 - 90 تومن باشن - بیخیالش
xbox 360 چنده ؟؟؟؟؟
تو تاپيك خودش مطرح كنيد
ببخشید من میخواستم یه ps3 بگیرم فقط از قیمتها خبری ندارم میخواستم بدونم یه ps3 40gig الان چنده بعدش الان اصلا ps3 40gig تو بازار هستش یا نه؟:13: بعد این که چند gig بودن ps3 به کیفیت اجرای بازی بستگی داره یا نه؟ بعد هم اگه یدونه دست دوم بخرم میارزه:20: یعنی ممکن هستش زود خراب بشه؟:31:
80گیگ با یه بازی کیلزون 450 تومن
40 گیگ خیلی کم شده ، گیر میاد ولی باید بگردی حدودش هم 340-50
کلا وسایل برقی دست دوم نگیری خیلی بهتره
نه ربطی نداره به اجرای بازی ها
دوستان یه سوال داشتم :
بدنه ps3 رو با چی تمیز کنم ؟
پارچه ی نرم و ترجیحا نم دار(برای قسمت سیاه) و پارچه ی خشک برای قسمت کارد ریدر و فلزی.
دوستان یه مشکل دارم:
الان 2 روزه وقتی دستگاه رو روشن میکنم یه صفحه ی قرمز میاد بالا که به n زبون یه اخطار نوشته. انگلیسیش اینه:
A serious error occured. Please contact technical support.
یه بار دیگه هم اینجوری شده بود ولی بعد نیم ساعت خود به خود درست شد.
نمیدونم چشه. بی زحمت کمک کنید.
فقط 1 ماه و نیم هست خریدمش.
سلام دوستان.كسي ميدونه چجوري ميشه تو psn رفت؟ من user ساختم ولي بازم نميره. حتي آخرين فيرمور رو دانلود كردم.
تا حالا همچین چیزی نشنیده بودم...میتونی به حرف خودش گوش کنی.تو سایت playstation.com تو بخش Support واسشون یه پیغام بده که کمکت کنن.نقل قول:
با سلام من قراره تا چند روز دیگه از تاپیک اول بیام اینجا حالا اینPS3ارور هم میده؟ مثل این دوست ما Maziar_69؟
یعنی احتمال خراب شدن داره؟
الان شما داری راضی هستین؟ پک کیلزون 480 خوبه؟
40گیگ 380 بدون بازی خوبه؟
من تا حالا همچین چیزی ندیده بودم...تعداد خیلی محدودی از پلی 3 ها(کمتر از یک دهم تعداد اکس360 ها) چراغ زردی میشن که تقریبا همون بلاییه که با سه چراغ سر آدم میاد ولی احتمالش تقریبا زیر صفره.من که 2-3 ساله هیچ مشکلی ندارم.
من امروز فهمیدم چقدر بده که من PS3 دارم !!!! و اینکه تو ایران نمیشه ازش استفاده بهینه کرد :37:
من امروز رفتم Sign up بشم تو سایتش (با خود دستگاه) آخرش از من آدرس خواست که اشتباه هم زدم کار نکرد در کل من امروز دلم به حال خودم و ایران سوخت :37:
البته چراغ زرد نمیشه ها.
همون سبزه فقط رو صفحه چیزی نمیاد جز همون صفحه ی قرمز.
فردا میبرم ببینم میشه درستش کرد یا نه.
خاک بر سر سونی. همه ی محصولاتش گارانتی توپ دارن به جز این کنسول هاش.
نمیدونم...من که اولین باره همچین چیزی میشنوم.مطمئنی موقع فیرمور عوض کردن خاموش نشده؟
ایا راهی برای تبدیل ps3 به pc هست مثلا ما بتونیم بازی pc خودمونو روی ps3 نصب و اجرا کنیم
نه دوست عزیزنقل قول:
همچین راهی برای هیچ کدوم از console ها نیست
بازی هایی که برای pc میاد اکثرا port شده از کنسول هستن
آره مطمئنم.
فقط یه بار آپدیت کردیم که اونم وقتی رفتیم بخریم جلوی چشم خودم فروشنده آپدیت کرد.
امروز بردم تعمیرش کنه. گفت تا حالا همچین چیزی نشنیده.
گفت مشکل سخت افزاریه. گذاشتم پیشش گفت تا عصر زنگ بزن ببین درست میشه یا نه.
با سلامنقل قول:
دوست عزیز پس سیستم کار این شبیه سازهای ps2 چی هست؟؟؟
اگه میشه یکم توضیح بدید.
TANX
آیا تبدیل برای مانیتور هایی که نهDVIونهHDMIدارن موجود هست یا نه؟
دوستان اين كنسول بل اخره هك شد يا نه؟؟؟
شما گفتی برای اجرای pc در ps3نقل قول:
اونی که میگی اجرای ps2 در pc هست که کلا جریانش جداست
و هنزو بعد از 9 سال یک emulator درست حسابی ساخته نشده
نهنقل قول:
فکر هم نکنم اصلا هک بشه
باید باشهنقل قول:
تو بازار بگردین
توی قسمت install other OS به غیر از سیستم عامل لینوکس چی می شه نصب کرد ؟
هر جور نرم افزار که بخوای!کلا پلی 3 بدون هک شدن Homebrew اجرا میکنه(از همین جا).ولی برنامه هاش خیلی گندن!
سلام
میخواستم بدونم برای PES2009 ورژن PS3 پچی هست که مثل نسخه PC همه چیز درست بشه و لیگ بوندسلیگا هم بهش اضافه بشه؟دوستان اگه کسی اطلاعی داره راهنمائیم کنه.
من شنیدم برای xbox 360 هم اومدهنقل قول:
ولی برای ps3 رو نمیدونم چون این patch باید به خود بازی اضافه شه که معمولا ماعت هکر ها با دستکاری اون رو ایجاد میکنن و official نیست و برای همین فکر نکنم بشه اون رو روی bd به صورت رایتی زد
دوستان دیگه بهتر میدونن
این داستان PS3 Slim چیه؟
سلام خسته نباشید میخواستم بدونم کابلی هست که بشه ps3 رو وصل کرد به ال سیدی های کامپیوتر
ورودی مانیتور من از نوع vga است اگه امکان داره شکل اونم بذارین
ببخشید یه سوال داشتم اگر جواب بدین ممنون میشم
میخاستم بدونم اگر از تایلند ps3 بخرم اصلا نسبت به تهران ارزون تر هستش اگر آره لطفا بگید چقدر در میادوچقدر ارزون تره اگرهم نه که از همین تهران میگیریم:31: واین که ممکن هستش بهمون جنس خراب بندازن
ممنون:46:
اگه خودت می خوای بری جنس رو ببینی بخری به نظرم بد نیست ولی اگه می خوای سفارش بدی از تهران بگیرنقل قول:
ببخشید یه سوال داشتم اگر جواب بدین ممنون میشم
میخاستم بدونم اگر از تایلند ps3 بخرم اصلا نسبت به تهران ارزون تر هستش اگر آره لطفا بگید چقدر در میادوچقدر ارزون تره اگرهم نه که از همین تهران میگیریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واین که ممکن هستش بهمون جنس خراب بندازن
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می شه بیشتر توضیح بدید . اینکه چه برنامه های هستن و از کجا می شه دانلودشون کرد ؟ می خوام یه امتحانی بکنم .نقل قول:
کسی از دوستان تا به حال روی کنسولش لینوکس .آبنتو. نصب کرده ؟ چند تا سوال داشتم....
منPS3گرفتم 80گیگ اما وقتی بازی رو میذارم میگه هاردت جا نداره چه کنم؟
سلام
من امروز به احتمال زیاد میخواهم ps3بخرم :31:فقط اگر لطف کنیدچند تا بازی قشنگ پیشنهاد کنید ممنون میشم:11:
من خودم اینا رو درنظر دارم
gta iv
mgs4
uncharte
killzone 2
resistance 1. 2
lbp
دوستان عزیز اگه براتون مقدوره لیست بازیهای انحصاری ps3رو میخواستم.....ممنون...
uncharted
resistance 1 & 2
mgs 4
killzone 2
LBP
Ratchet & Clank Future
inFAMOUS
heavenly sword
Haze
Afrika
Ninja Gaiden Σ 2
Gran Turismo 5
این پایینی ها هنو عرضه نشدن ...
یکی به ما بگه کابل برای این خراب شده برا مانیتور هست یا نه؟؟؟
آیا میشه آنلاین بازی کردمفتی یا باید مثل ایکس باکس اکانت بخری؟
برا بازی کردن آنلاین اینترنت تا چه سرعتی باید داشته باشی؟
کسی از دوستان تا به حال رو کنسولش لینوکس نصب کرده ؟؟؟!!!!!؟؟؟؟!!!
آنلاين بازي كردن مفتي!!
يكي از دوستاي من با 128 آنلاين بازي ميكنه مثل هلو:دي
بله براي مانيتور هستشنقل قول:
بله مفتيه
هر چي بيشتر بهتر