نقل قول:
ابتدا به قسمت menu رفته و سپس tools را انتخاب کرده و بعد گزینه Profile را باز می کنیم وارد گزینه اول یعنی General شده و آنرا باز کرده که دارای یک سری آیتم می باشد در قسمت Message alert tone می توانید آهنگ مورد نظر خود را انتخاب کنید
.
Printable View
نقل قول:
ابتدا به قسمت menu رفته و سپس tools را انتخاب کرده و بعد گزینه Profile را باز می کنیم وارد گزینه اول یعنی General شده و آنرا باز کرده که دارای یک سری آیتم می باشد در قسمت Message alert tone می توانید آهنگ مورد نظر خود را انتخاب کنید
.
نقل قول:
خیلی خوب گفتی.
بعضی وقتی اتصال به خوبی بین پین های باتری و دستگاه برقرار نمیشه و روشن نمیشه.
اگه مشکل شارج نبود و باتری سالمه همین کارو بکن. با پنبه ی الکلی.
باتری هم یه کم رو به تو فشار بده .امتحان کن.
با زدن کد #06#* در صفحه ی اصلی گوشی کد IMEI نشون داده میشه که می تونید در این سایت اطلاعاتش رو ببینیدنقل قول:
کد:https://www.numberingplans.com/?page=analysis&sub=imeinr
فقط برای قفل کردن صفحه کلید برنامه ای برای سیمبیان های قدیمی تر بود که اون هم با باز کردن دوربین از کار می افتاد، شما دکمه ی power در بالای گوشی رو بزنید تفریبا پایین منویی که میاد lock phone وجود داره روش کلیک کنید گوشی قفل میشه که رمز پیشفرض 12345 هستش که از Settings می تونید تغییرش بدیدنقل قول:
نقل قول:
سلام.
مرسی دوست عزیز . امتحان می کنم امیدوارم که جواب بده ، اگرم جواب نداد دوباره فرمتش میکنم.
موفق باشین همگی.:40::31::46:
بچه ها يه سوالي ازتون داشتم چه جور ميشه وقتي به گالري عكس و فيلم گوشي n73 ميريم بتونيم عكس و فيلم هارو مثل ساير گوشي ها دسته بندي كنيم وهمه باهم نمايش داده نشوند؟
تو خود گالری این امکان وجود نداره، باید از برنامه های پخش ویدئو یا عکس استفاده کنید برای دسته بندینقل قول:
KINGTATuجان اسم اين بررنامهاي كه مي گي چيه از كجا ميتونم كيرش بيارم؟
برای دیدن و دسته بندی ویدئو، آهنگ و عکس برنامه ی Core Player
و برای دیدن، دسته بندی و ویرایش عکس برنامه ی Resco Photo Viewer
هیمنجا اسماشونو سرچ کن اگه نبود بهت سایت معرفی می کنم
سلام یه چند روز که وقتی در دوربین باز می کنم دوربین کار نمی کنه یعنی اصلا صفحه ی مربوط به دوربین باز نمی شه اما با برنامه های دیگه مثل Zensis.PhotoRite می شه از دوربین استفاده کرد.
چیکار کنم؟ (بغیر از فرمت)
لطفا کمکم کنید.
سلام من چند تا فایله wmv دارم که می خوام رو گوشی بریزم اما n73 این فرمت رو ساپورت نمیکنه می خوام بدونم که wmv رو به چه فرمتی تبدیل کنم بهتره و n73 ساپورت میکنه یا اصلا راه دیگه ای به جز تبدیل فرمت وجود داره؟
ساید مشکل کثیف بودن درب گوشیتون باشه که کمی خاک گرفته، درشو باز کنید هم پشت گوشی و هم در رو خوب تمیز کنید بعد جا بندازید، موقعی هم که در رو برای عکس گرفتن باز کردید رو به بالا بکشیدش تا تو جاش سفت تر بشهنقل قول:
بهترین فرمتی که می تونید بهشون تبدیل کنید 3g2 یا 3gp هستن که با برنامه ی ImTOO Mpeg Encoder یا هر برنامه ی تبدیل قوی دیگه ای می تونید تبدیل کنید، بهترین تنظیمات هم از نظر من اینهاست :نقل قول:
Bitrate : 400 , Frame Rate : 25 , Size : 320x240
فرمت صداش رو هم بزارید AAC با کیفیت 64 , mono
اگر نمی خواین تبدیل کنید احتمالا برنامه ی Core Player ورژن جدیدش (1.2.5) باید مشکلش با wmv رو حل کرده باشه و بتونه پخشش کنه تو گوشی
KINGTATuجان اين برنامه هاي كه گفتي به من از كدوم سايت بگيرمش؟
دوست عزیز میتونی با نرم افزار Mcfunsoft video solution version 7.9.0.6 به فرمت mp4 standard quality تبدیل کنی هم صداش خوبه هم کیفیت تصویر. اینو امتحان کن پشیمون نمیشه. خدائیش اخر کیفیته.نقل قول:
هر برنامه ای بخوای تو همین انجمن سرچ کنی پیدا می کنی
سلام دوستام.
1. گوشيمو اگه به محض پر شدن باطري از شارژ بكشم، خيلي زود خالي ميشه ولي اگه از شب تا صبح بمونه بيشتر شارژ نگه ميداره. جريان چيه؟
2. وقتي گوشي رو خاموش و روشن ميكنم، يه مرتبه نصف شارژ گوشي ميپره. داستان اين يكي چيه؟
ممنون ميشم كمكم كنيد.
سلام نرم افزاری می خوام که عکس ها ویا ویدیو ها و ... رو تو n73 مخفی کنه ویا روی اون ها قفل بذاره؟
با برنامه ی اکسپلورر میتونی هایدنشون کنی.نقل قول:
فکر کنم با برنامه ی اسمارت گارد بشه رو فایلا قفل گذاشت.
KINGTATu جان بخاطر راهنمایی در مورد دوربین خیلی ممنونم
سلام
كسي ميدونه چطوري ميشه هنگام مكالمه زد روي بلندگو!!!!
گوشه سمت راست گوشي من گزينه loudsp رو نداره اونرو چطوري ميشه اوردش؟؟؟
در حال مکالمه از Options می تونید انتخابش کنید عجیبه سمت راست برای شما نداره!
نقل قول:
كسي نبود منو راهنمايي كنه؟:41::40:
عزیزم برای منم اینطوریه وقتی روشن خاموش میکنم 1 دونه یا 2 دونه خالی میکنهنقل قول:
ممنون از كمكت ولي تو قسمت option هم چيزي نيست!!!نقل قول:
دوست عزیز، با این تفاسیر سیستم گوشیتون مورد داره، البتدا یک ریست یکنید گوشی رو با کدها و اگر نشد ببرید براتون فلش کنند گوشی رونقل قول:
گوشی رو با کدها چطوري ميشه فلش كردنقل قول:
دوست عزیز، با این تفاسیر سیستم گوشیتون مورد داره، البتدا یک ریست یکنید گوشی رو با کدها و اگر نشد ببرید براتون فلش کنند گوشی رو
با این کد:نقل قول:
#7370#*
ولی اول از چیزای گوشیت Backup بگیر که مثل من بدبخت نشی
اگه کامپیوتر ویروسی باشه و برای انتقال فایل گوشی رو با Pc suite یا mass storage
بهش وصل کنیم ممکنه ویروس به گوشی منتقل بشه یا نه ؟
امکان انتقال که بله مشخصا هست.نقل قول:
ولی ببینید ساختار فایلهای ویروسی که برای سیستم عامل ویندوز نوشته میشه با ساختار این فایلها در سیستم عامل سیمبین متفاوت هست، یعنی یک ویروس طراحی شده برای ویندوز تاثیری بر گوشی سیمبین شما نداره! تنها اتفاق ممکنه این هست که شما ویروس رو از یک کامپیوتر به یک کامپیوتر دیگه منتقل کنید، دقیقا انگار که از یک یو اس بی فلش استفاده کنید.
سلام من با گوشی که تماس می گیرم اگه طرف مقابل گوشی را بر نداره با دکمه قرمز نمی تونم تماس را قطع کنم و برای یک دقیقه گوشی قطع نمیشه مشکل از چیه نمیشه کاریش کرد
شاید مشکل از آنتن دهی سیم کارتتونه تو منطقه ای که هستید، من یه مدت با ایرانسل این مشکلو داشتم البته 5-6 ثانیه گیر می کرد!نقل قول:
آقایون باطری گوشیم باد کرده در گوشی بسته نمیشه، چه کار کنم؟!! باطری با کیفیت عالی و اصل کجا گیر میاد؟ قیمتش چنده؟
مال منم همین طورهنقل قول:
البته 15 ثانیه طول می کشه نه 1 دقیقه
بهترین گوشی همین مدله نوکیاست
بقیه ول معطلن
درباره دوربین جلویی اگه میشه یه مقدار توضیحات بدین
که به چه درد میخوره؟؟
چرا کیفیتش پایینه؟؟
با اون میشه فیلم و عکس گرفت ؟؟؟
با تشکر از مدیران عزیز
چرا از مدیرا تشکر می کنی؟! :دی !
برای مکالمه تصویری هستش که تو ایران فکر نکنم هنوز سرویسش اومده باشه
این است n73 ! ولی جالبیش اینه که تو gsmarena یه ریویو هست که دوربین جلو رو با کیفیت خوب نشون میده!
بله میشه
دوستان موبایل من خود به خود بعضی وقتا خاموش می شه
می خوام بدونم چرا
ببخشید یه سوال داشتم.....
من میخوام یه فایلی که در قسمت Inbox من هست رو به یکی از فولدرام کپی کنم...این یه فایلی هست که یکی از دوستام برام فرستاده و مربوط به کامپیوتر هست حالا من فقط تو Inbox میتونم ببینمش و نمیدونم چه جوری فایل رو روی کامپیوتر بریزم...چه جوری میتونم به یه جا دیگه کپیش کنم؟؟؟؟
ممنون میشم جواب بدید;)
با اکسپلورر!!!!!!!
اگه این نرم افزار رو ندارین به تاپیک برنامه های کاربردی سری 60 ویرایش 3 برین و دان لود کنین.بعد از تو نرم افزار دکمه ی 4 رو بزنین تا به قسمت مسیج برین.بعد رو اون فایل مورد نظر برین و دکمه ی 2 رو بزنین تا اماده ی انتقال بشه.حالا به فایل مورد نظرتون ببرین و بریزین تو کامی.
راه ساده تر اینه که گوشی رو تو حالت پی سی سویت به کامی وصل کنید و برید تو فایل رمنیجر و از اونجا به مسیجاتون دسترسی پیدا کنید.