آره جاويد جان دو گيگه . فرمتم كردم يعني 1.9 گيگ خاليه بازم بازي نميريزه تا نصفه ميريزه بعد ارور ميده امروز چند تا ديگه هم امتحان كردم نشد ( بازي هاي حجيم ) ولي مثلا تنيس رو ريخت .نقل قول:
آره جاويد جان دو گيگه . فرمتم كردم يعني 1.9 گيگ خاليه بازم بازي نميريزه تا نصفه ميريزه بعد ارور ميده امروز چند تا ديگه هم امتحان كردم نشد ( بازي هاي حجيم ) ولي مثلا تنيس رو ريخت .نقل قول:
والا نظري ديگه ندارم چون تخصصي ندارم تو اين ضمينه ... بعيد مي دونم مشكل نرم افزاري داشته باشه ....نقل قول:
آره جاويد جان دو گيگه . فرمتم كردم يعني 1.9 گيگ خاليه بازم بازي نميريزه تا نصفه ميريزه بعد ارور ميده امروز چند تا ديگه هم امتحان كردم نشد ( بازي هاي حجيم ) ولي مثلا تنيس رو ريخت .
يه بار مموريت رو از طريق داس فرمت كن ببين درست نميشه.
رسول جان فورمت كردن از طريق داس و يا خود ويندوز براي مموري ايجاد مشكل مي كنه تو اين يه مورد تجربه دارم !نقل قول:
يه بار مموريت رو از طريق داس فرمت كن ببين درست نميشه.
ببین با گارانتی ایران رهجو 150 توماننقل قول:
1 گیگ 27000
2 گیگ 47000
4 گیگ 80000
8 گیگ 150000
البته پیشنهاد میکنم از اینا نگیرید چون گرونه مگه این که پولتون زیاد باشه!
البته من تا حالا رم 8 گیگ به غیر از اصل ندیدم
-------------------
اقا رسول اون لینکی که برای downgrade گزاشتی مشکل داره در کل ممنون
بچه ها من كه گيج شم . يعني بايد مموري بخرم ؟ اگه مشكل از مموري نيست پي چرا بازي هاي كم حجم رو ميريزه ولي پر حجم هارو نميريزه ؟
يه چيز ديگه به ذهنم رسيد . ميگم شايد مشكل از رم ريدرم باشه . ممكنه يعني ؟ به نظر شما اگه يه كابل اتصال به كامپيوتر بگيرم با اون امتحان كنم چه طوره ؟
راستي كابل قيمتش چنده ؟ و اينكه براي وصل شدن به كامپيوتر بايد نرم افزاري نصب كرد يا خود كابل مستقيم وصل ميشه ؟ ( مثل رم ريدر )
منو باش كه هميشه مموريمو يه بار با كامپيوتر فرمت ميكنم يه بارم با خود psp پس شانس اوردم جون سالم تا الان به در برده. به مدت 2 هفته هم psp خودمو دادم يه نفر ميخواست بره مسافرت دارم بدون psp دق ميكنم هنوز دو روز نشده بهش psp رو دادم :41:نقل قول:
مستقيم وصل ميشه :11:نقل قول:
نقل قول:
يه چيز ديگه به ذهنم رسيد . ميگم شايد مشكل از رم ريدرم باشه . ممكنه يعني ؟ به نظر شما اگه يه كابل اتصال به كامپيوتر بگيرم با اون امتحان كنم چه طوره ؟
راستي كابل قيمتش چنده ؟ و اينكه براي وصل شدن به كامپيوتر بايد نرم افزاري نصب كرد يا خود كابل مستقيم وصل ميشه ؟ ( مثل رم ريدر )
عزيز بهتره همين کار رو بکنی. يک USB2.0بخر چيزی حدود 3-4 تومان.
بعد وصل کن به پی اس پی و به کامپيوتر. بعد بورو تو شاخه ستينگ و USB Modeرو بزن. واستا تا ويندوز پی اس پی رو بشناسه. بعد بازی هارو کپی کن. اگه نشد ديگه بندازش دور بورو يکی ديگه بخر خودتو راحت کن.(البته قبل از این کارها يک بار با خود پی اس پی مموری رو فرمت کن.)
نقل قول:
به نظر من که این اقا بهترین کارو داره میکنه یه مموری 4 گیگ خیلی بهتره از دوتا مموری دوگیگ اگه پولت برسه دیلیای زیادی هم دارم اگه خواستی بگو تا بهت بگم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با اجازتون این آقا ميخواد 8 گيگ بگيره. که من اصلا پيشنهاد نميکنم حتی اگه پول داشته باشه. 80% مشکل پيش مياد برای پی اس پی.
رسول جان دلیلت رو برای نگرفتن 2 تا 2 گیگ میگید؟بچه ها نظرتون راجع به 2 تا 4 گیگ چیه؟خلاصه من 8گیگ می خوام یه 8 گیگ بگیرم یا 2 تا 4 گیگ؟
شما این کاری که من گفتم رو انجام بده آقا مهدی احتمالا جواب میده رم من هم اینطور میشد من هم با این برنامه بازیهای پر حجم رو میریزم
اول این رو دانلود کن برنامه یاک هستش
کد:
بعد فایل بازی رو تو قسمت ایزو بزار بعد تو فمت پایینش که نوشته output cso file بقلشکد:http://www.psp-hacks.com/download.php?id=1029
عکس فلاپی داره بزن بعد فایل ایزو پی اس پی رو انتخاب کن که تا فایل تبدیل شده اونجا ذخیره بشه
اگه فرمتت cso بود این کار رو برعکس انجام بده
اگه مشکلی بود بگو
مشكل پيش اومدن اون رو من نميدونم روي اسليم كه 100 بايد جواب بده روي فت رو نميدونم.نقل قول:
در اوردن دائم مموري كه اين خود باعث خراب شدن مموري ميشه در بيشتر موارد مموري ترك بر ميداره . فضاهاي خالي كه اخر 2 تا مموري اي جاد ميشه ممكنه شما اگه اونا رو با هم جمع كنيد حد اقل چند اهنگ ويا بازي داخل مموري بريزيد شما كه نميتونيد يه بازي رو به 2 تكه تقسيم كنيد ودر فضاهاي خالي 2تا 2 گيگ بريزيد . من خودم مموري 4گيگ دارم كه هميشه تا حلق پره و هيچ افت سرعتي هم نداره 8 گيگ رو نميدونم ولي بعيد ميدونم كه مشكلي پيش بياد چون تو سايت سوني هم از اين مموري فقط براي دوربين هاي ديجيتال و psp ياد كرده.تا الان هم خيلي كم شده كه مموري رو در بيارم اونم مواقعي بوده كه اداپتور در دسترسم نبوده وباتري هم شارژ نداشته ولي اگه شما 2 تا دو گيگ بگيري دائم بايد مموري را عوض كني اينهم بماند كه يا بايد psp رو براي در اوردن مموري خاموش كني ويا در بعضي مواقع با هنگ psp كه چراغ مموري اون دائم چشمك ميزنه و راهي جز خاموش كردن psp وجود نداره بسازي.بازهم خود داني:11:نقل قول:
نقل قول:
میگید؟بچه ها نظرتون راجع به 2 تا 4 گیگ چیه؟خلاصه من 8گیگ می خوام یه 8 گیگ بگیرم یا 2 تا 4 گیگ؟
به نظر من این بهتره . به ريسک 8 گيگ خريدن نميارزه حتی اگه پی اس پی اسليم کاملا جواب بده.
بازم 2 تا 4 گيگ خريدن خيلی بهتره.
دستت درد نكنه ولي اينترنتم ديال آپه همين 2.5 مگ هم كلي طول ميكشه تا دانلود كنم . برنامه رو بيرون نميفروشن ؟نقل قول:
راهش يه كافي نت تحت شبكه هست .نقل قول:
این ورژن قدیمیتره وحجمش کمهنقل قول:
احتیاج به نصب هم ندارهکد:http://yacc.pspgen.com/Yacc_0_3.zip
یه سوال تو بازیهات رو با چه فرمتی می ریزی
این برنامه حجم اونارو کم میکنه البته فرمت های isoرو
اقا مازیار من همون رمی که گفتم 150 تومن روش نوشته PSP SUPPORT فکر نکنم مشکلی داشته باشهنقل قول:
و یه چیز دیگه دو تا 4 گیگه اصل اگه بخواد بگیره میشه 160 تومن که به نظر من بهتره همون 8 گیگو بگیره
اين Locatioan Free براي چي هست ؟؟؟ توي گزينه اينترنت ببخشيد اگه اشتباه نوشتمش اخه psp دستم نيست.
پخش كننده محلي تو ايران كر نمي كنه تو دفترچش در موردش توضيح داده فقط تو بعضي از كشورها مي شه ازش استفاده كرد ....نقل قول:
اين Locatioan Free براي چي هست ؟؟؟ توي گزينه اينترنت ببخشيد اگه اشتباه نوشتمش اخه psp دستم نيست.
نقل قول:
اقا مازیار من همون رمی که گفتم 150 تومن روش نوشته Psp Support فکر نکنم مشکلی داشته باشه
و یه چیز دیگه دو تا 4 گیگه اصل اگه بخواد بگیره میشه 160 تومن که به نظر من بهتره همون 8 گیگو بگیره
ببين عزيزم . اونی که اونجا مينويسن رو همه ی مموری ها مينويسن. دليل نميشه . حتی رو 3 تا 100 تومانی هاشم مينويسن.
در ضمن گفتم که به ريسکش نميارزه که بره 8 گيگ بخره. آخه شما چه اسراری دارين؟ ها؟
خوب ایشون که ميخواد 150 بده 8 بخره اونم شايد درست کار نکنه خوب 10 ديگه ميزاره بالاش 2 تا 4 ميخره. ایشون گفتن مساله پولش نيست.
پس عقل حکم ميکنه که 2 تا 4 گيگ از 8 گيگ بهترهديگه این بحث رو هم تمامش کنيد. ایشون ميتونن با همين حرفا تصميم خودشون رو بگيرن
ممنون جاويد جان :11:نقل قول:
حق با اقا مازياره بسه ديگه كل كلو بزاريم كنار .:11:نقل قول:
آقا مازیار راست میگه به ریسکش نمیارزه.2 تا 4 گیگ می گیرم.ممنون از کمکی که به من کردین.
دوستان البته اونطور هم نیست که آقا مازیار می گه !
شما می تونید قبل از خرید با فروشنده شرط کنید که اگه کار نکرد به جاش یک 4 Gb بهتون بده !
نه من نمی خوام که طرفو اجبار کنم بره 8 گیگ بگیره ایشون باید خودش تصمیم بگیره در کل من فکر نکنم psp با 8 گیگ مشکلی داشته باشه مخصوصا این 150 تومنی هانقل قول:
---------------------------------
Yacc v0.4.0.1
یه برنامه برای CSO کردن بازی ها (تبدیل ISO به CSO)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[HTML]http://www.psp-hacks.com/download.php?id=1029[/HTML]
-------------------
راستی من دیروز به 3.71 m33-3 تبدیل کردم
این طور که معلومه دارک الکس داره روی 3.72 m33 کار میکنه
من یه جا پیدا کردم رم های اصل رو با تخفیف میده
2 گیگ 22 تومن
4 گیگ 52 تومن
تازه با گارانتی تعویض
شماره:09125938813
-----------------------------------------------------
نحوه دانگريد 3.71:
بعد از دانلود و EXTRACT پك دانگريدر شما دو تا فولدر در آن مشاهده مي كنيد ، يكي فولدر UPDATE و ديگري فولدر RECOVERY هر دوي اين فولدر ها رو بايد داخل فولدر GAME كپي كنيد.
بعد از اون بايد فريمور 1.50 رو از زير دانلود كنيد و با نام UPDATE.PBP در فولدر UPDATE كپي كنيد.
حالا PSP رو كامل خاموش كنيد و با همراه با گرفتن كليد R دستگاه رو روشن كنيد تا به منوي ريكاوري بريد.
از تو منوي ريكاوري سومين گزينه يعني Run program at /PSP/GAME/RECOVERY/EBOOT.PBP را انتخاب كنيد. در اين مرحله بايد با زدن كليد X اين دانگريد را تاييد كنيد.نكته ي مهم : براي افزايش جلوگيري از Brick شدن دستگاه حتما باتري را تا 100% شارژ كنيد.دانگريد را بايد با قبول ريسك آن انجام بديد[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-------------------------------------
اگه کسی توانایی شو داره یه تاپیک بزنه برای تم وبرنامه های psp و بازی کم حجم براش
سلام دوستان
من تو فکر خریدن یه کنسول هستم
PSP الان چنده؟بازیش چی؟
این psp slim هم اینجا هست؟اگه هست چنده؟
این کنسول از نظر گرافیک بازی ها چطوریه نسبت به pc؟
از نظر بقیه ی امکانات چطوره؟
در کل چطور ارزیابیش میکنید؟
به نظرتون اینو بخرم یا مثلا یه XBOX360؟ خودم به این بیشتر علاقه دارم چون دیگه تلویزیون نمیخواد و همه جا همراهمه. ولی اگه گرافیک بازیهاش نسبت به بقیه خیلی پایینه شاید یه چیز دیگه خریدم.
pspfat الان توي بازار 190 تومان و pspslim هم 220 تومان هست البته كمتر هم ميدن خريد pspfat خودشون 178 هست كه 190 تا 195 ميفروشن slim رو خريدشو نميدونم .نقل قول:
بله هست خواستي بگو بهت ادرس بدم توي شيراز هستي ديگه بازيهاشم توي بازار هر بازي هزار تومان هست اگه اينترنت پرسرعت داري كه مفتي هست و خودت ميتوني دانلود كني اگر هم بخوايي اقا جاويد با قيمت خيلي كمتري برات پست ميكنه.
اين كنسول رو نسبت به pc اصلا قابل مقايسه نيست يعني اصلا هيچ كنسولي رو با pc نميشه مقايسه كرد. ولي گرافيك بازي هاش اندازه ps2 ودر بعضي مواقع كمي بيشتر از ps2 هست.
در مورد xbox360 يا psp كه نميشه گفت بايد ببيني خودت چه انتظاري از كنسولت داري مثلا ميخواهي توي مسافرت همرات باشه اصلا مسافرت ميري يا نه ميخواهي توي خونه با كنسولت بازي كني؟؟؟؟
PSP ساده الات 220 یا 210 تومنه ! البته ولیو پک .نقل قول:
قیمت درست PSP Slim رو نمی دونم ولی فکر کنم 30 یا 40 تومن بیشتر باشه ! من UMD رو 15 تومن می خرم و بازی های کپی رو خودم دانلود می کنم . ( قیمت بازی ها هم تقریبا 500 یا 1000 تومنه ! )
از نظر گرافیک بازی ها گرافیک نسبتا خوبی داره ! حداقل میشه گفت از هرچی کنسول دستی که تا حالا اومده بهتره . از نظر گرافیکی تقریبا مثل PS2 و بازی های جالبی داره . ( چند تا از بازی های جالبی که قراره بیاد رو برات می نویسم )
NFS Pro Street
Oblivion
God of War Chains of Olympus
Kingdom Hearts
Final Fantasy Vll Crisis Core English Version
از نظر بقیه امکانات هم فقط می تونم بگم ، 20 ! در کل مثل یک کامپیوتر جیبیه ! چه برسه که الان دارن فونت فارسی هم براش می سازند و تا چند ماه دیگه دیکشنری انگلیسی به فارسی PSP هم میاد .
در کل نسبت به بقیه کنسول ها به نظره من عالیه ! من خودم Nintendo Ds هم داشتم ولی به نظرم این بهترین کنسول دستی روی دنیا هست .
از نظر مقایسه این کنسول با Xbox 360 هم باید بهت بگم که اصلا گرافیک بازی های 360 با PSP قابل مقایسه نیست ! البته اگه یک کنسولی می خوای که فقط تو مسافرت باهاهش حال کنی به نظرم PSP بخر ولی اگه می خوای یک کنسول بخری که تو خونه هم باهاش بازی کنی 360 رو تو هوا بخر !
من خودم یه پیشنهاد هم بهت می کنم ! به نظره من شما اول برو یه دونه 360 یا PS3 بخر ! بعد هر وقت پول دست اومد یه دونه PSP بخر ! ( این حرفو از روی بازی هایی مثل GTA IV یا Assians Cread و Resident Evil 5 می زنم )
می گم انگار 2 تامون داشتیم تایپ می کردیم بعد که ارسال کردم فهمیدم شما هم نوشتی !نقل قول:
مشكلي نيست پيش مياد ولي مثل اينكه قيمت كنسولها توي شيراز ارزون تر از تهرانه اين در مورد ps3 هم بود من پرسيدم چجوريه!!!!!!:10:نقل قول:
PSP تو تهران قيمتش عشقيه از 190 هست تا 350 تومنم من ديدم بستگي به جاي مغازه داره !نقل قول:
مشكلي نيست پيش مياد ولي مثل اينكه قيمت كنسولها توي شيراز ارزون تر از تهرانه اين در مورد ps3 هم بود من پرسيدم چجوريه!!!!!!
pro street برای pspاومده یا نه چطوریه
من هفته پیش که رفتم توپخونه هنوز نیومده بود. الان را نمی دونم...
سلام به همگي........من يه سوال فني دارم...آيا ميزان flash0 و flash1 توي psp slim افزايش پيدا كرده؟؟؟؟؟
نقل قول:از جفتتون متشکرم.نقل قول:
فقط چند تا سوال دیگه هم دارم:
اول اینکه شنیدم باید خود دستگاه رو هم کرک کنم تا بازی های کپی روش اجرا شه...این چطوریاست؟
دوم اینکه این slim با fat به جز توی سایز تفاوتی هم با هم دارند؟
من بین 360 و ps3 و psp موندم!
از یه طرف اون دوتا خیلی خوبن ولی حتما باید وصلشون کنی به tv و ...
ولی psp چون قابل حمله و خیلی خوشکله خیلی قلقلکم میکنه!!
راستی من الان قیمت 360 و ps3 دستم نیست...اونا چندن؟
فکر نکنم فرقی داشته باشه !نقل قول:
آره باید کرکش کنیم که کرک کردنش کاری نداره ! ( فکر کنم بیشتر مغازه ها کرک شده بفروشن )نقل قول:
PSP معمولی و Slim هم از نظر وزن ، نوع باز شدن در UMD ( منظورم اینه که بیشتر باز میشه ) ، نوع باز شدن در مموری کارت ، نداشتن برد اینفرارد در PSP Slim ، بالا بودن صدای PSP Slim و در PSP Slim نوع پک فرق داره و به همراهش یه دونه کابل وصل شدن به TV هم داره !
راجع به سوالت که گفته بودی بین Xbox 360 و PSP موندی باید بگم بستگی به نظره خودت داره ! ولی اگه نظره منو بخوای می گم یه دونه Xbox 360 بخری بهتره !
NFS Pro Street برای PSP در تاریخ Feb 18, 2008 منتشر می شود ( یعنی تقریبا 3 ماه دیگه ) ، انگار روی کنسول PSP می خوان بیشتر روش کار کنند . ( همانطور که در نسخه ی Carbon بر روی کنسول PSP بیشتر از بقیه کنسول ها کار کردند . )نقل قول:
سلام.
دوستان بالاخره این psp ما رسید(کادو گرفتم برا داداشم)
مدل اسلیم رنگ پیانو بلک.
فقط 3 تا سوال.
1-چطوری کپی خور میشه؟
2- چطوری میشه روش بازی ریخت؟
3-تا چند گیگ رم ساپورت میکنه؟
ممنون
سلام
رسول جان منش نیدم شما ساکن شیرازین میشه بگین psp تون رو از کجا خریدین؟
(اگه توی تاپیک ایرادی داره توی پیغام خصوصی بگین.)
پرو استریت برای psp عرضه شده؟
راستی وزن دقیقش رو میدونین چه قدر هست؟
1. اول فريم ور حاضر دستگاهتون رو بگيد چنده !نقل قول:
1-چطوری کپی خور میشه؟
2- چطوری میشه روش بازی ریخت؟
3-تا چند گیگ رم ساپورت میکنه؟
2. وقتي كپي خور شد يه پوشه رو مموري ايجاد مي شه به اسم iso بازي ها رو مي ريزي اون تو اجرا مي كني !
3. اسليم مي دونم هشت گيگم ساپورت مي كنه ولي تو دفترچشم نگا كن ببين تا چقدر نوشته !
موفق و پيروز باشيد
جاويد