با سلام استاد
می شود بگوید این مد چگونه می توانم نصب کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
Printable View
با سلام استاد
می شود بگوید این مد چگونه می توانم نصب کنم
با تشکر
سلام به همه سلام به شما دوست عزیزمنقل قول:
شما این مود رو از فایل زیپ یا rarاستخراج بکنید
بعد همان محتویات رو در جنرال زیرو کپی بکنید و بعد از اجرای بازی خواهید دید که مد شما درحال اجراست
البته باید بدانید که این مد اشکالات بسیار فراوانی به دلیل نسخه اصلی نبودن دارد
موفق باشید یاعلی
موزش ساخت مد
سلام از امروز به مرور بر اتون مدل های آماد رو در سایت قر ار خو اهیم داد شما می تونید به راحتی این مدل ها را به مد درحال ساختتون و یا خود بازی جنرال زرو اضافه کنید
امروز قصد دارم یک رزم ناو را به شما معرفی کنیم که ما این رزمناو را خیلی شبیه ناو جماران طر احی کردیم البته شما می تونید اصلاح هم بکنید .
همانطور که در تصویر هم می بینید شما می تونید این رزم ناو را در تانک سازی یا در ساختمونی که از قبل بر ای نیر وی در یایی ساختید در فایل :CommandSet اضافه کنید
خوب بر یم سر اصل مطلب
اول این نکته رو بگم که در اضافه کردن یک شی به بازی تقر یبا همه چیز شبیه همین مو ضوع است
شما بعد از اینکه فایل را دانلود کردید و از حالت فشر ده خارج کردید یک پوشه دارید به نام :Cruiser. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوب در درون این پو شه شما دو پو شه دیگر و جو د دارد یک پو شه:Art یک پو شه :Data
پو شه:Art
هما نطور که در تصویر هم می بینید در این پو شه دو پو شه به نام های :Textures وW3D مر بوط به تکسچیر و تری دی مدل می باشد پوشه : Texturesحاوی تکسچیر یا همون تصاویری است که روی مدل در نرم افزار تری دی مکس قرار می دهیم و در پو شه : W3D شما مدل های را که در نرم افزار جیمکس و یا تری دیمکس 2008 درست کردید را می تونید ببینید که حاوی دو نوع مدل بر ای سلاح ها و یک مدل بر ای ناو می باشد که البته شما بنا بر ا ستاندارد باید ناو را در چند حالت سلامت کامل و نیمه سلامت در حال نابودی و انهدام طر احی بکنید ..... که این مو ضوع به سلیقه و مهارت شما بستگی دارد که نام هر یک از مدل ها در سورس مخصوص بازی که در پو شه :Object بر ای مدل می نویسید موجود است .
خوب بر یم سر اصل مطلب :
پوشه :Data
در این پو شه شما دو پو شه دارید به نام های :English که در داخل این پو شه فایل است با نام :generals.csf که باید محتو یات اون را به فایل اصلی بازی اضافه کنید در داخل این فایل ما تو ضیحات هر شی را می نو یسیم مثلا وقتی که در بازی نشانگر روی یک شی می رود پنجره کو چکی باز می شود و به شما قیمت و تو ضیحات این شی را می دهد تمام آن نو شته ها در درون این فایل می باشد شما بر ای اضافه کردن نام و مشخصات مدل طر احی تون باید مثل این نمونه عمل کنید .
خوب در پو شه :Data یک پو شه دیگر هم هست به نام :INI این پو شه مغز بازی است تمام سورس ها اینجاست
نکته بسیار مهم
قبل از هر کاری با نرم افزار : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فایل: INIZH.big را باز کنید و کل محتو یات اون را استخراج کنید در داخل پو شه بازی جنرال زرو مثل این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب حالا شما کافی است هر فایل با فر مت :TEXT را در پو شه :INI باز کنید و محتو یات آن را به فایل های اصلی بازی اضافه کنید ( همون فایل های که با کمک نرم افزار : finalbig استخراج کردید )یعنی چی یعنی اینکه:copy all وبعد ریپلیس در انتها یا ابتدای همون فایل اصلی بازی
مثال:
مثلا فایل :Weapon این مدل را باز کنید ( با نت پد ) و سپس با نرم افزار : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فایل اصلی: Weapon بازی با همین نام را باز کنید و محتویات اون فایل م ناو را در انتها یا ابتدای فایل :Weapon اصل بازی ریپلیس کنید و فایل را سیو کنید به تر تیب و مر تب .
دقت کنید که تکرار نکنید یک کلمه اضافی یا یک اشتباه مساوی است با ارور
خوب همه رو همین طور انجام بدید به غیر از یک فایل را اونهم این فایله :CommandSet چرا؟
به این علت که شما می تونید در این فایل این ناو را به هر تیمی که دوست دارید اضافه کنید :
محتویات فایل :CommandSet
CommandSet AmericaWarFactoryCommandSet
ما اینجا به کارخانه تانکسازی امریکا اضافه کردیم شما می تونید به جی ال ای یا چین و ... اضافه کنید این قسمت قر مز رنگ را در نرم افزار سرچ کنید و متن زیر را به شماره :10 تانکسازی امر یکا یا هر تیمی که دو ست دارید اضافه کنید .
نکته:متن قر مز را اضافه نکنید فقط متن زیر را :
10 = Command_ConstructAmericaDestroyerTiconderoga
مثل این تصویر :
;//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
متن زیر در مورد کلید های خود ناوه مثلا کلید 1 : شلیک تو پخانه است و غیره ....
این دو متن را هم به آخر یا اول فایل اصلی :CommandSet اضافه کنید ( هر جای که راحترید چون به مرور که مدل ها را اضافه می کنید جایی را مشخص کنید که بدونید سورس های شما کدام است می تونید مثل خود سورس اصلی بازی زیرش خط بکششید ) مثل مثال زیر :
;FILE:FINAL BATTLEi//////////////////////////////////////////////////
;//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
نکته: نقاط آبی رنگ خیلی مهم هستند هر چیزی بعد از این علامات: ; در موتور بازی خوانده نمی شوند
CommandSet USATiconderogaCommandSet
1 = Command_FireMK45GUN01
2 = Command_ConstructAmericaComanche_TCDG
3 = Command_FireMK45GUN02
4 = Command_ConstructAmericaVehicleChinook_TCDG
11 = Command_AttackMove
13 = Command_Guard
14 = Command_Stop
End
CommandSet AmericaTCDGComancheCommandSet
1 = Command_AmericaTCDGComancheFireRocketPods
11 = Command_AttackMove
13 = Command_Guard
14 = Command_Stop
End
دانلود مدل زرم ناو جماران :
انتشار ورژن سوم بازی وار آر ماگدون
با عنایت پرور دگار و تلاش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این ورژن بر ای دانلود آماده گردید .مهم:در همین ابتدا اعلام می داریم این ورژن تنها و تنها بر روی بازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قابل نصب است که ابتدا باید بازی را [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فر ماید .تو ضیحاتی درمورد بازی :این ورژن دارای 12 تیم و سه کشور می باشد که تا سر حد امکانات ما و بودجه ما به صور ت کاملا و اقعی طر احی شده شما در این بازی شاهد یک بازی منحصر به فر د با گرافیک بسیار بهبود یا فته مو اجه خو اهید بود که نیاز به سیستم بالای دارد .....در این ورژن سعی شده تمام تیمها هوش مصنوعی داشته باشند و تمام تیمها دارای همان اصول بازی محبوب جنرالها هستند در این بازی 18 مامور یت جدید نیز طر احی شده که بر ای هر تیم 6 ما مور یت پیش بینی شده شما تمام امکانات بازی جنرال را در این بازی دارید و در این بازی تعدا د تانکها بسیار بیشتر و واقعی تر هستند سر باز ها بیشتر و واقعی طر احی شدند صدا و اثر ات بازی کاملا طبیعی طر احی شدند ......تصاویر ی از بازی :
امکانات و تعقیر ات بازی :*همه تیمها هوش مصنوعی مثال زدنی دارند
تیمها:ار تش ایر انسپاه پاسدارانارتش امر یکانیر وی هوایی امر یکاروسیهچینانگلستانفر انسهآلمانکره شمالیژاپنگروه القاعدهامکانات:تعقییر کلیه تانکها سر باز ها و صدا های بازیبهبود صد رصد گرا فیک و اثر ات بازی از جمله اثر ات انفجار ها و دو د و آتش و ....بهبود صد رصد صداها و آوا های بازی از جمله انفجارات و ....بهبود گرافیک آبتعقییر و بهبود صد در صد بافت زمینتعقییر درختان و بهبود کمی و کیفی درختان محیط.....تعقیر ات تیم ایر ان:طر احی و ساخت بسیار ی از هو اپیما های طبیعی ایر ان ....طر احی و ساخت بسیاری از تانکها و سر باز های ایر ان ....ساختمانهای جدیدهوش مصنوعی مثال زدنی بر ای همه تیمها ...دانلود :
طرز نصب :
ـ**تذکر مهم:ورژن سوم نیاز به ورژن دوم یا هیچ یک از پک های رفع اشکال ندارد
قبل از هر کاری از پو شه نصب بازی وار آر ماگدون یک پشتیبان بگیر ید .
سپس کافی است پس از در یافت فایل بالا آن را از حالت فشر ده خارج فر ماید شما یک پوشه با نام :
WAR ARMAGEDDON Evolution-v.03
خواهید داشت محتویات داخل پو شه را کپی کنید و وارد پو شه نصب بازی وار آر ماگدون گردید و در پو شه نصب بازی پیس کنید و در بال هر سوالی
گز ینه:copy and replace
را بزنید تمام شد بر ید و از بازی لذت ببر ید .
افز ایش سر عت بازی وار آر ماگدون ورژن 3
دوستانی که می خواهند سر عت بازی زیاد شود به این طریق که در ذیل آمده می توانید سر عت بازی را زیاد کنید دوستان البته باید همه طر فهای که بازی آنلاین می کنند این کار را انجام بدند و گرنه ارور میس مچ می ده :
بر ید به پو شه نصب بازی فایل :enbseries.dll را حذف کنید .
برید به پو شه : WAR ARMAGEDDON Evolution-v.03\Data\INI\Object و فایل :NatureProp را حذف کنید سر عت بازی تقر یبا خیلی زیاد خواهد شد
بر ای اطلاعات بیشتر بروید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدل میگ 29
در این فایل یک پو شه به نام :Art و جود دارد که یک تکسچیر و یک مدل
شما می توانید دو جور با این مدل کار کنید می توانید نام مدل هواپیمای را که در بازی می خواهید این هواپیما جای آن باشد نام آن را جایگزین (فقط مدل) این شی کنید .
مثل این:
Draw = W3DModelDraw ModuleTag_01
DefaultConditionState
Model = avf16
HideSubObject = BurnerFX01 BurnerFX02
WeaponLaunchBone = PRIMARY WeaponA
End
و یا می تونید بر اش سورس بنو یسید .
لینک دانلود :
دوست عزیز این نسخه همونی هست که تانک ها بزرگتر شده بودن .نقل قول:
ادامه اون نسخه که تانک رعد و برقی داشت ( برا گروه چین تانک) نمیاد؟
بابا داداش پی ادامه آموزش چی شد اگه ممکنه زودتر بزاریدش
با تشکر
بابا داداش پس بقیه آموزش چی شد زودتر بزاریدش دیگه
با تشکر
نه این ورژن سوم بازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این هم مشخصات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام به مرور می زاریم بر ای اطلاعات بیشتر و بر خورداری از امکانات بیشتر بازی جنرالها بیاید در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام اقای منصوری
خسته باشید روزگار خوش
اقای منصوری من میخوام از نرم افزار WNDEdit
استفاده کنم
ولی نمی دونم چطوری وقتی انزیپ میکنم دبل کلیک میکنم روش ولی اجرا نمی شه ارور میده شاید بازی جای خواصی اونو کپی کنم نمی دونم
اگه میشه راهنمای بکنید
هم چنین میخواستم بدونم میشه یک تنظیم کننده وقت راش (تعین زمان حمله)برای بازی درست کرد
همانند قسمتی که میتونید رنگ تیم و مپ را انتخاب میکنید گزینی هم درست بکنید مانند پول ولی برای زمان؟
سپاس گزارم
موفق باشید یاعلی :11:
سلام نرم افزار :WNDEdit همه جا کار میکنه نه جای خاصی نداره شاید کامل دانلود نشده ....نقل قول:
در مورد تایم حمله هم این امکان در این باز ی وجود نداره .... یا حداقل ما نتو نستیم :n01:
مسابقات جنرال
سلام دوستان جدیدن متوجه شدیم بزرگ ترین سایت وانجمن جنرال ایران که متعلق به اقای منصوری و تیمشون هست
یک سری مسابقات زنجیر وار را تعبیه دیدند
که با نرم افزار هاماچی باید مسابقه بدهید
برای اطلا عات بیشتر و قوانن برید به انجم زیر
برای رفتن به لینک مسابقات بروی عکس زیر کلیک کنید
راستی جایزه هم گزاشتند
موفق باشید و پیروز یاعلی:n06:
نقل قول:
ماکه هرکاری کردیم نتونسیتیم این نرم افزارو بالا بیارم:n14:
سلام اقای منصوری
اقای منصوری یک سوال
اقای منصوری اگه نرم افزار دیگه ای هم سراغ دارین که میشه هوش مصنوعی رو مانند نوت پد باز کرد و راهت تر ویرایش کرد بازم بگین
اگر میشه هوش مصنوعی رو به فرمت دیگه ای مهتواشو Extract کرد
و بعد بشه اونو ویرایش کرد و دوباره به فرمتSkirmishScripts.scb تبدیل کرد بازم بگین
تا جای که من فهمیدم در هوش مصنوعی فایل
MultiplayerScripts.scb
مربوت به تعریف تیم ها هستند
و فایل
SkirmishScripts.scb
مربوت به تجهیزات نظامی و ساختمان ها هستند
ولی فایل
Scripts.ini
نمی دونم چی
اگه میشه دراین مورد یکم توضیح بدین خاهشن یک توزی خوب که قابل فهم باشه
سپاس گزارم
موفق باشید یاعلی:n16:
من مد rise of the reds 1.5 را دانلود کردم. روی بازی جنرالی که از سایت afm-rayan.com دانلود کرده بودم نصب کردم ولی مد بازی نمیشه به نظر شما علت ان چیست؟ لطفا اگه کسی میدونه جواب بده.جواب بدین لطفا مهمه
من بازی جنرال را از afm-rayanدانلود کردم وروی ان مدrise ofthereds ا نصب کردم ولی به بازی نرفت علتش چیست؟
ی توانید جواب پست های بالا را به ایمیلم بفرستید.aliafsari726@yahoo.com
سلام به روز ترني سايت مد هاي جنرال
دوست عزیز بازی اتوران مخصوص خوشو داره از منوی استار ت از All program مد rise of the reds 1.5را پیدا کن و اجرا کن در سه حالت میشه اجراش کردنقل قول:
مسابقات بازی جنرالها هر هفته چهارشنبه
Command & Conquer Generals Zero Hour
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لینک دانلود بازی جنرال با حجم بسیار کم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط:381 مگابایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :لینک مستقیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :لینک غیر مستقیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :تاریخ مسابقات
چهار شنبه ها تک نفره
پنج شنبه ها تیمی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :ساعت برگزاری مسابقات
ساعت 3بعد از ظهر شروع تا 12 شب ادامه دارد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :تذکر مهم
فقط تمام بازی کننان پچ 1.04 نصب داشته باشندو از ریختن هرگونه فایل اضافه و مد و وصله خود داری کنند
تمام بازی کنان لطفا در ساعت مقرر انلاین بوده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :آموزش بازی انلاین
یوزر و پس ورد های هاماچی فقط برای مسابقات بوده
ازدوستان درخواست میشود فقط یک یزرو پس را اد کنید
درصورت نداشتن دوستان ما شما را با آنها متصل خواهیم کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :یوزر و پسورد هاماچی برای مسا بقات
یوزر وپسورد ها یکی میباشند:
-----------
مسابقه
-----------
مسابقه1
----------
مسابقه2
-----------
مسابقه3
------------
مسابقه4
----------
مسابقه5
------------
مسابقه6
------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نظراتنظرات و پیش نهاد های خود را در مورد زمان و نحوه مسابقات و قوانین آن در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درج کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قوانین
1-نصب پچ1.04(اگر بازی را از سایت دانلود کردید نیاز به پچ ندارد )
2-بازی بعد از شروع تمام امکانات بازی آزاد است شامل قدرت اتمی فقط یکعدد.
3- باز ی بعد از شروع حملات آزاد میباشد و تایم حمله ُ مرز ُ... وجود ندارد.(با استانداردجهانی)
4-باز ی با پول10000 شروع میشود.
5- فقط استفاده از مپ های استاندارد جنرال زیرو+ نقشه با تو افق شر کت کنندگان است
6- در هر صورت یک طرف دیس کانکت (قطع ارتباط) گردد در هر صورت حتی ۱۰۰٪ پیروزی برنده کسی است که دیس کانکت نشده در اینصورت فاتح موظف به سیو ریپلی و تصویر برداری از منوی نتیجه است.
7-بازی های هر تیم سه نفربرنده های هر سری گروه با برنده گروه دوم بازی می کنند و به همین تریتیب.
8-در نهایت برندگان گروه های برنده بایک دیگر رغابت می کنند .
9-بر ای امنیت وتقلب با ورود به تالار مسابقات اسامی باید به صورت عدد باشد مثال :1-2-3....
10-بر ای امنیت وتقلب انتخاب رنگ و اسامی ممنوع است
11- برنده در صورت پیروزی 100% باید خود را درقبل از اتمام نتیجه معرفی کند ( نام خود را ایپ کند ) و از منوی نتیجه تصویر تهیه کند .
سلام.من ازکاربرunfo_alienتشکر می کنم.میشه لطفا بگید که چطوری مد می سازید.من مدل رزم ناو جماران رو دانلود کردم وبرنامه های لازم برای اجرای دست کاری فایل های iniرادارم ولی وقتی می خوامreplaceکنم می نویسه find wath,replace withباید در این مراح چه بکنم.لطفا جواب بدید
- :n26:
با سلام خدمت دوستان عزیز. اولین پستم در این تاپیک هست و امیدوارم آخریش نباشه. الان در حال مطالعه کل تاپیک هستم و الان صفحه صد و شصت رسیدم. یعنی از چشم و چار افتادم به خدا. چند روزه از صبح میام اینجا و میخونم. ولی باید بگم توی اون صد و شصت صفحه ای که خوندم هنوز نتونستم کار مفیدی انجام بدم. از حق نگذریم بچه ها خیلی زحمت کشیدن مخصوصاً آقای منصوری که همت کردن و دارن کار بزرگی میکنن و ali.tk عزیز که هر سوالی برای منم پیش اومد دیدم پرسیدن . حالا نمیدونم من گیرائیم زیادی پائینه یا این ... جنرال اینقدر سخته که من بعد از خوندن این 160 صفحه تازه دارم یه کارای خیلی خیلی کوچیک میکنم. فقط اگر امکان داره مدیران به تاپیک یه کم سر و سامون بدن. مثلاً تمام نرم افزارهای لازم برای ادیت همش بره توی پست یک و همینطور پستهایی که بی ربطه و اسپمه اگر پاک بشه و از حجم این همه صفحه کاسته بشه خیلی عالی میشه. مثلاً باید ده صفحه سوال و دنبال حریف گشتن و غیره رو بخونیم تا یه بحث مفید پیدا کنیم. البته سوالا خوبه باشه چون آدم بهتر مبحث آموزش رو درک میکنه. برای منم کلی سوال پیش اومده که هر وقت بیشتر یاد گرفتم مطرحشون میکنم. هدفمم از این پست تشکر از هه عزیزانی هست که این همه دارن وقت میذارن برای بالا بردن معلومات هم وطنانمون:n12::n02::n16:
نقل قول:
سپاس گزارم دوست عزیز
شما اون چیزی که مد نظرتون هست رو دراین قسمت میتونید پیدا بکنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آموزش گام به گام و مصور ساخت مد جنرالها
فقط یادتون باشه شما نباید دراین قسمت سوال بپرسید پرسیدن سوال در همین بخش
موفق باشید:n16:
ممنون از راهنمائی. فقط یه چیزی. من این نرم افزار RADTools رو که دانلود کردم ویندوز دیفندر جلوی اجراشو گرفت و گفت توی بالاترین حد امنیتی قرار داره و به رایانه آسیب میرسونه. نرم افزار جایگزین برای این وجود داره؟
یه سوالم در مورد قدرت ها داشتم. من الان تیم آمریکا رو توی solo play خیلی قوی کردم یعنی از فولدر ini و object قیمتارو کم کردم و جون سربازا رو خیلی زیاد کردم میخواستم بدونم این تغییرات فقط برای خودمه یا اگر مثلاً خودم جی ال ای رو بردارم (توی قسمت کمپینگ) وقتی بخوام با امریکا مبارزه کنم کامپیوتر هم با همین تغییرات بازی میکنه؟ یعنی اونم جونش قوی شده و نمیشه شکستش داد؟ - جواب اینو خودم گرفتم : اگر یه تیم رو قوی کنی هوش مصنوعی یا کامپیوتر هم با تغییراتی که دادی بازی میکنه و میزنه صافت میکنه (دیروز هفت هشت ساعت طول کشید یه مرحله از بازی رو برم چون نمیدونستم جی ال ای هم مقابل جی ال ای میزاره) برای همین اگر کسی این کار رو میکنه بهتره فایل INI رو بیرون از بازی کپی کنه و سه تا ازش بسازه برای آمریکا و چین و جی ال ای و اگر هم تیم بیشتر داره بهتعداد اونا بسازه و برای هر تیم تغییرات رو جدا بده و موقع بازی فقط کافیه فایل INI رو کپی کنه توی محل بازی . یادتون نره فایل دست نخورده رو یه جا نگه دارید.
سلام اقای منصوری.خسته نباشید. به نظر من مدل ناو هواپیما بر خیلی طرفدار داره ومن هم یکی از طرفداراشام.جسارتامیشه مدل ناو هواپیما بر را درست کنید یا اگه درست شده لینک دانلودشو بگزارید.البته منظور من ناو هواپیما بری که تو جنرال 2 هست نیست چون اون حرکت نمی کنه.خواهش میکنم کسی جوابم را بده پست های قبلی من بی جواب موندن.میتونید به ایمیلم هم ار سال :n01:کنید.aliafsari726@yahoo.com
می شه بگید چه طوری می شه یه هواپیما رو مخفی کرد.جواب بدید
چرا تو این سایت دیگه کمتر تایپیک می نویسن.:n01::n01::n01::n01:
سلام .می شه یه سایتیو معرفی کنید که بتونم از اون مدل های ژنرال رو دانلود کنم.جواب بدید تو رو خدا
سلام اقای مننصوری . میشه در همین سایت چند تا مدل بگزارید با اموزش کامل.:n01::n01::n01::n01::n01::n01:
یکی جوابم بده.
اقا اپاسخ اقای mojixxرو به ایمیل من ارسال کردین . لطفا دقت کنید . در ضمن تایپیک ها رو ادامه بدید.
سلام
دوست عزیز
لطفا در بخش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آموزش گام به گام و مصور ساخت مد جنرالها
تایپ ندین مشکلی هست در زمینه لینک ها شما باید اینجا مطرح کنید اون تایپو الکی شلوغ نکنید لطفا من قبلا گفتم ولی گوش نکردین
:n29:
با سلام خدمت دو ستان میشه راهنمایی کنید ببینم چطوری میشه یک جنرال رو به یک مد دیگه اضافه کرد
مثلا laser general contra به shokwave:n26:
please help me
سلام دوست من من دیگه اینجا نمی یام بر ای هر سوال در مورد جنرال می تونید بیاید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خودم اونجا هر سوالی بکنید در خد متم بر ای دانلود مد ها هم بیاید این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با تشکر منصوری
مسابقات هفته پنجم[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امروز مسابقات از ساعت:۱۵ تا ۲۳ بر گزار خواهد شد یوزر و پسور د بازی آنلاین در هاماچی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ذکر: هم یوزر و هم پسورد یکی است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هفته پنجم1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هفته پنجم2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هفته پنجم3
چه جوری میشه دانلودش کرد؟