حالا هر شهری رو که اعلام کنن دیگه مشکلی از لحاظ آنتن دهی و ارسال SMS ندارهنقل قول:
آخه من می خوام بخرم ولی بعضی ها میگن 2.3 ماه اول آنتنش اصلاخوب نیست صحت داره:41:
Printable View
حالا هر شهری رو که اعلام کنن دیگه مشکلی از لحاظ آنتن دهی و ارسال SMS ندارهنقل قول:
آخه من می خوام بخرم ولی بعضی ها میگن 2.3 ماه اول آنتنش اصلاخوب نیست صحت داره:41:
آقا هر چیز ارزونی بی حکمت نیست،فعلاً با وجود داشتن آنتن،هیچ کدوم از خدماتی که ایراتسل میده،به نسبت اپراتور اول خیلی ضعیفه و اصلاً قابل مقایسه نیست ،اگه در حال حاضر وضعیت مالیت خوبه و میخای پولتو بریزی دور ، بیاو در ایرانسل سرمایه گذاری کن،چون در ایرانسل حتی اگر sms شما send نشود اما پولش از شما کم میشود که این یک ابتکار جالب است،تلفونشم که دیگه نگو آخره کیفیته، اگه فقط از موبایل داشتن دوست داری اسمشو یدک بکشی حتماًً ایرانسل بخر...نقل قول:
سلام
خوب تالیا چه طوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه جوری شارژ می شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حتما باید سر موئد شارژ بشه یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همون ایرانسل رو بخر چون واقعا هم کیفیتش خوبه و هم امکاناتش عالیه ولی تالیا هر دم بیلهنقل قول:
از کسایی هم که می گن ایرانسل پول اس ام اس نفرستاده رو کم می کنه باید بگم وقتی که می فرستی کم می کنه ولی اگه failor زد پول رو بهت بر می گردونه
این عزیزایی که اینقدر از ایرانسل بد می گن حتی یه بار هم ازش استفاده نکردن
شاید رنگ سیم کارتش رو هم ندیدن:27:
نقل قول:
اگه جای زندگی میکنی که ایرانسل پوشش خوبی داره به دولتی وتالیا میرزه چون از لحاظ قیمت سیم کارت ونرخ مکالمه ارزونتره وکیفتش بهتر
ممنون از جوابهاتوننقل قول:
من تو یزدم هنوز تازه راه افتاده نمی دونم کیفیت پوشش چه جوریه برا همین موندم چیکار کنم:41:
شما بهتره به یکی از نمایندگی های ایرانسل مراجعه کنید و در مورد پوشش سوال کنید...نقل قول:
در کل مخابرات تنها مزیتش پوشش اون هست که همه جا آنتن میده در بقیه موارد ایرانسل بهتره(البته به غیر از تعرفه هاش که اونم در آینده پایین میاد)
اونا راستشوبهم می گن یا فکر خودشونن:13:نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوئال من و بعضی بچه های دیگه هم هست.
راستی ناساجون خیلی وقت کم پیدایی .ناسا جون تو اطلاعات جدید راجع به سمنان نداری.اصلا جز شهرهای جدید
هست یا نه
ICTna.ir - پس از اخطار سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به شرکت ايرانسل مبني بر محاسبه صورتحساب مشترکين بر اساس ثانيه، جلسات متعددي با اين شرکت برگزار گردید که نهایتا مقرر شد شرکت ايرانسل صورتحساب مشترکين خود را به صورت ثانيه اي محاسبه نمايد.
به گزارش ایستنا از دفتر رياست و روابط عمومي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي،شرکت ايرانسل تعرفه هاي جديد خود را به سازمان پيشنهاد نموده، که با توجه به اينکه نرخ هاي پيشنهادي در قالب مفاد پروانه بوده است، مورد تاييد سازمان قرار گرفته است.
شنیده های خبرنگار ایستنا حاکی از آن است که ایرانسل در نظر دارد دو طرح تعرفه دقیقه ای وثانیه ای را در اختیار مشترکان خود قرار داد و مشترکان به انتخاب خود یکی از طرح تعرفه های فوق را انتخاب نمایند، بر این اساس در طرح تعرفه دقیقه ای تعرفه خدمات مطابق آنچه تا بحال اعمال میشده محاسبه خواهد شد اما در طرح تعرفه ثانیه ای هزینه مکالمه هر ۶۰ ثانیه برای سیم کارت های دائمی عددی در حدود ۶۲ تومان و برای سیم کارت های اعتباری در حدود ۸۵ تومان خواهد بود