-
گزارش AFC از لغو ديدار ايران-عربستان
-----------------------------------------------
ديدار دوستانه تيمهاي ملي ايران و عربستان به دليل هواي آلوده مالزي لغو شد.
سايت رسمي كنفدراسيون فوتبال آسيا در خبري ويژه لغو شدن ديدار دوستانه ايران و عربستان را اطلاع داد.
بنا به گزارش طبق برنامه اين ديدار قرار بود روز پنجشنبه در ورزشگاه چراس برگزار شود، اما به علت آلودگي هوا اين ديدار به روز جمعه موكول شد.
اما پس از تصميم گيري فدراسيون فوتبال مالزي اين ديدار بنا به اعلام وضعيت ويژه لغو شد. تيم ملي ايران خود را براي سفر به يوكوهاما براي رويارويي با تيم ملي ژاپن آماده ميكند
-
گزارش ويژه دبي اسپورت از باشگاه پاس؛
--------------------------------------------------
شبکه تلويزيوني دبي اسپورت روزهاي چهارشنبه و پنجشنبه در چند نوبت گزارش ويژه اي را در خصوص باشگاه پاس تهران پخش کرد.
در اين گزارش که نزديک به پنج دقيقه بود ابتدا قسمتهايي از بازيهاي تيم پاس در رقابتهاي ليگ قهرمانان باشگاههاي آسيا در برابر تيمهاي پليس عراق و السالميه کويت پخش شد.
گوينده شبکه تلويزيوني دبي اسپورت در اين بخش به نتايج درخشان تيم پاس در اين مسابقات اشاره کرد و صعود مقتدرانه نماينده ايران را قابل توجه دانست.
همچنين در ادامه اين گزارش قسمتهايي از تمرينات آماده سازي تيم پاس و همچنين امکانات باشگاه از جمله استاديوم، ساختمان اداري، سالن سرپوشيده و استخر به تصوير کشيده شد.
پخش تصاويري از فعاليتهاي خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا) و روزنامه پاس جوان و همچنين گفتوگو با مسؤولان اين دو رسانه از ديگر بخشهاي گزارش دبي اسپورت بود.
در ادامه، گزارشگر دبي اسپورت با فرماندهي نيروي انتظامي به گفتوگو پرداخت و سردار احمدي مقدم از شرايط حاکم بر اين باشگاه اظهار رضايت کرد پاس همچنين سردار آجورلو در گفتوگو با گزارشگر اين شبکه در خصوص امکانات باشگاه پاس و همچنين موقعيت اين باشگاه در فوتبال ايران توضيح داد.
در بخش پاياني گزارش دوبي اسپورت تصاويري از جشن باشگاه پاس پخش شد و گزارشگر اين شبکه تلويزيوني اظهار داشت: باشگاه پاس در ادامه موفقيتهاي خودش به کسب عنوان قهرماني در رقابتهاي باشگاهي آسيا اميدوارند
-
خوردبين: سازمان تربيت بدني ما را عذاب داد
-----------------------------------------------------
تغيير و تحولات باشگاه پرسپوليس همواره موردتوجه رسانههاي گروهي و محافل خبري مختلف قرار گرفته است.
در فصل نقل و انتقالات، جذب بازيكنان جديد توسط باشگاه پرسپوليس بيش از تمام باشگاهها توجهات را به خود جلب كرده بود. ولي مشكلات مالي تنها عامل اصلي موفقيت كامل اين باشگاه در جذب نفرات مدنظر كادرفني بوده است.
در شرايطي كه تمام نگاهها به نقل و انتقالات اين باشگاه معطوف شده بود، حجتا... خطيب مديرعامل پرسپوليس اعلام كرد كه قبل از آغاز پنجمين دوره ليگ برتر از سمت خود كنارهگيري ميكند.
محمود خوردبين سرپرست پرسپوليس در مورد تصميم مديرعامل باشگاه گفت: خطيب فرد بسيار خوبي است كه در طول يك سال گذشته حمايتهاي زيادي از باشگاه كرده است. او بسيار زحمت ميكشيد و حتي بارها شده بود كه شخصاً ديدم تا ساعت 10 شب براي رتق و فتق امور در باشگاه حضور پيدا ميكرد.
اگر او در اين مدت كمتر مصاحبه ميكرد به خاطر مشغله كاري فراوانش بوده است.
وي در ادامه افزود: ايشان گفتهاند ميروم؛ ولي فكر نميكنم و اميدوارم اين موضوع تحقق پيدا نكند. ايشان اهدافي داشتند كه ميتوانست مشكلات مالي را برطرف كند و در انجام آن نيز توانايي زيادي داشتند.
البته اگر ايشان از پرسپوليس بروند اتفاق جديدي نيست زيرا در طول ساليان گذشته مديران عامل زيادي آمدند و رفتند ولي آنچه باقي مانده است تيم پرسپوليس است.
اما خوردبين از وضعيت حاكم بر نقل و انتقالات ناراضي است و در اين مورد تصريح كرد: شرايط مالي حاكم بر بازار نقل و انتقالات نابرابر است.
بازيكنان زيادي آمدند در تمرين پرسپوليس ولي تيمهاي ديگر سه برابر مبلغ ما را به آنها دادند و جذبشان كردند. نميدانم چه كسي بايد به اين مسائل و بودجه حاكم بر فصل نقل و انتقالات نظارت كند.
تيمهايي مثل پرسپوليس و استقلال پشتوانه مالي ندارند. سازمان تربيت بدني براي پرداخت بودجه فصل گذشته ما را عذاب داد. اگر بودجه هست تيم ما را به خوبي تأمين كنند و اگر نيست تيم ما را به بخش خصوصي واگذار كنند كه اين موضوع به نفع باشگاه است، زيرا كساني هستند كه قصد دارند به پرسپوليس كمك كنند ولي ميگويند مشخص نيست پول ما به كجا ميرود، به همين خاطر تا به حال پيشقدم نشدهاند.
عيسي اسحاقي سخنگوي سازمان تربيت بدني در مورد عدم كمك مناسب اين سازمان به پرسپوليس كه توسط خوردبين مطرح شد، اضافه كرد: پرسپوليس از يك طرف وابسته به سازمان تربيت بدني است و از طرف ديگر بودجه خاصي در سازمان براي اين باشگاه وجود ندارد.
البته مسائل حقوقي باشگاه پرسپوليس براي واگذاري به بخش خصوصي از سوي سازمان حل شد و امسال سال خوبي براي اين تيم خواهد بود. در اين شرايط سازمان تربيت بدني به شركت خصوصيسازي وكالتنامه داده است و در شهريور يا مهرماه جاري آگهي فروش سهام باشگاه اعلام ميشود.
وي در ادامه افزود: باتوجه به اين مسأله، باشگاه پرسپوليس وارد بخش خصوصي ميشود و علاقهمندان ميتوانند سهام باشگاه را خريداري كنند. از سال 81 مهرعليزاده فعاليتهاي لازم را براي ورود پرسپوليس انجام داده است و فقط مسائل حقوقي آن طول كشيد.
سه هفته پيش از طريق سازمان تربيت بدني اين مشكل به طور كامل حل شد و بحث تغيير دولت باعث شد فروش سهام توسط شركت خصوصيسازي در شهريور و مهرماه انجام شود.»
اما خوردبين اعتقاد دارد در صورتي كه سازمان نميخواهد پرسپوليس را به شركت خصوصيسازي تحويل دهد بايد ابتداي سال 5 تا 6 ميليارد بودجه در اختيار تيم قرار دهد تا اين تيم در سال جاري با مشكلي مواجه نشود.
سخنگوي سازمان تربيتبدني با اطمينان از كمك سازمان به پرسپوليس تا حل مشكل واگذاري به شركت خصوصيسازي صحبت كرده و گفت: اگر پرسپوليس در رديف بودجه سازمان باشد، پرداخت كمك به آنها مشكلي ندارد؛ در آن شرايط اگر بودجه آنها درجاي ديگري مصرف شود، خلاف قانون خواهد بود.
اما كمك سازمان به پرسپوليس در حال حاضر از محل كمكهايي است كه ميگيرد ولي اگر از محل بودجه سازمان باشد، غيرقانوني است زيرا اين باشگاه در رديف بودجه قرار نگرفته است.
سرپرست پرسپوليس در شرايط فعلي كمك سازمان را به اين تيم پرطرفدار تهراني واجب ميداند و اسحاقي در اين مورد نيز تأكيد ميكند: تا مهرماه كمكهايي از سوي سازمان به پرسپوليس خواهد شد. البته اعضاي هيأت مديره نيز براي كسر بودجه امسال بايد پيگيريهاي لازم را انجام دهند.
اگر مالكيت حقوقي پرسپوليس حل شود و هيچ مشكلي پيش نيايد، ميتوان به بهتر شدن وضعيت پرسپوليس اميداور بود.
خوردبين نيز با اشاره به صحبتهاي اسحاقي در مورد فعاليت اعضاي هيأت مديره پرسپوليس اظهارداشت: «اين كار خيلي سخت است، ميبينم اعضاي هيأت مديره از صبح تا شب چگونه براي رفع كمبود بودجه باشگاه تلاش ميكنند. تمام جلسات هيأت مديره پرسپوليس براي رفع كسر بودجه است.
اميدوارم رئيس آينده سازمان تربيت بدني به پرسپوليس كمك ويژهاي كند تا حداقل چند ماه از مشكل كمبود بودجه نجات پيدا كنيم.»
حسين كلاني پيشكسوت تيمملي و باشگاه پرسپوليس هم در مورد اوضاع پرسپوليس گفت: «همه ما آرزويمان اين است كه دو تيم پرسپوليس و استقلال يك روز به باشگاه بزرگي تبديل شوند. اين دو تيم ستونهاي فوتبال ايران هستند و اكثر مردم آنها را دوست داشته و نگران اوضاعشان هستند. »
وي در مورد خصوصيسازي تأكيد كرد: «متأسفانه همه، حرف خصوصيسازي پرسپوليس را ميزنند ولي از لحاظ اصولي و قوانين حاكم قابل اجرا نيست. وقتي شركتي ميخواهد وارد بخش خصوصي شود بايد چيزي داشته باشد تا مردم بتوانند سهام آن را بخرند، البته پرسپوليس اسم، محبوبيت، معروفيت و... دارد.» ضمن اينكه كسي كه سهام ميخرد هميشه به خاطر عشق و علاقه نيست و ميخواهد بهره مادي هم ببرد.
كلاني ادامه ميدهد: «بودجهاي كه به پرسپوليس ميدهند، مثل مسكن است كه براي مدت زماني كوتاه، درد را تسكين ميدهد. آنها دو ماه اجاره زمين تمرين را پرداخت ميكنند اما ماه سوم و در مواقعي كه تيم بايد با خيال آسوده به فكر نتيجه گرفتن باشد، اين بودجه تأمين نميشود و تيم با مشكل شديدي مواجه ميشود. شما نتيجه آن را امسال ديديد كه حتي با پرسپوليس تا كسب عنوان قهرماني ليگ و جام حذفي پيش رفت ولي در آخرين لحظه با هر دو جام وداع كرد.
بازيكن اسبق پرسپوليس در مورد استاديوم اختصاصي اين تيم تصريح كرد: «اين استاديوم به صورت يك مجموعه المپيكي ساخته خواهد شد و با سازمان تربيتبدني هماهنگيهاي لازم انجام شده است.
زمين پايينتر از استاديوم امام خميني خريداري شده است و قرار است اين ورزشگاه در آنجا راهاندازي شود.
نقشههاي اين ورزشگاه را به سازمان ارائه داديم و در حال حاضر به دنبال تهيه وام هستيم تا ساخت آن را شروع كنيم كه بازدهي اين وامها بين هفت تا 10 سال طول ميكشد.»
كلاني اظهار داشت: «البته باتوجه به اينكه عمليشدن اين طرح با ايام عيد نوروز و انتخابات رياست جمهوري همزمان شد، كمي عقب افتاد ولي اميدواريم طي هفتههاي آتي با حل مشكلات، كار احداث ورزشگاه اختصاصي پرسپوليس آغاز شود.»
با خواندن صحبتهاي مسؤولان متوجه ميشويم همچنان پرسپوليس در گرداب مشكلات مالي خود غرق است اگرچه پيشنهادها و راهكارهاي خوبي از سوي مسؤولان مطرح شد، اما فكر نميكنيم امسال پرسپوليس بتواند خود را به يك استقلال مالي برساند
-
جزيره و سرآغاز هيجان و اضطراب
-------------------------------------------
ليگ برتر از امروز آغاز خواهد شد. بالاخره پس از دو ماه تعطيلات، فوتبال جزيره از خواب تابستاني بيدار خواهد شد و رقابتهاي حساس و پرتنش اين كشور با حضور هواداران علاقهمند به فوتبال استارت خواهد خورد. در روز نخست چلسي مدافع عنوان قهرماني بازي نخواهدداشت اما ليورپول قهرمان ليگ قهرمانان در يك ديدار حساس به مصاف ميدلزبرو خواهد رفت.
استاديوم گوديسون پارك پذيراي دو تيم اورتون و منچستريونايتد است. اورتونيها كه سهشنبه شب در مرحله مقدماتي ليگ قهرمانان در اين استاديوم با نتيجه دو بر يك مغلوب ويارئال شدند و ديگر اميدي به صعود ندارند، مصمم هستند تا با پيروزي در هفته نخست، آن هم مقابل شياطين سرخ غم شكست را به فراموشي بسپارند.
تيمهاي سوم و چهارم فصل گذشته در حالي به مصاف يكديگر ميروند كه حوادث زيادي در باشگاه منچستر به وقوع پيوسته است.
هواداران منچستر بسان گذشته اعتراضات خود را نسبت به خانواده گليزر در اين تيم بيشتر كرده و در آخرين تجمع خود در كنار دفتر باشگاه اعلام كردهاند كه گيلزر بايد بميرد از طرفي بسياري ديگر از طرفداران سرخپوش با تحريم ديدار تيمشان در ديدارهاي انتخابي ليگ قهرمانان مقابل دبرسن مجارستان باعث خالي ماندن صندليهاي اولترافورد شدند.
اورتونيها حالا در شرايطي قرار گرفتهاند كه ميتوانند نسبت به اوضاع پيش آمده در تيم رقيب نهايت استفاده را كرده و به پيروزي برسند.
آلكس فرگوسن به طور حتم ادوين فان درسار را به عنوان سنگربان خود روانه ميدان خواهد كرد تا ضعفهاي چند سال گذشته پوشش داده شود. پاركجي سونگ كرهاي نيز در انتظار اين بازي است تا اثبات كند كه با شايستگيهايش به اولترافورد آمده است.
ديويد مويس مربي جوان آبيپوشان شهر ليورپول براي تكرار مقام سال گذشته، تيمش را آماده كرده و اگر بتواند در بازي امروز به پيروزي برسد، مسلماً روحيه تيم دو چندان شده و شايد بتوانند در ديدار برگشت مقابل ويارئال به پيروزي برسند.
به هر صورت اين ديدار حساس دستخوش حوادثي خواهد بود و بايد ديد كه آيا دوستداران منچستر تيمشان را در اين بازي همراهي خواهند كرد يا خير.
ميدلزبرو در استاديوم ريورسايد ميزبان ليورپول قهرمان اروپا خواهد بود. رافا بنيتس با حفظ موجودي خود و اضافه كردن بازيكني به نام بودوين زندن هلندي تيم مستحكمي را تدارك ديده و دو هدف مهم را در فصل جاري دنبال ميكنند.
ابتدا قهرماني در ليگ برتر پس از 17 سال و پس از آن دفاع از قهرمانيشان در ليگ قهرمانان. بنيتس مربي هوشياري است و پس از يك فصل حضور در جزيره به خوبي ميداند كه تيمش را چگونه آماده نبرد كند.
از شانس بد او در هفته نخست بايد مقابل تيمي به ميدان برود كه هميشه مقابل بزرگان حريف دندان گردي بوده است اما براي پيروزي و رسيدن به هدف بايد همه تيمها را از پيش رو برداشت.
تقابل زندن در روز اول با تيم اسبق خود بسيار جذاب خواهد بود او كه به خوبي با نقاط ضعف و قدرت ميدلزبرو آشناست، ميتواند برگ برنده بنيتس در اين ديدار باشد.
تنها برتري ليورپول نسبت به ميزبان اين است كه آنها تاكنون چند بار در بازيهاي مقدماتي ليگ قهرمانان به ميدان رفته و به مرز آمادگي رسيدهاند اما ميدلزبرو تا به امروز به غير از چند بازي تداركاتي ديداري انجام نداده و داراي انسجام كافي نيست.
اين بازي گل سرسبد ديدارهاي هفته نخست است و شايد يكي از پرگلترين بازيها باشد. استون ويلا ميزبان بولتون است. دو تيمي كه در فصل گذشته در ميانه جدول جا خوش كرده بودند در حالي به مصاف يكديگر ميروند كه از امروز بايد آنها را در همين رتبهها ديد. هر چند كه بولتون در فصل 2005-2004 تيمي عجيب و شگفتيساز بود و با قرار گرفتن در مكان هفتم به جام يوفا صعود كرد.
ديويد اولري سرمربي تيز هوش ويلا حالا به انتظار سرمايهگذاري خود است. او كه جوانان زيادي را به باشگاه آورده، ميخواهد مزد جوانگرايياش را بگيرد و شايد اين فصل زمان پيشبيني شده باشد.
منچسترسيتي در خانه ميزبان وستبرومويچ است. آبيهاي منچستر پس از فروش شونرايت فليپس از لحاظ تهاجمي دچار ضعف شدهاند اما اسيتوارت پيرس با تدابير خود راه حلي را پيدا خواهد كرد.
آنها تيمي نيستند كه داعيه قهرماني داشته باشند و قرار گرفتن در ميانههاي جدول نيز راضي كننده است. وست بروم فصل سختي را پشت سر گذاشته و حتي تا آستانه سقوط نيز پيش رفته است. آنها يكي از كانديداهاي سقوط به دسته اول هستند و براي اينكه دچار چنين سرنوشتي نشوند، بايد با تمام قدرت به مصاف رقبا بروند. فولام و بيرمنگام ديگر ديدار هفته اول ليگ برتر خواهد بود. فولاميها با فروش ادوين فان درسار دروازهبان مشهور خود در اين خط دچار ضعف شدهاند.
اما كريس كولمن سرمربي اين تيم فكري به حال اين نقيصه خواهد كرد. هدف اين تيم نيز كاملاً مشخص است و مطمئناً به حضور در يكي از جامهاي اروپايي فكر نخواهند كرد و فقط در انديشه حفظ تيم در ليگ برتر هستند.
بيرمنگام نيز براي بهتر شدن نسبت به فصل گذشته وارد ليگ برتر ميشود و در اين راه بايد از تمام قدرت خود استفاده كند.
پورتسموث ميزبان تاتنهام خواهد بود. تاتنهام با سرمربيگري مارتين يول هلندي در انديشه مقامهاي بالاي جدول است. آنها اين توانايي را دارند كه حداقل به جام يوفا صعود كنند و بايد در فصل جديد به آرزوي ديرينه خود دست يابند. اما پورتسموث نيز براي بقا در ليگ برتر ميجنگد.
ساندرلند تيمي كه مجدداً به ليگ برتر راه يافته پذيراي چارلتون خواهد بود. آنها براي اينكه دچار سقوط نشوند، بايد گام اول را محكم بردارند اما حريف آنها تيمي سرسخت به نام چارلتون است كه در چند فصل گذشته نشان داده به راحتي تسليم نميشود. كسب امتياز براي ساندرلند در هفته اول ميتواند تماشاگران زيادي را در هفتههاي آينده به استاديوم بياورد.
چارلتونيها براي رسيدن به جايگاه بالاتر در انديشه فصلي پرتنش هستند. وستهام ديگر تيم تازه وارد با بلكبرن ديدار خواهد داشت، جدال اين دو تيم نيز ميتواند مهيج باشد، يكي براي شناساندن مجدد خود به فوتبال جزيره و ديگري براي اثبات شايستگيهايش.
به هر صورت هفته نخست در غياب قهرمان و نايب قهرمان ليگ برتر آغاز خواهد شد اما تيمهاي ديگر نيز هميشه فوتبال جذابي را به نمايش ميگذارند و از روز اول بايد به انتظار حاشيههاي زيادي باشيم
-
مارك يانكولوفسكي در انتخاب ميلان اشتباه نكردم
------------------------------------------------------------
مارك يانكولوفسكي در اودينزه به يك ستاره ارزشمند تبديل شد و در حالي كه پاول ندود هموطن او يوونتوسيها را از بابت به خدمت گرفتن وي مطمئن كرده بود، اين هافبك اهل چك راهي ميلان شد تا در كنار ستارگاني چون، رويكاستا، سيدورف، كاكا، پيرلو، گاتوزو، سرجينيو و يوهان ووگل هلندي در خط مياني رقابت تنگاتنگي براي قرار گرفتن در تركيب اصلي داشته باشد. در آخرين روزهاي فصل قبل دچار مصدوميت شد و هنوز هم به مرحله آمادگي كامل نرسيده است، حتي نتوانست همراه ميلان در تور آمريكايي روسونريها و بازي با چلسي و شيكاگوفيره شركت كند و در ميلانو باقي ماند تا تحت نظر پزشكان و فيزيوتراپ تيم مراحل بهبودي را خيلي سريع طي كند.
صحبتهاي اخير كارلو آنچلوتي در مورد برنامهها و اهداف ميلان در فصل آينده او را هم مثل ساير بازيكنان روسونري به سرزمين آرزوها برده و از حالا فقط به قهرماني فكر ميكند. او ميخواهد همراه ميلان فاتح اسكودتو و ليگ قهرمانان شود. مارك معتقد است تيم آنچلوتي در سطح آمادگي بالايي قرار دارد و ميتواند روزهايي پر از شادي و شعف را به همراه داشته باشد.
سطح آمادگي ميلان را چطور ميبيني؟
ما در وضعيت خوبي هستيم و با اطمينان ميگويم خيلي خوب، تيم از نظر جسماني و روحي در شرايط مناسبي است و ميانگين نمرات ما در هر تمرين بسيار بالاست. همه ما تصميم داريم فصلي به يادماندني را داشته باشيم. آنچلوتي همراه با قاطعيت ميگويد: ميلان ميتواند در فصل جديد، اسكودتو و جام قهرماني باشگاههاي اروپا را فتح كند.
تمرينات ميلان براي تو سنگين نيست؟
اصلاً من سالهاست كه در ايتاليا زندگي ميكنم و به شيوه تمرينات تيمهاي سري آ عادت دارم. اعتراف ميكنم اوايل نميتوانستم راحت با آن كنار بيايم اما امروز توانستهام با كمك ساير بازيكنان حتي بهتر از خيليها باشم. زماني شده كه زودتر از همه ميآيم و ديرتر ميروم. معمولاً وقتي كار را تمام ميكنم كه از بازدهي تمرين و حركات بدني خود راضي باشم. يكي بازيكن هر قدر هم با قدرت و با تكنيك باشد، تنها زماني ميتواند تواناييهايش را به كار گيرد و قابليتها را نشان دهد كه صد در صد از آمادگي جسماني و قدرت بدني خوبي برخوردار باشد. من اين درسها را در اودينزه فرا گرفتم.
در واقع منظور تو اول قدرت بدني است و بعد تكنيك يا تاكتيك؟!
در ايتاليا اين مسأله هم يعني تا زماني كه تكنيك تواناييهاي شما مربيان و مسؤولان باشگاهها را راضي نكند، آنها به هيچوجه با شما قراردادي امضا نميكند. من زماني كه به ميلان آمد، تازه كار را شروع كرده بودم. در اين جا همواره قدرت بدني حرف اول را ميزند و مربيان به اين مهم خيلي اهميت ميدهند و اگر از اين نظر تواناييهاي لازم را نداشته باشي. حتي يك فصل را هم در سري آ دوام نميآوري. استفاده از تكنيك و تاكتيك به سطح قدرت بدني شما بستگي دارد.
چه اندازه به موفقيت ميلان اطمينان داري؟
زماني كه يك مربي مثل آنچلوتي اين چنين از موفقيت و موقعيت تيم صحبت ميكند همه ما به اين باور ميرسيم كه ديگر ترديدي وجود ندارد و ما قهرمان خواهيم شد. او افكارش را تزريق ميكنند زماني كه وي از بازي و آمادگي اينتر ابراز رضايت ميكند، ما چطور راضي نباشيم و بايد فقط كار كنيم و به تمام آنچه مربي پيشبيني ميكند دست پيدا كنيم. اطمينان او از موقعيت ميلان به تمام بازيكنان تيم روحيه ميدهد و اعتماد به نفس بازيكنان را افزايش ميدهد. ما هم ترديدي نداريم كه ميتوانيم در اين فصل در كنار اسكودتو، ليگ قهرمانان را هم فتح كنيم.
به عنوان يك بازيكن در خط مياني چقدر اشتباه داشتي؟
خوشبختانه اشتباهاتم در حدي نبود كه باعث سوژه منتقدان شوم. اما معتقدم هيچ بازيكني نميتواند ادعا كند كه در طول يك فصل اشتباهاتي نداشته است. در حال حاضر من به ميلان پيوستهام و فعلاً اول راه هستم.
تو يك هافبك هستي. اما در تمرينات در دفاع هم بازي ميكني، چرا؟
چون آنچلوتي اينگونه ميخواهد. من در اودينزه اغلب در هافبك بازي ميكردم و اكنون هم ترجيح ميدهم در پستي كه به من تعلق دارد بازي كنم. من همواره تواناييهايم را در مركز زمين نشان دادهام اما اگر مربي ترجيح ميدهد از من در دفاع استفاده كند، هيچ اعتراضي ندارم و سعي ميكنم در اين پست هم موفق باشم.
بازي در دفاع روي كيفيت بازي تو اثر نميگذارد؟
تا حدودي! اين مسأله باعث ميشود تحرك من در زمين كم شود، زيرا در اين پست در فضاي كمتري بازي ميكنم. اما من يك بازيكن حرفهاي هستم و هيچ مشكلي در اين رابطه ندارم.
تا چه حد به كارلو آنچلوتي اطمينان داري؟
تا حدي كه ميدانم و ايمان دارم در انتخاب ميلان اشتباه نكردهام و همراه اين تيم به آرزوهايم ميرسم. او مربي فوقالعاده موفقي است و خوشحالم كه به اين تيم آمدهام.
نظرت در مورد مالديني چيست؟
پائولو يكي از بهترين مدافعان جهان است. او سمبل ميلان محسوب ميشود و خوشحالم به تيمي پيوستهام كه مالديني كاپيتان آن است. ميلان پر از ستاره است و شك نداشته باشيد در اين تيم موفق ميشوم.
چرا ميلان را انتخاب كردي، يوونتوس و ندود هم منتظر تو در تورين بودند؟
ميدانم اما من هميشه دوست دارم موفقيتهاي خود را در تيمي به دست آورم كه از نظر شخصيت بازي نيز موفق است و آن تيم در حال حاضر فقط و فقط ميلان ميباشد
-
بوفون در انديشه كسب سوپر جام
---------------------------------------------
جان لوئيجي بوفون تابستان خيلي شلوغي را سپري كرده و حالا در انديشه كسب اولين موفقيت با تيم توريني است.
او ميگويد: دوست دارم فصل را با يك پيروزي آغاز كنم. براي اين موضوع ميخواهم تا 20 آگوست صبر كنم. برايم فوق العاده است كه در سوپر جام به پيروزي دست يابم. در اين 3 بازي آخر خودم درون دروازه قرار گرفتم و 3 پيروزي كسب كرديم و حالا سوپرجام را ميخواهم. بازي با اينتر آسان نيست. همچنين به نظرم نيمكت نشيني براي بازيكني چون الکس عادلانه نيست، اما من مطمئن هستم تصميمات فابيو كاپلو براي موفقيت تيم است. براي كاپلو و باشگاه خيلي مهم به نظر ميرسد كه تيم نتايج خوبي بگيرد و اين براي بازيكناني چون الكس اصلاً خوب نيست
-
نيستلروي: كابوس تمام شد
---------------------------------------
رود فان نيستلروي مهاجم منچستريونايتد معتقد است فصل خشك سالي اش براي گلزني در تيم به سر آمده است.
نيستلروي در اين باره اظهار داشت: فصل گذشته از نظر گل زدن چندان خوب نبود. پس از چند ماهي كه به ميادين بازگشتم، اوضاع طبق ميلم پيش نميرفت. ميخواهم در هر ديدار حضور داشته باشم. مصدوميت باعث نااميدي و دلسردي خواهد شد و آنگاه نميتوانم خودم را آنگونه كه هستم نشان دهم، اما به نظر ميرسد كه پس از مدتي استراحت، فصلي خوب را آغاز خواهيم كرد. بازي نكردن و گل نزدن باعث شكنجه روحي شما در خارج زمين ميشود. حالا دوران آغاز است و فصل تجديد قوا پايان يافته است. آنچه كه طي فصول قبل و به ويژه پس از رد شدن در تست پزشكي پيش از قرارداد با يونايتد ياد گرفتم، اين بود كه هميشه ميتوان بر مشكلات فائق شد
-
كاكا، استانبول را فراموش نكرده است
------------------------------------------------
ريكاردو كاكا ستاره برزيلي ميلان در انتظار فصل جديد و اهداف بزرگش با پيراهن روسونريها است.
مهاجمهافبك خوش تكنيك ميلان ميگويد: دوست دارم اين فصل در فينال ليگ قهرمانان حضور يابيم و يك پيروزي بزرگ ديگر را كسب كنم. من هنوز فينال قبل را در ماه ميدر استانبول فراموش نكردهام. آن باخت را باور نميكنم و برايم دركش خيلي سخت است، اما آن بازي هيچ چيز از شايستگيهاي ميلان كم نكرده است. در اين لحظه ما بايد تواناييهاي مالديني و كاستاكورتا را تمجيد كنيم كه بازيكنان بزرگي در فوتبال ما هستند. سال آينده ميلان با حضور در بازيهاي فينال ليگ قهرمانان جام را به دست خواهد آورد
-
تره زگه به بازي با ميلان ميرسد
-------------------------------------------
داويد تره زگه مهاجم فرانسوي يوونتوس از نظر فيزيك بدني در شرايط خوبي بسر ميبرد و مشكلي براي همراهي تيم توريني ندارد.
مصدوميت مچ پاي تره زگه برطرف شده، اما اين احتمال وجود دارد فابيو كاپلو براي ديدار حساس و دوستانه يكشنبه آينده ميلان مقابل مهاجم فرانسوي اش استراحت دهد. بازي با ميلان در سن سيرو و تورنمنت برلوسكني، خيلي مهم تر از 2 ديدار سن پائولو برابر اينتر و ناپولي است. پزشكان يوونتوس هم اعلام كردند، صدمه ديدگي مچ پاي اين بازيكن برطرف شده و او هيچ مانعي براي حضور در بازيهاي يونتوس ندارد
-
سائوپائولو تكذيب كرد
-------------------------------
مقامات باشگاه بارسلونا هرگونه خبر در مورد سيسينيو را تكذيب كردند.
اين باشگاه اعلام كرد هيچ مذاكرهاي بين سائوپائولو و باشگاههاي اروپايي بر سر سيسينيو انجام نشده و ما نميخواهيم وي را از دست بدهيم.
منچستريونايتد و ميلان تنها باشگاههايي هستند كه نمابر رسميبراي ما ارسال كرده اند، اما هيچ پاسخي بهاين نمابرها داده نشده است و ما هيچ پاسخي براي اين پيشنهادات نداريم. سيسينيو با ما تا پايان سال 2008 ميلادي قرارداد دارد و ما نميخواهيم سرنوشت او به سرنوشت روبينيو از سانتوس كوچكترين شباهتي پيدا كند. وي در اروپا بسر ميبرد و سفرش هرگز با ما هماهنگ نشده و به خاطر اين بي نظميبدون شك جريمه سنگيني خواهد شد