سلامنقل قول:
- نصب برنامه BlueStacks
- نصب بازی از طریق برنامه
- وارد کردن Gmail برای اتصال به Google Play و Save شدن بازی
Printable View
سلامنقل قول:
- نصب برنامه BlueStacks
- نصب بازی از طریق برنامه
- وارد کردن Gmail برای اتصال به Google Play و Save شدن بازی
سلامنقل قول:
ممنون از راهنماییتون
از کجا باید اون برنامه ای که فرمودید رو دانلود کنم؟
بعد از نصب برنامه باید فایل apk بازی رو از داخل همین برنامه نصب کنم؟؟
ممنون بازم از راهنماییتون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
از اینجا دانلود کنین، نصب کنین، نرم افزار خودش یه حجمی حدودای 150-200 مگ رو موقع نصب دانلود میکنه.
یه محیط شبیه اینترفیس تبلت اندروید براتون میاد بعد نصب. یه اکانت گوگل اضافه کنید. بعدش توی محیط خود ویندوز از getbazaar.com اپ بازار رو دانلود کنین، و بازش کنین، خود BlueStacks بازش میکنه و نصبش میکنه. بعد از توی بازار، Clash of Clans رو نصب کنین.
سلام
وقتی بلو استکس نصب شد اول باید خدمات گوگل رو نصب کنی که بعد بتونی اکانت گوگل رو اد کنی و مشکل در همین جاست که خدمات گوگل پلی بعد از نصب کار نمی کنه اگر هم بدون این کار اکانت رو اد کنی بری تو بازی و بخای به اکانت وصل بشی میگه خدمات گوگل پلی نصب نیست وقتی هم از بازار نصب کنی دوباره تو بازی بزنی برای اکانت میگه خدمات گوگل پلی در دستگاه شما پشتیبانی نمیشه
من نمیدونم شما چطور انقد براتون راحته من که پدرم در اومده یک ماهی هست این در او اون در میزنم ولی هر مشکلی رو درست میکنم یکی دیگه پیش میاد و هنوز موفق به ادامه بازیم در لپتاب نشدم
لانچر هم همون پوسته ظاهری هست که نسخه پیش فرضش برای بعضی ها سیاه میشه
الان من برای اینکهبخوام اکانت گوگلم رو وارد کتم با گوگل پلی اندروید رو دانلود و نصب کنم؟؟
برو تو تنظیمات بعد وارد قسمت اکانت ها بشو اگه جای وارد کردن اکانت گوگل نبود خدمات گوگل پلی رو دانلود کن ولی در کل فکر کنم باید دانلود کنی چون برای من در بازی وقتی بخای سیو رو بیاری ارور میده
خدمات Google play
تنظیمات بازی یا تنظیمات نرم افزار بلو؟؟نقل قول:
الان من با اینکه اکانت گوگل وارد نکردم دارم بازی میکنم و هر بار هم میاد بالا از سیو میاد؟
دقیقا چطوریاست!!!
من در مورد چه نرم افزاری صحبت میکردم خب؟
چه در بلو استکس و چه در گوشی باید اکانت گوگل رو اد کنی تا اگه بازی پاک شد یا گوشی عوض کردی بازی از بین نره و این نیازمند نصب کردن خدمات گوگل پلی هست
با این کار هر وقت بخای میتونی دستگاهی رو که باهاش بازی میکنی عوض کنی
بعد از اد کردن اکانت میری تو تنضیمات بازی و کانکت به گوگل پلاس رو فعال میکنی که اول قرمزه بعد سبز میشه
الان بازی شما سیو نیست ولی بازم میتونی ادامه بدی و بعضی ها اکانت رو اد نمیکنن و باعث میشه با یک اتفاق سیو از بین بره
بلواستکس رو با اینستالر رسمی خودش نصب کنین، Google Play Services رو هم نصب میکنه و هیچ مشکلی هم نداره.
من گفتم که از سایت خودش نصب کردمنقل قول:
اینستالر رسمی منظورت چیه