متاسفانه در ایران، مربیان ایرانی بجای اینکه قلبا آرزوی موفقیت تیم ملی رو داشته باشن، دوست دارن خودشون در تیم ملی باشن ! تیم ملی رو یه لقمه گنده و حق خودشون می دونن ! در حالی که خیلی خوب می دونیم واسه پیشرفت و موفقیت، تنها نمیشه به مربیان ایرانی اتکا کرد؛ دلایلشم خیلی زیاد و مشخصه. ما اگه قرارداد کیروش رو تمدید نکنیم یعنی هیچکاری نکردیم ! و دوباره شدیدا به عقب بر می گردیم. به وضوح میشه دید که خیلی از مربیان با جبهه گیری علیه کیروش علاقه ای به تمدید قراردادش ندارن تا جای واسه خودشون باز بشه !! در حالی که هرکس دیگه ای جای کیروش بود یقین بدونید تیم ملی تا اینجا همین یک امتیاز رو هم نمی تونست بگیره ! کیروش کسی بود که جلوی خیلی از مربیان ، تیم ها و حتی بازیکنان قاطع ایستاد و حرف خودش رو زد. تیم ملی جایی برای ناز کشیدن و باند بازی نبود ! به جای اینکه در باد صعود تیم ملی به جام جهانی بخوابه خیلی منطقی و واقع بینانه بارها و بارها حرفش رو زد، دیدگاهش رو گفت و این ذهنیت رو خیلی خوب برای بازیکنان جا انداخت که از جام جهانی چی می خوان ! همه این پروسه ها طی شد تا ما تونستیم بازی دیشب رو انجام بدیم. نمی دونم دوستانی که میان و انتقاد می کنن قبل از جام جهانی هم همین حرف ها رو می زدن ؟ و فکر می کنم با دیدن بازی های هلند و آلمان و برزیل یه کم دچار توهم شدن که ما هم بیایم با این بازیکنان نیجریه رو ببریم ؛ تماشاگر پسند بازی کنیم و دفاع هم نکنیم ! خوشبختانه کیروش مثل مربیان ایرانی دچار این توهم نبود !
اما حسین جان، در مورد وضعیت گروه:
معادلات یه کم پیچیده هست.
در حالتی که نیجریه - بوسنی مساوی بشن، آرژانتین اول شدنش قطعی میشه، یا بازی آخر رو جدی نمی گیره یا بازی خودش رو می کنه که من حالت اول رو محتمل تر می دونم، یعنی با همه بازیکنان اصلیش بازی نمی کنه اما با این وجود باز هم شانس ما برای صعود بیشتره چون با این شرایط نیجریه در بهترین حالت می تونه یه مساوی از آرژانتین بگیره و در بازی آخر اگه بوسنی رو ببریم می تونیم صعود کنیم.
در حالتی که بوسنی بتونه نیجریه رو ببره، بازی آخر برای ما مقابل این تیم با انگیزه خیلی سخت خواهد بود و البته با یه حماسه می تونیم راحت تر از حالت قبل صعود کنیم چون با تیمی بازی می کنیم که شانس قطعی صعود به عنوان تیم دوم هست.
در حالتی که نیجریه بوسنی رو ببره، در بهترین حالت هم امتیاز با نیجریه میشیم که احتمالا با توجه به تفاضل حذف خواهیم شد.
اگه بخوام جمع بندی کنم من فقط آرزو می کنم نیجریه، بوسنی رو نبره تا برای بازی آخر شانس بیشتری داشته باشیم.
موضوع دیگه ای که مطرح هست اینه که با توجه به روند جام احتمال مساوی شدن بازی بوسنی و نیجریه خیلی کم هست و با توجه به بازی های این دو تیم، من شانس بوسنی رو بیشتر می دونم.
از طرفی مقاومت دفاعی ایران معمولا تا قبل از دریافت گل اول خوبه و بلافاصله بعد از خوردن گل اون انسجام از بین میره. امیدوارم بازیکنان از لحاظ روحی برای چنین شرایطی آماده باشن تا بعد از خوردن گل احتمالی اول مقابل آرژانتین نظم تیمی از بین نره ( که اگه از بین بره یه فاجعه رخ میده !)
در بازی با آرژانتین ما باید بیش از بازی با نیجریه به فکر ضد حمله و استفاده از این موقعیت ها باشیم. در قدرت آرژانتین که هیچ شکی نیست اما همونطور که می دونیم این تیم در دفاع آسیب پذیر هست و من فکر می کنم می تونیم اگه هشیار باشیم از این ضعف به خوبی استفاده کنیم. همچنین اگه ما بتونیم نیمه اول رو به سلامت رد کنیم، کار برای آرژانتین خیلی سخت خواهد شد. آرژانتین به خوبی ابزار شکستن دفاع چند لایه ما رو در اختیار داره، ما در بازی با آرژانتین علاوه بر یه بازی کاملا بدون اشتباه به چاشنی شانس هم نیاز داریم.