شنیده بودم یه پچ رسمی قراره منتشر بشه و این محدودیت رم 6 گیگ رو برطرف کنه... این پج اومده؟
Printable View
شنیده بودم یه پچ رسمی قراره منتشر بشه و این محدودیت رم 6 گیگ رو برطرف کنه... این پج اومده؟
سلام با رم 2 گیگ DDR2 و گرافیک 2 گیگ ASUS GT 640 DDR3 این بازی بالا میاد؟؟؟:n16:
به احتمال زیاد میشهنقل قول:
البته باید پچ رم فیکس و نصب کنی
دانلود میجر دارم رو 32 پارتم هست مثل سگ هم پاچه لینک ها رو میگیره دی:نقل قول:
والا فعلا خریدم 8 تا دی وی دی :n19:
برم نصب کنم کرک دو تا توی خودش بود ببینم کی به کیه ببینم اجرا میشه چی به چیه:n13:
من این آپدیت ها رو از اون لینک دانلود کردم ریختم داخل پوشه بازی برای مولتی پلیر یه بار رفت داخل قسمت مولتی ولی گفت سرور هایه اکتویژن رو پیدا نمی کنه دیگه هم هر بار زدم مولتی میره بیرون استیم رو باز میکنه و همین دیگه هچ کاری نمی کنه
سلام دوستان
مشکل تنظیمات گرافیکی حل شد(نمیتونستم گرافیک تکسچر رو بالا ببرم ظاهرا از رم فیکس بود)
من خیلی وقت هست سر نزدم و بازی هم دست نخورده مونده
Sent from my HTC EVA_UTL using Tapatalk
سلام دوستان من بازی رو اجرا کردم کامل اجرا شد داخل منو بازی هم اومد ولی هنگام لود شدن تقریبا از وسط هاش که داره لود میشه پنجره یه دفعه ای مینی مایز میشه و این ارور رو میده fatal Eror نمیدونم مشکل از کجاست کارت گرافیکم ASUS GT 640 2 GIG DDR3 هست و رم سیستمم 2 گیگ هست.مرسی.:n16::n14:
دوست عزیز رم سیستم واسه بازی کمهنقل قول:
پچ فیکس رم رو نصب کن
سلام ممنون نصب کردم ولی بازم همون مشکل رو دارم 2 گیگ رم بخرم کل رمم بشه 4 گیگ مشکل حل میشه؟؟؟با 4 و احتمالا رم فیکس بالا میاد؟؟؟:n13:نقل قول:
بازی طبق گفته خود شرکت واسه نتیجه بهتر نیاز به 6 گیگ دارهنقل قول:
الیته با نصب پچ . تا 4 حتی کمتر هم میشه بازی رو اجرا کرد
اگه مشکل فریم بود رزولویش و پایین بزار
البته گرافیگ شما واسه بازی خوبه