سلام من بازی رو نصب کردم ولی تو بازی بعضی وقتها میلرزهربطی هم به گرافیک نداره چون من گرافیک بازی رو روی low هم میذارم باز هم همینجوریه . گرافیکمم gts 250 1gig هست کسی هست کمکم کنه
Printable View
سلام من بازی رو نصب کردم ولی تو بازی بعضی وقتها میلرزهربطی هم به گرافیک نداره چون من گرافیک بازی رو روی low هم میذارم باز هم همینجوریه . گرافیکمم gts 250 1gig هست کسی هست کمکم کنه
سلام.اقا کجا جواب سوالامون رو پیگیری کنیم:n27:
اقا دانلود کردیم.رمز عبور میخواد.چیه رمز.مرسی
سلامنقل قول:
محتوای مخفی: اگه از همین سایت دانلود کردی رمزش فکر کنم همین باشه
از کجا دانلود کردی
سلام.براpes2014 ک لگ داره.همین ک گفته فاصله30 تاdرو دانلود کن.این رمز رو زدم.این نیس
سلام. بازی من اجرا نمیشه یعنی تا میخواد لود بشه ارور pes 2014 has stop working میده پچ کرش ریختم ولی فرق نکرد راهنمایی میکنید که چطور این مشکل حل میشه .یه سوال دیگه داخل فولدر data چندتا فایل dt باید باشه و فولدر دیگه ای داره چون من فولدر img ندارم و فقط data است.
میلرزه یا صحنه آهسته میشه؟نقل قول:
cpu چیه؟
img نیست..نقل قول:
37 تا فایل داره با پچش..
کدوم ورژن رو داری شما؟
dt00-dt01_eng-dt02-dt03_eng-dt10-dt11-dt12-dt13-dt15-dt16-dt17-dt18-dt19-dt20_eng-dt20_swe-dt21_eng-dt21_swe-dt30-dt32-dt33-dt70_eng
این اسم فایلهای dasta با فرمت cpk و یه فایل پچ و ستینگ. دوتا دی وی دی برا شرکت لوح زرین.
نقل قول:
18 تا فایل dt با فرمتcpk در فولدر data بهمراه فایل پچ و ستینگ دوتا دی وی دی شرکت لوح زرین