مسیر گرجستان:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مسیر ترکیه:
Printable View
دلیلش چیه که زیرساخت چند ماهه مسیر اکثر isp ها رو به تلیا و عمان انداخته؟
پینگ 4.2.2.x همیش بالای 200 هست بخاطر این دو مسیر افتضاح!
برای من که فقط پینگ آی پی های 4.2.2.x از مسیر تلیا میگذره.اگر مثلا از آی پی 4.2.2.4 تریس بگیری فکر کنم آخرین روتری که توی ایران ازش میگذره این باشه : 85.185.45.66 (برای من که اینطوریه)نقل قول:
و این هم همین گیت وی جدیده که توی تبریز چند وقت پیش راه انداختن.بعضی وقت ها 4.2.2.4 مسیرش میشه مسیره flagtel ولی همچنان از همون روتر رد میشه
دلیلش هم معلوم نیست چیه.شاید به خاطر فیلترینگ هوشمنده.ولی قبلا که بیشتر dns ها از جمله همین 4.2.2.4 رو دستکاری میکردند که به جای آی پی سایت های فیلتر 10.10.34.34 برگردونه مسیر dns ها ثابت نمیموند روی یک مسیر.
شاید دارن کنترل میکنند که کاربرا بیشتر چه سایتهایی رو باز میکنند؟
تو چالوس که شاتل و پارس آنلاین مسیرشون اصلا" از این دو تا مسیر نیست @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم تست شاتل :
در این 3-4 ماهه هر isp(شاتل/صبا/اسیاتک/عصر تلکام) که رفتم مسیرشون برای 4.2.2.x یا فلاگتل یا تلیا بود.(اکثرا تلیا هست)
این الان برای اسیاتک هست:
جای بدش اینجاس با تغییر ip هم عوض نمیشن...انگار یه جوری جا خشک کردن:n21:
صبا و مخابرات قم هم همینطوره. بیشتر از ۴ ماهه که این مسیرهای مزخرف رو داره تغییر هم نمی کنهنقل قول:
سلام دوستان . خسته نباشيد
دوستان حدودا 2/3 هفته اي ميشه كه سرعت نت من روي بعضي سايت ها خيلي پايينه مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . قبلا راحت بالا ميومد اما الان اصلا لود نميشه .
اما وقتي قند شكون ك ر ي و فعال ميكنم ، صفحه بهتر از قبل لود ميشه و بالا مياد . فكر نكنم سايت مذكور https باشه .
دليلش چيه دوستان ؟
مثلا سرعت دانلودم از همين ساين سافت 98 تقريبا 140/150 هست . اما از سرور اون ساتي كه اسم بردم روي 20/30/40 هست . قبلا اينطور نبود و با سرعت 130/140 دانلود ميكرد .
اينرتنت من هم 1 مگ مخابرات هست . محدود و شبانه رايگان .
ديشب فريمور مودم رو آپديت كردم كه شايد فرجي بشه اما نشد .
مشكل چيه ؟ چاره چيه ؟
ممنون
دوستان بعد اینکه تریس گرفتن تموم شد پنجره cmd خودکار بسته میشه
چکار کنم؟
tracert 8.8.8.8
سلامنقل قول:
در Run (کلید ویندوز در کیبورد + R) بنویسید cmd و اینتر را بزنید.
در پنجره باز شده tracert 8.8.8.8 را بنویسید و اینتر را بزنید.