نیمه اول بازی رو ندیدم، بین دو نیمه رسیدم خونه، دیدم کارشناسه داره میکوبه یونایتد رو، فهمیدم عقبیم... زدم سایت دیدم نتیجه 2-0 هست. و نهایتا بعد از شروع بازی هم دو گل مثل آب خوردن خوردیم...خستگی به تنم موند.
.
به نظرم ترکیب این بازی مشکل حادی نداشت... تنها مشکلی که داشتیم، این بود که کلورلی بهتر بود از ابتدا بازی میکرد... زمانی که ما دو هافبک مثل فلینی و کریک داریم که سرعت بازیشون به هافبک های ندارن و تعامل خوبی در ضد حمله های حریف با خط دفاع برقرار نمیکنن، وجود یه هافبکی که بتونه سریع باشه و سریع تصمیمی بگیره چه تو زمان حمله و چه در دفاع اهمیت داره.
ترکیب اولیه بازی خیلی راحت به جای اینکه شکل پایین باشه، میتونست به شکل پایینتر باشه:
دخه آبه جز این من هر جوری که فکر کردم ترکیب بهتری که زمین تا آسمون با ترکیب مویز مشکلی نداشته باشه پیدا نکردم. با توجه به آسیب دیدگی رابین، آماده نبودن نانی و کاگاوا (که برای کاگاوا شدیدا مشهود بود تو بازی لورکوزن) و احتمالا زاها و کم تجربه بودنش و جوونی عدنان و ... فکر کنم دوستان مطلع باشن که بازیکنان اصلی یونایتد همینا هستند./
اورا - ویدیچ - فردیناند - اسمالینگ
کریک - فلینی
یانگ - رونی - والنسیا
ولبک
↓↓↓↓↓↓
دخه آ
اورا - ویدیچ - فردیناند - اسمالینگ
کریک - فلینی
ولبک - کلورلی - والنسیا
رونی
+
امروز وینگر های حریف عالی بودن، وینگر های ما سایه ای از خودشون نبودن... شاید در ظاهر به نظر بیاد بال های سیتی محشر بودن و واسه ما افتضاح... ولی میتونم به قطعیت بگم اگه ما وینگر های سیتی رو داشتیم و اونا والنسیا و یانگ رو داشتن، ما الان از والنسیا و یانگ تعریف می کردیم! من فکر میکنم دلیله عملکرد نه چندان جالب والنسیا و عملکرد داغون یانگ اینکه که دفاع های کناری من سیتی و رابطشون با دفاع میانی شون عالی بود و مدافعین ما فاجعه بودن! عمکلرد کولاروف و زابالتا بسیار خوب بود و عملکرد اسمالینک و اورا (که اورا غالبا تو کارهای هجومی خوب بود) و جمیع مدافعین ضعیف. خوب اینجوری مبشه که الان ما تو کف بازی ناواس و نصری هستیم./
.
.
مضاف بر اینها مشخصا وقتی تیم حریف 3 برابر بیشتر از ما پول به بازیکن داده، باید هم با اختلاف 3 گل نسبت به ما برنده بشیم... (تبریک هم میگم به طرفدارای سیتی) در کنارش درسته از بابتی خوبه که ما اول فصل بازیهای مهممون رو انجام بدیم و با خیال راحت تا نزدیک نیم فصل بازیهامون رو ادامه بدیم، اما از بابتی برای مربی ای جدیدی که با اون فصل نقل و انتقلات و مدافع عنوان قهرمانی هم باشه، واقعا سخته این همه بازی مهم در شروع فصل که دو تاش هم خارج ار خانه بوده.
..
.
.
در کل من مطمئنم با رسیدن مصدوم ها و آماده تر و هماهنگ شدن تیم، در نیم فصل دوم همه این نتایج دلهره آور جلو تیم های بزرگ رو ایشالا جبران میکنم... ما سر الکس، مهمترین عنصر یونایتد رو از دست دادیم... شکی نیست باید افت کنیم... اما به هیچ وجه نباید ناامید بشیم. :n01:
.
.
ایشالا تو خونه لیورپول رو می بریم... برد تو ان بازی روحیه از دست رفتمون رو دوباره شارژ میکنه. + وضعیت لیور هم خیلی جالب نیست... خصوصا با شکست اخیرشون و از دست دادن صدر./