دوستان قیمتشو دارم درست می بینم؟؟!!نقل قول:
60 یورو قیمت pes هست:n04:
اگه سی دی ارجینال می خواستیم بخریم 200 تومن می شد.
Printable View
دوستان قیمتشو دارم درست می بینم؟؟!!نقل قول:
60 یورو قیمت pes هست:n04:
اگه سی دی ارجینال می خواستیم بخریم 200 تومن می شد.
Come Around and Konami are offering you, the fans, an opportunity to play Pro Evolution Soccer 2014 early.
To grab this amazing chance, all you have to do is head here and apply! You will get to host the party at a pre-determined weekend chosen by Konami and they will provide you with a PES2014 party kit, including the copy of the game! All you need to be eligible to apply is be able to promise at least 9 friends will attend, take loads of pictures and videos showing off the PES2014 party packs, answer and ask questions online after the party and use social media to share your awesome night!
There are 500 party packs up for grabs so hit the link and apply!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی ترجمه کنه ببینیم چه خبره!
واقعا نمیفهمم
یعنی بیرون دادن یه دمو اینقدر سخته ؟
این همه بی برنامگی واسه چیه ؟
یا بگن فلان تاریخ میدیم بیرون یا بگن کلا امسال دمو نمیدیم
کل دنیا و طرفداراشونو گذاشتن سر کار
شدیم مضحکه ی طرفدارای بازی رقیب
از ژاپنی هایی که حرف اول رو تو برنامه ریزی و دقت میزنن بعیده
خوب یکی ترجمه کنه کامل لطفا
پـــــــارتی برای PES2014نقل قول:
شما اگه مایل باشی اسم نویسی میکنی و بعد اگه اسمت در اومد یه مراسم ترتیب میدی بعدش کونامی قبل از انتشار بازی نسخه ای رایگان از بازی رو در اختیار شما میگذاره و بازی کنین و بعدش باید بیان در موردش نظر بدین و بعد از بازی به سوالهای دیگران در مورد بازی جواب بدین . یکی از شرایطش اینه که باید حداقل 9 نفر از دوستاتون رو برای بازی کردن بیارین ! و اینکه از این مراسم عکس و فیلم بگیرین و در اختیار عموم بزارین ! . آ
و............
این شانس فقط برای ساکنان لندن هستش :n01:. (چی میشد ما خونمون لندن بود :n02:)
ویدیو جدید از بازی ( استراتژی که به بازی اضافه شده و بعدش کمی گیم پلی از بازی رو نشون میده ).انگار گزارشگر بازی همون قبلیه هستش .:n02:
ویدیو رو دانلود کردم از YOUTUBE اما نمیدونم چرا با KM اجرا نمیشه اصلا ؟! اگرنه میخواستم براتون یه جا آپلود کنم .:n01:
آپلود شد ، از اینجا بدانلودین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو یکی از فرومهای خارجی خارجی بودم کاربری مقایسه بازیکن "Chiellini" رو در دنیای حقیقی و PES2014 رو گذاشته بود .
به نظرتون استایلش در PES2014 نسبت به دنیای حقیقی چطوره ؟! مثبت یا منفی ؟!
.......................Chiellini PES 2014 .................................................. ..................................Chiellini Real Life............................
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n01:
آره معلومهنقل قول: