فکرت فقط یه توهمه . الان اسکن مجدد کردم کلا 10 تا رادیو و 14 تا تلویزیون.نقل قول:
18 تا تو فرکانس 602000 و 6 تا تو فرکانس 650000 . ضمنا فرکانس 554000 برای موبایل هر کی موبایل ساژم داره بره چک کنه البته باید ----h داشته باشه
Printable View
فکرت فقط یه توهمه . الان اسکن مجدد کردم کلا 10 تا رادیو و 14 تا تلویزیون.نقل قول:
18 تا تو فرکانس 602000 و 6 تا تو فرکانس 650000 . ضمنا فرکانس 554000 برای موبایل هر کی موبایل ساژم داره بره چک کنه البته باید ----h داشته باشه
امروز 3 بار چک کردم ساعت 9.5 قطع بود 7.5 شب پخش داشا و ساعت 10.30 شب هم باز قطع بود. من خودم خیلی اهل تلویزیون نیستم و بعضی وقتها استفاده می کنم و اینجا هم قصد کل و کل ندارم. اما .........
امیدوارم این حرف من باعث بشه مسولین این امر بفهمند که ما می فهمیم و می فهمیم که خلف وعده برای آنها از خوردن آب هم آسانتر است و این وسط هم بعضی ها هوس سوء استفاده نکنند.
احتمالاً مشکل از ناسازگاری سخت افزاری کارت شما و یا نرم افزاری است. چون ما با ست تاپ باکس این مشکل قطع های طولانی را نداریم. گاهی اوقات برای چند ثانیه No Signal ظاهر می شه بعد وصل می شه .نقل قول:
شما در کدام شهر هستید؟نقل قول:
آیا در تایمهایی که من گفتم شما مطمئنید سیگنال داشته اید؟
مشکل نرم افزاری یعنی چه؟ من 3 تا نرم افزار برای تلویزیون دیجیتال دارم 1- dvbviewer 2- tivme 3- mediacentre خود ویندوز
دوست عزیز اگر مشکل سخت افزاری بود من نمی توانستم به تلویزیون انالوگ یا رادیو سوییچ کنم .
اگر هم فکر میکننید من اشتباه می کنم شماره تلفنت را برایم بفرست تا بهت زنگ بزنم.
در تهران هستم . من فكر نمي كنم شما اشتباه مي كنيد. بالاخره تصوير نداريد ديگه!نقل قول:
ببينيم چطور مي شه مشكل شما را حل كرد.
وقتي تصاوير نداريد شبكه هاي راديويي هم قطع است؟
ممكنه مشكل آنتن هم باشه . آنتن را عوض كنيد و ببينيد درصد سيگنال بيشتر مي شه يا نه.
رادیو هم نیست دیگهنقل قول:
الان ساعت 3 بعد از ظهر 29 بهمن سیگنال دو درصد
آنتن را عوض كرديد ؟ آنتن سر بام است يا روميزي؟ بوستر دارد يا خير؟نقل قول:
نه دوست عزيزنقل قول:
سه شنبه كه توپ خونه بودم يكي از اين فروشنده ها گفت صبح اسكن كرده 16تاتلويزيون گرفته!
آنتنم پشت بامه و کاملا یو اچ اف رو خوب می گیره و بوستر هم نداره ضمنا من الان دو ساعت که بدونه مشکل و کیفیت خوب دارم می گیرم حرف من اینه که پخش همیشگی نیست.و تقریبا عشقیه!!!!!!!نقل قول:
اگر 5 نفر از اعضاء محترم تهرانی تایید کنند که خودشون امروز پنج شنبه از ساعت 3 تا 4.5 بعد از ظهر سیگنال داشتند و تلویزیون رو می دیدند من قبول می کنم که سیستم من مشکل داره و می رم دنبال پیدا کردن ایراد. البته از ساعت 6 غروب که چک کردم بدون مشکل داره پخش می کنه
به خاطر شما یه بار دیگه با dvbviewer اسکن می کردم بازم کلا 24 تا شبکه پیدا کرد 14 تا تلویزیون و 10 تا رادیو. اینم اسکرین شاتشنقل قول: