اگه کسی دنبال یک فایروال همه فن حریف میگرده من کمودو رو پیشنهاد می کنم ، با توجه به تجربیات شخصی خودم.نمی خوام تبلیغ کنم ، آمار جهانی اینو میگه.نقل قول:
Printable View
اگه کسی دنبال یک فایروال همه فن حریف میگرده من کمودو رو پیشنهاد می کنم ، با توجه به تجربیات شخصی خودم.نمی خوام تبلیغ کنم ، آمار جهانی اینو میگه.نقل قول:
ممنون میشم اگه لینک بدیننقل قول:
بنده باهاش كار نكردم ولي به شخصه Zone Alarm رو ترجيح ميدم. هرچند سنگينهنقل قول:
از دوستان اگه کسی لایسنس معتبر داره لطف کنه لینک بده. اگه هم پیدا نمیشه، لطفا یه آنتی ویروس خوب معرفی کنین که بشه راحت لایسنس براش گیر آورد.
خوب بستگی داره شما خواسته باشی برا امنیت خودت چقدر هزینه کنی ....:n13:نقل قول:
به نظر من f-secure میتونه خوب باشه :n05: من با 9000تومن کلید 3 ماهش رو گرفتم بدون اینکه مشکلی داشته باشه دارم ازش استفاده میکنم....البته شما میتونی برا محکم کاری از فایروال کمودو در کنارش استفاده کنی که دیگه واقعا عالی میشه:n25:
میتونی توی همین انجمن سابقه کاریجفتشون رو در بیاری ....
دوستان من این آنتی ویروس رو از همین سایت دانلود کردم (تسخه Avira.Antivirus.Suite.2014.14.0.2.286)
تا جایی هم که از راهنمای انگلیسیش فهمیدم ، فکر میکنم (به صورت آنلاین) درست آپدیت و رجیسترش کردم...
اما وقتی از صفحه Status روی Scan System کلیک میکنم ، بعد از چند ثانیه ، و قبل از اینکه حتی 1% پیشروی کنه ، این پیغم رو میده...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان هیچکس نبود جوابم رو بده؟
سیستمم خیلی کم سرعت شده به خاطر ویروس...
ممنون میشم کارمو راه بندازید.
البته این پیغامی رو که در تصویر مشاهده میفرمایید ، فقط مربوط به صفحه Status و Scan System نیست...از هر جاش که میخوام آنتی ویروس رو به کار بندازم ، همین پیغام رو میده... نمیدونم یه خاطر رجیستر نشدنش هست یا چیز دیگه...
چون خودش پیغام داد که ریجستر سازی نرم افزار با موفقیت انجام شد!
خب کـمــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــک!!
کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــک!