خوب منم دیشب دست به بازی شدم
وتا چپتر سوم رفتم و احساسی که تا این چپتر داشتم رو به اشتراک میذارم
محتوای مخفی: .
اول از گرافیک بازی شروع میکنم گرافیک بازی خیلی بالاست ولی اونجور که فکر میکردم نبوده فعلا, تکسچرها نسبت به u3 کمی ضعیف تر کار شده ولی در عوض نورپردازی بازی عالیه به طرز قابل توجهی از u3 بالا تره
فیزیک بازی همچون کار قبلی ناتی داگ از سطح بالایی برخورداره وانیمیشن و حرکات چهره ها هم خیلی خوب کار شده
اما میرم سراغ گیم پلی بازی مقدمه بازی خیلی هیجانی شروع میشه ولی از جایی که کنترل جول رو به صورت کامل به دست میگیری مسافت هایی که درگیری نیست و باید پیاده ه طی کنی نسبتا زیاده وباعث میشه که کمی حوصله سربر بشه واز اون تب وتاب انچارتد خیلی خبری نیست
اما در عوض در درگیری ها دشمنا میتونم بگم که اعصاب مصابشون روانه وخیلی وحشیانه میان سمتت که باعث میشه شما رو به چالش بکشه و همینجوری دستتون رو دکمه ی شلیک و ضربه ی دست و پا نذارید
درکل درگیری ها جزء نقاط مثبت برجسته ی بازی هستش و استفاده از اشیای پیرامون در زد وخورد ها خیلی جذاب و متفاوت با بازی های هم سبک هستش
موسیقی بازی هم (تاکید میکنم تا این مرحله) تنوع تو ش کم بوده وموسیقی اصلی رو که خیلی دراماتیک وزیباست رو باکمی تغییر و پس و پیش تو جاهای مختلف شنیده میشه
که اونم به لطف بچه ها که قبل بازی قطعه هایی از موسیقی بازی رو برای دان گذاشته بودند چون زیاد گوش داده بودم برام جذابیت دفعات اول رو نداره وتقریبا تکراری شده
بازهم میگم اینها نکاتی بود که تااین مرحله انجام دادم بود ومیدونم که نکات منفی که نوشتم جلوتر که برم خیلی بهترمیشه حالا بعدا که به مقدار قابل توجهی جلو تر رفتم حتما دوباره نظرات رو میگم