سلام دوستان این رایتل بر اساس سرعت ارائه میده? من وارد نیستم چجوریه کلا قضیه اش?
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Printable View
سلام دوستان این رایتل بر اساس سرعت ارائه میده? من وارد نیستم چجوریه کلا قضیه اش?
ممنون .یعنی اینقدر وضع مودم جیبی خرابه ؟ گفتم شاید این مودم جیبی ها بهتر باشه چون همه جور سرعت و طرح با شبانه رایگان میشه داشت ؟تازه ۱۰۰ تومن از مودم های داخلی گرونتره :n13:
دوستان گوشی من sony p هستش با اینکه دوربین جلو نداره امکان مکالمه تصویری 3g نداره ، امکان حل مشکل از طریق نرمافزار هست؟(اسکایپ .و اوو و مسنجرها رو نمیگم ها ! مکالمه 3g که بهش ماره طرف زنگ میزنی)
ببینید من تجربه شخصیم رو گفتمنقل قول:
خراب نیست اونطور که میدونم باید نزدیکای انتن باشی تا سرویس بگیری
از هرکی هم شنیدم راضی نبوده!
مبین نت که شبانش اشغاله و مفت نمی ارزه
512 دارم اصلا راضی نیستم از شبانش
شما اگر یه اینترنت همراه با کیقیت خوب میخواهی و همه جا انتن بده و مصرفت بالا نیست رایتل بگیر
سراغ مبین نرو!÷شیمون میشی... یکی دو ماهه اول سرویس بهت خوب میده!!
تو تاپیک مبین نت برو میفهمی!
باشه قبول رفتم یه دایمی بگیرم.هزینه اعتباری بالاست:n24:نقل قول:
راستی اگر دایمی گرفتی پولی که میخواستی بدی مال مودم جیبی بجاش طرح بی نهایت رایتل رو فعال کن و از نامحدود لذت ببر:n02:نقل قول:
فقط قبل از اینکه نامحدود بگیری سرعت 1مگ رو فعال کن و بعد ناحدود بگیر تا سرعتت رو 1مگ باشه.
موفق باشی:n01:
نقل قول:
چه جالب نمیدونستم اینجوریه پس !!! یعنی یه ۳۲ تومن بدم یک مگ و ۵۰ تومن بدم نامحدود !! اون ۳۲ تومن هم حتما میپره ؟!! یا رزرو میمونه ؟
ماه بعدی دوباره همین کارو باید بکنم یا رو ۱ مگ میمونه ؟ نامحدود تموم بشه سرعتت چنده ؟
اگر یکی از طرح های ۱ مگ ماهیانه یا ۵۱۲ را انتخاب کنم وسط ماه حجم تموم کنم سرعتم چنده
اصلا راهی هست که اینترنت پایه ۱ مگ داشت با ./۵ ریال در هر کیلوبایت داشت ؟
سیم کارت اعتباری کی میرسه ؟
چقدر سوال پرسیدم ببخشید :n16:
برای اطلاعات بیشتر در مورد این سوالاتت زنگ بزن به 2920 تا برات شفاف سازی بشه!خودمم دقیق نمیدونمنقل قول:
در مورد رسیدن سیمکارت دو سه روزه دستت میرسه
اینجا رو هم بخون:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من طرح بی نهایت دارم .قبلشم 1 مگ داشتم .زنگ زدم گفتم سرعتم در طرح چنده اول گفت 128 بعد گفتم مدارک دادم گفت پس 512 ولی من تست کردم سرعت دانلودم رو 130 ثابته (یعنی همون 1 مگ )و اینکه شبا رو 50 60 می ره که بازم خوبه ...البته گوشیم داغ می کنه خصوصا که شیر رو لب تاپ ...در کل طرحش خیلی برای من یکی به صرفه و خوبه..............
دوستانی که دائمی دارند اینو بدونید که شما اجازه خرید حجم رو ندارین (اینو خود رایتل بهم گفت) وباید سرویس بخرین .سیم کارت دائمی فقط و فقط برای طرح بی نهایت خوبه در غیر اینصورت به هیچ دردی نمی خوره ...در طرح بی نهایت ذکر مصرف منصفانه شده که البته برای اینترنتش نیست و برای تماس ها و اس ام اس زدن هاست.
روزی چند گیگ دان میتونی کنی?نقل قول: