دست مرسي اما چطوري بيارم هر كاري مي كنم نميشه لطفا يه شفاف سازسي كن
Printable View
دست مرسي اما چطوري بيارم هر كاري مي كنم نميشه لطفا يه شفاف سازسي كن
دوست عزیز سیو بازی هلی کو÷تر بهیچ عنوان فعال نمیشود . حتی با carbon panel که در ÷ستهای قبلی معرفی شده استفاده نمودم اما نشد که نشد .
لطفا" طریقه گام به گام مراحلی را که بایست انجام داد با زبان شیرین فارسی تشریح بفرمایید تا بنده ودیگر دوستان از این مهم استفاده نماییم. ضمنا" ایا میشود از سیوهای دیگر نیز استفاده کرد ...؟ در صورت امکان روش آن را توضیح دهید .با تشکر
سلام .
آقا اين viny ها چطوري آزاد ميشن ؟
اونايي كه تو بخش on line و bonus و.... هستند .
سلام
من بازی need for speed 8 رو دارم .
ترینر هم دارم . ولی کار نمیکنه .
اگه شما ترینر یا رمزی دارین بزارین تا استفاده کنم .
آقا ساسان من تازه اومدم و اين هليكوپتر رو ديدم و خيلي هم تعجب كردم حالا ميتوني برام دقيق تر توضي بدي بايد چطوري اين كارو كنم كه بشه سوارش شد درضمن من نتونستم اونو دانلودش كنم يه جا ديگه برام آپلود ميكني ؟؟؟ :laughing:نقل قول:
نوشته شده توسط sAsAn.K
Need for Speed Carbon Cheatنقل قول:
نوشته شده توسط محمد گل
Need for Speed: Carbon Trainer
samsung_d600 جان شما این ترینر رو بگیر :
تیرنریه که باید تا بازی رو باز کردی قسمت Checksum اش رو فعال کنی.کد:http://www15.rapidupload.com/d.php?file=dl&filepath=8790
سیو گیم مخصوص به هلیکوپاتر رو بزار توی My Documents.
و بعد با همون checksum ترینره سیو گیم رو Load کن.کد:http://www15.rapidupload.com/d.php?file=dl&filepath=8789
بعدشم یه فایل exe با سیو گیم هست که توی بازی که رفتی بازی میکنی و بعد از فعال کردن میتونی با دکمه های Num Pad هلیکوپتر رو پایین و بالا ببری.
يه مشكل!
وقتي سيو جديدي رو تو پوشه مخصوصش تو my computer ميزارم از تو بازي لود نميشه.به نظرتون مشكل از كجاست؟
name جان این مشکل برای بار N امه داره مطرح میشه.
عزیز خواهشا چند صفحه از تاپیک رو بخون بعد.
sAsAn.k جان واقعا دستت درد نكنه براي تمام زحماتي كه ميكشي ولي اين سيو گيم و تیرنريكه برا دانلود گذاشتي اصلا دانلود نميشه يه كاريش بكن عزيز در ضمن دو تا سوال داشتم
1:من تمام اون منطقه ها رو گرفتم و با اون رئيس يا سر گروه ها شون مسابقه دادم وقتي با اون پسره داريوس (اميدوارم درست نوشته باشم) مسابقه دادم و تموم شد نوشته بود فينيش كمپلت و نوشته ها اومد مثل سازنده ها و اينا ولي وقتي نگاه مي كنم مي بينم 57درصد رو رفتم دليل چيه
2:مي خوام ماشين بخرم نمي تونم و اين پيام رو ميده: your garage is full.you will have to sell one of your cars in order to add a new one. چي كار كنم ممنون ميشم كمك كنيد