آقا آخرای مرحله سوم ACT II یه ارور میده که یه چیزایی درباره Save میگه و سیو اون مرحله پاک میشه و باید مرحله رو از اول رفت و همون آش و همون کاسه!
Printable View
آقا آخرای مرحله سوم ACT II یه ارور میده که یه چیزایی درباره Save میگه و سیو اون مرحله پاک میشه و باید مرحله رو از اول رفت و همون آش و همون کاسه!
سلام من رای ایک باکسشو گرفتم اما وقتی سیدی رو می زارم هیچ اتفاقی نمی افته حتی ارور هم نمی ده وقتی می زنم بره تو بازی صغحه یه جوری می شه و دوباره بر می گرده تو داشبرد نمی دونم چی کار کنم؟؟؟؟؟
دوستان من هر کاری میکنم این بازی اجرا نمیشه. هر چی کرک کپی کردم، هر چی بازی رو پاک کردم دوباره نصب کردم، نشد که نشد. وقتی فایل اجرایی رو میزنم یه چیزی lمیاد که میگه هارد درایو فوله و از این حرفا. ولی درایومم فضا خالی داره.
من میگم شاید مشکل از آنتی ویروسه. کسی هست که nod 5 رو سیستمش نصب باشه و این بازی رو به راحتی اجرا کنه ؟
بچه هادمتون گرم درست شد!
با سلام
دوستان من دی وی دی این بازی رو امروز خریدم اما متاسفانه طبق روال همیشگی دی وی دی، یکی از فایلهای zip شده رو نمیتونه بخونه. دقیقا اولین فایل توی دی وی دی اول هست با نام iw_00.iwd . خواستم ببینم دوستان احیانا این فایل رو جایی آپلود شده آماده ندارن؟؟
اگه زیپش باشه که بهتره - چون حجمش کمتره. حجمی که از حالت زیپ میاد بیرون حدود 300 مگابایت هست. زیپ شده هم نبود بذارید.
ممنون میشم اگه بتونید این فایل رو در اختیارم بذارید . چون حسش نیست برم بیرون باز عوض کنم دی وی دی رو :31:
ممنون
سلام
دوستان اونجایی که مرحله دوم می خواد لود بشه بازی می پره بیرون کرک ریلودد رو هم ریختم درست نشد چی کار کنم ؟
وقتی میخوام بازی اجرا کنم این ارور میده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم عکسی از پوشه ی این بازی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟
منم همچین مشکلی رو داشتم ..... کرک رو عوض کردم درست شد ! :46:نقل قول:
سلام/ نسخه 4 dvd بازي را نصب كردم و كراكش را هم از همين تاپيك گرفتم
حالا بازي اجرا ميشه ولي توي همون مرحله ي اول بعد از چند دقيقه ميره توي منوي اصلي بازي و يه اروري ميده:
SaveDevice_Pc- tempsavegame: Cannot open file for Saving
در ضمن موقعي كه ميرم روي اصلحه ها تا برشون دارم عكسش را نشون نميده و جاش يه صفحه سياه مياد
محيط بازي هم خيلي تاريكه و بعضي وقت ها هم براي چند لحظه صفحه كاملا سياه ميشه
مشكل ديگه اي نمونده كه نداشته باشم
ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد
دوست عزیزنقل قول:
من هم همان روشی که شما انجام دادید انجام دادم ولی نتیجه نگرفتم
البته بازی من از مغازه خریدم،هر کرکی هم بود ریختم ولی جواب نداد!!!!!!!!!!!!!!