نقل قول:
دادا ایشالا سری با نت خودت وصل شی :20: ولی یه سوال
اینترنت 512 مخابرات نمیده دادا چی بدم بگیرم ؟ فوق لیسانس بدم ؟ چی بدم هر چی میگم میگه نه که نه :19:
یه راهنمایی کن :31:
Printable View
نقل قول:
دادا ایشالا سری با نت خودت وصل شی :20: ولی یه سوال
اینترنت 512 مخابرات نمیده دادا چی بدم بگیرم ؟ فوق لیسانس بدم ؟ چی بدم هر چی میگم میگه نه که نه :19:
یه راهنمایی کن :31:
آقا چند تا عکس باحال مزارم ولی تشکر نکنید لهتون میکنم :31: :9: ها شاخی ؟؟؟؟ :31:
اینم از هنر نمایی ما در بلند کردم هوک (که همه بلدن)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هنر نمایی آقای GOOB مثلا ادمینه باید بیاد کارارو درست کنه :20: خودش Block میکنه
اینم که یه عکس 4 نفرس همین طوری گرفتیم :20:
با تشکر مهران همایونی :31: Mehran..khan
تشکر بزنی ها
آقا ناروتو هم دوتا باز شد رفت پی کارش:|نقل قول:
بچه ها حسین(narotu) دیگه Tee نمیاد؟
توی فروم گارنا ردش رو زدم((:
ما که تشکرمون رو بعمل آوردیم!!! :31:نقل قول:
عکس های خیلی باحالی شدن مخصوصا آخریش(عکس 4 نفره) که خیلی خیلی باحال و قشنگه. من اینو تو تی وردز از همه چیش بیشتر دوس دارم!
تو عکس دوم مثه اینکه بچه ها جوش آوردن lol
چنتا حرفه ای که کنار هم بشینن بازی کنن اینجور عکس هایی هم از توش در میاد دیگه:10:
---------- Post added at 08:05 PM ---------- Previous post was at 08:05 PM ----------
کار خاصی نمیشه کرد:13:نقل قول:
به ما که همینجوریش دادن پارسال :46: گفتن که سرعتتون چند باشه ما هم گفتیم 512 دیگه :27:
ماه قبل میخواستم 1 مگ بگیرم ولی یه خورده به نسبت زیادی گرون(:2:) بود:10:
(شوخی!!!) فوق لیسانس داری؟دکتری رو کنم =(( , ما که فعلا توی لیسانسش هستیم:31:
این مهران خان من رو یاد قدیم انداخت.بخاطر همین منم چند تا از این عکس قدیمیها داشتم گذاشتم.(همین چند وقت پیش منظورمه نهایت 20،30 سال پیش!:31:)
فقط بخاطر اینکه تعدادشون زیاد بود مجبور شدم حجمشون و کیفیتشون رو کم کنم.با معذرت!
اولین عکس خیلی باحاله! ما چند نفر خراب کردیم برای اینکه ضایع نکنیم و یکی که اسمش یادم نمیاد توی راه بود داشت میومد که هی میگفت صبر کنین منم بیام رو سریعتر وادارش کنیم بیاد میگفتیم همه وایسادیما و الافه تو هستیم تا بیایا! و چه چیزها که نمیگفتیم! از خنده الانم دارم میمیرم وقتی ناروتو اون جمله رو گفت!:31:
اینم از کارای سجاد بود همه بلوک بودیم میپرید با کله توی ما بجای اینکه ماهارو نجات بده!:31:
با اینکه همه نوب نبودیم ولی همه خراب کرده بودن و من هم که آخر پرو!:31: رفتم نجات بدمشون دیدم وابیلا لیلی!... این همه مپ رفته بودیما!!! :31: اون مکس لگ هم که آخر پرو توی 68 مین تموم کرده!!:31:
اینجا هم که منو سعید گفتیم هم دیگه رو توی این منطقه بلوک کنیم ولی نمیدونم چطور شد بجای هم دیگه، خودمون رو از یک طرف به اون طرف اون همه توی یک زمان و توی سیاهی انداختیم! جدی داشتیم بازی میکردیما!!:31:
نمیدونم توی این عکس آخه چطوری اون رفته بود اون بالا! آخه جا کم بود رفته اون بالا! منو یاد گنجشک میندازه که از تو لونه جیک جیک میکنه!:31:
اینجا هم که آقا رو تنها دیده بودم رفتم یه چندتا سوال دینی ازش بکنم!:31: یک وقت فکر نکنین نوب بودم و افتادم پایینا!!!:31:
اینجا هم که باز آقای نوب جا مونده بود(خودم) اونا هم رفته بودن جای پایینی تازه داشتم میگفتم بابا نامردا من نوب رو چرا از توی این سیاهی نکشیدین بیرون دیدم خودشون با کله رفتن توی پایینی!:31: دیگه چیزی نگفتم دلم سوخت!:31:
یاز اینجا من نوب بودم اینا همه پریدن پایین هی میگم آقا من نوبم بلد نیستم بازی کنم!:31: کو گوش شنوا!:31:
اینجا دیدم گوش نمیکنن من هم هی رنگ عوض میکردم و نوب بودن خودم رو برای نجات اونها ضایع نمیکردم!:31:
با میوه جات ها جمع شدیم و یک عکس یادگاری انداختیم! آخه کی گفته گردو جزو میوجات هست؟ کدوم ابلهی گردو بود؟:31:
اینم که تی ورد نیست ماتریکس هست (اون هم از نوع سه گانه!!):31:
بدون شرح!
اینم نمیخواستم دوباره بگذارم ولی دیدم سروری که آپلودش کرده بودم به فنا رفت دوباره هم برای ماندگاری و هم برای تجدید خاطرات گذاشتم.معذرت
اینم از عکسا امیدوارم به کسی برنخورده باشه و هم یک خنده ای کرده باشین! تی و روز خوبی داشته باشین!:31:
اونو که خودمم میدونم :20: ناروتو که میرفت wow چطوری از دوتا سر در آورده ؟ :13:نقل قول:
دادا مارو شرمنده کردی :11: عکس 2 ومیه هم که خیلی باحاله هنر نمایی آقای گوبه :31: فوق میخوای ؟ بدم بت ؟ :31: عوضش همه چیتو میگیرم ها :31:نقل قول:
من که دیروز رفتم ADSL مخابرات بگیرم گفتم 512 گفت نمیدیم گفتم 256 گفت میدیم :31: گرفتم اومدم خونه ساعت 2 زنگ زده میگه میتونید کانکت شید :18: منم موندم :31: چه باحال بود 2 دقیقه ای وصل شد
زیادم گرون نیست 20 تومنه ماهی :31: بخر خوبه
فقط بگممممممممممممممممممممممم دستتتتتتتتتتتتتت درد نکنه :27: خیلی باحال بود راستی الان وایسا ی عکس هایی بزارم بمیری از خنده :31:نقل قول:
این جا همه رفته بودیم رو هم این MOHSEN بد بخت رو داشتیم لت پار میکردیم :31:
اینم که همین طوری گرفتم
این هم خشم شب منو عرفان :21:
انگار تو ای چند وقت که نبودیم و نیستیم زیاد خوش میگذره.
تابستون بیاد یه خط ویژه میگیرم پینگ زیر 10 نده تو FNG حال همتون رو میگیرم.
ولی حیف فعلا" که مجبورم پینگ 999 رو تحمل کنم.
دیدم همه عکس میزاریت منم گذاشتم منو مدی به این بدبخت گیر داده بودیم نمیزاشتیم بره از خنده ترکیدیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
24 تومن که فقط 512 ش بود ،1024 (1مگ) حدودا 2برابرش بود 45 تومن:10:نقل قول:
بچه ها یه مپ نصفه ساختم با عنوان: Persian Journey یا همون P30WORLD DDRACE 6.
اگه DDRace پایه هستید و ادمین هم بزارش تو سرور تا کاملش کنم.