ممنوننقل قول:
ولی این گوشی USB-on-the-go داره....
این لینک رو ببینید
[PHP]http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/featuresandspecifications/xperia-mini-pro?cc=us&lc=en#view=features_specifications[/PHP]
ممنوننقل قول:
ولی این گوشی USB-on-the-go داره....
این لینک رو ببینید
[PHP]http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/featuresandspecifications/xperia-mini-pro?cc=us&lc=en#view=features_specifications[/PHP]
سلام.
دوستان لینک بیلد 62 مینی دارید ؟:41:
سلام.نقل قول:
از سایت زیر دانلودش کن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. من گوشی خودم می خوام بفروشم. اگر پیشنهادی برای خرید دارید حتما به سایت زیر مراجعه کنید.
adb server is out of date. killing...
این پیام من زمان نصیب cwm و باز کردن bootloder دارم یعنی چی؟چطور میتونم رفعش کنم . ضمنا دوستان اگر توضیحی دارند بی نصیب نزارن.[COLOR="Silver"]
اگر یک مینی معمولی باشه من خریدارم
دوست من Xperia mini pro هستش.نقل قول:
حالا چرا شما mini می خوای. این هم گرافیکش بالاتره (کمی) و هم یک کیبرد عالی داره. ضمن اینکه با توجه به قیمتی که من اعلام کردم به نظر عاقلانه تر اینکه اینو بخرید. (با توجه به اینکه قیمت کل گوشی ها بالا رفته)
دوتا گوشی مشخصاتشون یکینقل قول:
بعد پول اونقدر ندارم پول به خاطر کیبورد دار بیشتر بدم با قیمتی ک شما زدی نوعش گیر میاد البته بدون گارانتی
تکر منتظر پیشهادادت جدید
ببخشید. من منظورم پردازنده بود و نه گرافیک. توی پستی قبلی که نگاه کنی در رابطه با این مسئله بحث شده.نقل قول:
پردازنده XPERIA mini pro
Qualcomm MSM8255 Snapdragon
پردازنده XPERIA mini
Qualcomm QSD8255 Snapdragon
ضمن اینکه با توجه به کوچک بودن صفحه نمایش این گوشی ها در هنگام تایپ شما دچار مشکل خواهید بود. این مشکل در زمانی که به صورت افقی یا عمودی تایپ می کنید و جود دارد. مثلا در حالت عمودی برای هر حرف باید چندین با دکمه ها را بفشارید و در حالت افقی با وجود اینکه تمام حروف در دسترس هست ولی به خاطر کوچکی و همچنین کوچکتر بودن بخش نمایش متن تایپ شده، دچار مشکل خواهید شد. ولی با وجود کیبردی که دکمه های آن با فاصله خوبی از هم قرار گرفته ان دیگه مشکلی نخواهید داشت.
ضمناً این گوشی بدون گارانتی 380 هزار تومن است. که البته بدون گارانتی آن در "شهرستانها" نیست. و گوشی با گارانتی هم 394 هزار تومن قیمت خورده که البته تا چندی پیش 430 هزار تومن بود.
---------- Post added at 02:07 PM ---------- Previous post was at 02:06 PM ----------
ضمناً مصرف باتری XPERIA mini pro کمتر از mini است.
---------- Post added at 02:09 PM ---------- Previous post was at 02:07 PM ----------
XPERIA mini pro :
Up to 5 h 40 min (2G) / Up to 5 h 25 min (3G)
XPERIA mini :
Up to 4 h 30 min (2G) / Up to 4 h 30 min (3G)
با این اوصاف Xperia mini امتیاز ش تو بنچمارک ها چنده؟ کسی میتونه تست کنه ، پرو که خیلی خوب بودنقل قول:
پردازنده XPERIA mini pro
Qualcomm MSM8255 Snapdragon
پردازنده XPERIA mini
Qualcomm QSD8255 Snapdragon
این لینک برنامه