نقل قول:اسپم کجاست؟نقل قول:
این عکسکه تو پست قبلیم هست مربوط به زمان اجرای بازیه و من قبلا راجع بهش پرسیده بودم که کسی این مشکل من رو داره؟کد:http://up8.--------.com/images/zqka0fxmhe51ibsu2uw.jpg
که موقع بازی سی پی یو 100 بشه !
Printable View
نقل قول:اسپم کجاست؟نقل قول:
این عکسکه تو پست قبلیم هست مربوط به زمان اجرای بازیه و من قبلا راجع بهش پرسیده بودم که کسی این مشکل من رو داره؟کد:http://up8.--------.com/images/zqka0fxmhe51ibsu2uw.jpg
که موقع بازی سی پی یو 100 بشه !
سلام.نقل قول:
عزيز به احتمال زياد PC شما ويروسي شده !
چندتا راه حل داره :
1. تعويض ويندوز.
2. نصب آنتي ويروس قوي (پيشنهاد من KasperSky هست) و البته آپديت شده.
3. چك كردن خنك كننده CPU
4. تميز كردن Boot ويندوز :
To manually start Windows XP with a clean boot, follow these steps:
Step 1: Start the System Configuration Utility
Click Start, click Run, type msconfig, and then click OK.
The System Configuration Utility dialog box is displayed.
Step 2: Configure selective startup options
In the System Configuration Utility dialog box, click the General tab, and then click Selective Startup.
Click to clear the Process SYSTEM.INI File check box.
Click to clear the Process WIN.INI File check box.
Click to clear the Load Startup Items check box. Verify that Load System Services and Use Original BOOT.INI are checked.
Click the Services tab.
Click to select the Hide All Microsoft Services check box.
Click Disable All, and then click OK.
When you are prompted, click Restart to restart the computer.
Step 3: Log on to Windows
If you are prompted, log on to Windows.
When you receive the following message, click to select the Don't show this message or launch the System Configuration Utility when Windows start check box, and then click OK
موفق و پيروز باشيد:40:.
مرسی از پاسخنقل قول:
اما این مسائل حالت عادی پیش نمیاد
فقط تو گیم هست
اگه کسی بخواد این بازی رو رو یه سیستم دیگه نصب کنه می تونه از این فایلهای نصب شده استفاده کنه؟
یا باید از اول کل آپدیت هارو بگیره؟:41:
اول باید از پوشه ی که بازی کامل و اپدیت شده روش قرار داره کپی بگیریدنقل قول:
بعد تو سیستم دیگه فابل ستاپ اولیه رو نصب کنید
بعد اون پوشه کپی شده رو در محل نصب شده در سیستم جدید بریزید
من امتحان کردم کار میکنه
جدیدن این مشکل برای من هم پیش امده است و روی سیستم من تستش کردم کار کرد نگاه کن هر وقت این مشکل پیش امد یه alt+shift + delete بزن اگه ویندوز seven داری باید روی start task manager بزنی و سپس قسمت processes رو انتخاب کنی بعد بگر یه فایل داره یه مثلا 60 درصد cpu تو رو میگیره که کارش غیره ضروری اون رو ببن ولی اگه جلوش system نوشته بود و جز اون چیزه دیگه ای از cpu تو استفاده نمی کرد معلومه که ویندوز تو خراب هست و باید درستش کنی که البته این موضوع خیلی کم اتفاق می افته بیشتر از همون نوع اول هست که انشا الله با زدن end processes قضیه حل می شهنقل قول:
---------- Post added at 10:01 PM ---------- Previous post was at 09:59 PM ----------
اقا اگه با بازی حال میکنید این امتیاز گوگل رو که پایین صفحه رو بزنید
اقا اونا که هنوز اپدیت نکردن یا اپدیدتشون تموم نشده هر وقت که به اخرهای اپدیتشون رسید و قبل از تموم شدنش محتویات فایل back up رو بردارن یه جا کپی کنند بعد فایل رو Rar کنند و تو media fire بزارند تا بقیه بدبختی update رو نکش این کار ثواب زیادی داره:31::31::31:
نه ربطی نداره به ایننقل قول:
خود پروسسور مربوط به بازی هست
یعنی مثلا راکتور میشه 100 درصد
و می دونی که موقع اجرا بازی راکتور یعنی خود بازی!
پس مشکل تو خیلی وخیم هست برای من که اینطوری نمیشه چون مشکل کامپیوتر من یه فایل idm بود که می بستم cpu یهو از 100 میشد 2 و راحت بازی می کردم راستی تا یادم نرفته بچه ها گرافیک بازی رو اگه سیستم خفن دارید بزارید تحش تا لذتش رو ببرید فقط بگم که تو اون حالت نارنجک های رو می تونید رو لباسش ببینید و حتما تو قسمت تنظیماتش قسمت game تیک اولی رو بزنید خیییییییییییییییییییییییل ی بازی باحال میشه چون هرکی تو تیم حرف بزنه یا شما head shot کنید فیلمش رو کوچیک گوشه نشون میده و خیلی فاز میده :31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31:نقل قول:
من الان بجز چند تا سایت داخلی نمی تونم هیچی اجرا کنم!
لعنتی نمی تونم چه گلی گرفتن درش!
فقط با پیلتر شکن می تونم بقیه سایتارو باز کنم!
در ضمن شک نکن مشکل از بازیه احتمال زیاد
چون درصد کسایی که لگ میشن تو بازی خیلی زیاد شده بعد از آپدیت
منم بعد از آپدیت اینجوری شدم