خب! رابین به عنوان بهترین بازیکن ماه اکتبر لیگ برتر انتخاب شد! واقعآ حقش بود!
تبریک میگـــــم به همه آرسنالیای گل و وفادار :)
به امید موفقیتای بیشتر :)
Printable View
خب! رابین به عنوان بهترین بازیکن ماه اکتبر لیگ برتر انتخاب شد! واقعآ حقش بود!
تبریک میگـــــم به همه آرسنالیای گل و وفادار :)
به امید موفقیتای بیشتر :)
Arsenal 3 - 0 WBA
یه برد خوب خانگی!
تبریک میگم بچه ها!
تو اینجور بازی ها حتما باید سه امتیاز رو بگیریم وگرنه معلوم نیست آخر فصل چه جایگاهی خواهیم داشت. با این برد شدیم 19 امتیازی و هم امتیاز با لیورپول چون این تیم نتونست سوانسی رو ببره.خدا کنه تاتنهام هم امتیاز از دست بده تا فاصلمون کمتر بشه.
گل ها:
فان پرسی در دقیقه 22
فرمایلن در دقیقه 39
میکل آرتتا در دقیقه 74
تبریک میگم ؛ بازی رو ندیدم ولی اینجوری که از نتیجه معلومه و توی نیمه اول 2 تا گل زدیم میشه حدس زد بازی خوبی کردیم ...
منتظر هایلایت بازی می مونیم.
منم برد رو تبریک میگم.
دیگه نمیدونم در مورد رابین چی بگم. 1 گل و 2 پاس گل.
Sent from my LT15i using Tapatalk
نیمه اول:
بازی با برتری مطلق آرسنال آغاز شد و این برتری تا پایان نیمه اول ادامه داشت. وست بروم تنها برای دفاع کردن آمده بود و لایه های دفاعی پرتعدادی را در جلوی دروازه خود درست کرده بود و در دقایق ابتدایی یاران آرسنال بیشتر در میانه میدان و زمین حریف توپ را در اختیار داشتند.
تا اینکه دقیقه 22 روی پاس عالی در عمق رمسی، والکات فرار سریعی انجام داد و وارد محوطه جریمه شد. او نزدیک دروازبان شد و شوت خود را زد اما به دروازبان برخورد کرد و زیر پای ونپرسی افتاد و کاپیتان آماده آرسنال توانست یک گل دیگر برای تیمش به ثمر برساند.
پس از گل نیز برتری آرسنال ادامه داشت و بازی آرام تر شد مالکیت توپ در این دقایق 66 به 34 درصد به سود آرسنال بود و یاران وست بروم حرفی برای گفتن نداشتند. ضمن اینکه مدافعین آرسنال نیز توانستند به خوبی راه آنها را ببندند.
بالاخره دقیقه 39 آرسنال به گل دوم خود هم رسید. سانگ در میانه میدان سانتری را روی دروازه ارسال کرد و ونپرسی در سمت راست و نزدیک خط کرنر، آن را سرضرب به روی دروازه ارسال کرد، جروینیو نتوانست روی آن اثری بگدارد اما ورمالن از راه رسید و توپ را به گل دوم تبدیل کرد.
آخرین موقعیت نیمه اول نیز روی شوت آرتتا روی پاس رمسی صورت گرفت اما شوت او پشت محوطه با اختلاف زیاد به بیرون رفت تا آرسنال این نیمه را با برتری به پایان برساند.
نیمه دوم:
آرسنال این نیمه را نیز بسیار عالی آغاز کرد و به پایان رساند. از همان ابتدای نیمه، شروع به حمله کردن کرد و دقیقه 51 روی سانتر جنکینسون، جروینیو می توانست دروازه را باز کند اما دفاع خریف آن را به کرنر فرستاد. دقیقه 53 اولین موقعیت گل وست بروم در این بازی شکل گرفت!!! شوت پشت محوطه بازیکن حریف با اختلاف به بیرون رفت. دقیقه 9 موقعیت دیگری برای وست بروم به وجود آمد و روی ضربه ایستگاهی بازیکن حریف شوت ود را به آسمان کوباند.
دقیقه 59 ون پرسی با پاس زیبایی، جروینیو را در سمت چپ صاحب توپ کرد و او با اینکه دو مدافع را جلوی خود داشت وارد مخوطه شد و با پاس ریزی، رمسی را صاحب توپ کرد اما شوت او به بیرون رفت. دقیقه 64 جروینیو در یک دو با آرتتا وارد محوطه شد و در سمت راست سانتر کرد اما در میانه راه توسط دروازبان مهار شد.
دقیقه 66 سانگ توپی را سمت راست برای جروینیو فرستاد و او نیز وارد مخوطه شد و با پاس عقب، خود جروینیو را صاحب توپ کرد اما شوت او را دروازبان مهار کرد. تا اینکه دقیقه 73 آرسنال به گل سوم خود نیز رسید. روی چرخش عالی ار ونپرسی، او نزدیک مخوطه شد و با پاس خود، روسیچکی را در سمت راست صاحب توپ گرد و او با وارد شدن به مخوطه، پاس به عقب خود را به رابین داد و او نیز آرتتا را درموقعیت شوتزنی قرار داد و شوت آرتتا به کنج دروازه نشست.
دقیقه 79 وست بروم می توانست یک گل را جبران کند اما ورمالن مستحکم بود. روی ارسال در عمق، یار حریف فراری انجام داد و با وارد شدن به محوطه، شوت خود را زد اما تکل ورمالن آن را به اوت فرستاد.
بازی با همین نتیجه به پایان رسید و آرسنال یک پیروزی شیرین دیگر به دست آورد.
کد:http://www.gunnerstrust.com/fa/menu-131.html
سلام دوستان
یه مصاحبه فوق العاده از فان باستن:40:
حتما بخونید:40:
فان باستن: رابین نباید هیچ وقت آرسنال را ترک کند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مارکو فان باستن، از مربیان سابق هلند که رابطه خیلی خوبی با رابین ونپرسی کاپیتان آرسنال دارد، به او توصیه هایی در مورد آرسنال و ماندن در این تیم کرده است.
فان باستن معتقد است هیچ تیمی مناسب تر از آرسنال برای رابین وجود ندارد و آرسن ونگر بهتر از هر کس دیگری در فوتبال او را می شناسد بنابراین اگر آرسنال را ترک کند، دیگر نمی تواند از فوتبال لذت ببرد.
فان باستن در زمان فوتبالش، آژاکس را به مقصد میلان برای به دست آوردن جام ترک کرد اما معتقد است موقعیت او با رابین متفاوت بوده است.
" رابین نباید آرسنال را ترک کند. شما نمی توانید آن را با موقعیت من در آژاکس مقایسه کنید. تفاوت بزرگ در اینجاست که رابین در یک باشگاه بزرگ حضور دارد.
رابین برای شش سال در لندن بوده است. او نتوانست کمک کند و آرسنال هیچ چیز در این سال ها نبرده است. خیلی چیزهای در این شش سال در لیگ برتر تغییر کرده است. چلسی باشگاه بزرگتری شده و منابع مالی قدرتمندی دارد.
منچسترسیتی هم به یک نیروی بزرگ تبدیل شده و ثروتمندتر از هر باشگاه دیگری است. منچستریونایتد و لیورپول مالکین آمریکایی دارند. پولی که برای نقل و انتقالات این باشگاه ها خرج می شود باور نکردنی است. اما آرسنال متفاوت عمل می کند و من این را تحسین می کنم.
هنوز فکر می کنم آرسنال زیباترین باشگاه فوتبال در انگلستان است. در منچسترسیتی و چلسی شما هیچ وقت این کلاس و سبک را نخواهید دید.
آرسنال فوق العاده ترین ورزشگاه را دارد. آنها دارای سبکی از بازی هستند و پیراهن زیبایی بر تن می کنند. از همه جهات، من آرسنال را به عنوان یک باشگاه فوتبال کامل در نظر میگیرم. اینجا باشگاهی است که رابین به آن تعلق دارد.
آیا من کمال طلب به نظر می رسم؟ شاید اینگونه باشد. اما همه این چیزهایی که آرسنال ارائه می دهد، می تواند نقشی در ماندن او در اینجا داشته باشد. بنیان ها اینجا وجود دارد.
به رابین بستگی دارد که روش های پیروزی را خلق کند. بنابراین آرسنال می تواند یکی از بهترین باشگاه های بزرگ در بین شش باشگاه برتر انگلیس شود.
می دانم که رابین نمی تواند همه اینها را تنهایی انجام دهد. اما او باید بر روی مسئولین فشار بیاورد. بر روی هیئت مدیره، مالکین و هر کسی دیگری که در رده های بالا با باشگاه در ارتباط است! تا آنها بهترین کار را برای آرسنال انجام دهند. بنابراین تیم می تواند در بالاترین سطح رقابت کند.
سال گذشته آرسنال تیم واقعا خوبی داشت و می توانست راه زیادی را برود تا قهرمان لیگ برتر شود. اکنون آنها دو ستون خود یعنی فابرگاس و نصری را در تیم از دست داده اند.
رابین شخصیت فوق العاده ای دارد. او یک رهبر حرفه ای است. رفتار او به عنوان یک حرفه ای معصومانه است. او این توانایی و نفوذ را دارد تا در انتخاب ها سهیم باشد و به مربی مشاوره دهد. رابین باید مطمئن شود که باشگاه، درست ترین تصمیم ها را میگیرد. بنابراین آرسنال می تواند به درستی پیش برود.
بسیار واضح و ساده است. او می تواند به آرسنال بگوید : "من می توانم بروم یا بمانم. فقط به من بگویید که آیا می خواهید همراه من به سمت دستاورد های بزرگتر بروید؟ بله؟ بنابراین شما باید سرمایه گذاری کنید. اگر این را نمی خواهید، مشکلی نیست اما من میروم! "
آرسنال باشگاه واقعا بزرگی است که با داشتن چند بازیکن سطح بالای دیگر در کنار رابین، او می تواند شانس خود را برای پیروزی ها و موفق بودن، افزایش دهد. "
منبع : Gunnerstrust
سلام دوستان
یه مصاحبه فوق العاده دیگه از جک کوچولو:31::40:
ویلشر: قول می دهم برای همیشه در آرسنال بمانم
ویلشر 19 ساله که فصل پیش به یکی از ارکان تیم تبدیل شد، در این فصل با بدشانسی مواجه شد و مجبور به چندین ماه خانه نشینی شد.
او در یک مصاحبه تصویری با iFilm London در مورد وضعیت خود در آرسنال و چیزهای دیگر صحبت کرده است.
وقتی از جک در مورد آینده اش در آرسنال سوال شد و آیا اینکه او تضمین می کند برای همیشه در آرسنال بماند یا خیر، او به هواداران این تضمین را داد که در این باشگاه لندنی بماند.
" من قول می دهم! از 9 سالگی در این باشگاه بوده ام و یاد گرفتم که عاشق آن باشم.
از زمان پاتریک ویرا تا دنیس برگکمپ، سسک فابرگاس، همه را دیده ام که آشکار شدند و توقف نکردند. نسل جدید از بازیکنان به وجود آمده اند. آرون رمسی، من، کایران گیبز و... امیدوارم که بتوانیم واقعا کار ویژه ای را انجام دهیم.
من عاشق باشگاه هستم و می خواهم جزئی از آینده آن باشم. "
ویلشر هم اکنون دوران مصدومیت خود را سپری می کند و از این بابت بسیار ناراحت است اما منتظر بازگشت دوباره به میادین و پیشرفت بیشتر در تیم است.
" در این لحظه واقعا آهسته سپری می شود و واضح است که ناامید هستم. باید تا اواسط اکتبر به تمرینات برگردم و سپس می توانم به سختی کار کنم و آن وقت به رئیس بستگی دارد که چه موقع مرا انتخاب می کند.
یک ناامیدی بزرگ است. مخصوصا پس از سال گذشته که ما نزدیک به فتح جام بودیم. ما بارسلونا را در خانه شکست دادیم و به نظر می رسید همه چیز خوب پیش می رود اما پایان ناراحت کننده ای داشت.
من منتظر این فصل بودم. واقعا فکر می کردم می توانیم جلو بیاییم و کاری کنیم. دوباره مصدوم شدن واقعا ناامید کننده است اما من در دسامبر باز خواهم گشت و امیدوارم بتوانم دوباره اوج بگیرم. "
این جوان انگلیسی همچنین، بازگشت آرسنال از بحران را مورد ستایش قرار داد.
" به نظر می رسد ما هفته به هفته بهتر می شویم. شروع بدی در فصل داشتیم و همه این را می دانند. نمی خواهم دروغ بگویم که خوب بودیم چرا که اینگونه نبود. بچه های باید با یکدیگر بازی کنند. بعضی از آنها جدید هستند. به نظر می رسد هر هفته بهتر و بهتر می شویم.
بازی با وست بروم یکی از بهترین عملکرد های ما بود. ما مانند آرسنال قدیمی کار کردیم و به نظر می رسید اکنون به مسیر پیروزی برگشته ایم. "
منبع: Gunnerstrust
رئیس:اوضاع نشان میدهد که فوتبال با چه سرعتی تغییر میکند.
مصاحبه آرسن ونگر بعد از دیدار با وست بروم با تلویزیون آرسنال.
در مورد یک پیروزی راحت...
اینگونه بود چون از ابتدا تا انتها کنترل بازی را در اختیار داشتیم. ما به خوبی با شتاب خود رو به جلو حرکت کردیم. در نیمه دوم کنترل بازی را بیشتر روی فشارها در اختیار داشتیم و در مچموع از نظر دفاعی مستحکم بودیم. هفته گذشته 5 گل به ثمر رساندیم و این هفته 3 گل، 8 گل در دو هفته مرا خیلی خوشحال می کند.
در مورد آمار بسته نگه داشتن دروازه...
کاملا خوشحالم که متوجه این موضوع هستید زیرا معمولا گزارشات بدی از گل های دریافتی داریم. احساس می کنم که ما پیشرفت کرده ایم اما هنوز کارهایی برای انجام دادن وجود دارد. اما اکنون اوضاع بهتر است، مستحکم تر هستیم و در مجموع احساس می کنم که به خوبی کار کرده ایم. متاسفانه اکنون نمی توانیم بر روی آن کار کنیم چون تمام بازیکنان به تیم های ملی می روند.
در مورد کارل جنکینسون....
مردم فراموش می کنند که او فکر میکنم تنها 15 بازی در چارلتون انجام داد و اکنون شاید 10 بازی برای ما انجام داده باشد. مساله جالب سرعت پیشرفت اوست. باید بگویم او بازی بسیار تاثیرگزاری داشت.
در مورد بازگشت توماس ورمالن....
او خیلی خوب و خیلی سریع خود را هماهنگ کرد. ما دفاع مستحکمی داریم، اکنون مدافعین مرکزی مستحکمی داریم. حتی وقتی نیاز داشته باشیم می توانیم انها را تغییر دهیم. در مجموع در مقایسه با یک ماه قبل نشان می دهد که اگر مردم سخت کار کنند و نگرش و روحیه ای خوب داشته باشند، فوتبال به چه سرعت می تواند تغییر کند. این کاری است که ما می خواهیم انجام دهیم.
در مورد بازگشت به جمع 4 تیم ....
این جایی است که ما می خواهیم باشیم اما ما می خواهیم حتی بالاتر از آن برویم. اجازه دهید بازی به بازی پیش برویم. وقتی می بینید که از کجا امده ایم و چقدر ضربه خوردم درس خوبی برایمان است که سخت کار کنیم. خیلی وقت نمی گذرد که مردم پیش خود سوال می کردند آیا من فکر می کنم که می خواهیم با سقوط مبارزه کنم یا نه بنابراین باید به سخت کوشی خود ادامه دهیم و آن روزها را فراموش نکنیم.
کد:http://www.gunnerstrust.com/fa/news-4827.html
سونگ:خط میانی با هر بازی رشد میکند.
مرد کامرونی آرسنال در 3 ماه نخست فصل نشان داد که تا چه اندازه حضورش در ترکیب تیم اهمیت دارد اما او در این فصل با نفرات جدیدی هم بازی است.
آرون رمسی و میکل آرتتا نفراتی هستند که در هر بازی کنار سونگ به میدان می روند و سونگ اعتقاد دارد ارتباط و هماهنگی آنها در هر بازی بیشتر می شود.
" شناخت ما از یکدیگر روز به روز بهتر می شود. این آسان نبوده زیرا میکل اخیرا به ما ملحق شد اما می توانید ببینید که چه بازیکن خوبی است و واقعا از بازی در کنار او خوشحالم.
آرون هم خوب عمل کرده و همه ما همچنان در حال کار با یکدیگر هستیم تا یاد بگیریم چطور می توان بهترین عملکرد را ارائه کرد. همه ما سعی می کنیم به دیگری کمک کنیم و این مهم است. هرچه ما بیشتر با یکدیگر در ارتباط باشیم می توانیم بهتر کار کنیم. اگر دائما در حال مشاوره دادن به یکدیگر در زمین باشیم آنوقت می توانیم به یک واحد بسیار خوب تبدیل شویم.
همچنین ما هنوز جک و ابو را داریم که باید بازگردند و دید هجومی بسیاری در میانه زمین به ما می دهند."
سونگ 3 دیدار از 4 بازی ابتدیا فصل آرسنال در لیگ را به دلیل محرومیت از دست داد اما او از فرم خود در این مدت بسیار راضی بوده.
" خیلی راضی هستم، اگرچه شما همواره به دنبال چیز بیشتری هستید. فصل قبل من 5 گل به ثمر رساندم و این بار دوست دارم 8 یا 10 گل بزنم، این نشان می دهد که در آن منطقه پیشرفت کرده ام.
اگر می خواهید بازیکن درجه یکی باشید نیاز دارید به روند رو به جلو ادامه دهید و هر زمان پیشرفت کنید. زیر نظر یکی از بهترین مربیان جهان این فرصت را دارم و همیشه سعی می کنم از آن استفاده کنم."
کد:http://www.gunnerstrust.com/fa/news-4839.html
بچه ها امروز داشتم تو سایت آپارات دات کام چرخ میزدم که یه کلیپ پیدا کردم در مورد باشگاه آرسنال با موضع "فوتبال در کنار بازیکنان آرسنال" که خیلی جالبه و با دیدنش آدم رو هیجان زده میکنه.
از لینک زیر هم میتونید دانلود کنید و هم آنلاین تماشا کنید.
کد:http://www.aparat.com/v/58a293c4c86b4c0000b0e683c77432a820320