نقل قول:
خیلی ممنون از شما
نام کاربری و پسورد ورود به سايت مخابرت برای چک کردن اکانت و عوض کردن پسورد چی هست ؟ با شماره تلفن جواب نمیده.
درضمن این VCI,VPI چی هستن ؟
Printable View
نقل قول:
خیلی ممنون از شما
نام کاربری و پسورد ورود به سايت مخابرت برای چک کردن اکانت و عوض کردن پسورد چی هست ؟ با شماره تلفن جواب نمیده.
درضمن این VCI,VPI چی هستن ؟
خواهشنقل قول:
برای ورود به کنترل پنل کاربری تو سایت مخابرات یوزرنیم همون یوزرنیمی هست که وارد تنظیمات مودم کردین و پسوردش هم معمولا به صورت پیشفرض همون پسورد هست به اضافه A (به بزرگی حرف دقت شود) که در اول پسورد میاد یعنی به طور مثال:
یوزرنیم : 5118888888
پسورد : A5118888888
البته ممکنه این پسورد رو قبول نکنه. برای من اینطور بود که بعدا رفتم و یه پسورد جدید بهم دادن.
vci و vpi رو یه مقدار سخته توضیح دادنش ولی خب مشخصه هایی هست که شما رو به سرویس دهنده ای دی اس ال وصل میکنه. که البته معمولا همون 0 و 35 هست. بازم دقیق ترشو باید خودتون سرچ کنین.
آقا چرا طرح بعثت سرعتش اینقدر اومده پایین
سرعت دانلود شده 64
سلام
خواهشا فوری خیلی هم فوری
شبانه طرح بعثت از ساعت چند شروع میشه تا چند ؟
از ساعت 12 تا 7 صبحنقل قول:
سلام!
من چند روز پیش زنگ زدم به 2828 دیدم شارزم شده 364 مگ ولی چند روز بعد دوباره زنگ زدم دیدم شده 1364 مگ{شارجش نکردم ها}, میخواستم بدونم چه جوری این طوری شده است؟!؟؟؟؟!!!!
سلام دوستان
این اینترنت مخابرات همیشه اینطوره ؟ من ۲۵۶ نامحدود گرفتم ، سرعت دانلودم بین 20 تا 27 بیشتر نمیشه !!
احتمالا دفعه اول وقتی خانومه داشته شارژت رو میخونده یه لحظه حواست پرت شده اون یک هزارٌ رو نشنیدی!نقل قول:
چون حتی اگه شارژ هم بکنی یا اونا اشتباهی برات شارژ کنن 1024 مگ اضافه میشه نه 1000 مگ
با 256 نامحدود باید سرعت دانلودتون با idm حول و حوش 30-34 باشهنقل قول:
سلام!
کسی میتونه بگه این نرم افزاره سرعت خط ما رو چند نشون میده؟!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام کسی تعرفه های مخابرات مشهدو داره بزاره ببینیم حال میده از پارس انلاین دزد بیام مخابرات