داده های خود گوشی که خوب رو گوشی ذخیره میشه.....
در صورتی که از app2sd استفاده کرده باشید،بعضی از برنامه هاتون با اون رم میرن!
داده های خود گوشی که خوب رو گوشی ذخیره میشه.....
در صورتی که از app2sd استفاده کرده باشید،بعضی از برنامه هاتون با اون رم میرن!
نقل قول:
دوستان اپدیتهای جدید کجا ذخیره میشه؟
چه اپدیتهای برنامه ها چه اپدیت رسمی خود اچ تی سی
من اگه مموری گوشیمو عوض کنم مشکلی پیش میاد؟
برنامه ها و فایلهام رو دوباره باید بریزم؟
کلا برای تعویض مموری ممنون میشم راهنمایی کنید. باید unmuont کنم؟
ممنون
تا جایی که من میدونم:نقل قول:
آپدیت ها به صورت پکیج آپدیت جایی ذخیره نمیشن ، نصب میشن و اینطور نیست که آپدیت ها رو بتونید جداگانه داشته باشید
آپدیت های اچ تی سی که روی حافظه خود گوشی نصب میشه، ربطی به مموری کارت نداره، یعنی مشکلی برای آپدیت های اچ تی سی پیش نمیاد اگر مموری کارت رو عوض کنید
آپدیت برنامه هام هم بسته به اینکه کجا نصب شدند (حافظه داخلی یا مموری کارت)، همون جا نصب میشه دیگه، برای برنامه ها میتونید ازشون بکاپ بگیرید با برنامه های بکاپ گیری مثل MyBackup Pro
امیدوارم دوستان کامل کنند توضیحات رو
یعنی پس گوشی من مشکل داره؟نقل قول:
چون تو هنگام فیلم برداری وقتی صدا های خیلی بلند تو محیط باشه صدا خش دار ضبط میشه...
باید ببرم بدم گارانتی پس.
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk
ممنون از راهنماییتون ولی من منظورم توی قسمت all apps هست که کلیه برنامه ها نشون داده میشننقل قول:
خیلی بی نظمه و برنامه های نصب شده من زیاد شده و می خوام منظم بشن
آها، نه برای اون جا که فکر نکنم برنامه ای باشه، نمیدونم شایدم باشهنقل قول:
من خودم تو صفحه اول گوشی تمام فولدر هامو قرار دادم و شورکات برنامه های مربوط به هر فولدر رو هم ریختم داخلش، شده مثل دسکتاپ، خیلی هم مرتبطه، اصلا پیش نمیاد داخل منو برم و دنبال چیزی باشم
خواهرزادم چندوقته رفته این گوشی رو خریده دیروز گوشیشو آپدیت کردم ولی حس کردم یکم کند شدش....روتش کردمو یه کاستوم رام براش ریختم با سنس 3.5 قابلیت های شخصی سازیش هم زیاد بود سرعتشم بهتر از رام رسمی بود خودم که کلی حال کردم به شما ام پیشنهاد میکنم این رامو نصب کنید...
[PHP] http://---------.ir/Forum/thread19060.html#post319106[/PHP]
میتونین از لانچر go luncher استفاده کنید...تو منو هاش قابلیت فولدر بندی مثل آیفون رو داره.نقل قول:
:11:
اما اصلا سرعت کند نشده که هیچ، خیلی بهتر شدهنقل قول:
شاید فقط موقع بالا اومدن یه دقیقه حدودا بیشتر از قبل طول میده
اما کار کردن با گوشی سرعتش بالا رفته که کاملا قابل حسه
اما ممنون بابت معرفی رام
من هم آپدیت کردم و سرعت بسیار خوبه !! اگه زیاد نشده باشه کم هم نشده ولی احساس می کنم مصرف باطری یه کم زیاد تر شده
آپدیت جدید برای من فقط یه مشکل داشت اونم نحوه پاسخ دادن به تماسش که باید دایره سبز رو داخل حلقه بندازی که بعضی وقتا برای من وقتگیره و اذیت میشم
راستی برای نصب رام باید چی کار کرد ؟ نصب رام هم مثل آپدیت هست ؟ یعنی تغییراتش همونجوریه ؟
یه سوال دیگه : اگه بخواهیم سنس قبلی رو داشته باشیم آیا امکان پذیره ؟
مثل آپدیت نیست.مثل ویندوز عوض کردن کامپیوتر ولی باید کار هایی بکنید تا قفلش شکسته بشه تا بزاره رام عوض کنید.نقل قول:
برای نصب رام خیلی کار ها باید کرد...اگه واقعا حوصله اش رو دارین و ریسک کمشو میپذیرید به فرومی که Pedram_mrn جان اشاره کرد قسمت desire s برید.آموزش و انواع رام ها هست.
همینجوری امکان پذیر نیست که سنس قبلی رو داشته باشید... یعنی باید رام عوض کنید.