امیدوارم bf3 فضاهای دیگه هم داشته باشه آخه هرچی عکس و فیلم دیدم
هوا روزه و تو شهر حالت عربستانه.باید متنوع باشه.
باید فضای شب|بارونی|برفی|.... داشته باشه تا جذاب بشه!!!!
Printable View
امیدوارم bf3 فضاهای دیگه هم داشته باشه آخه هرچی عکس و فیلم دیدم
هوا روزه و تو شهر حالت عربستانه.باید متنوع باشه.
باید فضای شب|بارونی|برفی|.... داشته باشه تا جذاب بشه!!!!
تعداد کسای که انلاین میزنن چطور به این نتیچه رسیدی میشه یک مدرک بزاری من هم به حرف میگم همچین چیزی نیست :10:.و در مورد سبک بازی به نظر من 90% بازی سری cod همش کمپ میکنن و در مورد bfbc2 به خاطر مد های بازی شاهد کمپ نبوم یک تیم باید حمله کنه و یک تیم دفاع به علت وجود انواع وسایل توی بازی کمپ کردن معنی نداره من با RPG هر کسی رو هر جای هم که باشه میکشم :31: یا با تانک یا هلیکوپتر به هر حال به نظر من خیلی بهتره :10:نقل قول:
QUOTE]
اییییییش:دی این که کل کل نیست دادا:دی داریم در مورد مولتی بازی حرف میزنیم،میگیم کدوم جمعیت بیشتری توش آنلاین هستن و اینا....اتفاقا به نظر من این جور بحث ها (اسمشو کل کل نمیزام) خوب هست،تا بالاخره،ممکنه یکی به راه مستقیم هدایت شه از سر تصمیمش بیاد پایین،من خودم خیلی از اوقات،مثلا بین همین کل کل های PES و FIFA به کلی اطلاعات جدید رسیدم...هدف فروم هم باید همین باشه،افزایش اطلاعات و دانش در هر موردی،مثلا گیم.....نقل قول:
شما اگر توجه داشته باشید،مثلا در MW2 ، بعد از اینکه کانکت شدید،جایی که باید مد هارو انتخاب کنید،نوشته اون پایین اولا چند نفر کلا آنلاین هستن،دوما مثلا تو هر مد چند نفر هست.و Blackops هم همینطور، در bfbc2 هم میتونید از منو اصلی (مال مولتی)ببینید،البته با توجه به پچ در pc ممکنه فرق کنه جاش.نقل قول:
تنوع مد ها در BFBC2 نهایتا 10-12 تاست...تازه خیلی خیلی کمتر...اما در COD به حدود 20 تا هم میرسه...خب ما به عنوان مثال در BFBC2 هم مدهایی داریم که کمپ معنی نداره،کمپ مشکلی نیست،اما به عنوان مثال،در S&D توی COD یه عده فقط کمپ میکنن،چون با 1 بار مردن دیگه Respawn نمیشن و اینکه یه عده هم فقط راش میکنن....خب در این مد،کسی که دیفندر هست برای بمب،باید کمپ کنن اصولا،اما 90% ایرانی ها،راش میکنند و خوب هم kill میگیرند،البته راش هم داریم با راش....بگذریم، درسته،کمپ و راش با توجه به مد و مپ فرق میکنه،اما واقعا به نظر شما،جاهای کمپی که BFBC2 داره،با مثلا MW2 یکسان هستش؟ در BFBC2 خیلی راحت اسنایپر بین گیاه مثلا کمپ میکنه و....
البته بحث ما سر این که کی کمپ میکنه و کی راش و در کدوم بازی نیست،راش و کمپ همیشه بودن و هستن....
+
یه خبر جالب،برای دارندگان iPad,iPhone,...
EA اعلام کرد که نسخه BF3 بر روی iOS هم عرضه خواهد شد....
همچنین گفته که برای بازی های Madden NFL 12, FIFA 12و Need for Speed: The Run نیز هم نسخه ای برای iOS عرضه میشه، خب همتون از گرافیک بالایی که تازگی ها بازی های iOS دارن،خبر دارید....که حتی خیلیا گرافیک بعضی از گیم های iOS رو در حد مثلا PS2 میدونن....
نقل قول:
اتفاقا به نظر من کاملا برعکسه . توی MW2 به خاطر وجود kill streak نوک همه می رن کمپ می کنن طوری که انقدر مپ ها رو واسه جا کمپ گشتن و جاهای عجیب غریب پیدا کردن IW بعضی از جاهاش بست(البته باگ بود ولی خوب تمایل به کمپ کردنو نشون می ده)در حالی که توی بتل فیلد حتی حالت prone وجود نداره!! و درخت ها هم اونقدر تراکمشون زیاد نیست که نشه طرفو دید به غیر از یک مپش.تازه طرف برای کمپ با اسنایپ باید بلد هم باشه با هر اسنایپ توی فاصله حدودا چقدر تیرش میاد پایین و اینکه به دلیل بزرگ تر بودن مپ هاش کمپ کارایی کمتری هم داره.در کل به نظر من MW2 زمینه ی بیشتری برای کمپ داره.
نظر هر شخصی،کاملا محترم هست،و من قصد توهین به نظر شما یا هر شخص دیگری رو ندارم،قضیه کمپ و راش، کاملا بر میگرده به:نقل قول:
1- شخصیت خود فرد
2-مهارت خود فرد
3-تجربه ی فرد
1: خب،مثلا یک نفر،در زندگی خودش هم دوست داره از همه عقب باشه،دوست داره همیشه خیلی ساکت،کار خودشو بکنه و به کسی هم آزاری نرسونه،مطمئنا این ویژگی ها در تمامی جنبه های زندگی،که خب گیمینگ هم یکی از کوچک ترین جنبه های زندگی هست،تاثیر داره و بالعکس،شخصی همیشه زود تصمیم میگیره،حوصله صبر کردن نداره،همیشه عجله میکنه،ایشون هم مطمئنا این رفتار و خصوصیاتشون تاثیر میزاره...
2: شخصی که مهارت داره،میدونه مثلا اول بازی،نباید توی Spawn کمپ کنه،باید سریعا راش کنه،البته با توجه به احتمالاتی مثل نوف توب و ..... . میدونه مثلا این نقطه،در دید دشمن هست،پس اونجا با احتیاط عمل میکنه،میدونه مثلا وقتی آخرین امید تیمش هست،باید خیلی مواظب باشه و....
3: تجربه هم برمیگرده به اینکه شخص چقدر از محیط های کمپ،خط های راش و.... آگاهی داره و میدونه در چه وضعیتی ،از چه راهکاری و از کدوم محیط استفاده کنه...
در کل،کمپ،به حالتی گفته میشه،که شخص مدتی بیشتر از 3-4 دقیقه در مد های معمولی و 30-40 ثانیه در مدهای 3-4 دقیقه ای در یک محیط ثابت بمونه،مثلا خط بگیره،یا به عنوان مثال کمی حرکت کنه و این پنجره و اون پنجره رو ببینه و در اون محیط فرضی ثابت باشه، در mw و کلا سری COD، ما مکان هایی برای کمپ داریم،اما این نقاط، به هیچ وجه نقاط کور مپ نیستند،به عنوان مثال،بالای پشت بوم،اینجا کاملا در دید دشمن هستید،ولی اگر مهارت داشته باشید میتونید امتیاز بگیرید،یا مثلا در گوشه و کنار ها،اینگونه موارد هم کاملا در دید هستید،پس جای کمپ داریم،اما این مکان ها،نقاط کور نیستند....اما در BF ، در اکثر نسخه ها،از بس مپ وسیع هست(یکی از نکات +) مکان هایی وجود داره،که مکان کمپ شناخته نمیشه،نقاطی کور در بازی هستند،که این نقاط در 99% موارد،دیده نمیشند توسط دیگران،به جز اینکه مثلا زوم کنن و با دقت ببینن...پس فرق کمپ رو با نقطه کور فهمیدیم،
اینکه گلوله شما،در BF:BC2 دارای وزن هستش،خب مطمئنا پس از مدتی تمرین،میتونید از پسش،حتی از فاصله مثلا 1 کیلومتری (!) بربیاید، و موجب کمپ کردن نمیشه،همونطور که در COD، اسنایپ ها ضریب خطای بالایی دارند...
به هر حال،در هر بازی،ما شاهد کمپر و راشر هستیم، و خب...نمیشه کاریش کرد...این نقطه مثبت یا منفی بازی به حساب نمیاد،چون به طرفداران و کسانی که اون بازی رو میکنن بر میگرده...و البته،با توجه به اینکه شما هر لول بسیاری بالایی تا حدود 1 ماه پیش که من میدونستم در BF:BC2 داشتید، به نکات مهمی اشاره کردید...اما،قضیه KS ، میتونید حتی Nuke رو هم با راش بگیرید...در ضمن، این دلیل کمپ نمیشه...3 دلیلی که گفتم دلایل کمپ هستند...اما به همین دلیل در mw3 ، دیگه خبری از Nuke نیست،و البته از BO شاهد بودیم که Kill هایی که Killstreak های دیگر شما میگیرند،برای به دست آوردن ks ها دیگر،کمکی به شما نمیکنند;) که در mw2 شاهد این قضیه نبودیم،و فرد با کمپ به مدت 1-2 دقیقه،7 kill میگیرفت،با کمک ks حدود 7-8 kill دیگه میگرفت و با کمک ks جدید،به Nuke میرسید...
نقل قول:
درسته امير جان ..
من هم به شخصه مخالف اين بحث ها نيستم ..
اگر هم دقت كرده باشي من پست هاي اين بحث رو اصلا پاك نكردم و داره ادامه پيدا ميكنه !
من اون عكس ها رو ميگم و اون خبر هايي كه ميزاري بعد ميگي براي مسخره كردن نيست :31:
اين جور بحث ها رو گفتم و اين ها رو هم پاك كردم ..
به اين بحث هاي سالم كاري نيست ...
یعنی دقیقا یکی از نکات کلیدی تو پیروزی این بازی داشتن تنوع محیطهنقل قول:
اگه تنوع زیاد داشته باشه به احتمال زیاد برنده در برابر رقیبشه اگه نه شک نکنید شکست میخوره
چون رقیبش تو تنوع محیط ترکونده :5:
یعنی تنها فاکتور مقایسه دو عنوان تنوع توی محیط بازی هست ؟! Bioshock بهترین بازی FPS چند سال پیش شناخته شد در حالی که محیطش کاملا بسته و تا حد خیلی زیادی تکراری بود !نقل قول:
اونکه شما میگید نکات کلیدی مربوط میشه به گیم پلی . یک بخش مهم گیم پلی تنوع اون هست . تنوع محیط هیچ ارتباطی به تنوع گیم پلی هم نداره ...
من فقط یه سوال دارم ....تو نسخه های cod جز گیم پلی و داستان که تو همه بازیها مهمه چی خیلی جذبت میکرد /؟؟نقل قول:
شما داری یه چیزی رو با یه چیز دیگه اشتباه میگیری ..نقل قول:
برای اینکه گیم پلی متنوع بشه حتما لازم نیست محیط متنوع باشه . گیم پلی نسخه های قبلی CoD تقریبا متنوع بود چون سلاح ها ، مأموریت ها و چیز های دیگه تنوع داشت . برای اینکه اینا متنوع باشن حتما لازم نیست محیط ها تغییر کنه .
جذابیت یه چیز کاملا روحی و برای هر انسان متفاوت هست . شاید یه چیز برای من جذاب باشه اما برای شما کاملا خسته کننده باشه . جذابیت چیزی نیست که بشه فیزیکی احساسش کرد که حالا بخوایم در مورد اون توی یه بازی صحبت کنیم ...