هاردهايي با همچين مشخصات هيبريدي هستن 50 تا 80 درصد از هاردهاي HDD معمولي سريعتر هستننقل قول:
Printable View
هاردهايي با همچين مشخصات هيبريدي هستن 50 تا 80 درصد از هاردهاي HDD معمولي سريعتر هستننقل قول:
سلام من میخوام مدل n53sv رو بخرم میخواستم نظرات شما را در موارد ذیل بدونم:
1- زمان نگه داشتن باطری در حالت معمول
2- ظاهر و قشنگی آن
3- و یک نظر جامع در مورد کیبورد (هر کاربر یک نظر متفاوتی داده) اگه امکان داره از کیبوردش یک عکس با فاصله نزدیک که کل کیبورد رو پوشش بده بزارید.
دوستان asus n53sv سه نوه هارد داره كدومش بهتره
640g 5400rpm
500++ 5400 7200rpm
500 7200rpm
دوستان tv tuner در n53sv هست و كارش چيه؟
ازنظر حجم پایین تر برداری بهتره چون تفاوت زیادی از لحاظ حجم ندارن و اگه پر شد میتونی هارد اکسترنال بگیرینقل قول:
500-7200rpm بگیری به نفعته
با سلام.براي n53sv ويندوز سون32بيتي بهتره يا 64بيتي؟؟؟؟؟
اصلا فرقشون تو چي هست؟؟؟؟؟
من روي pc برنامه هاي قديمي زيادي دارم كه حتما بايد روي لپ تاپ هم باشن.ميخاستم بدونم آيا ممكنه كه برنامه هايي كه روي xp جواب ميدن روي سون جواب ندن؟؟؟؟مثلا نوع 32 و 64 بيتي سون از اين نظر فرق دارن؟
من الكترونيك ميخونم.آيا اين لپ تاپ مناسب نرم افزارهاي رشته من هست؟؟نرم افزار هايي مثل codevisio،پروتئوس،اركد،متلب و ....
با تشكر
سلام دوستان
من چند روزه که N53SV گرفتم که عالیه هیچ عیب و ایرادی هم نداره
فقط من 2 مشکل دارم:
1- وقتی می خوام وارد Express Gate بشم پنجره انتخاب زبان می یاد انتخاب می کنم و Next و میزنم دیگه جلو نمیره و همونجا می ایسته ( روی همون پنجره) ؟ چی کار کنم؟
2- وقتی با باتری کار می کردم زیر 50 درصد اومد و آهنگ گوش می دادم شروع به خرخر کردن کرد و فیلم و آهنگ رو همین جوری پخش میکرد وقتی هم که زدو تو شارژ آهنگ یا فیلمو جداگانه خوب پخش می کرد و لی با هم همین جوری میشد. وقتی Restart کردم درست شد ( بعد از ReStart باتری 59% بود)؟
چی کار کنم
مر30
سلام
آقا لطفا اینا که n53sv خریدن بگن راضین ازش یا نه میخوام بدونم k53sv که گرافیکش 2 گیگ هست بهتر از n53 نیست ؟ usb3,bluray برام مهم نیست فقط یه چیزی باشه که حالا حالا ها کار بده با بدبختی تونستم پول جور کنم خواهشا راهنمایی کنید
سلام دوست عزيزنقل قول:
منم بين اين دو مدل مونده بودم،تنها برتري k53svهمون گرافيكشه ،اما يه چيزو بدون گرافيك 1 با 2 تو پردازش بازي فرقي ندارن چون core clock وچيزاي ديگه مهمتره كه 1و 2 540 عين همن.بعد 1 n53sv تا 2 مي تونه share كنه.
من خودم 2مرداد n53sv گرفتم و واقعا ازش راضيم روزي 10 تا 12 ساعت كار مي ده نظر من n53sv بگير ضرر نمي كني.كانفيگ لپ تاپ مي زارم:
core i7 2630
4g ddr3 1333
gt 540 1 g
hdd 500g 7200rpm
blu ray 4x read only
usb3 x1
win7 home
2سال گارانتي ايران
1.155.000 تومان - از پاساژ ايران
n53sv بگير دوست عزيز:20::11:
سلام داداش:10:نقل قول:
کلا یه جوابی دادی که تاحالا هیچکس به اون اشاره نکرده بود در مورد گرافیک قانع شدم همون ان 53 رو میگیرم
---------- Post added at 12:16 PM ---------- Previous post was at 12:13 PM ----------
البته تو بعضی از کانفیگاش نداره ولی من پرسیدم گفتن باهاش میتونی تلویزیون رو بگیری البته داخلی:8:نقل قول: