نقل قول:
غیبت ما رو که رد نکردین که!
حواسم بود وقتی میگفت علیراض،من جات میگفتم حاضر!
البته انقد جای دیگران حاضری رد کگردم،که اسم یه دختره رو خوند،من گفتم حاضر اون جلسه سه شد! فک کنم غیبتت رد شد اون یه جلسه!
نقل قول:
کسی خبری نداره که مشکلات ژاپن روی عرضه ی این گوشی تاثیری داشته یا نه؟
نوچ!! سوئدی ها و جاپنی ها گوشی های پری اوردر رو لاک شده تحویل گرفتن و دارن باهاشون حال میکنن!!
از کیو(q) سه هم که میاد!!(مشخصا یعنی اوائل کیو 2!!) و تو اپریل،7-8 روز دیگه میتونیم ببینیم رویو های مردمی و خودجوش:31:! رو!!
نقل قول:
مطمئن باشید شرکت همچون سونی هیچ وقت اعتبار بدست اومده طی سه دهه گذشته خودشو به راحتی زیر سوال نمی بره
انگار همین دیروز بود که اولین تی وی رنپی روستامون رو بابام از شهر اوردا!! اون زمان،به طور خودجوش،مردم روستا میومدن خونه ی ما که از یه تی وی 15 اینچ سونی که مشکی و خوشکل بود،فوتبال های ایران رو ببینن!(98)
از اون 15 اینچ تا 21 و 40 و 52 اینچ،از ویدیو تا وی سی دی و دی وی دی پلیر،از دوربین های دیجیتال کامپکت تا حرفه ای،از واکمن مزخرف 12 تومنی تا واکمن فون هایی مثل w950 ها،مشتری سونی بودم و حالا که فکر میکنم،هیچوقت محصولی غیر از سونی تو خونه ی ما نبوده!! سه دهه گذشت واقعا؟
نقل قول:
نمی داند که نسل جدید در راه است ...
؟ سوال خیلی جالبیه....من سونی رو یکی از بهترین ها میدونم،ولی تعجب میکنم که رو چه حسابی،ارک رو با ضعف پردازنده میده به بازار و رو چه حسابی،جک 3.5 رو انداخته بغل و اچ دی ام ای رو گذاشته بالا؟!!!(واقعا بیشتر از این ایراد داره؟)
نقل قول:
نسل جدید پروسسورها پیش گام بودند ولی شما تا به حال چند برنامه یا گیم که ویژه دو هسته ای ها ساخته شدند در برنامه آینده سازنندگان برنامه دیدید ؟؟؟
همونی که من همیشه میگم!
نقل قول:
صرفا برای خودم و نظر شخصی خودم چقدر تصویر سه بعدی در ابعاد 4 اینچ برای من کار برد دارد ...
چقدر با هم همفکریم!!
نقل قول:
چرا گوشی موتورولا با استفاده از یک باطری بالای 1900 mAh نتوانسته تست های زمان استندبای را به خوبی پاس کند ؟؟؟
چون اندو هنوز اول راهه و بلد نیست یه پراسسور معمولی رو مدیریت کنه که مثل ایفون خر کاری کنه!! چه برسه به دو هسته ایش!! هر وقت اونقدر بهینه سازی شد که با جی پی اس و وای فای روشن 24 ساعته،12 ساعت کار کنه و همچنان موزیک ها و فیلم های منو پخش کنه و به اینترنت وصل بشه،اونوقت بره سراغ دو هسته ای ها!
نقل قول:
آیا تا به حال به حجم برداشتی فیلم برداری با کیفیت HD فکر شده ؟ چقدر فضا برای هر دقیقه می خواهد
مسلما نسخه 32 گیگابایتی گلکسی 2 خوب خواهد بود ؟؟؟
من به فیلمبرداری 3 بعدیش فکر کردم و به این نتیجه رسیدم که دوستان،برای اینکار،نیاز دارن که یه هارد 1 ترابایتی رو 24 ساعته در کنار گوشی تو جیبشون داشته باشن،یا اینترنت با سرعت اپلود 8 مگ در ثانیه برای اپلود 5 دقیقه فیلم سه بعدی روی سرور های ابری در اینترنت!! در غیر اینصورت،گزینه ی فیلم برداری با کیفیت سه بعدی و حتی 1080 پی رو باید همچنان در حال جمع کردن خاک پشت صحنه دید!!