قصد ازدواج داريد؟
نظرو طرز تفكرتون نسبت به ازدواج چيست؟
به ازدواج در سن پايين اعتقاد داريد يا سن زياد؟با دليل؟
Printable View
قصد ازدواج داريد؟
نظرو طرز تفكرتون نسبت به ازدواج چيست؟
به ازدواج در سن پايين اعتقاد داريد يا سن زياد؟با دليل؟
1- یکم اینکه این مستر ( حسین جون ) خیلی پسر با حالیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Monica
دیم اینکه میخواستم ببینم واقعا همه چی تو این دنیا پوله ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- یادم نمیاد ولی فکر کنم چهراشنبه هفته قبل بود که چشمم به یه نفر خورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عاشقش شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته شوخی کردم باور نکنید .
3- اصلا به خاظر ندارم باید فکر کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- بدترین کاربر اینجا خودم هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- اصلا از مسنجر استفاده نمی کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی وقته پاکش کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6- چون میخوان دخترا نقطه ضعف اونا رو ندونن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7- گریه که میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی آخرین بار که گریه کردم یه دو هفته قبل بود .
8- خواهش میکنم این صندلی فعلا که سعید رونالدو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و مافیا رفتن و سوت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم سئوال نمی پرسه عین بستنی می مونه البته فکر کنم این مافیا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زیر صندلی رو روشن نکرده .
متشکرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا اصلا به ازدواج فکر نمی کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط goldenmj
مامانم میگه دهنت بوی شیر میده بچه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ازدواج خیلی با حاله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدم پول داشته باشه فقط ازدواج کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته جدی میگم که ازدواج واقعا خوبه
البته قدیما ازدواج با سن پایین انجام می گرفت از خیلی نظرا خوب بود هرچند پسر و دختر همدیگه رو نمی دیدن و با زور پدر و مادر میرفتن سر سفره عقد اما الان سن ازدواج رفته بالا خودمون شاهدیم که هر روز تو یه روزنامه چند تا خبر از خانه های فساد و ... میدن اگه بخوام دلیل بیارم دو ساعت باید تایپ کنم. البته تو این زمونه هم ازدواج تو سنین کم هم مشکلاتی داره مثلا بیکاری و بی پولی و .... همشون دست به دست هم میدن تا آدم از خیر ازدواج بگذره . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربونت
1- چرا نباشم زندگی رو واسه زنده ها خلق کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط maryam1987
2- زیاد خودم رو دوس ندارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون آدم زیاد خوبی نیستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- رسیدن به هدفم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- همه چیز رو یه اندازه دوست دارم ( راستش من یه ذره احساساتی هستم ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- بله 100% به خدا اعتقاد دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _ بت پرست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _ بله نماز هم میخونم ( البته بعضی وقت ها تنبلی میکنم ولی همیشه خوندم )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6- عشق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7- دوستی که عیب های آدم رو بگه خیلی خوبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8- خیلی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9- نه چون همون جور که گفتم آدم نشدم هنوز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10- موقع مردنم عاقل و عاشق بمیرم .
11- خیلی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _ پشیمون شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نوشته شده توسط *NashenaS*
فکر کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منو با سعید رونادو اشتباه گرفتید
آقای اشکی کجای کاری که دختر مستر از مرز 18 سالگی هم گذشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Dash Ashki
ولی باباش رفت دیگه نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از جواباتون آقا سعید.
چرا همیشه نصفه شب ها می یان تو انجمن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اکثر پست هاتون مربوط به 3 تا 8 صبح می شه شما اصولا نمی خوابید؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از کدوم آیکون از همه بیشتر خوشتون می آد؟
از کدوم کاربر متنفرید ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط لطفا نگید هیچکس
به نظر شما Monica چه جور آدمیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روز خوش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Monica
من دختر به مستر نمیدم چون داره از پی سی میره :sad:
اگرم بهش بدم نمیزارم نوه مو به پسر سعید بده...آخه داش سعیدم میخواد بره :sad:
اگه اینجوری باشه...داش حسین و سعید برن...منم میرم
داش سعید جدی میخوای بری ..اگه بری منم میرم
اااااااانقل قول:
نوشته شده توسط Dash Ashki
همه کهع می خوان برن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه با هم قاطی کردید چرا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوباره سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Monica
1- چون کارتم شبونه است و در ضمن صبح ها کار دارم میرم دانشگاه
2- چرا نمی خوابم خوبم می خوابم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خود شما هم صبح ها اینجا هستید دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل گنجشک میمونم با صدای مورچه از خواب میپرم ( منم حساس ) :biggrin:
3- به جون خودم اصلا به ذهنم نمی رسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کسی رو بگم ولی قبلا از یه نفر بدم میومد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعدش دیدم اشتباه میکردم
اسمش هم کوروش بزرگ بود ولی بعدش دیدم آدم خیلی با حالی هستش و الان باهاش رفیقم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- آدم با نمکی هسش و کلا خوبه دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
ایا سربازی رفتی؟
نظرت درباره سربازی چیه؟