قربون چشای باباقوریت برم:31:(مزاح)نقل قول:
خوب میخواد پیشرفت کرده باشه نباشه! منم قبول دارم ولی این اخباری که مجله های معتبر سایت های معتبر بر اساس آمارگیری انجام دادند حرف صدتا من یه غاز نیست یه خبر و آمارگیریه!
Printable View
قربون چشای باباقوریت برم:31:(مزاح)نقل قول:
خوب میخواد پیشرفت کرده باشه نباشه! منم قبول دارم ولی این اخباری که مجله های معتبر سایت های معتبر بر اساس آمارگیری انجام دادند حرف صدتا من یه غاز نیست یه خبر و آمارگیریه!
دوستان یک سوال مهم
من 6600 و n70 و n82 که داشتم، گوشی بعضا هنگ می کرد
و مجبور می شدم باطری رو بکشم بیرون
حالا اگه این N8 هنگ کنه چیکار باید کرد؟؟؟؟؟
احیانا این گوشی مثل پاکت پیسی ها یه دکمه ریست که بشه با قلم زدش نداره ؟!نقل قول:
چرا دوستان ! اگه اشتباه نکنم دکمه منو رو چند ثانیه که بگیرین خود به خود گوشی ریست میشه !
البته اینها کیفیت 5 MP هستند و کیفیت اصلی یعنی 12 MP نیستن.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:تا جایی که من میدونم اگه دکمه پاور رو نگه دارید خاموش میشه! مثل لپتاپ ها!(حداقل لپتاپ من اینطوری هست)نقل قول:
سلام و ببخشید وارد بحث شما میشمنقل قول:
اگه 5 مگ این گوشی این باشه بعدشم طرف یه همچین عکاسی باشه دیگه با 12 مگ طرف مشهور میشه اسمشو همه جا میشه دید (عکاس خبره با دوربین موبایل!!!!!)
بله دوست عزیز سایزشون 5 مگاپیکسله ! با سایز 12 مگاپیکسل حجمش خیلی زیاد میشه ! اگه حجم عکس رو اولی دیده باشین 3 مگ هستش ! اگه با 12 میگیرم دیگه چی میشد ... :18:نقل قول:
البته اینها کیفیت 5 MP هستند و کیفیت اصلی یعنی 12 MP نیستن.
ببخشید دوست عزیز منظورتون رو نفهمیدم !!! یعنی این عکسها مربوط به N8 نیست ؟!!؟!؟ میشه یکم منظورتون رو واضح تر بگین !نقل قول:
سلام و ببخشید وارد بحث شما میشم
اگه 5 مگ این گوشی این باشه بعدشم طرف یه همچین عکاسی باشه دیگه با 12 مگ طرف مشهور میشه اسمشو همه جا میشه دید (عکاس خبره با دوربین موبایل!!!!!)
دوستان اگه میشه یه توضیح بدید که این مدل نوع فنلاندیش هم موجود هست یا نه.یا اصلا کلا ساخت چینش توی بازاره.
با تشکر
فکر کنم دیگه نوکیا اینقدر ادعا داشته که تونسته مثل ایفون ادعا کنه که هنگ نمی کنه...نقل قول:
من 6600 و n70 و n82 که داشتم، گوشی بعضا هنگ می کرد
و مجبور می شدم باطری رو بکشم بیرون
حالا اگه این N8 هنگ کنه چیکار باید کرد؟؟؟؟؟