سلامنقل قول:
خواستی بهش بگی بشین تا بخرن:31:
همون که گفتم زیر 9.5! هرچی پایینتر بگیری برد کردی! الا یه 85 سالم تیپ 2 رو 9 تا میخرن! 500 بیشتر بخار تیپ 3 بودنش:46:
Printable View
سلامنقل قول:
خواستی بهش بگی بشین تا بخرن:31:
همون که گفتم زیر 9.5! هرچی پایینتر بگیری برد کردی! الا یه 85 سالم تیپ 2 رو 9 تا میخرن! 500 بیشتر بخار تیپ 3 بودنش:46:
سلام
به نظرتون با شش تومن چی میشه خرید که تروتمیز هم باشه؟
خودم مدل خاصی مد نظرم نیست
پراید گزینه خوبیه تو این رنج قیمتنقل قول:
دوستان یه 206 تیپ 5 مدل 85 البته برج 12ـش اونطوری که طرف میگفت با حدود 150.000 کارکرد پیدا کردم ...
قیمت فعلا 9 تومن داد ... گفته باز بریم نمایشگاه قیمت بذارن .
نظرتون چیه ؟ چند بگیرم ازش ؟ کارکردش خیلی بالا نیست ؟ قدرت موتور پایین نیومده ؟
کارکردش نسبت به 5 سال کار 50 تا بالاست. حالا بازم به نحوه رانندگی طرف بستگی داره. قیمت داره پایین میگه. رنگ چقدر داره؟ فکر کنم اندازه کافی رنگ داشته باشه! بده موتوریش رو چک کنن. فعلا نمایشگاه رو بیخیال برو ماشین رو به صافکاری و تعمیرگاه نشون بده.نقل قول:
یه دوری هم باهاش بزن. چون خودم دنبال 206 هستم درگیر این چیزا هستم!!!
رنگ نخورده بازم اونطور که خودش میگفت .نقل قول:
کارکردش نسبت به 5 سال کار 50 تا بالاست. حالا بازم به نحوه رانندگی طرف بستگی داره. قیمت داره پایین میگه. رنگ چقدر داره؟ فکر کنم اندازه کافی رنگ داشته باشه! بده موتوریش رو چک کنن. فعلا نمایشگاه رو بیخیال برو ماشین رو به صافکاری و تعمیرگاه نشون بده.
یه دوری هم باهاش بزن. چون خودم دنبال 206 هستم درگیر این چیزا هستم!!!
آلان (شب) آورد ماشینو زیاد نمیشد ظاهرو چک کرد ...
آره موتوریشو چک که حتما میکنم ولی قیمت 9 حرف خودش نبود و قیمت نمیداد میگفت فقط یه جا نمایشگاه بردم این قیمتو بهم دادن ولی معلوم بود زیاد دندون گرد نبود . حالا امیدوارم این قیمت پایین دلیل خاصی (موتوری) نداشته باشه چون مدلش و تیپش دقیقا همونیه که دنبالش بودم :20:
ایشالله همونی که میخوای باشه. البته خیلی ها دنبال یه ماشین با این مشخصات با این قیمت هستن! من جمله خودم!نقل قول:
رنگ نخورده بازم اونطور که خودش میگفت .
آلان (شب) آورد ماشینو زیاد نمیشد ظاهرو چک کرد ...
آره موتوریشو چک که حتما میکنم ولی قیمت 9 حرف خودش نبود و قیمت نمیداد میگفت فقط یه جا نمایشگاه بردم این قیمتو بهم دادن ولی معلوم بود زیاد دندون گرد نبود . حالا امیدوارم این قیمت پایین دلیل خاصی (موتوری) نداشته باشه چون مدلش و تیپش دقیقا همونیه که دنبالش بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ..
کمریGLX 2007-2008-2009 با سانروف . .
قیمت این سه تا با توجه به سالم بودن از لحاظ فنی و بدنه . ..
مرسی
بچه ها راهنمایی کنین . :11::31:نقل قول:
هم ماشین چپ کرده و هم بغلش خورده ؟ !!! کلا بگیم اتاق نداره بهترهنقل قول:
الان قیمت این خودرو بدون رنگ تمیزش 5 میلیون هست
شما با این وضعیتی که گفتید چپ کردید فکر نکنم بیشتر از 4 روی این خودرو قیمت بزارن
بازم دوستان دیگه که تو قیمت گذاری تخصص بهتری دارند میان نظر میدن ولی نظر من اینه