ترجمه کن دمت گرمنقل قول:
Printable View
ترجمه کن دمت گرمنقل قول:
من هر وقت شرکتها رسمن کنسولها و بازیاشونو اینجا بیارن بگن اینا قاچاق نیست گارانتی داره چشم منم میرم یه اورج میخرم
تو این چند روزه اصلا و ابدا به لایو وصل نشو که کنسولت نابود میشه(میشه اصل اصل(کپی نشده))نقل قول:
بازیه خیلی خوبیه
گفرفتمش خیلی زیباس اصلا اینتظارشو نداشتم
امیدوارم کسی این بازیو از دست نده
گفتم شاید خیلی ها مثل خودم از آهنگ های بازی خوششون اومده باشه، به خاطر همین Soundtrackهای بازی رو براتون می زارم. امیدوارم شما هم لذت ببرید :31:
L.A. Noire Soundtrack (Andrew Hale)l
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Genre: Score
Date: 2011
Country: USA
Audio codec: M4A
Quality: 256 kbs
Playtime: 50:06
01l. Main Theme 3:06
02. New Beginning (Part 1) 1:05
03. New Beginning (Part 2) 1:24
04. New Beginning (Part 3) 3:16
05. Minor 9th 2:51
06. Bunco - Pride Of The Job (Part 1) 2:39
07. Bunco - Pride Of The Job (Part 2) 2:31
08. Noire Clarinet 2:32
09. Burglary - Temptation (Part 1) 1:14
10. Burglary - Temptation (Part 2) 2:11
11. Burglary - Temptation (Part 3) 0:50
12. J.J. 1:28
13. Arson - Redemption (Part 1) 1:07
14. Arson - Redemption (Part 2) 2:28
15. Arson - Redemption (Part 3) 1:19
16. Slow Brood 2:18
17. Homicide - Use And Abuse (Part 1) 1:26
18. Homicide - Use And Abuse (Part 2) 0:48
19. Homicide - Use And Abuse (Part 3) 0:38
20. Homicide - Use And Abuse (Part 4) 1:19
21. Vice - Fall From Grace (Part 1) 1:43
22. Vice - Fall From Grace (Part 2) 1:11
23. Main Theme - Piano & Trumpet 1:23
24. (I Always Kill) The Things I Love 2:53
25. Guilty 2:14
26. Torched Song 4:12
کد:http://www.filesonic.com/file/1027273621/L.A.Noire
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاخره بازی تموم شد.
داستان بازی خیلی خوب بود ، ولی بعضی نقاط بازی خیلی روی اعصاب بود مثل همون زن آلمانی. یا شخصیت پردازی cole phelps . در اول های بازی اون یک Honest cop معرفی شد ولی کم کم شخصیتش عوض شد. اصلا از این بحث خوشم نیومد. ولی در کل این بخش بازی جدا از داستان کلی و جنگ جهانی ، داستان پرونده ها هم خیلی بهتر بود.
گیم پلی خوب بود. بعضی وقتا که دنبال طرف می کردی خود کول راه رو می رفتم تا دیگه به در و دیوار گیر نکنی. اینش خیلی عالی بود. ولی بازم نمی گم گیم پلی اش عالی بود.
گرافیک صورت ها فوق العاده بود و من بهش از صد دویست می دم. واقعا عالی بود. ولی تکسچر زمین و... در بعضی جاها مضخرف بود.
فضاپردازی فوق العاده زیبا بود! اصلا آدم رو می برد توی بازی.
صداگذاری هم خوب بود ، صدای اسلحه ها عالی گذاشته شده بود. صدای موسیقی ، صدای محل جنایت ، صدای آهنگی که وسط کار یک پرنده بودیم همه و همه عالی گذاشته شده بود.
یک گلایه ای که از بازی داشتم این بود که اصلا بازی فکری نبود! از یک بازی کارآگاهی من انتظار داشتم که یکم انسان رو به فکر کردن وادار کنه. ولی اصلا این طوری نبود. باگشتن مدارک توی صحنه ، location بعدی میومد . اصلا یک جاش هم آدمو به فکر وادار نمی کرد. حتی معماهای بازی هم ساده بود. یا اگر سخت بود خود cole بعد از یک دقیقه می گفت چی میشه. خیلی از ین مسئله نا امید شدم.
در کل به نظرم یک شاهکار بود. درست هستش که مشکل خیلی داشت ، ولی باز هم یک شاهکار در گیم بود. ای کاش مشکل هاشو حل می کردن و یکم بازی رو سخت تر می کردن. نکه مثلا تیراندازیشو سخت تر کنن یا هلث طرف رو زیاد کنن ، منظورم اینه که یکم بازیو فکری می کردن و بازیکن رو به چالش می انداختن.
من همیشه بعد از اتمام هر بازی یک نقد می نوشتم ولی دیدم که کار وقت گیر و بیهوده ای هست پس دیگه نمی نویسم.
نمره ی من به بازی 88 از 100 هست.
اچیومنت ها رو هم تقریبا کامل کردم. فقط 4 تا اچیومنتش مونده. که اون 4 تا هم فردا می گیرم و بازی رو 100 درصد می کنم.
منم بازیو تموم کردم...میشه گفت وسطهای کار در دیسک سوم گرفتم اخرشو ولی کلی بود کلا جززیات برتری هم در اواخر داستان بهش اضافه میشه ریزه کاری های فراوانی داشت
از بازی تعریف نمی کنم چون سبکش خاصه و شاید نیاز به داشتن حوصله رو بسیار بیشتر از دانستن زبان بخواد....
برا همین فقط یک جمله (این مدل بازی ها هر دهه یک بار میان که اینم نمونش)
بچه ها لینک دانلود اون آهنگی که توی hobo camp یکی با ساز دهنی می زنه رو دارید؟ اون خیلی قشنگ بود. داشت گریم می گرفت!
دوستان سه تا دی وی دی رو چه جور باید تو xbox اجرا کرد؟ یعنی باید دی وی دی ها رو به ترتیب بذاری تو دستگاه؟
ترتیبش اینطوریه که با اتمام هر دیست به طور اتوماتیک دیسک بعد یخواسته خواهد شد...نقل قول:
اگر هارد داری و بازی رو نصب میکنی میتونی به ترتیب هم نصبشون کنی