[QUOTE=t_tanhayam;5859867]نقل قول:
دست شما درد نكنه با راهنمايي شما درست شد . اين كليد ركورد كه روي كنترل هست به چه دردي مي خوره و آيا ميشه با اون چيزي رو ضبط كرد و بايد اينم فعال بشه ؟
Printable View
[QUOTE=t_tanhayam;5859867]نقل قول:
دست شما درد نكنه با راهنمايي شما درست شد . اين كليد ركورد كه روي كنترل هست به چه دردي مي خوره و آيا ميشه با اون چيزي رو ضبط كرد و بايد اينم فعال بشه ؟
[QUOTE=soroori2;5859911]-بارها خدمت دوستان عرض شده فقط سري هاي c7000-8000-9000 قابليت pvr يا ركورد رو بر روي حافظه هاي جانبي دارند (ان هم در ريجن هاي عموما اروپايي)نقل قول:
-يكمي وقت بگزارين دوستان كمي صفحات رو مطالعه كنيد :46:
[QUOTE=t_tanhayam;5860164]حق با شماست دوست عزيز ولي انصافا خوندن 50 صفحه هم كار راحتي نيست اي كاش تمام اين تجارب به صورت خلاصه در پست اول ميومد و يا فهرست ميشد .به هر حال من به سهم خودم از جنابعالي به دليل وقتي كه مي گذاريد و راهنمايي مي فرماييد تشكر مي كنم و آرزوي بهروزي شمارا دارم.نقل قول:
lcd650 'گیرنده دیجیتال داخلی دارد؟قیمت با گارانتی وبدون گارانتی؟
-بله عزيز ----t دارهنقل قول:
-قيمت با گارانتي 40 نزديك 1200
-بدون گارانتي ...:46:
---------- Post added at 04:06 PM ---------- Previous post was at 04:03 PM ----------
-ممكن ايرادي از رله هاي power باشهنقل قول:
-با اين حال يكبار ست فكتوري كنيد
-كليد exit رو 10-15 ثانيه نگهدارين و ok كنيد
سلام کسی از دوستان میدونه آیا c695 قابلیت HDMI Audio Return Channel یا ARC رو داره یا نه ؟ سری جدیدش که ----T دارن چطور ؟ داره یا نه ؟
-بزرگوار قابليت arc بايد ورژن 1.4 باشه كه فعلا ورژن 1.3 هستنقل قول:
-نه ندارند
خیلی بد شد یک سینما خانگی می خوام بگیرم که تنها ورودی صداش از طریق HDMI ARC هست. چکار کنم حالا ؟
-يعني ورودي فيبر نوري ؟كامپوننت؟نداره ؟نقل قول:
نه متاسفانه فیلیپس 5580 مد نظرم بود که باید فکر دیگه ای کنم ظاهراً