فکر کنم تو مرحله librarian! هستی نکششون باید فرار کنی و راه درست رو پیدا کنی!نقل قول:
Printable View
فکر کنم تو مرحله librarian! هستی نکششون باید فرار کنی و راه درست رو پیدا کنی!نقل قول:
کدوم مرحله ای؟ اسمش رو بگو و یک نکته دیگه هم این که وقتی میخوای فشنگ بخری اول از همه فشنگ ریولور رو بخر (همون کلت) و بعد فشنگ ماشین گان چون با کلته جونورا راحت تر میمیرن و برای آدما هم ماشین گاننقل قول:
حیف اسم بازی که بخوای برای مترو 2033 بزاری !!
واقعا چرت بود !!
هرچی میری جلو بیشتر بدت میاد فقط الکی بازیو سنگین درست کردن
فکر می کنم اگر یه ذره هم معروف شده به خاطر الکی سنگین بودن بازیه !!
اقا یه جا معرفی کنین واسه خرید پستی اینترنتی . چون از سایتی که من خرید میکنم این بازی رو نداشت!
مرسی!
..........................نقل قول:
اگه نخریدی نخر . از دوستات تونستی بگیر بازی کن ولی نخر. به نظر من اگه قابلیت 3D نداشت شاید نمره نمی گرفت . من که به شخصه خوشم نیومدنقل قول:
راستش من که خیلی ازش تعریف شنیدم. یعنی الکیه؟ حالا یه نظر بدین. من کلا از بازیهایی که کوتاهه و ثانیه به ثانیه یه قول میاد جلوت که یه روز وقت باید بذاری تا بمیره بدم میاد. تازیگیها رفتم سمت بازیهایی که به واقعیت نزدیکتره!!! لااقل تخیلات توش کمتره!
نه بابا بازیش قشنگه...نقل قول:
درسته اولش که شروع میشه شاید یه خورده توی ذوق بزنه چون هیچی نشده باید با زامبی ها بجنگی ولی همنیطور که گفتم یه کم که جلو بری هم داستانش غنی میشه( به طوریکه من خودم این آخرای بازی خیلی برام جالب شده بود که بدونم آخرش چی میشه) گبم پلی هم یه ذره که بری جلو قشنگ میشه حتی خیلی جاها مخفی کاری هم داره کلا اینو بگم که بازی خوبیه و ارزش بازی کردن رو داره:46:
(ولی خوب هر کس نظر خودش رو داره که کاملا محترمه:20:)
پس مصیبته کمینقل قول:
چون یکی دو بار راه را یافتم رفتم
بعد طبقه بالا بود
یه بار که اون هیولا اومد دنبالم فرار کردم و از یه چاله افتادم طبقه پائین
دوباره روز از نو روزی از نو
اتفاقا منم نظرم بیشتر رو همین کلتهنقل قول:
الان یه کلت هست قنداق داره
قویترین صلاح همینه
موقع خرید هم چیزی نمیخرم
بخش خرید چرته خوشم نیومد
هیچوقت پولم نمیرسه یه صلاح بخرم
الکی نیست ولی شاهکار هم نیستنقل قول:
یک گیم خوب و یا نسبتا خوب که حتما ارزششو داره تمومش کنی
و در کل سلیقه ای هست
هی هـــــــــــــــــــــی ... واقعا حیف این بازی واسه بعضی ها !
---------------------------------------------------------------------------------------------------
من با یه 4850 و یه cpu سه هسته ای 1 ماه پیش بازی رو تموم کردم ... هیچ مشکلی نداشتم ! یعنی واقعا هیچ مشکلی نداشتم همه تنظیمات گرافیک رو آخرین درجه گذاشتم ولی ازونجایی که کارت فیزیک نداشتم اونو رو حالت معمولی گذاشتم و ازونجایی هم که گرافیکم tessellation Dx11 و همچنین اون DOF Dx11 رو نداشتم اونا هم غیر فعال بود .. و حقیقتا بازی رو dx10.1 عالی اجرا شد کلا بالای 30 فریم داشتم تو رزلوشن 900*1440 فقط یکی دوبار اونم تو صحنه هایی که دیگه خیلی شلوغ میشد مثل اونجایی که تو شهر بودیم یهو N تا ازون سگاش می ریختن سر آدم فریم ریت میومد رو 25 23 که بازم زیاد محسوس نبود ... حالا من دقیقا نمی دونم که اون PC gamer های حرفه ای آقای پدرام ناراحت (که تازگی ها خوب اون ناش برداشته شده ظاهرا) و کمی خوشجال تر شدن دقیقا کیا بودن که هنوز تنظیمات مناسب برای اجرای بهینه و بهترین رو برای سیستم خودشون نمی دونن .. و خیلی خوشحال میشم که حتما بشناسمشون , بالاخره یه جورایی هم فرقه ای ما حساب میشن:5: منم می تونستم به زور اون قابلیت های خیلی خفنشو فعال کنم (که البته ازونجایی که Dx11 نیست کارتم بازم فعال نمیشدن) و خوب الکی بازی سنگین میشد .. علت اینی که خیلی ها می گن بازی سنگینه بخاطر اینکه می رن همه تنظیمات رو میزارن رو آخرش بعد می بینن که ذکی این چرا اینقدر کم میاره خوب پدر من شما که سیستمت (مثلا) بدرد فیزیک(یا هر قابلیت حرفه ای دیگر) نمی خوره چرا فیزیکشو(یا هر قابلیت حرفه ای دیگر) میزاری رو سنگین ترین حالت ؟
---------------------------------------------------------------------------------------------------
کلا از گرافیک می گذرم کار ندارم با این بخشش چون واقعا عالی بود و الحمدا... باگ نداشت !
داستانش هم به نوبه خودش خوب بود , کلا این داستانهایی که روسا یا مردم اون مناطق می نویسن سبکش تو همین مایه هاست , نمی تونین بهش ایراد بگیرین چون اونا اینطوری فکر می کنن که حالا پیچیدگی هاشون با بقیه فرق می کنه و منظور از داستان سنگینشون هم با بقیه فرق می کنه ... صدا گذاری و همه چیش عالی بود ... البته علت اینکه ممکنه دوستان 360ی زیاد ازین بازی راضی نبودن بحث کنترلش باشه من خودم به شخصه کنترل 360 رو زدم به pc و کاملا هم دیتکت کرد حتی منوهای بازی گزینه هاش ICON هاش مثل 360 شد ولی خوب داخل بازی کنترلش کلا دردسر بود ! که البته اگر 360های عزیز یه دستی به سر روی PC مبارکشون بکشن و بعد از n مدت دوباره با KEY+MOUSE این بازی رو امتحان کنن مطمئنا نظرشون عوض میشه !
یه جورایی اگر بخوام مثال بزنم مثل بازیهایی که واسه کنسول و کنترل طراحی شدن بعد شما نسخه Port شده ی PC رو بازی می کنی و احتمالا می گی چه کنترل ضعیفی ... قضیه اینم همونه ...
نکته جالب دیگه بازی این بود که تو بعضی از مراحل می شد استلس هم بازی کرد و برای اون حالت هم نکته های جالبی رو طراحی کرده بودن مثلا همین تله های صوتی که وجود داشته که اگر از جایی رد می شدی و هواست بهش نبود به تنابی چیزی گیر می کردی و سروصدای قوتی های آویزون اونجارو در میاوردی و خوب می ریختن رو سرت ! و البته اگر در سخت ترین حالت سختی بازی انجام می دادین همچین هم مراحل کوتاه نبود ...
و تنها دلیلی دیگه ای که واسه پایان دادن به بازی برای یکبار دیگر فول dx11 بازی کردنش هست , چون از نظر داستانی و کلی چیزه نامشخص خاصی نموند (تو این نسخه) که نفهمیده باشم ...