میگه فروشگاه شما در اسپانیا خراب شده و باید یه دونه جدیدشو بسازیدنقل قول:
Printable View
میگه فروشگاه شما در اسپانیا خراب شده و باید یه دونه جدیدشو بسازیدنقل قول:
من نمیفهمم، آخه من حدود 20 تا فروشگاه توی نقاط مختلف دنیا دارم و این برای همشون این پیامو داده...یعنی باید همشو خراب کنم و از نو بسازم؟! نمیشه که...توی marchandise هم قسمتی نداره که بشه upgrade کردشون...
؟
پچ یعنی یه نوع اضافه شونده به بازی که برای ساخت هر نوع پچ باید از دیتا بیس ادیتور بازی استفاده کنیم.:46:نقل قول:
واقعا آدم وقتی این استقبال رو از پچ میبینه نا امید میشه بیاین برین تو فرومهای خارجی واسه این بازی سرودست میشکنن ولی ما...
به هر حال من خودم علاقه شدیدی به این بازی دارم از total club manager 2004 همه ساله این بازی رو داشتم و هیچوقت از سیستمم پاک نشده امیدوارم شما هم علاقمند بشین.
پک عکس تیم پاس رو واسه پچ ساختم نظر ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز؛ اتفاقا منم از total club manager 2004 این بازی رو شروع کردم و هر سال بازیش رو گرفتم...
فقط نگفتی این عکس بازیکنا و عکس شهر و استادیوم و لباس تیم و... رو چطوری با ادیتور وارد بازی می کنی... اصلا یه آموزش کلی بذار اگه می تونی...
ممنون
اگه با دیتا بیس ادیتور بازی کار کرده باشی باید متوجه شده باشی که هر چیزی از جمله عکس بازیکن و شهر و... رو باید به صورت tga درست کنی و در فولدر داکیومنت ذخیره کنی مثلا برای اینکه عکس مهدی رحمتی رو به بازی اضافه کنی باید فایل tga اونو با این نام RahmatiSe16061982 در مسیرنقل قول:
C:\Documents and Settings\FM 10\My Documents\FIFA MANAGER 10\Graphics\Portraits\Players\160x160
ذخیره کنی تا نمایش داده بشه.
به همین ترتیب هر بازیکن یا استادیوم یا هر تیمی یه شماره مخصوص و فولدر مخصوص داره :46:
داداشی حالا حجم این پچ چقدره؟ dial up جواب میده یا باید بریم کافی نت بیگیریمش؟!
حجمش زیاد نمیشه شاید 5یا6 مگ.
خب من شروع کردم تک تک تیمها رو آپدیت میکنم به این ترتیب که ...
سن واقعی و دقیق بازیکنان + قد و وزن اونها + سابقه بازیشون در تیمهای مختلف که انصافا این آخری رو تو هیچ پچی ندیدم درست کنن.
پچ خیلی خوبی میشه منتظز باشید.
هر چه سریع تر بزاری ممنون می شیم :46:
داداش این عکس هایی که من گذاشتم مثل مال شما ادیت شده و از روی صورت نیست.در ضمن جز استقلال پرسپولیس و سپاهان و استیل اذین اسم همه بازیکنا رو وارد نکردم.فقط بازیکنایی که تونستم در بیارم .به طوریکه حداقل یه تیم مثل شاهین 10تا بازیکنش رو ساختم.اگه میخوای ایمیل بده بفرستم
---------- Post added at 12:21 AM ---------- Previous post was at 12:20 AM ----------
راستی بچه ها میتونین برین لینک زیر پچ ایران رو گذاشته:
کد:http://www.managerfifa.com/Ziran.html
سلام. بچه ها پچ رو چجوري بايد وارد بازي كنم؟؟؟؟ ميشه كامل تو ضيح بدين. ممنون.