دوست عزیز به احتمال زیاد شما اصلا فارسی ساز نصب نکردی که حروف رو جدا جدا نشون میده !!!نقل قول:
Printable View
دوست عزیز به احتمال زیاد شما اصلا فارسی ساز نصب نکردی که حروف رو جدا جدا نشون میده !!!نقل قول:
چرا فارسی سازی که تو تاپیک دوم همینجا هستش رو نصب کردم . حالا یه سوال دیگه . من وقتی گوشیم رو ریسیت می کنم بصورت عربی نصب می شه . درصورتی که قبلا انگلیسی بود اما الان عربی هستش . نمی دونم چی کار کنم . کسی می تونه کمک کنهنقل قول:
دوست عزیز شما فارسی سازهای مختلف رو امتحان کننقل قول:
منم اولین فارسی سازی که نصب کردم مثل شما حروف جدا جدا بود ولی یکی از دوستام یه فارسی ساز دیگه بهم پیشنهاد کرد اونو که مصب کردم درست شد
متاسفانه اسمشو نمیدوم :41:
موفق باشی
خوب من فارسی ساز رو پیدا می کنم . اینکه عربی شده رو چی کار کنم . حتی سافت ریست و هارد ریست هم کردم اما بازم عربی هستشنقل قول:
کسی جایی سراغ نداره بشه برای ویوا برنامه و بازی دانلود کرد
جایی ندیدم که تاپیک مخصوص touch viva داشته باشهنقل قول:
باید از تاپیکهای مخصوص Pocket pc استفاده کنی
همین سایت خیلی خوبه
اگه بازم خواستی :کد:www.mobilestan.net
واسه برنامه که ویوا و غیرویوا نداره... 99% برنامه ها رو ویوا کار میکنن.. بازی هایی هم که 240*320 باشن رو ویوا کار میکنن مگر یک سری که تعدادشون زیاد نیست:10:نقل قول:
سلام خسته نباشید
کسی برانامه Microsoft .net رو می دونه از کجا دانلود کنم؟؟ واسه ی viva
نقل قول:
عزیز دلم شما دیگه برای چی فارسی ساز می خوای نصب کنی . گوشی خودت رامش عربیه و فارسی رو ساپورت می کنه . برو از تو ستینگ عربی رو غیر فعال کن و ریست کن گوشیت رو تا درست بشه .
قبل از نصب اون نرم افزاره شما باید mobidiv رو نصب کنی که کیبرد عربی داره که فونت های عربی تو گوشی نصب بشه و بعد این نرم افزار ارسال اس ام اس فارسی رو نصب کنی