با چنگک بزن به ماشین دکمه رو نگه دار بد نشونه بگیر به تراکتور پشتی بعد سور تراک بشو ماشینو بکش عقب.:31:نقل قول:
Printable View
با چنگک بزن به ماشین دکمه رو نگه دار بد نشونه بگیر به تراکتور پشتی بعد سور تراک بشو ماشینو بکش عقب.:31:نقل قول:
سلام دوستان من نسخه ۲ دی وی دی رو دارم تو بازی دیالوگ ها درست اجرا نمیشه همون اول بازیم که از هلیکوپتر میپره بیرون هرکاری میکنم چترش باز نمیشه...! چیکار کنم؟ این نسخه ای که دارم ایراد داره؟؟؟
سلام دوست عزیز :10:نقل قول:
بله میشه گفت نسخه ای که شما دارین ایراد داره حالا اینم راه حلش :
ظاهرا بازیه شما باید دو نصبه باشه. اگه بله بعد از اتمام مرحله اول نصب شما باید به دنبال فایلی به نام "speech-en.bin" در جای که بازی رو اکستراکت کردی باشید
در این مرحله باید نرم افزار Free Arc رو از اینجا دانلود کنید
حالا با این نرم افزار باید فایل speech_en.bin رو باز کنید بعد در محتویات این فایل دو فایلی دیگر با نامهای "~ms.fsb" و "~pa.fsb" رو میبینیدکد:http://freearc.org/download/0.60/FreeArc-0.60-win32.exe
حالا باید "~ms.fsb" رو به "Dialog_Mission Specific_eng.fsb" و "~pa.fsb" رو به "Dialog_PA_eng.fsb" تغییر نام بدید
مرحله دوم نصب رو انجام بدید و فایلهای که تغییر نام دادید رو باید به x:\Program Files\Just Cause 2\sound\fmod کپی کنید. حالا میتونید راحت بازی کنید
یه راه حل ساده دیگه اینه که شما باید این فایل 155 مگابایتی رو دانلود کنید
کد:http://usershare.net/s5ahbdtwlkhb
آقا هیچ راهی نداره رو ایکسپی بشه بازی کرد؟؟
ما الکی بازی رو خریدیم؟؟
نمیدونم چرا همه اول بازی گیر میکنن!!!!!!!نقل قول:
واسه اون درایورای توی دی وی دی بازیه بنصب درست وشه درست شد تشکر یادت نره!!!!!:40:
هــــــــــــــــــــــــ ـچ راهی وجود نداره.:5:نقل قول:
آهان یه راه اساسی هست:
بازیرو بزار تو گلدون و بعد روش خاک بریز و بعد آبش بده و یک ماه صبر کن تا درخت Just Cause2 به ثمر بیاد.:31:
حالا دیدی راه داشت.:31::27:
» » راهنمایی :نقل قول:
نوشته شده توسط Mostafa NBA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من همون اول بازی گیر کردم .جایی که ماشین یارو گیر کرده و باید با Dual hook اونو بکشم بیرون. هر کار میکنم نمیشه. باید چی کار کنم ؟
یه ماشین هست پشت ماشین یارو شبیه تراکتوره چنگک رو بهش وصل کن [ولی F رو ول نکن] بعدش به ماشین طرف هم نشونه بگیر
[همچنان که دستت رو F هست] دوباره f رو فشار بده تا به هم متصل بشند ! بعد سوار تراکتور شو و دنده عقب برو !بعد میبینی که
ماشین طرف هم داری میکشی به همین سادگی ....
منظورش گیر گرافیکی نبود ! ... :31: منظورش گیر تو مرحله بود !نقل قول:
میدونم چرا همه اول بازی گیر میکنن!!!!!!!
واسه اون درایورای توی دی وی دی بازیه بنصب درست وشه درست شد تشکر یادت نره!!!!!
-------
» » مشکل من :
من خودم یه مشکل دارم اونم اینه که نمیتونم Save کنم !!! نمیدونم واقعا چیکار کنم Failed میده
»» لطفا یکی پاسخ بده :
خیلی اعصاب خورد کنه چهارمین بار که دارم بازی رو از اول میرم !نقل قول:
» » مشکل من :
من خودم یه مشکل دارم اونم اینه که نمیتونم Save کنم !!! نمیدونم واقعا چیکار کنم Failed میده
سلام بر دوستان
من این بازی رو (سه DVD) کامل نصب کردم ولی موقع اجرا صفحه سیاه میشه که چنتا کلیک میکنی میپره بیرون
بازی رو 7 نصبه.کسی راه حلی داره؟؟؟؟
دوست عزیز هادی جان سلام این بازی روی ویستا وسون خیلی راحت مینصبه!نقل قول:
فقط باید بعد از نصب برای اجرا بری توdvdبازی واین درایورایی که گزاشتن مثل دایرکت ایکس رو نصب کنی تا درست بشه اگه مشکلت حل شد تشکر رانفرامش:27: