100 تومان اختلاف واسه رنگ؟؟؟!!نقل قول:
مشکی که خوشگل تره..!
Printable View
100 تومان اختلاف واسه رنگ؟؟؟!!نقل قول:
مشکی که خوشگل تره..!
آره .نقل قول:
نمی دونم جریان این رنگ چیه اگه یادت باشه ان73 هم سفیدش نزدیک 50-60 تومن گرونتر بود همینطور W810 هم سفیدش گرونتر بود
اصولا رنگ سفید از خالصی و یکدستی مواد به کار رفته ی درونش خبر میدهد ولی رنگهای تیره از مواد دیگه هم استفاده میشه البته من اینو از یه نفر دیگه شنیدم اگه فکر میکنید هم درست نیست هر جور راحتید:31:نقل قول:
نه بابا مشکیش منحرف شده ،قلبش تاریکه که مشکیه:31:
اما سفیدش بنده ی صالح خداست
نه . اصلا اینطور نیست . مشکیش خوشگل تره . چون مشکی رنگه عشقهنقل قول:
ه بابا مشکیش منحرف شده ،قلبش تاریکه که مشکیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو نقطه - دی
نينجا جان كاش همونطور كه به خوبي راجبه بلندي هدفون و اسپيكر صحبت كردي راجبه كيفيتشون هم صحبت ميكردي و يه مقايسه ميكردي
ممنون
یونس جان میخوام وقتی i8910 دستم رسید روی هر دو تا هم نصب کنم.نقل قول:
حتما خبرت میکنم.
دوست عزیز راجب کیفیت ساخت گوشی یا کیفیت صدای هدفون و صدای اسپیکر؟؟؟؟نقل قول:
راستی نینجا جان در مورد تاچش هم اگه شد توضیح بده.
در کل از تاچش راضی هستی یا نه؟؟؟منظورم اینه که عملکرد خوبی داره یا نه؟؟
كيفيت صداي هدفون و اسپيكر منظورمه عزيز جان
اما من چند تا انتقاد ميخوام از نوكيا بكنم !
اين N97 كه خيلي دلبستش شدن ( از جمله خودم !!!) چيز تاپي نيست كه بخوايم انقدر بزرگش كنيم !
به نظر من اين گوشي 500 - 450 بيشتر ارزش نداره ! اونم بخاطر كيبورد بزرگش و 32 گيگ مموري داخلي و صفحه لمسي
بزرگش ! وگرنه نه خبري از CPU دو هسته اي مثل N82/N95/N95 8GB هست و نه چيپ گرافيكي داره و نه خبري از اضافه شدن
Ram جديد ! از لحاظ دوربين هم پيشرفتي نداشته و همون 5 مگ با لنز كارل زايس و همون برنامه !
متاسفانه نوكيا خلاقيت خاصي از خودش نشون نميده البته چند سالي هست ! و بايد قبول كنيم داره از رقباش جا ميمونه !
البته نبايد از نوآوري هاي اين گوشي هم بگذريم مثلا بدنه ي ضد خش و فوق العادش كه از جنس سيليكات آلمينيومه ! يا مثلا
ضخامت كمي كه با توجه به كيبوردش داره ! اما خداييش سابقه ي نوكيا رو با سامسونگ ميتونيد مقايسه كنيد ؟ اما حالا ببينيد
نوكيا N97 رو ميزنه و سامسونگ پديده اي مثل i8910 !
يا حق
باشه...ولی بعید میدونم رو 8910 اجرا شه...چون رو 5800 هم نشد!نقل قول:
شاد باشی:40: