salam migam chetor baziro bezaram roo flash bad az roo dvd bekhoone manam hard nadaram bordamam jaspere
salam migam chetor baziro bezaram roo flash bad az roo dvd bekhoone manam hard nadaram bordamam jaspere
این کاری به LT نداره این اپدیت داشبورد هست.نقل قول:
این چیزه خاصی نمیخواد ؟ همین که کنسول LT باشه کافیه ؟
سلام.نقل قول:
دوست عزیز باید داشبورد رو اپدیت کنید.
ممنون
این لینکی که دادید رو حتما باید رایت کنم ؟ جور دیگه ای نمیشه اینو نصب کرد ؟ رایت معمولی کنم یا باید تو فولدره خاصی باشه ؟
صفحات اول رو نخوندین .. :نقل قول:
نقل قول:
فایل رو استخراج یا extract میکنید.
- فایلی به اسم systemupdate$ رو مشاهده میکنید. این رو بدون تغییر روی cd یا کول دیسک کپی کنید.
- کنسول رو روشن کنید. Cd یا کول دیسک رو داخل دستگاه بذارید، دستگاه رو خاموش کنید، دوباره روشن کنید. حالا پیغام آپدیت ظاهر میشه. کنسول رو آپدیت کنید و از قابلیت های این دشبورد - که بهترینش به نظر من کپی کردن بازی ها روی هارد هست - لذت ببرید!.
نقل قول:
نه، روی cd هم میتونید بریزید آپدیت رو.
با کول دیسک، فلش دیسک، mp3 player و ... هم میشه (فقط توجه کنید که به غیر از فلدر آپدیت، هیچ فایل دیگه ای نباید روی دیسک یا فلش دیسک باشه).
موفق باشید
نقل قول:
آپدیت رو کپی کن توی root مموری ( توی فلدر نباشه )
حالا فلش رو بزن به usb دستگاه، دستگاه رو روشن کن -- اگه نشناخت، دستگاه رو یه بار خاموش روشن کن. صفحه ی آپدیت میاد.
راحته
موفق باشی
آخرین آپدیت همینه دیگه درسته؟
http://download.microsoft.com/download/1/D/8/1D8C09BE-278E-41CD-98BE-EB9188128227/$SystemUpdate_9199.zip
با نصب داشبورد جديد گيم ساكرها(G ها) مي پره.....؟؟؟؟
اگه ميشه لطف كنيد و يه منبع موثق برايدانلود بزاريد
با تشكر.:20:
سلام. نه دوست عزیز کاری به اونا ندارهنقل قول:
با نصب داشبورد جديد گيم ساكرها(G ها) مي پره.....؟؟؟؟
اگه ميشه لطف كنيد و يه منبع موثق برايدانلود بزاريد
با تشكر. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
http://download.microsoft.com/download/1/D/8/1D8C09BE-278E-41CD-98BE-EB9188128227/$SystemUpdate.zip
سلام
1. براي اجراي بازي هاي xbox 1 روي 360 احتياج به آپديت خاصي هست؟
آخه من در يه سايتي ديده بودم كه يك آپديت مخصوص براي اجراي بازي ها وجود داره! آيا اين صحت داره؟
2. ميشه بازي هاي xbox 1 را روي 360 نصب كرد؟
1 - نهنقل قول:
2 - اینم نه
بازی های xbox یک لیست محدود داره که backward compatible هستن و همه بازی ها رو 360 اجرا نمیشن
و بازی هاش هم باید حتما رو dvd 9 رایت بشه برای اجرا
اپدیت جدیدی نیومده هنوز؟>؟