آقا من که گقتم تخفیف شامل حالت میشه وقتی داری آنلاین پرداخت میکنی ولی اگر بخوای از اعتبارت پرداخت کنی تخفیف نمیگیری.نقل قول:
Printable View
آقا من که گقتم تخفیف شامل حالت میشه وقتی داری آنلاین پرداخت میکنی ولی اگر بخوای از اعتبارت پرداخت کنی تخفیف نمیگیری.نقل قول:
آقا شما از هر طرفی ، از هر سرویسی و از هر .... بگیری تخفیف داری . روز تولدت رایگان داری و 100000000000 تا تخفیف و جایزه دیگر . خیالت راحت .
راستی سپنتا اصا این مسخره بازی مودم و ... رو نداره . شما بگو با مودم دایل آپ هم سازگاره :D نه ولی بی شوخی همه مودم ها رو ساپورت میکنه .
بیخود دلت رو صابون نزن معرفش خودمم.نقل قول:
چرا اسپم میدی !!! تو تا الان دیدی من به کسی گفته باشم بیا سپنتا بگیر منم معرفت ؟!؟!؟:13:تا الام دیدی من واسه کسی کار کنم و به فکر جیبه خودم باشم ؟نقل قول:
واقعا از این برخوردت ناراحت شدم . :41:
یعنی سرویس 512 حجمی که 10000 تومان ثابت و گیگی 6000 تومان برای کاربر پلاتین میشه 13600 شما مطمئنی که تخفیفات برای نامحدود ها نیست ؟نقل قول:
دوست عزیز شما هم صابون نزن چون من خودم کاربر پلاتین سپنتا هستم ولی تا الان با دایل آپ سر می کردم وتصمیم دارم سرویس حجمی 512 را بگیرم چون کار زیادی ندارم ولی دیگه دایل آپ راضیم نمیکنه البته سال 84 یا 85 128 نامحدودش را داشتم اون موقع که ثباتش خوب بود خدماتش هم خوب بودنقل قول:
یا حق
شوخی کردم چرا به دل میگیری؟ اسپم کدومه می خوام معرف بشم.نقل قول:
خوب شما پلاتین باشید ایمیلت رو PM بده من از سال 83 عضوم معرفت میشم.نقل قول:
در مورد تخفیف شما هر خریدی که آنلاین و با کارت بانکی انجام بدی تخفیف کاربری شامل حالت میشه.
سلام دوست عزیز . ببینید شما الان هرخریدی که بکنی هم بهت هزینه اضافه می کنه که مینویسه خرید بدون پول !!نقل قول:
درضمن سپنتا مثل بقیه شرکت ها نیست تعطیل کنه بره الان هم زنگ بزنی جوابت رو می دهند .
سلام
از دوستان کسی آدرس دفتر فروش سپنتا رو داره؟
من رفتم تو سایتشون اما چندتا آدرس داره نمیدونم کدوم برای خرید سرویس adsl هست
ممنون
میخوای پاشی بر دفتر فروش سفارش بدی ؟؟نقل قول:
برو تو سایت سپنتا اکانت بساز . سپس سفارش رو بده ! مشخصات رو ارسال کن . بعد زنگت میزنن تائیدیه ! تمام
اگر هم خواستی زنگ بزن . :11:
دفتر مرکزی فروشنقل قول:
دفتر مرکزی فروش: تهران، میدان هفتم تیر، خیابان مفتح شمالی، خیابان ملایری پور، پلاک 107، واحد 2و3 - تلفن: 88311531